Користувач:Natalisofiy

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Віддаю перевагу звертанню на «Ви».
uk Українська мова для цього користувача є рідною.
en-4 This user is able to contribute in English at a near-native level.
ru-4 Этот участник владеет русским языком почти как родным.
pl-2 Ten użytkownik posługuje się językiem polskim na poziomie średnio zaawansowanym.
tr-1 Bu kullanıcı Türkçeyi düşük düzeyde anlıyor.
Цей користувач з України.
Цей користувач зі Львова.
Годинник
Аристотель
Цей користувач
цікавиться філософією
Сатурн Цей користувач цікавиться астрономією
«Критик повинен бути готовим і здатним у кожну хвилину за першої потреби зайняти місце опонента й виконувати його справу продуктивно й компетентно; в іншому разі критика перетворюється на наглу самодостатню силу й стає перепоною на шляху культурного прогресу» Йозеф Гебельс

Користувач Наталія Софій[ред. | ред. код]

Сфери особливої уваги користувача Наталії Олександрівни Софій:

  1. філософія
  2. психологія
  3. психотерапія
  4. метамодернізм
  5. техніки
  6. методики
  7. еволюція
  8. освіта
  9. теорія світла

Стратегічні завдання української Вікіпедії[ред. | ред. код]

автор - Білецький В. С.

Як і інші національні Вікіпедії, українська є найбільш потужним енциклопедичним Інтернет-ресурсом свого національного середовища, у перспективі — одним з основних елементів інформаційного простору. Водночас вона репрезентує українську культуру, історію, науку, промисловість, бізнес та інші сфери і реалії України, а також подає для україномовного користувача багатогранну фахову інформацію про світ.

Масштаб і якість кожного національного сектора Вікіпедії побічно є мірилом сучасного суспільного потенціалу певної нації творити новий культурний продукт. По суті сукупність мовних розділів Вікіпедій є майданчиком змагань і репрезентацій світових культур, показником їх сучасних потенцій. Тому стратегічні завдання кожної національної Вікіпедії співвимірні місцю тієї чи іншої культури у сучасному світовому культурному просторі. Динаміка розвитку Вікіпедій, кількісні і якісні їх характеристики у суттєвій мірі корелюють з майбутнім національних культур і мов.

Виходячи з історичних реалій, місця і ролі Руси-України (за М.Грушевським) в історії Європи та світу, сучасного бачення українських пасіонаріїв та лідерів майбутнього країни доцільно спершу послідовно і наполегливо вибудовувати український сектор Вікіпедії за кількісними і якісними показниками на рівні польського та російського секторів (ближча перспектива), водночас орієнтуючись на досягнення рівня німецького та французького секторів (далека перспектива).

Така стратегія, така планка відповідатиме рівню історичної мети і завдань сучасної і майбутньої української нації і народу, України як лідера Східної Європи, як майбутнього члена ЄС та НАТО, як потужної світової культури з тисячолітнім минулим, що може і мусить стати одним зі стовпів Євроатлантичного простору.