Королівський коледж оборонних наук

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Королівський коледж оборонних наук

RCDS
Будинок Сіфорд Хаус. 2015
Координати: 51°29′56″ пн. ш. 0°09′05″ зх. д. / 51.4991417° пн. ш. 0.1514222° зх. д. / 51.4991417; -0.1514222
Тип вищий військовий навчальний заклад вищого та старшого офіцерського складу
Країна  Велика Британія
Розташування Велика Британія Лондон
Гасло «Підготувати вищих офіцерів і посадовців Сполученого Королівства та інших країн і майбутніх лідерів із приватного та державного секторів до виконання високих обов’язків у відповідних організаціях, розвиваючи їхні аналітичні здібності, знання оборони та міжнародної безпеки, а також стратегічне бачення».
Засновано 1927
Ректор лейтенант-генерал Джордж Нортон
Приналежність Збройні сили Великої Британії
Кампус Сіфорд Хаус, Площа Белгрейв
Випускники Категорія:Випускники Королівського коледжу оборонних наук
Сайт Royal College of Defence Studies
Мапа

Королівський коледж оборонних наук (англ. Royal College of Defence Studies; (RCDS) — вищий військовий навчальний заклад Збройних сил Великої Британії, що існує з 1927 року і розташований у комплексі Сіфорд Хаус (сучасний район площі Белгрейв у Лондоні). Королівський коледж навчає найперспективніших старших офіцерів британських збройних сил, дипломатичної служби та державної служби Його Величності з питань національної оборони та міжнародної безпеки на найвищому рівні, щоб підготувати їх до найвищих посад у відповідних державних та міжнародних установах. Він є частиною Академії оборони Сполученого Королівства та є її найвищим і престижним компонентом. Крім того, у навчальному закладі проходять навчання багато закордонних слухачів із країн, які є близькими союзниками Великої Британії.

З моменту заснування в 1927 році до 1970 року він був відомий як Імперський оборонний коледж (англ. Imperial Defence College).

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]