Користувач:Nykula.taras

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Я, Никула Тарас Денисович, прошу скасувати зміни, внесені 6 лютого 2017 р.Nykula.taras помилково. Вважаю, що великою помилкою редакторів є вилучення двох фотографій з моєї статті. Раніше (в 2015 р.) обговорення торкалося тільки фото Тарасу Никулі - 75 років, а дві інші фотографії ніким не ставилися під сумнів, оскільки вони мають вільну ліцензію. Раптове нещодавнє вилучення їх редакторами без обговорення і попередження не лише із статті, але й із Вікімедії, є порушенням принципів Вікіпедії, приносить шкоду Україні й мені, тому наполягаю на поверненні принаймні двох вилучених фотографій у статтю на місце майже трирічного їх знаходження. ≈≈≈≈ nykula.taras@bigmir.net 10.02.17 р.

Доцільно роширити категорії: лауреати Державної премії Українни в галузі науки і техніки, кавалери ордена "За заслуги".Внести виправлення в слово "Державної" в боковику статті "Никула Тарас Денисович"≈≈≈≈ nykula.taras@bigmir.net 17.02.17 р..

Заява Т.Д.Никули Мушу заявити, що особа, котра стерла мою фотографію на чолі боковика статті «Никула Тарас Денисович» у Вікіпедії та навіть у вікісховищі без попередження мене і пояснення причини заслуговує на якесь покарання. Відповідно до статті 433 Цивільного кодексу України об'єктами авторського права є твори, одним з яких є фотографічні твори. До речі, в законодавстві нашої України ще не визначено термін «фотографічний твір», у міжнародній конвенції теж нема поняття «природа виникнення авторського права». Згідно із законом України «Про авторське право і суміжні права» (1994 р.), автор − фізична особа, яка своєю творчою працею створила твір. Оскільки я своїм розумом,творчою працею, видатними досягненнями світового рівня отримав високий авторитет не лише в Україні, але й у світі, я здобув право бути внесеним у США в особливу книгу «Хто є хто в світі» (в неї вносяться Нобелівські лауреати, глави держав і урядів, видатні воєначальники тощо), сфотографувався з цією книгою за своїм робочим столом, у своєму кабінеті, на тлі своїх 76 інших книг, на своєму фотоапараті, з мною же наведеним кадром і вибраною композицією і попросив свого спів- робітника натиснути на кнопку «Пуск», щоб отримати електронну фотографію, то як я можу не вважатися автором свого твору з самого початку його створення? А які права має людина, яка натиснула на кнопку під час фотографування? Має суміжні права, так само як редактор видавництва,котрий видав книгу, на обкладинці якої розміщена моя престижна фотографія. Але суміжне право не дає підстави впливати на моє авторське право.≈≈≈≈