Крістал Форскатт

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Крістал Форскатт
Krystal Forscutt
Народження 12 липня 1986(1986-07-12)[1] (37 років)
Новий Південний Вельс, Австралія
Громадянство  Австралія
Професія модель
Волосся каштанове

Крі́стал Фо́рскатт (англ. Krystal Forscutt; нар. 12 липня 1986 року в Бейтменс-Бей, Новий Південний Уельс) — австралійська модель та учасниця телевізійних реаліті-шоу. Одна з найбільш оплачуваних моделей в Австралії. Працює персональним тренером у фінтес-центрі «Fit and Fast».[2]

Кар'єра[ред. | ред. код]

Реаліті-шоу[ред. | ред. код]

До того, як розпочати свою модельну кар'єру для журналів для чоловіків, Форскат стала відомою як учасниця реаліті-шоу «Big Brother» (2006) в Австралії. Вона збільшила свої груди за допомогою імплантатів — і зробила це одночасно зі своєю матір'ю Керін (Karen Forscutt), яка теж брала участь у реаліті-шоу «Big Brother». У 2007 рокі Крістал взяла участь у Австралійському телевізійному реаліті-шоу «It Takes Two». У 2008 році Крістал почала зустрічатися з продюсером Сергіо Фейд. Їхні стосунки припинилися у березні 2010 року.

Модельний бізнес[ред. | ред. код]

Форскат засвітилася в австралійських журналах для чоловіків Zoo Weekly, FHM та Ralph. Для журналу Zoo Weekly вона була офіційним представником . Також Крістал з'явилася у відеогрі «Need for Speed: ProStreet», як перший австралійський персонаж з відеоігор. Представники Electronic Arts запропонували Форскатт відзнятися для гри «Need For Speed» після того, як вони помітили її фотосесію у бікіні у «Zoo Weekly». Форскатт прибула у головний офіс «Electronic Arts» у Ванкувері, де художники за допомогою фото- та відеосесій створили з її образу образ дівчини, яка дає старт у перегонах.

Телебачення та акторська кар'єра[ред. | ред. код]

У січні 2008 року Крістал Форскатт стала постійним гостем на Bigpond Game Arena «Бенні та Річі-шоу», а в жовтні з'явилася в епізоді Seven Network's «Packed to the Rafters».

У травні 2009 року вона з'явилася в кліпі Стіва Форде «Guns & Guitars». Далі Крістал проводила кар'єру в Голлівуді, — і мала наміри подати кандидатуру на невелику роль в одному з майбутніх голлівудських фільмів.

Станом на 2010 вона переїхала в Мельбурн і розпочала співпрацю з декількома проектами. 29 липня 2010 року вона з'явилася у «The Matty Johns Show».

Музична кар'єра[ред. | ред. код]

У листопаді 2010 року Крістал Форскатт обговорювала з «Herald Sun» її майбутню співпрацю у світі музики. Вона відзначила, що перебуває у складі дівочого гурту під назвою «Video Girl» а також, що вони вже записали свій дебютний альбом. Krystal також зауважила, що вона співатиме і гратиме як ді-джей в одному гурті. Група швидше за все почне випускати музику у 2011 році.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Person Profile // Internet Movie Database — 1990.
  2. Fit n Fast Virtual Tour [Архівовано 9 жовтня 2016 у Wayback Machine.]. YouTube. Retrieved on 2011-10-03.

Посилання[ред. | ред. код]