Користувач:Yullli/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Med-Magazin.ua

[ред. | ред. код]

Med-Magazin.ua - мережа магазинів домашньої медтехніки, ортопедичних виробів, товарів для здоров'я. Станом на листопад 2021 року компанія налічує 38 магазинів. Інтернет-магазин мережі входить в ТОП-10 онлайн-магазинів медичних товарів за обсягом трафіку 2020 року.[1]

Історія компанії

[ред. | ред. код]

Компанія з'явилася на ринку України у 1997 році. Свої перші кроки вона робила як підприємство з виробництва протезно-ортопедичних товарів та салон ортопедичних товарів. У процесі розвитку на базі салону ортопедичних товарів засновано мережу магазинів «Ваше здоров'я», яка з 2017 року почала називатися "Med-Magazin.ua". Сьогодні – це один із найвідоміших магазинів, який представляє споживачам широкий асортимент товарів для здоров'я та реабілітації після травм, хвороб та операцій[2]. Будь-який споживач знайде тут вигідні ціни та високоякісний сервіс. Товари, придбані на сайті інтернет-магазину, будуть доставлені в найкоротші терміни у зручну для споживача точку. Мережа магазинів не просто пропонує споживачеві широкий вибір товарів для здоров'я, профілактики та реабілітації, будь-який клієнт перед покупкою може отримати розгорнуту консультацію лікарів та висококваліфікованих медичних фахівців з підбору моделі та розміру, та замовити її виготовлення по індивідуальним міркам. Фахівці працюють над підвищенням якості обслуговування та розширенням асортименту представлених товарів, враховуючи у своїй роботі зауваження та побажання клієнтів.

Усі магазини, що реалізують товари, представлені на сайті, працюють сім днів у тиждень без вихідних. Будь-який клієнт може відвідати найближчий до нього магазин зручний час. Досвідчені фахівці мережі дадуть відповідь на всі запитання клієнтів і нададуть допомогу з вибору виробу, визначення розміру та правил використання. Окрім продажу медичних товарів та техніки, магазин пропонує прокат товарів для реабілітації (милиці, ходунки, інвалідні коляски та багато інших товарів, необхідні відновлення здоров'я)[3][4].

Тут можна придбати устілки заводського виробництва або замовити індивідуальні ортопедичні устілки, при виробництві яких будуть враховані всі особливості стопи конкретного пацієнта. Перед придбанням чи виготовленням потрібного товару кожен клієнт може попередньо записатися на консультацію до ортопеда, травматолога та інших профільним спеціалістам[5]. Кур'єрська служба компанії доставить придбаний товар по Києву, а до будь-якої іншої місто України доставку здійснить зручна для покупця компанія-перевізник. Окрім роздрібної торгівлі, копання займається оптовими постачаннями. Для замовлення треба зв'язатися зі спеціалістом компанії, який надасть необхідну консультацію та запропонує індивідуальну ціну.

Партнерство

[ред. | ред. код]

Компанія співпрацює з широким колом покупців:

  • Установи системи охорони здоров'я – державні та приватні;
  • Організації, що реалізують товари для краси та здоров'я;
  • Громадські організації;
  • Фонди та держорганізації соціального захисту населення;
  • Лікарі.

Магазин представляє широкий асортимент медичної техніки для лікарень, клінік та для домашнього використання, ортопедичні та реабілітаційні засоби, товари для краси та здоров'я. Скориставшись послугами магазину, будь-який покупець отримає якісний товар, заощадивши при цьому кошти та час.

Med-Magazin.ua співпрацює з офіційними дистриб'ютерами, які забезпечують магазин сертифікованими товарами для здоров'я брендів ТМ Orliman, DJO global, B. Well, Mubb, Birkenstock, Pedag, Doctor Life, Invacare, Garcia та ін. [6]

Магазини

[ред. | ред. код]











Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Rozetka "заходит" в аптеки. Будет развивать офлайн сеть, чтобы продавать онлайн. LIGA (рос.). 4 жовтня 2021. Процитовано 5 листопада 2021.
  2. Мед магазин необходимы товаров для здоровья | Журнал. Vinbazar.com (рос.). Процитовано 5 листопада 2021.
  3. Мед магазин: какой ассортимент. novomed07.ru. Процитовано 5 листопада 2021.
  4. Мед магазин: что можно приобрести. Женский журнал WWWomen.com.ua (ru-RU) . Процитовано 5 листопада 2021.
  5. Бесплатный прием доктора ортопеда-травматолога и реабилитолога | Med-magazin.ua - сеть магазинов медтехники. Med-Magazin.ua (рос.). Процитовано 5 листопада 2021.
  6. Партнеры. vztrading.com.ua. Процитовано 5 листопада 2021.

Посилання

[ред. | ред. код]

https://med-magazin.ua/ Офіційний сайт компанії