Користувач:Diselist

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Моя сторінка учасника в російськомовному розділі

ru-5 Этот участник профессионально владеет русским языком.
uk-1 Цей користувач володіє українською мовою на початковому рівні.
en-2 This user is able to contribute in English at an intermediate level.
Герб мого міста

Розуміючись деякою мірою в технічних науках, я вважаю королевою освіти історію. Однак розчаровано, що правителі (різного сенсу) буквально розгублені, адже це найкращий спосіб змусити їх здатися цілому країні. Вікіпедія, як можливість спільної роботи та здобуття знань, обмежена у протидії цій чотирьох причинах: 1) століттями -виготовлення помилкових сертифікатів, які тепер вважаються джерелами; 2) бажання Вікі до нейтралітету, а не істини; 3) національний та релігійний різновидний, небажання чи неможливість сприймати інформацію; 4) заборона щодо інтерпретації історичних фактів як стимулюючих причин певних процесів, які можуть навчити реальному розумінню історії та її уроків. Це майже випливає, що реальна історія не була і не буде доступна для широкого кола людей, для багатьох з яких вона є гіркою таблеткою.

Це стосується не лише політичної історії, а й історії технічного розвитку, культурних досягнень кожної нації, релігійних, расових та її національних тлумачень (які, як правило, навчаються). Сотні і тисячі варіантів історій були створені і створені для кожної нації, щоб він був із заплющеними очима і не міг загрожувати спокою свого уряду. І всі є помилковими — адже правда не має варіантів. Я вважаю, що ставлення урядів країн до історії безпосередньо вказує на ступінь поневолення розуму та рабства своїх громадян та страх перед урядом перед освіченою (здатною порівнювати факти, робити висновки та писати про це). Таким чином, у цьому плані Вікіпедія частково мене розчарувала (хоча вона служить швидким інструментом для пошуку інформації). Крім того, я не можу приділяти їй значного часу і поглиблюсь у її технічні структури.

Моя особиста думка полягає в тому, що більшість джерел у більшості текстів є неточними (за винятком технічних досліджень), і тому Вікі, якщо він може подати факти, висновки з них завжди кульгають (і особливо фон певних подій). Щодо ставлення до нас, методики, іноді негативно виражені, я відповім, що техніка не може бути неточною. Одна помилка при складанні, наприклад, двигуна, пропущеного під час затягування склоочисника — і через 5 секунд двигун пролетітиме. Додаткова кома в коді — і ракета не досягає Марса. Я зовсім не розумію «нейтралітет» стосовно сфери технічних навичок. Або напишіть правду, або ні в якому разі — взагалі. Не знаю точно — не пишіть. Концепція точності для техніки вища, ніж «авторитет» будь-якого джерела, написаного недоучкою з його університету. Якщо це було інакше, вам нічого не можна вводити текст, і над цим не можна працювати.

Я вважав, я вірю, і буду вірити, що війна — найгірша сцена. Ці катастрофи не тільки руйнують і калічать населення, знищують джерела, накопичені десятиліттями та століттями, науковим та культурним рівнем — вони повірить душам, заражаючи їх патріотичною злобою та бажанням винищити всіх інших. Inter arma silent leges — і тому люди звикли жити в беззаконні, владі грубої влади. Кожна війна, змінюючи кордони та створюючи образи, сіє насіння нових війн — історія XIX—XX століть свідчить про це красномовно.