Користувач:Kharkivian/Цех/Конкурс-підсумок

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Підсумок[ред. | ред. код]

Стаття Автор Нова? Додано байтів Покращення Попередні
зауваження
Нові
зауваження
A D Y L Олександр Максимчук Андрій Макуха Марина Криса Катерина Ющенко Тетяна Нанаєва Андрій Куликов Вікторія Сюмар Алла Прунь Віталій Ковалинський Остаточний
бал
Наше щасливе життя Gertsoge так 11 154 різниця Т.1: Проблеми з ВП:КЗО[1]
Значна частина статті — копіювання статуту організації, якщо автор хоче високого балу для статті - прохання переробити (YarikUkraine)
Стаття 5 разів редагувалась іншими користувачам: 93.175.208.106[2], Kharkivian[3], 46.118.72.153[4], Oloddin[3] та 93.175.208.106[5] (Тех.) (3) (2) (2)
Фестиваль талантів «Дивосвіт» Gertsoge так 10439 Т.1: Проблеми з ВП:КЗО[6]
Стаття достатньо повна та інформатвна. Єдине прохання до автора — захід шорічний, тому певно будуть змінюватись Організатори, Патронат, Підтримка, Учасники, склад журі ітд...в звязку з цим необхідно уточнювати роки (YarikUkraine)
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншими користувачами. Автор до неї не звертався (Тех.) 3 3,5 4
Асоціація молодих донорів України Jeromjerom так 6464 Т.1: Плагіат у статті вилучив, через що в ній лишилися лише шаблон, визначення та посилання. Тому наразі стаття не проходить у конкурсі через розмір. Просимо автора доробити статтю до прийнятного виду без копіювання матеріалів, захищених авторським правом (YarikUkraine) Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 3 0 0
Серце до серця DenysZ так 6461 різниця Т.1: Розділ «Заходи, що проходять в рамках акції» є плагіатом звідси, сама стаття не вичерпна (YarikUkraine) (3) (2) (2)
Благодійний фонд «Приятелі дітей» Uthitel так 40 570 різниця Т.2: є копіювання з сайту організації (А1)
Без джерел+копівіо, проте достатньо докладна (YarikUkraine)
тричі А1[7] та MishaKolosov[8] (Тех.) (3) (2) (3,9)
Обдаровані діти — майбутнє України Uthitel так 40 070 різниця Т.2: відсутні незалежні джерела, багато копіювань з сайту організації (А1) Не бачу доцільності в деяких елементах статті, наприклад цитата голови фонду (lumpia) Без джерел+копівіо, проте достатньо докладна (YarikUkraine) Стаття протягом конкурсного періоду тричі редагувалась іншим конкусантом: Yakudza[9] (Тех.) (3) (2) (3,7)
Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» Uthitel так 35 160 різниця Т.2: відсутні незалежні джерела, багато копіювань з сайту організації (А1) Без джерел+копівіо, проте достатньо докладна (YarikUkraine) (3) (2) (3,4)
Міжнародний благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці Uthitel так 21 625 різниця Т.2: відсутні незалежні джерела, багато копіювань з сайтів організації (А1) Без джерел+копівіо, проте достатньо докладна (YarikUkraine) Стаття протягом конкурсного періоду чотири рази редагувалась іншим користувачем: Kharkivian[10] (Тех.) (3) (2) (4)
Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий Світ» Uthitel так 20 128 різниця Т.2: Стаття редагована також учасником конкурсу Kronk[11] (Тех.)
Відсутні незалежні джерела (А1)
копівіо, як на мене забагато цитат, які не відносяться до статті (YarikUkraine)
Стаття протягом конкурсного періоду тричі редагувалась іншими користувачами: NickK[12] та двічі конкурсантом MishaKolosov[13] (Тех.) (3) (3) (4,1)
Міжнародна благодійна фундація «Отчий дім» Uthitel так 21 479 різниця Т.2: відсутні незалежні джерела, багато копіювань з сайту організації (А1)
Без джерел+копівіо, проте достатньо докладна (YarikUkraine)
(3) (2) (3,7)
Рокфеллер, Джон Девісон (молодший) SergEfron так 18 298 різниця Т.2: Переклад двох перших розділів з рувікі, крім того неоднозначне визначення[14] (YarikUkraine) Стаття протягом конкурсного періоду шість разів редагувалась іншими користувачами: двічі 95.134.137.183[15], тричі конкурсантом Kamelot[16] та NickK[17] (Тех.) (4) (4) (4,4)
Едмунд Еґан Jeromjerom так 14 563 різниця Т.2: розділ "Акція Еґана" частково копійовано звідси (А1)
багато копівіо, щоправда трохи переробленого, а так вичерпна стаття (YarikUkraine)
Стаття протягом конкурсного періоду після останньої правки автора статті іншим конкурсантом: Kamelot[18] (Тех.) (3) (3)
Їжа замість бомб Kronk так 13 737 Т.2: Дослівний переклад російської статті, проте сама стаття вичерпна і майже без помилок (YarikUkraine) Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 3 4,5 4,4
Хмельницький благодійний фонд «Хесед Бешт» Uthitel так 14 212 різниця Т.2: Без джерел+копівіо, проте достатньо докладна (YarikUkraine) Стаття протягом конкурсного періоду шість разів редагувалась іншим користувачем: 178.137.196.250[19](Тех.) (3) (2)
Будинок дитини Yakudza так 11 161 Т.2: Єддина поки що в конкурсі стаття засадничого характеру, це + (А1)
Інформативна стаття, не копівіо, подані поважні джерела, науковий стиль. Щоправда, сама стаття не досить велика, але то вже дрібниці (YarikUkraine)
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 5 4,8 4,4
Добрий самаритянин (дитячий будинок) Yakudza так 10 821 Т.2: Інформативна стаття, не копівіо, подані примітки та джерела, науковий стиль. (YarikUkraine)
стислість викладення - це достоїнство (А1)
5 5
Благодійний фонд імені Марії Заньковецької Uthitel так 10 476 різниця Т.2: Знову ж таки майже весь текст перекопійований з інших сайтів. Проте тут подані різні джерела і скопійовано не з одного місця і не великими шматками (YarikUkraine) (4) (4)
Донецький обласний спеціалізований будинок дитини (Макіївка) Yakudza так 10 329 Т.2: Слабо верифіковано (наприклад та сама статистика), майже всі примітки відносяться до розділу «Відвідини будинку дитини Елтоном Джоном», а інші або однакові (1 і 3 примітки), або не працюють (2 примітка). Та і сам розділ за розміром як уся інша інформація в статті. Джерела теж не про заклад, а про співака, що намагається всиновити дитину (YarikUkraine) 4 2 3,6
Hope for Haiti Now (альбом) Kronk так 8005 Т.2: Дослівний переклад з рувікі. Інформація майже відсутня — 4 речення на всю статтю. Інше — списки, шаблони, таблиці (YarikUkraine) Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 3 2 3,2
Клятва дарування Kronk так 7661 Т.2: значною мірою скопійована звідси (A1)
Не побачив копівіо, в більшості це лише цитати. Все інше — переклад з рувікі. Щоправда неверифіковано «список учасників». Не зрозуміло звідки він взятий. Точніше зрозуміло, у росіян, проте вікіпедія не є авторитетним джерелом і використовувати непідтверджені факти з інших вікіпедій не треба (YarikUkraine)
3 3
Тед Тернер Yaroslav Z так 7481 Т.2: Багато скопійовано з рувікі, незважаючи навіть на те, що там стоїть шаблон «не хватает ссылок на источники информации». При перенесенні інформації в укрвікі ці джерела автоматично не з'являються (YarikUkraine) 3 3 3,1
Відкрий Україну (фонд) DenysZ так 8184 різниця Т.2: Інформації про сам фонд майже немає, майже все про його діяльність. Крім того, незрозуміло що в джерелах робить посилання на головну сторінку сайту новин. Щодо зображень — в описі логотипа відсутнє ОДК, а в другому фото не факт що ліцензія правильно поставлена (фото взято з сайту фонду, проте стоїть cc-by-sa-3.0) (YarikUkraine) Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: Teodret[20] (Тех.) (3) (3)
Кінофестиваль «Щасливе життя» Gertsoge так 6577 Т.2: відмічено копіво
Неверифікована, вилучене копівіо, малоінформативна, більше схожа на список, а не статтю (YarikUkraine)
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 2 1,5
Save the Children Kronk так 6098 Т.2: 1 зауваження
Достатньо інформативна стаття, є незалежні джерела і верифікація, не знайшов копіювання. Лише трохи замала, якщо порівнювати з англвікі, наприклад. Її б розширити) (YarikUkraine)
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 3 4,5 4,3
Фонд Рози Люксембурґ Kronk так 5733 Т.2: Переклад російської статті, без джерел і майже без верифікації. (YarikUkraine) Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 3 2 3,7
Вісник благодійництва DenysZ так 6240 різниця Т.2: Вся інформація скопійована з інших сайтів, проте трохи дороблена, крім того сайти ці різні, щоправда не всі подані у примітках або посиланнях (YarikUkraine (3) (3)
Благодійна організація «A.S.I.A.» Jeromjerom так 5499 Т.2: Є незалежні джерела і верифікація, не знайшов копіювання. Щоправда дуже замала, якщо, знову ж таки, порівнювати з англвікі (YarikUkraine) 3 3,8 3,9
Інститут розвитку територіальних громад BBCWorld так 5381 Т.2: багато скопійовано з сайту (lumpia)
Вся стаття просто скопійована звідси. Можна вилучати як копівіо (YarikUkraine)
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 3 1
Всеукраїнська громадська організація «Центр філантропії» Uthitel так 20 724 різниця Т.3: А Ви знаєте, критика пішла Вам на користь ). І використання кількох сайтів з'явилось, і вичерпність не зникла, і навіть спроби переробити копійований текст. Із зауважень — не потрібно робити примітку у списку після кожного пункту, як в розділі «Проекти організації». Досить однієї в кінці списку. І не використовуйте загальну категоризацію при наявності у статті більш конкретної. Досить однієї. А також додайте до зображення ОДВ, бо наразі логотип не відповідає добропорядному користуванню. Але це швидше технічні огріхи, які Ви з часом зрозумієте, тому оцінка від них не залежить, але все ж рекомендую прислухатись до поради). Пів балу зняв за те, що все ж відсутня оригінальність статті, вся інформація взята з інших сайтів в майже незмінному варіанті (YarikUkraine) (4) (4,5) (4,7)
Дитячий будинок-інтернат DenysZ так 26 124 різниця Т.3: Стаття редагувалася іншим користувачем (Yakudza) менше місяця тому[21] (Тех.)
Нажаль, стаття містить купу недоліків. По-перше: 2 визначення. Не може стаття містити 2 визначення, тим більше, якщо вони дуже схожі. Найкраще - об'єднати 2 визначення. По-перше: у назві і, навіть, у визначенні нічого не сказано, що це лише український заклад і розповідатись буде про інтернати в Україні (крім зовсім невеличкого неверифікованого розділу про історію). Тому треба або перейменувати в Дитячий будинок-інтернат в Україні і прибрати той невеличкий розділ і всі інтервікі, або доповнити статтю інформацією про інші країни. Як, наприклад, подано в англійській вікіпедії. Бо наразі ні те, ні се. і по-трете: Розділ історії розповідає лише про період імперій, а СРСР і Україну, анонсовану в заголовку, оминає. Зате є інформація про західну Україну, що перебувала під Австро-Угорщиною, але у назві цього не сказано. І останнє: розділ «Проблема дитячої безпритульності в Україні» зовсім без верифікації, хоча має ряд неочевидних тверджень. Тобто наразі стаття просто звалище корисної інформації. Вибачте, але це так. Хоча при певному доопрацюванні може перетворитись на дуже хорошу статтю (YarikUkraine)
(3) (1) (2)
Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» Uthitel так 16 330 різниця Т.3: Знову ж таки зверну увагу на технічіні огріхи - категорії «Освіта», «Культура» і «Благодійність» є загальними і не потрібні при наявності категорій «Благодійні фонди» та «Благодійні організації України», а також лапки краще використовувати не такі ", а такі «». Щодо оцінки - видно намагання переробити копійований текст, тому знову ж таки знімаю лише 0,5 бали (YarikUkraine) (4) (4,5) (4,6)
Благодійний магазин Kronk так 12 918 Т.3: Бракує джерел. Перекладена з ру-вікі, в якій також з джерелами проблема
Зовсім без джерел. Навіть без гіперпосилань о_О Як на мене, це просто неповага викладати...крім того, стаття далеко не вичерпна, навіть навпаки (YarikUkraine)
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 3 1 3
Місто сонця (благодійний театр) Uthitel так 13 991 різниця Т.3: Стаття номінована вилучення (Тех.)
містить ознаки автоперекладу"подання" (А1)
Наразі стаття стоїть в обговоренні на вилучення, тому, якщо стаття таки буде залишена, то буде кілька пропозицій. По-перше, як вже зазначалося, стаття має не зовсім вдалий переклад[22], крім того, розділ «Допомога дітям», на мою думку, написаний неенциклопедично [23]. І, найголовніше, верифікація, що обманює читача. Зокрема, біля обох цитат стоїть примітка 1, але перейшовши за цим посиланням я не знайшов ні однієї, ні іншої цитати. Крім того, знову ж таки, вся інформація статті взята з одного, офіційного сайту. І технічна деталь — відсутнє ліцензування логотипу (YarikUkraine)
Стаття протягом конкурсного періоду 4 рази редагувалась іншими користувачами: Kharkivian[24], 46.118.72.153[25], Ilya[26], двічі Oloddin[27] (Тех.) (б/о) (б/о) (б/о) (б/о)
Міжнародна благодійна організація «Інститут професійного фандрайзингу» Uthitel так різниця Т.3: Досить значний % скопійовано (54% загалом[28], 85% по розділу "Історія інституту", 78% для "Цінності організації" з [1] А1)
Фактично, вся стаття, крім останнього розділу, скопійована з однієї сторінки. Як на мене, це достатньо для вилучення всієї статті через порушення авторських прав. ПС. Логотип, по традиції, знову не ліцензований)(YarikUkraine)
Стаття протягом конкурсного періоду 16 разів редагувалась іншими користувачами: 6 разів Oloddin[29] 7 разів Kharkivian[30] та тричі Krystofer[31] (Тех.) (б/о) (б/о) (б/о) (б/о)
Національний конгрес «Благодійна Україна» Uthitel так 11 160 різниця Т.3: 56% копіювання загалом[28], з них розділ "2-й конгрес" - 90% з [2] (А1)
Проблеми з верифікацією — наприклад, де в примітці 1 присутня цитата Катерини Ющенко? а також розділ «ІІ Національний конгрес «Благодійна Україна»» майже повністю скопійований без змін, треба переробити. (YarikUkraine)
Стаття протягом конкурсного періоду двічі редагувалась іншим користувачем: Kharkivian[32] (Тех.) (3) (3)
Здорові діти у щасливій країні (соціальна програма) Uthitel так 11 095 різниця Т.3: Загалом 78% скопійовано[28], з них розділ "Ініціація програми" - 84% з [3], брак незалежних джерел (А1)
Знову ж таки, більшість статті скопійована з офіційного сайту. Щоправда тут, особливо у першому розділі, видно спроби переробки тесту, але незалежні джерела таки повністю відсутні (YarikUkraine)
(3) (3)
На Святого Миколая творча іскорка палає (конкурс-фестиваль) Uthitel так 12 197 різниця Т.3: 77% копіювання[28] з сайту [4], хоча в даному випадку копіювання неуникні (напр. ПІБ переможців, членів журі і т.п.). (А1)
Стаття більше схожа на список. Історію, мету, завдання та інший текстовий матеріал чомусь опущено. Ну і логотип виправити, куди ж без нього))))
(3) (3)
Нік Дандолос Kamelot так 10 205 різниця Т.3: катастрофічно мало інформації власне про благодійництво (А1)
Стаття майже зовсім не верифікована. Інформації про благодійність все ж малувато. Відсутнє ОДВ у зображення (YarikUkraine)
Стаття протягом конкурсного періоду двічі редагувалась іншим користувачем: Erud[33] (Тех.) (3,8)
Багатодітна сім'я DenysZ ні 16 765 різниця Т.3: бракує інформації власне про благодійництво (А1)
Стаття розкриває лише аспекти багатодітної сім'ї в Україні, що не відповідає назві. Має бути перейменована в Багатодітна сім'я в Україні. В такому вигляді і з такою назвою неприйнятна
(2) (1)
Сирота DenysZ ні 19 478 різниця Т.3: бракує інформації власне про благодійництво (А1)
Як і у статті Дитячий будинок-інтернат — перемішано світову та лише українську проблематику питання. Розписувати не буду, усі проблеми аналогічні з названими мною вище. (YarikUkraine)
Стаття протягом конкурсного періоду п'ять разів редагувалась іншими користувачами: двічі 176.8.224.46 [34], 8660657[35] та двічі Spudei[36] (Тех.) (2) (1)
Фонд Беклі Kronk так 9313 різниця Т.3: Стаття процесі редагування (Тех.)
Копівіо не знайшов, проте верифікація повністю відсутня. (YarikUkraine)
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) (4) (3,8) (4,1)
Шалом Алейхем (газета) Uthitel так 8283 різниця Т.3: Значимість об'єкту під великим питанням
Стаття номінована вилучення (Тех.)
основні розділи на 79% 34% (після переробки) скопійовано з [5][28] (А1)
Наразі стаття стоїть в обговоренні на вилучення, крім того, з моменту завершення тижня вона досить сильно змінилася, тому оцінку ставити та критикувати статтю, якої вже майже не існує в поточному вигляді - щонайменше безглуздо.(YarikUkraine)
Стаття протягом конкурсного періоду 6 разів редагувалась іншими користувачами: Kharkivian[24], Білецький В.С.[37], A1[38], двічі Friend[39] Oloddin[40] (Тех.) (б/о) (б/о) (б/о) (б/о)
Садака Uthitel так 8031 Т.3: стаття про засадниче поняття, верифікована, більша ніж у іноземних колег, (А1) Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 5 5 5
Landesa LeBron23 так 6630 Т.3: Невичерпна стаття, навіть у порівнянні з англійською версією різницю дуже добре видно (YarikUkraine) 4 4 4,5
Лінда Джонсон Kamelot так 5864 Т.3: Стаття майже зовсім не верифікована. Інформації про благодійність все ж малувато. Та й взагалі, стаття не зовсім вичерпна(YarikUkraine) 4 3,8 4,5
AMURT LeBron23 так 5767 Т.3: Невичерпна стаття, навіть у порівнянні з російською версією різницю дуже добре видно. Сама структура статті не досить вдала - розділ «Історія» більш схожий на хронологічну таблицю, а розділ «Діяльність» зовсім не верифікований, хоча має бути (YarikUkraine) 4 3 4,3
Сонячне коло (організація) Yaroslav Z так 5487 Т.3: 81% статті скопійовано з [6][28], відсутні незалежні джерела (А1)
Фактично, вся стаття скопійована з однієї сторінки. Як на мене, це достатньо для вилучення всієї статті через порушення авторських прав. Відсутнє ОДВ логотипа (YarikUkraine)
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем (в т. ч. була номінована на вилучення[41]). Автор до неї не звертався. (Тех.) (б/о) (б/о) (б/о) (б/о)
Благодійний фонд «Мистецький арсенал» Kronk так 5410 різниця Т.3: текст 3-х розділів скопйовано на 95-100%[28] з сайтів [7] та [8], незалежні джерела відсутні (А1)
Фактично, вся стаття скопійована з одного сайту. Як на мене, це достатньо для вилучення всієї статті через порушення авторських прав. (YarikUkraine)
Стаття протягом конкурсного періоду 8 разів редагувалась іншими користувачами: 5 разів Kharkivian[42] та тричі Krystofer[43] (Тех.) (б/о) (б/о) (б/о) (б/о)
Open Doors LeBron23 так 6018 різниця Т.3: переклад з ру-вікі (А1)
Переклад статті з рувікі, над якою стоїть шаблон «Необходимо освещение с различных точек зрения» є досить дивним рішенняим...(YarikUkraine)
(3) (2)
Тагієв Гаджі Зейналабдін Олег-літред так 47 281 різниця Т.4: Стаття у процесі редагування (Тех.)
Високоякісний, але переклад з ру-вікі (А1)
Бал не дуже високий, бо переклад з ру-вікі. (Д)
Розділ «Рибна промисловість» майже не перекладений, купа помилок автоперекладу, стаття в процесі редагування...(Y)
Стаття протягом конкурсного періоду 7 разів редагувалась іншим користувачем: Ahonc[44] (Тех.) (4,5) (3,9) (2,5) (3)
Острозька Гальшка Іллівна Uthitel ні 32 894 різниця Т.4: Стаття у процесі редагування. Наступним редагуванням користувач, по суті, зніме цей шаблон (Тех.)
Бал не дуже високий, бо не нова. (Д)
Стаття дуже хороша, проте автор чомусь не додумався зняти шаблон, плюс половина статті скосилась чомусь (Y)
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) (4) (3,5) (4,4) (4)
Могилевцев Семен Семенович Uthitel так 28 064 різниця Т.4: Навіть незважаючи на 5 я знайду привід для критики)) Зображення гімназії і церкви будь-ласка правильно ліцензуйте. Інакше оцінка підсумкова може впасти. І не лише у цій статті, перегляньте усі свої завантаження, не перший раз помічаю цю проблему (Y) Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: A1[37]</ref> (Тех.) (4) (3,5) (5) (4,5)
Лікарі без кордонів Uthitel ні 26 434 різниця Т.4: Аналогічно попередньому — зробіть правильне ліцензування фото (Y) Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) (4) (4) (5) (4)
Міжнародний благодійний фонд «Здоров'я українського народу» Uthitel так 21 520 різниця Т.4: Невичерпна. Майже вся стаття це лише діяльність (Y) Стаття протягом конкусного періоду редагувалась іншим конкурсантом: Lesya Ya[45] (Тех.) (4) (4) (4) (4)
Милостиня Uthitel ні 17 925 різниця Т.4: Стаття дуже неповна - із християнської висвітлено тільки православ'я (хоча фактично там йдеться про Русь). Є питання щодо цитування
Певно Ви не дивились зауваження до кількох статей Kronk-а...стаття повністю однобока — є християнство, але нема буддизму, мусульманства та ін. світових релігій, є історія на Русі, але нема в інших великих державах. Тобто зміст статті не відповідає її назві. Енциклопедична стаття має висвітлювати усіаспекти, а не лише ті, про які є під рукою інформація (Y)
Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: A1[19] (Тех.) (3) (3) (1) (2)
Цдака Uthitel так 21 293 різниця Т.4: Не повна стаття, крім того не треба називати розділ «Висновки». Це не шкільний твір (Y) Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: Kharkivian[46] (Тех.) (4) (4) (4) (4)
Благодійний фонд «Фонд братів Кличків» Kronk так 17 723 Т.4: Виправте, будь-ласка, ліцензування логотипу (Y) Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) (4) (4) (5) (4,5)
Дитячі соціальні заклади Кременчука DenysZ так 20 608 різниця Т.4: Додатково заохочую ідею об'єднання малозначимих об'єктів в одній статті (А1)
Нема вступу. Те, що подано у вступі має йти ще одним розділом «Інше». А так непогана стаття з джерелами (Y)
(5) (4) (4)
Притулок для неповнолітніх Uthitel ні 14 828 різниця Т.4: Стаття редагувалась двічі вже під час конкурсу іншими користувачами: Дмитро Драганов[47] та Kharkivian[48] (Тех.)
Не є вичерпною - згадано окремі заклади, але бракує цілісної картини по Україні (А1)
(4) (3) (5) (4,5)
Алессандро Альбані Uthitel так 10 832 різниця Т.4: стисло але достатньо вичерпно (А1)
Меценацтво? ні... (Д)
Непогана стаття, але така груба помилка у назві розділу дуже ріже очі. Невичерпна, хоча певен, що багато інформації важко знайти (Y)
(5) (3,7) (4) (3,6)
Натан Штраус LeBron23 так 10 452 різниця Т.4: переклад з ру-вікі, стисло але достатньо вичерпно (А1)
Якщо вже перекладали, можнабуло перекласти усе. Крім того цікава ідея — брати статтю без джерел і по ходу до неї ці джерела і примітки додавати (Y)
Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: Glorin[33] (Тех.) (4) (3,7) (4) (4,5)
Мозес Монтефіоре LeBron23 так 10 446 різниця Т.4: неповний переклад з ру-вікі, стисло але достатньо вичерпно (А1)
Знову ж таки скорочений переклад, зменшено кількість приміток (Y)
(4) (3,7) (4) (3,7)
Малозабезпечена сім'я DenysZ так 9206 різниця Т.4: дуже неповна, але тема висвітлена в укр-вікі раніше, ніж в інших (А1) (4) (3,8) (5) (4,8)
Kirche in Not Kronk так 7618 Т.4: переклад з ру-вікі + список з польської, неповна (А1) Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 3 3 4
Франческо Датіні LeBron23 так 6338 різниця Т.4: з ру-вікі (А1) (3) (3) (4) (3)
Долорес Хоуп LeBron23 так 5679 Т.4: з ру-вікі (А1) Слабко верифікована (Y) 3 3 3,5 3
Шелдон Адельсон LeBron23 так 5337 різниця Т.4: з ру-вікі (А1)
Переклади з ру-вікі оцінюю нижче 4. (Д) Слабко верифікована (Y)
(3) (3) (3,5)
Українські меценати Uthitel так 137 647 різниця Т.5: Стаття редагувалась під часу конкурсу іншим користувачем: Oloddin[49] (Тех.)
Засаднича («+»), досить добре верифікована, але не вичерпна - бракує узагальнюючого матеріалу, висвітлення діяльності меценатів діаспори (А1)
Колосальна робота, проте для того, щоб створити повну статтю - треба написати цілий трактат, крім того незрозумілі критерії включення, наприклад: Чому у статті є Пінчук з Фондом Пінчука, але нема Кучми з Фондом Кучми :). Тому мають бути критерії, зазначені на початку статті, які б чітко визначили хто має щастя бути включеним в цю статтю. Бо наразі вона навіть ОД попахує. Тому 4 ставлю саме за працю і старанність, бо це величезна робота, але дуууже далека від ідеалу (Ϋ)
Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим конкусантом: A gavryush[50] (Тех.) (3,8) (2,5) (4)
Морозов Сава Тимофійович Олег-літред так 30 413 різниця Т.5: Стаття редагувалась 4 рази під часу конкурсу іншим користувачем: Lady777[51] (Тех.) (5) (4) (5)
Поляков Самуїл Соломонович Олег-літред так 35 466 різниця Т.5: Стаття в процесі редагування (Тех.)
Помилки цитування, шматки російського тексту. Не думаю, що варто оцінювати статтю, яка була в роботі, до того ж, вже сильно зміниася (Ϋ)
Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: Kostpolt[19] (Тех.) (0) (4) (0)
Церковна десятина Uthitel ні 25 636 різниця Т.5: «+» за ґрунтовну верифікацію, однак «-» за неточність біблійних цитат. Не вичерпна, (не висвітлено протестантизм та нехристиянські релігії) (А1) (3) (2,5) (3)
Ганна Гойська Uthitel так 20 205 різниця Т.5: значна кількість помилок Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: Duvnuj[19] (Тех.) (3) (3,7) (5)
Фундуш Uthitel так 16 936 різниця Т.5: Стаття редагувалась двічі під часу конкурсу іншими корустувачами: Romanbibwiss[52] та Kharkivian[53] (Тех.)
Добре розкрито базове поняття, це плюс. (Д)
Розбреріться, будь-ласка, з інтервіками, там у них конфлікт явний. Система інтервік статті має бути замкненою, а не як у Вас: переходимо на російську мову (ru:Вклад), потім йдемо до англійської (en:Deposit) і повертаємось на українську статтю Депо о_О. Почитайте Довідка:Інтервікі, там все описано, успізів з виправленням (Υ)
(5) (4,5) (4,7)
Вишневецька Раїна Uthitel ні 16 550 різниця Т.5: Навіщо виправляти у статті правильне написання назви розділу на неправильне? Користувач злісно ігнорує зауваження. (Д) (4) (2,5) (5)
Колесник Надія Геннадіївна DenysZ так 15 926 різниця Т.5: є граматичні недоліки (А1) (3) (4) (5)
SOS Дитячі містечка Yakudza так 15 126 Т.5: Невичерпна стаття (Υ) 4 3 4
Великий Оркестр Святкової Допомоги Fed4ev так 25 840 різниця Т.5: Стаття редагувалась іншим користувачем: анонім 62.221.56.69[54] (Тех.) Невичерпна стаття (Υ) Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: MaryankoD[19] (Тех.) (4) (3,5) (4)
Український фонд культури Perohanych так 10 693 Т.5: Невичерпна, неверифікована(Υ) 79% копіювання з [9][55] (розділ "Досягнення" - 88% )(А1) 3,3 3
Відкрите Серце Zosim так 9209 різниця Т.5: В статті міститься текст, який порушує авторські права[56] (Тех.)
Невичерпна, присутнє копівіо, присутність скорочень, непритаманних вікіпедії[57], тощо
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншими користувачами. Автор до неї не звертався (Тех.) (2) (2,5) (2)
Кременчуцький міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів DenysZ так 8578 різниця Т.5: (3,7) (5)
Мамай Олександр Федорович DenysZ ні 7402 різниця Т.5: Не розкрито діяльність. (Д)
Невичерпна, не повністю верифікована (Υ)
(2,8) (3)
Миколай про тебе не забуде Zosim так 7134 Т.5: Не розкрито діяльність. (Д) 3 2 2,5
Rotary International Супрунець М.Ф. так 78 014 різниця Т.6: Стаття редагувалась протягом конкурсного періоду двічі іншими користувачами: Lystopad[58] та Іванко1[59] (Тех.)
"+" за рясну вікіфікацію, але не вичерпна[60]. Знімаю також бали за подвійне включення списку українських клубів.(А1)
Дуже сподобалась стаття, її предмет, наповнення, оформлення, к-сть інфи. (Д)
Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: Вальдимар[61] (Тех.) (3,7) (4,2) (4) (3,3)
Потоцький Павло Платонович Uthitel так 37 879 різниця Т.6: "+" за ґрунтовність і рясну вікіфікацію, але є одруки і стилістичне зауваження. Стаття протягом конкурсного періоду двічі редагувалась іншим користувачем: А1[19] (Тех.) (4) (4) (5) (4,8)
Філантропія DenysZ ні 28 719 Т.6: Стаття редагувалась іншим користувачем (не ботом) менше, аніж місяць тому: SergEfron[62] (Тех.)засаднича, добре верифікована, цілком енциклопедична в стилістичному відношенні.(А1) 5 4,9 5 4,9
Марія Фішер-Слиж Uthitel ні 27 571 Т.6: Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.) 4,5 5 4,8
Маріян Коць A gavryush так 23 434 різниця Т.6: Стаття редагувалась протягом конкурсного періоду п'ять разів іншими користувачами: двічі Lady777[63] та тричі Kharkivian[64] (Тех.) "+" за лаконічний стиль і рясноту посилань і всебічне висвітлення, але "-" за копіювання 1-й абзац, розділ про голодомор (А1)
Багато інформації скопійовано без змін, неверифіковані цитати (Υ)
Стаття протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: Ragnarok[33] Ознаки «війни редагувань» з боку A gavryush (Тех.) (4) (3,7) (2) (4,9)
Джеймс Костянтин Темертей Uthitel так 21 330 різниця Т.6: Невичерпна, є деякі технічні огріхи в оформленні (Υ) Стаття протягом конкурсного періоду двічі редагувалась іншим користувачем: Thevolodymyr[65] (Тех.) (3,3) (4,7) (4,8)
Сестри Місіонерки Любові Супрунець М.Ф. так 19 591 різниця Т.6: Стаття редагувалась протягом конкурсного періоду іншим користувачем: Lewkurdydyk[66] (Тех.)
Невичерпна (Υ)
(4) (4) (4,9)
Яшвіль Наталія Григорівна Uthitel так 17 115 Т.6: Стаття редагувалась протягом конкурсного тижня двічі іншим користувачем: StarDeg[67] (Тех.) 4 5
Губонін Петро Йонович Олег-літред так 15 451 різниця Т.6: (5) (4,3) (5) (4,8)
Поляков Лазар Соломонович Олег-літред так 13 386 Т.6: 5 4 5 4,8
Карітас-Спес Україна Fed4ev так 13 300 Т.6: Стаття протягом конкурсного тижня редагувалась іншим користувачем: Kharkivian[68] (Тех.)
Різний шрифтк, незрозуміле виділення жирним...плюс шаблон на об'єднання (Υ)
3 2,5 4,8
Список найбільших благодійних фондів Супрунець М.Ф. так 12 822 Т.6: Застаріла інфа (майже 4 роки), у вступі вказано 29 фондів, а у списку всього 28, і чому таке нерівне число? Я розумію це все вина англвікі, але ж треба перебирати що можна перенести, а що краще і не брати (Υ) Вважаю список інформативним завдяки зрозумілості критерію включення і достатній верифікації, але слід вирішити 28 чи 29! (А) 4 2 2
Band from TV Супрунець М.Ф. так 12 700 Т.6: 3,8 5 4,6
Фонд Ротарі Супрунець М.Ф. так 12 674 Т.6: можливо буде доцільно об'єднати зі статтею Rotary int? (L)
Невичерпна (Υ)
3,7 4 4,7
Поляков Яків Соломонович Олег-літред так 11 980 Т.6: 4 5
Діти плюс Yakudza так 10 845 Т.6: Стаття редагувалась протягом конкурсного періоду редагувалась іншим користувачем: Іванко1[69] (Тех.) 5 4 5
Пол Персі Гарріс Супрунець М.Ф. так 10 430 Т.6: 4 5
Оксфам Супрунець М.Ф. так 68 558 Т.7:
Фундація імені Івана Багряного Uthitel так 27 515 Т.7:
Гуцуляк_Ераст Uthitel так 24 828 Т.7: Стаття редагувалась десять разів іншим користувачем: Lewkurdydyk[70]. Невиправданий відкіт редагування з боку Uthitel (Тех.)
Безпритульні DenysZ ні 21 965 Т.7: Стаття протягом конкусного періоду редагувалась сім разів іншими користувачами: Yakudza[71] та та шість разів Kharkivian[72] (Тех.)
Дервіз Павло Григорович фон Олег-літред так 21 952 Т.7:
Джейкоб Шифф Олег-літред так 21 229 Т.7:
Гоян Михайло Uthitel так 19 657 Т.7:
Список президентів Ротарі Інтернешнл Супрунець М.Ф. так 17 759 Т.7: Стаття номінована на вилучення[73] (Тех.)
Ronald McDonald House Charities A gavryush так 16 864 Т.7: Стаття протягом конкусного періоду редагувалась тричі іншими користувачами: двічі Kharkivian[74] та Ragnarok[75] (Тех.)
Ліліан Беттанкур LeBron23 так 15 110 Т.7:
Володимир Кашицький A gavryush так 13 670 Т.7:
Шереметєв Микола Петрович Олег-літред так 13 533 Т.7:
Громов Василь Федулович Олег-літред так 12 451 Т.7:
Союз комітетів солдатських матерів Росії Yakudza так 12 265 Т.7:
Світова Місія Віри Супрунець М.Ф. так 11 132 Т.7:
Шереметєв Олександр Дмитрович Олег-літред так 10 946 Т.7:
Іоанніс Папафіс LeBron23 так 8905 Т.7:
Михайло Галандюк A gavryush так 8823 Т.7:
Джон Темплтон так 7392 Т.7:
Гарелін Яків Петрович LeBron23 так 6933 Т.7:
Супова кухня Супрунець М.Ф. так 6375 Т.7:
Батуринська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Yakudza так 5478 Т.7:
Український форум благодійників Lesya Ya так 4470 Т.7: Стаття в процесі редагування
Замала (Тех.)
Закоротка. (Тех.) 0
Благодійний фонд «Богуслав» Perohanych так 3873 Т.7: Стаття редагувалась протягом конкусного тижня іншим користувачем: Kharkivian[76]
Замала (Тех.)
Закоротка. (Тех.) 0
Всеукраїнський фотоконкурс "Благодійність крізь призму об'єктива" Katya R так 3783 Т.7: Стаття редагувалась протягом конкусного тижня чотири рази іншим користувачем: Lesya Ya[77]
Замала (Тех.)
Закоротка. (Тех.) 0
Фонд сприяння розвитку мистецтв України Perohanych так 1773 Т.6: Замала стаття (Тех.) Закоротка. (Тех.) 0
Чикаленко Євген Харламович Варварка ні 2524 Т.5: Стаття редагувалась під часу конкурсу іншим користувачем: Ajvars[78] Тех. підтримка
Замалий внесок. (Д)
Стаття не відповідає умовам конкурсу. Умову «Мінімальний розмір доповнення статті — 5000 байтів» не виконано (Υ)
Замале доповнення.
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.)
0
Гуманітарна допомога Kronk ні 4906 Т.2: замале доповнення (Тех.) Замале доповнення.
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншими користувачами. Автор до неї не звертався. (Тех.)
0
Фонд Гайнріха Белля Kronk так 4643 Т.2: закоротка
Стаття редагована також учасником конкурсу Yakudza[79] (Тех.)
Закоротка. (Тех.) 0
Трощинський Дмитро Прокопович Olderio ні 4630 Т.1: замале доповнення
Нажаль, ваша стаття редагувалась неботом 29 листопада 2011, а згідно з правилами конкурсу покращувати можна лише ті статті, які «востаннє редагувалися людиною щонайменше місяць тому». Тому, нажаль, дана стаття не може брати участь в конкурсі (YarikUkraine)
Замале доповнення.
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.)
0
Lions Clubs International Kronk так 4225 Т.2: закоротка, стаття в процесі редагування (Тех.) Закоротка (Тех.) 0
Три мішечки. Від Миколая до Різдва BBCWorld так 4147 Т.2: закоротка (Тех.) Закоротка
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншими користувачами. Автор до неї не звертався (Тех.)
0
Ліга українських меценатів Kronk ні 3512 Т.2: замале доповнення (Тех.) Замале доповнення. (Тех.) 0
Кримський республiканський благодiйний фонд допомоги бiженцям та переселенцям BBCWorld так 2935 Т.2: закоротка (Тех.) Закоротка (Тех.) 0
Центр Картера Kronk так 2650 Т.2: закоротка (Тех.) Закоротка
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.)
0
Ктитор (право) Kronk ні 2640 Т.2: замале доповнення (Тех.) Замале доповнення. (Тех.) 0
Фонд Устина Мальцева Dmytro Lomonosov так 2364 різниця Т.1:закоротка, стаття в процесі редагування
Згідно з правилами конкурсу, «статті мусять бути розміром не менше 5000 байтів», тому просимо автора доповнити статтю для подальшої участі статті в конкурсі (YarikUkraine)
Закоротка
Стаття в процесі редагування (Тех.)
0
Міжнародний благодійний фонд «Центр інновацій та розвитку» Kronk ні 2325 Т.2: замале доповнення
Стаття була вандалізована (див. тут (Тех.)
Звернувся до конкурсанта (А1).
Замале доповнення. (Тех.) 0
Національний конкурс «Благодійник року» Olderio так 2111 Т.1: закоротка
Згідно з правилами конкурсу, «статті мусять бути розміром не менше 5000 байтів», тому просимо автора доповнити статтю для подальшої участі статті в конкурсі (YarikUkraine)
Закоротка.
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншими користувачами. Автор до неї не звертався (Тех.)
0
Анатолій Мирошниченко Olderio так 1707 Т.1: закоротка, стаття в процесі редагування
Згідно з правилами конкурсу, «статті мусять бути розміром не менше 5000 байтів», тому просимо автора доповнити статтю для подальшої участі статті в конкурсі (YarikUkraine)
Закоротка (Тех.) 0
Ґрінпіс Antanana ні 984 Т.2: замале доповнення (Тех.) Замале доповнення.
Стаття пізніше протягом конкусного періоду редагувалась іншим користувачем. Автор до неї не звертався (Тех.)
0
Львів соціальний Zosim так 7852 Т.6: Стаття редагувалась протям конкурсного тижня іншим користувачем: Kharkivian[80] (Тех.)
Стаття номінована вилучення[81]
Стаття вилучена (Υ) (Тех.)
Статтю вилучено (Тех.) б/о[82]
Полтавський центр адаптації для бездомних DenysZ так 7377 Т.5: Стаття номінована вилучення[83] (Тех.)
Стаття в номінації на вилучення, тому без оцінки (Υ)
Статтю вилучено (Тех.) б/о[84]
Благодійність за часів Київської Русі Ashly Green так 9726 Т.4: Стаття номінована вилучення[85] (Тех.) Статтю вилучено (Тех.) б/о[86]
Подивись дитині в очі (благодійний фестиваль Uthitel так 5691 Т.3: Стаття номінована вилучення (Тех.)
Наразі стаття стоїть в обговоренні на вилучення і, судячи з обговорення, швидше за все буде вилучена, тому перед тим як оцінювати зміст статті, хай буде визначена її значимість. Якщо значимість буде підтверджена, статтю в рамках тижня оціню (YarikUkraine)
Статтю вилучено (Тех.) б/о[87]
Кахай Олександр Леонідович Gertsoge так 9217 Т.1: Проблеми з ВП:КЗО[88]
Значимість особи сумнівна, якщо автор хоче, щоб стаття залишилась у проекті — просимо покращити її згідно з ВП:КЗО (YarikUkraine)
Стаття вилучена 27 грудня 2011 року, тому виставлені оцінки не враховуються — отримує 0 не оцінюється (Тех.)
Статтю вилучено (Тех.) б/о[89]
Благодійний фонд "Рідний дім" Olderio так 3751 Т.1: закоротка
Проблеми з ВП:КЗО[90]
Згідно з правилами конкурсу, «статті мусять бути розміром не менше 5000 байтів», тому просимо автора доповнити статтю для подальшої участі статті в конкурсі (YarikUkraine)
Статтю вилучено (Тех.) б/о[91]
Благодійний фонд «Ти-АНГЕЛ» DenysZ так 3948 Т.1:закоротка.
Проблеми з ВП:КЗО[92]
Згідно з правилами конкурсу, «статті мусять бути розміром не менше 5000 байтів», тому просимо автора доповнити статтю для подальшої участі статті в конкурсі (YarikUkraine)
Статтю вилучено (Тех.) б/о[93]
Фундація імені князів-благодійників Острозьких Olderio так 11105 Т.1: Більша частина статті скопійована слово в слово звідси. Це суперечить як політиці авторських прав, так і правилам конкурсу ("плагіат"). A1
Плагіат у статті вилучив, через що в ній лишилося лише визначення та посилання. Тому наразі стаття не проходить у конкурсі через розмір. Просимо автора доробити статтю до прийнятного виду без копіювання матеріалів, захищених авторським правом (YarikUkraine)
Статтю вилучено (Тех.) б/о[94]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Стаття номінована вилучення користувачем Kharkivian 14 грудня 2011.
  2. Редагування мало на меті покращити вікіфікувацію статті, а тому є незначними.
  3. а б Відновлення шаблону про номінацію статі на вилучення. Незначиме редагування
  4. Видалення шаблону про номінацію статі на вилучення. Незначиме редагування.
  5. Покращення оформлення посилань на інтернет-сторінки. Незначиме редагування.
  6. Стаття номінована вилучення користувачем Friend 19 грудня 2011.
  7. Покращення оформлення статті та зовнішніх посилань. Незначимі редагування.
  8. Вандалізм, конкурсанту зроблено попередження. Редагування відкочене користувачем Uthitel. Редагування не вплинуло на статтю.
  9. Вилучені некоректні категорії за допомогою «Hot Cat». Незначимі редагування. Причин для дискваліфікації учасника конкурсу Yakudza немає.
  10. Вилучені некоректні категорії за допомогою «Hot Cat». Незначимі редагування.
  11. редагування мало на меті покращити оформлення статті; причин для дискваліфікації учасника конкурсу Kronk немає
  12. Покращення оформлення. Незначимі редагування.
  13. Вандалізм, конкурсанту зроблено попередження. Редагування відкочені користувачем Uthitel. Редагування не вплинуло на статтю.
  14. «всесвітньовідомий філантроп і одна із ключових фігур в родині Рокфеллерів.». Мають бути підтвердження цих слів, або прибрати дані епітети
  15. Покращення оформлення, зміна розшташування фото. Незначимі редагування
  16. Покращення категоризації ( в т. ч. за допомогою «Hot Cat»), перейменування статті. Незначимі редагування. Причин для дискваліфікації учасника конкурсу Kamelot немає.
  17. Перейменування статті. Незначиме редагування.
  18. Покращення категоризації за допомогою «Hot Cat». Незначиме редагування. Причин для дискваліфікації учасника конкурсу Kamelot немає.
  19. а б в г д е Дрібна правка правопису. Незначиме редагування.
  20. Вікіфікація статті. Незначимі редагування
  21. В статтю додані інтервікі, тому це є незначиме редагування
  22. «ми забули іграшки (у? для? від?) будинку», «ВІЧ/СНІД», «Ця історія розповідає про те, як важливі знання», «розказати» тощо
  23. Написано «Шукаємо волонтерів» або «Потребуємо допомоги». Має бути перероблено з поданням в описовому стилі — «театр шукає волонтерів», або «організація потребує допомоги» тощо
  24. а б Стаття номінована вилучення через невідповідність критеріям значимості. Доданий службовий шаблон {{delete}}. Незначиме редагування
  25. Видалення шаблону про номінацію статі на вилучення. Незначиме редагування.
  26. Оформлення картки. Незначиме редагування.
  27. Технічні деталі оформлення, вилучення шаблону про номінацію статті.
  28. а б в г д е ж обчислення програмою Плагиат.НЕТ
  29. Вилучення контактів організації з тексту статті (ВП:ЧНЄВ). Захист статті: [move=sysop] (закінчується 22:37, 2 січня 2012 (UTC)) ‎ (непродуктивна війна редагувань: спочатку визначтеся в обговоренні). Зняття захисту: війну редагувань улагоджено. Редагування не вплинули на підсумковий зміст статті.
  30. Оформлення катки, вилучення контактів організації з тексту статті (ВП:ЧНЄВ). Стаття номінована на вилучення через порушення авторських прав. Доданий службовий шаблон {{delete}}. Доданий шаблон {{copyvio}}. Вилучено текст статті, що порушує авторські права. Встановлення на дублікаті статті (/Темp) службового шаблону {{qd}} з поясненням причини: «Дублікат статті Міжнародна благодійна організація «Інститут професійного фандрайзингу»». Ознака непримиримого відношення до статті та выйни редагувань (за текст, що порушує авторські права). Редагування не вплинули на підсумковий зміст статті.
  31. Повернення тексту що не підпадає під визначення копівіо. Зміна місця розташування шаблону. Вилучення сторінки Міжнародна благодійна організація «Інститут професійного фандрайзингу»: для можливості перейменування. Відновлення сторінки Міжнародна благодійна організація «Інститут професійного фандрайзингу»: 21 редагування відновлено (об'єднання історії редагувань). Редагування не вплинули на підсумковий зміст статті.
  32. Доданий та вилучений службовий шаблон {{delete}}. Помилкова номінація та редагування.
  33. а б в Покращена категоризація. Редагування не значиме.
  34. Додано посилання на сайт у тіло статті. Незначимі редагування.
  35. Додано зовнішнє посилання на інтернет-сторінку сумнівної авторитетності. Реклама. Загалом незначиме редагування.
  36. Оформлення (вставка шаблону {{Примітки}}). Незначимі редагування.
  37. а б Офомлення. Технічна правка. Незначиме редагування.
  38. Оформлення зовнішніх посилань. Незначиме редагування.
  39. Статістичні правки. Незначимі редагування.
  40. Вилучення шаблону про номінацію статті. Незначиме редагування.
  41. Стаття була номінована на вилучення через порушення авторських прав.
  42. Покращена категоризація за допомогою «Hot Cat». Стаття номінована на вилучення через порушення авторських прав. Доданий службовий шаблон {{delete}}. Доданий шаблон {{copyvio}}. Частково ознаки «війни редагувань» (через шаблон {{copyvio}}). Незначимі редагування.
  43. Вилучення шаблону про номінацію статті. Вилучення шаблону про порушення авторських прав. Частково ознаки «війни редагувань» (через шаблон {{copyvio}}). Незначимі редагування.
  44. Стилістичні правки. Перейменування статті. Кількарове додання інформації. Загалом, Незначимі редагування.
  45. Офомлення. Технічна правка. Причин для дискваліфікації конкусанта Lesya Ya немає. Незначиме редагування.
  46. Доданий шаблон {{Благодійність}}. Незначиме редагування.
  47. Редагування було направлене на виправлення правопису, тому воно є незначиме.
  48. Додані 2 шаблони ({{Благодійність}} та {{Інші значення}}), тому редагування є незначимим.
  49. Редагування малj на меті підредагувати шаблон {{Пишу}}, тому не є значимим.
  50. Оформлення гіперпосилання. Незначиме редагування. Причин для дискваліфікації учасника конкурсу A gavryush немає.
  51. Редагування мали на меті виправити огріхи у правописі та додати інтервік до статті, тому вони є незначимі.
  52. Редагування мало виправити огріхи у правописі та додати інтервікі до статті, а тому вони є незначимі.
  53. Вилучено один шаблон ({{Благодійність}}) через те, що даний термін є регіональним, і не може бути доданий до шаблону. Поняття було також вилучений із шаблону.
  54. Редагування мало виправити огріхи у правописі, тому є незначимим.
  55. дані програми ПЛАГІАТ.НЕТ
  56. Розділ Основні проекти на 100% порушує авторські права з сайту «Львів соціальний». Текст було вилучено користувачем Kharkivian 18 січня 2012 року (-2428 б)
  57. канд. фізико-матем. наук, доц. каф-ри
  58. Редагуванням був доданий шаблон {{Кандидат у добрі статті}}, а тому воно є незначним.
  59. Редагування: стильові правлення за допомогою AWB. Незважаючи на обсяг редагувань (хоч і -438б), редагування є незначними.
  60. Детальна інформація на ВП:ДС
  61. Вилучено шаблон {{Кандидат у добрі статті}}. Незначиме редагування.
  62. Редагуванням додавалось посилання на ще одне призвіще, тому воно є незначним.
  63. Редагування мали на меті виправити орфографічні помилки (в т. ч. вікірозмітки) та покращити оформлення, а тому вони є незначними
  64. Редагування мали на меті покращити оформлення (вікі-розмітка) та перенесення шаблону зі сторінки статті на сторінку обговорення статті.
  65. Оформлення, дрібні правки правопису, категооризація статті. Незначиме редагування.
  66. Редагування мало на меті виправити помилки термінологічного характеру, тому є незначним.
  67. У процесі редагувань статтю було вікіфіковано вікіфікатором, тому вони є незначними.
  68. Редагуванням був доданий {{Об'єднати}} з метою об'єднання статті Карітас-Спес Україна зі статею Карітас Інтернаціоналіс, а тому воно є незначимим.
  69. Редагування: стильові правлення за допомогою AWB. Редагування є незначними.
  70. Редагування мали на меті покращити стилістику статті.
  71. Зроблено перенаправлення на статтю Безпритульні діти, а тому вони є незначимими.
  72. Було дане коротке визначення терміну, додана категоризація, інтервікі та шаблон {{Благодійність}}; у загальному обсязі статті воно не дається взнаки; автор редагувань відмовляється від свого внеску на користь користувача, який суттєво доповнив дану статтю.
  73. Стаття номінована на вилучення користувачем Friend 28 січня 2012 року.
  74. В результаті редагувань стаття була перейменована на більш коркутну назву та додані інтервікі, а тому вони є незначимимм.
  75. Редагування мало на меті додати категоризацію, а відтак воно є незначимим.
  76. Редагування мало на меті вилучити інформацію про контактні дані, вміщені окремим розділі у статті (див. ВП:ЧНЄВ).
  77. Редагування мало на меті додати категоризацію та внести ряд стилістичних правок, а тому вони є незначимими.
  78. Користувач цим редагуванням додав шаблон-картку {{Особа}} та оформив її (+863 б); значне редагування.
  79. редагування мало на меті покращити категоризацію статті; причин для дискваліфікації учасника конкурсу Yakudza немає
  80. Редагування мало на меті вилучення текстового тексту, тому воно є незначним.
  81. Стаття номінована на вилучення користувачем Kharkivian 19 січня 2012 року.
  82. Статтю вилучено.
  83. Стаття номінована на вилучення через можливу невідоповідність критеріям значення користувачем Kharkivian 19 січня 2012 року.
  84. Статтю вилучено.
  85. Стаття номінована на вилучення через можливе порушення авторських прав користувачем Kharkivian 11 січня 2012 року.
  86. Статтю вилучено.
  87. Статтю вилучено.
  88. Стаття номінована вилучення користувачем Friend 19 грудня 2011.
  89. Статтю вилучено.
  90. Стаття номінована вилучення користувачем Kharkivian 20 грудня 2011.
  91. Статтю вилучено.
  92. Стаття номінована вилучення користувачем Kharkivian 20 грудня 2011.
  93. Статтю вилучено.
  94. Статтю вилучено.