Користувачка:Victoriashchelko

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Щєлко Вікторія Олегівна ' (Нар. 3 травня 1989) - модель. Відома як модель для «plus-size» в Україні. Віце міс України, фіналістка телевізійного шоу "curvysupermodel" - "Модель ХL" на 1 + 1 - 2017 рік [1], обличчя першої колекції "plus - size" знаменитого дизайнера України - Андре Тана - 2017 рік, перша нестандартна модель вийшла на подіум в Україні на Всеукраїнському тижні моди (Ukranian Fasion Week) - 2017 рік. Miss Ukraine plus size - 2017. Їздила на Miss top of the world plus size 2017, привезла титул "Найкрасивіша фігура".

'Біографія' ' Вікторія виросла і народилася в Києві, Україна. Хоча і провела перший рік життя на Уралі, Росія, місто Кунгур - з причини, того що її сім'я була класично-радянською: мама вчитель, тато - військовий. У неї є молодший брат. І росте дочка - Злата.

Файл:Маленька сім'я Вікторії Щелко.jpg

Освіта' Вона має 5 ступенів магістра. У садку вона не була. Потім навчалася в Київській гімназії №39 в фізико-матиматиченому класі.С 2003 року - Київський педагогічний коледж №3 і стала вчителем молодшої школи, учителем англійської мови в молодшій школі. Уже 2005 році вона перходить в університет імені Бориса Грінченка та здобувае вищу кваліфікацію. З 2009 року вчитися в двох вузах на двох стаціонарах: Університет імені М.П. Драгоманова і Університет Шевченка. Після чого вступає в аспірантуру Шевченка і пише наукову роботу. А в 2012 року вступає в Академію внутрішніх справ і стає юристом і правознавцем. З 2016 року навчатись у НАУ в аспірантурі.

Додаткова освіта:' 2012 рік - школа резервів Деректоров школ. 2015 рік (переатестация) - Атестат спеціаліста за напрямами підготовки водіїв – Правила дорожнього руху та основи безпеки дорожнього руху №059175 Атестат спеціаліста за напрямами підготовки водіїв – Навчання водінню транспортних засобів №059179 Атестат спеціаліста за напрямами підготовки водіїв – Будова і технічне обслуговування транспортних засобів №059178

' 'Кар'єра' Перша робота з'явилася в 14 років - вожатою в ДОТ "Каштан". Але її тут же помітили і перевели на керівника Прес-центру цієї структури. Після чого запросили вести радіоефіри на місцевому радіо, де вона робила це протягом року і паралельно викладала англійська в гімназії. Пізніше її запросили стати керівником "прес- центру" творчого агенства "Юн-прес", а потім Вікторія почала викладати журналістику студентам факультету університету Шевченка. Оскільки Вікторія тримала активну політичну позицію в галузі освіти потім додався факультетом міжнародного права. Після чого з 2009 року її запросили на посаду Прес-аташе мера Київської міської адміністрації, але вона ніколи не покидала педагогіку - працюючи в Академії педагогічних наук в Інституті обдарованої дитини на посаді наукового співробітника. та паралельно на фотозйомках, конкурсах, концертах. З 2011 року Виктория Щелко стала завучем загальноосвітньої школи. Як заступник - проводить в ній багато реформ. Після чого стає виконуючим обов'язки директора школи. І пізніше йде в Академію наук на заввідділом інформаційно-аналітичного сектора. Де донині перебуває на роботі. Після народження дочки вона змінює своє життя в силу необхідності годувати дочку: працює в Поліції, інструктором з водіння на механіці і викладачем правил дорожнього руху, фотографом, відкриває івент - агенство, директором юридичної фірми, відкриває фірму з перевезення пасажирів, стає заступником директора американського фондового ринку в Україні і все це одночасно. І в 2017 році вона мріючи повернутися в творчість, потрапляє волею долі, на проект телеканалу 1 + 1 і стає фіналісткою телевізійного шоу "curvysupermodel" - "Модель ХL".


'Нагороди У неї 357 нагород в різних сферах діяльності і 5 титулів краси. Найбільш значимі з них: - 2003 рік Член олімпійської гандбольної збірної воротар. - 2006 рік "Державна нагорода за вагомий внесок у розвиток Української мови" - 2008 рік Нагорода на 14 Міжнародному фестивалі за кращий короткометражний фільм - 2008 рік Міс університеті України - 2008 рік Перше місце на Всеукраїнському конкурсі української пісні яке організувала Міністерсво культури України - 2009 рік Нагорода на міжнародному фестивалі за кращий репортаж (з Чорнобильською АС) - 2009 рік "Кращий студент України - Міністерство освіти и науки України" <ref> http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/51092 </ ref> - 2009 рік Віце Міс України - 2010 рік Жінка року Київ за благодійну діяльність - 2010 рік науковий гранд «Завтра.юа» "за розробка мультимедійних технологій" - 2011 рік науковий гранд «Завтра.юа» "за реформу післядипломної освіти педагогів" - 2013 рік звання молодий дизайнер року - 2014 рік Кращий інструктор з водіння - жінка


Модельна кар'єра ' У школі, як і в університеті вона була гидким каченям, ботанкой. Але на першому курсі вона все змінила -вокальним конкурсом та співала пісню: "I feel good". З цього все і почалося .... І коли на конкурс "Міс університет" ніхто не хотів йти, декан особисто вибрав її. Декан особисто вчила її ходити по подіуму, показувала як позувати, як не соромитися, пояснила, що в стилі повинна бути сексуальність. Так почалася кар'єра моделі. Адже Вікторія вигравала конкурси один за одним, не наукові, а конкурси краси, діставшись до звання Віце міс Україна. А далі зйомки, зйомки і зйомки. Потім невдалі шлюби, народження дочки... В 2017 році Вікторія стала фіналісткою телевізійного шоу "curvysupermodel" - "Модель ХL" на 1 + 1 - 2017 рік, обличчям першої колекції "plus - size" самого знаменитого дизайнера України - Андре Тана та першої нестандартної моделлю вийшла на подіум в Україна на Всеукраїнського тижня моди (Ukranian Fasion Week).

Параметри Викторії: Рост: 176 см Вага: 79 кг Обєм: грудь — 103 см, талія — 76 см, бедра - 106 см.

Особисте життя: У 2010 році тут же розпавшись у неї відбувся шлюб. В 2012 році вона знову повірила в любов, але на жаль не склалося. Від другого шлюбу у Вікторії дочка - Злата, яку вона виховує сама.

  1. https://1plus1.ua/ru/model-xl/member/viktoriya-shchelko