Користувач:MarinaUWCF/Легенди храму Шаолінь

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Легенди храму Шаолінь (кит. 少林寺的传说, англ. Legends of the Shaolin temple) - Міжнародний Проект соціального спрямування, що передбачає організацію виставки про історію, традиції храму Шаолінь та бойові мистецтва. Храм Шаолінь має безліч раритетів з давньою історією, деякі з яких вперше будуть експоновані в Україні. Офіційне відкриття пройде в м. Київ в червні 2017 року.

Про Проект[ред. | ред. код]

Це Міжнародний Проект, що крім України, залучає до участі волонтерів з 12 країн світу. Він реалізовується в декілька етапів: 1) Преc-конференція з першими особами держав України і Китаю. 2) Виставка, оформлена у вигляді мандрівки храмом (загальна площа 400 кв.м). 3) Шоу бойових мистецтв в Україні. 4) Світове турне Проекту.

Мета Проекту[ред. | ред. код]

  • Популяризувати східні єдиноборства кунгфу, ушу, цигун, надати тим самим сучасній молоді можливість замінити смартфони, планшети та соціальні мережі, на активний спосіб життя, здоров`я та віру в свої сили та здібності. Тому під час виставки на відвідувачів очікує серія тренінгів і майстер-класів з шаоліньської медицини, бойових мистецтв. Всі бажаючі дізнаються про етапи підготовки ченців та методи тренувань. Планується, що виставку зможуть відвідати близько 3000 дітей та підлітків. В першу чергу, з соціально незахищених сімей, родин учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб.
  • Поліпшення культурних і дружніх відносин між країнами. Обмін культурами, традиціями, історією.
  • Розказати про секрети та легенди храму Шаолінь. Планується демонстраційна зала для перегляду фільму про храм Шаолінь і зала для показових виступів ченців зі зброєю (списи, мечі, жердини).

За 2 місяці в одній виставці переплететься історія, культура, медицина, бойові мистецтва, загадки, тайни і легенди стародавнього храму ШАОЛІНЬ.

Світове турне[ред. | ред. код]

Проект за підтримки волонтерів зможе відвідати країни Європи ( Німеччина, Польща, інші), США , Канада, Білорусь, Арменія, Молдова, Казахстан.

Співорганізатор та медіа-підтримка[ред. | ред. код]

онлайн блог-журнал Lucky Ukraine

Контакти[ред. | ред. код]

Київ, +38 (050) 130 63 44, www.Shaolin.show

Посилання[ред. | ред. код]