Кровна помста (мінісеріал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кровна помста
Кровная месть
Тип багатосерійний фільм
Телеканал(и) Україна «Україна»
Жанр кримінальна мелодрама
Компанія «Фільмстрім»
Vileton Films
Режисер Мирослав Малич
Оператор Дмитро Гаврилюк
Продюсери Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Віталій Сіренко
Виконавчий продюсер Ірина Франчук
У головних ролях
Країна-виробник Україна Україна
Мова оригіналу російська
Перший показ 28 квітня 201928 квітня 2019
Кількість сезонів 1
Кількість серій 4
Посилання

«Кровна помста» (рос. «Кровная месть») — російськомовний мінісеріал 2019 року знятий в Україні. Телесеріал створено продакшн-компанією «Фільмстрім» та Vileton Films на замовлення ТРК «Україна». Режисером виступив Мирослав Малич.

Прем'єра телесеріалу в Україні відбудеться 28 квітня 2019 року на телеканалі ТРК Україна.[1] Прем'єра в Росії очікується в 2020 році.

Сюжет[ред. | ред. код]

Доля повертає 27-річного Іллю до рідного містечка, де він народився, але відразу після народження через патологію в розвитку від нього відмовилися рідні батьки. Згодом його усиновили до нової родини. Втім і далі доля хлопця не жалувала. На очах 14-річного підлітка невідомі жорстоко вбили прийомних матір і батька.

Тому успішний бізнесмен вирішує відновити справедливість і покарати винних у вбивстві прийомних батьків. Для цього він продає свій будинок і прибутковий бізнес в Європі та приїжджає з товаришем юристом Костею до рідного містечка.

Його біологічний батько Віктор Соболєв очолює завод. Для розслідування та покарання винних Ілля під виглядом інвестора входить до керівництва підприємства. Він довідується, що у нього є кровний брат Богдан — вони двійнята. Втім, Богдан, якого виростили рідні батьки, не сприймає невідомого раніше брата. Біда в тому, що і почуття Іллі до витонченої студентки консерваторії теж щирі, але ж її батько — спільник Соболєва. Це надто ускладнює вирішення проблем, що сталися у минулому.[2]

У ролях[ред. | ред. код]

Зйомки[ред. | ред. код]

Телесеріал знімався в Києві та Київській області у лютому-березні 2019 року[2].

Джерела[ред. | ред. код]

  1. Канал «Україна» оголосив дату прем'єри мінісеріалу «Кровна помста». Архів оригіналу за 25 квітня 2019. Процитовано 28 квітня 2019.
  2. а б Детектор Медіа. Канал «Україна» знімає мінісеріал «Кровна помста». https://detector.media (укр.). Архів оригіналу за 23 березня 2019. Процитовано 22 березня 2019.

Посилання[ред. | ред. код]