Користувач:Oks 888/Перша Грузова

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Перша Грузова»
Галузь Логістика
Засновано 2009
Засновник(и) Віталій Яницький
Закриття (ліквідація) 2015
Причина закриття відбувається злиття логістичних груп «PGK Groupe» («Точка», «Postman», «Star Express») та «Meest Group»
Штаб-квартира Київ
Територія діяльності Україна
Послуги експрес-доставка вантажів, комплекс логістичних послуг.
Власник(и) Віталій Яницький
pgk.kiev.ua

Історія розвитку[ред. | ред. код]

Створення компанії «Первая грузовая» обумовлено потребами клієнтів, що автоматично набували статусу власних потреб для групи, яка зароджувалася у другій половині нульових з 2004 року. Першою компанією була команда «Кур’єр», що на початку свого існування використовувала значну кількість підрядних організацій задля забезпечення магістральних переміщень клієнтських вантажів. Власники розуміли, що подальший розвиток з контрольованою якістю та ефективністю можливий лише за умови виділення магістральної структури зі сталими партнерами та (згодом) власним флотом, розподільчими складами у окрему структуру – «Первая грузовая».

Компанія запускає в експлуатацію 37 власних представництв в Україні, 3 термінала у столиці України м. Києві та 2 представництва на території Євросоюзу, що було продиктовано потребами клієнтів експортерів та імпортерів. Обслуговуванням клієнтів з 40 галузей займались майже півтори сотні вантажних авто по всій країні. Щоденно. При цьому команді вдавалося тримати рівень надійності на позначці 99,85% (станом на 2012 рік).

Якість сервісу завжди залишалась основним показником успішності діяльності будь-якої компанії групи (на рівні з фінансовим результатом). Тому власники приймають доволі важке з фінансової точки зору рішення – придбання власного флоту з 10 автопоїздів, що були покликані закласти засади подальшого розвитку власного магістрального каркасу PGK Groupe.

Компанія була успішно реалізована стратегічному інвестору наприкінці 2014 року.

Послуги[ред. | ред. код]

  • Доставка відправлень між відділеннями («склад-склад»)
  • Доставка відправлень від замовника «до дверей» одержувача («від дверей до дверей»)
  • Складські послуги

Джерела[ред. | ред. код]