Лейсі Штурм

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
англ. Lacey Nicole Mosley
англ. Lacey Sturm
Основна інформація
Повне ім'я Лейсі Ніколь Штурм
Дата народження 4 вересня 1981(1981-09-04)[1] (42 роки)
Місце народження Гомстед, Маямі-Дейд, Флорида, США
Роки активності 2000 — тепер. час
Громадянство США
Професії співачка, музикант
Співацький голос мецо-сопрано
Інструменти бас-гітара, гітара, фортепіано
Жанри альтернативний метал, альтернативний рок, християнський рок, пост-грагж
Колективи Flyleaf
Лейбли J Records
laceymosley.com
CMNS: Файли у Вікісховищі

Лейсі Ніколя Штурм (англ. Lacey Nicole Sturm); нар. 4 вересня 1981, Хомстед, Флорида, США) — колишня вокалістка гурту Flyleaf, нині займається сім'єю, сольною кар'єрою, бере участь у різних євангелічних проектах, пише книгу про своє життя.

Біографія[ред. | ред. код]

Лейсі народилася у місті Хомстед (штат Флорида, США) у бідній родині. Коли мати не могла заплатити за житло, вони переїжджали до іншого місця. Через постійні переїзди та конфлікти з матір'ю Лейсі почала вживати наркотики.

Вперше, коли я скуштувала наркотики, мені було десять років. Я знала, що це неправильно… Я розуміла, що це шкідливо та погано. Але коли мені було тринадцять, я зустріла інших підлітків, які теж вживали наркотики, і я почала свідомо вживати наркотики. Я хотіла зрозуміти себе.

У шістнадцять років боротьба між Мослі та її матір'ю стала настільки сильною, що вона була змушена залишити свій будинок в Арлінгтоні . Вона перебралася в Галфпорт, де жили її бабуся та дідусь. Там вона приєдналася до групи, яка шукала басиста. Лейсі намагалася писати ліричні тексти для гурту, співати, грати. Але через деякий час вона вирішила залишити групу через суперечки. Вони не давали їй висловити свої почуття у музиці.

Лейсі стала атеїсткою. Після бідного життя зі своєю матір'ю вона почала жити з багатими бабусею та дідусем і почувала себе невлаштованою в житті.

Коли Лейсі було 16, вона відчувала, що балансує на краю прірви, і хотіла вчинити самогубство. Якось з Лейсі стався нервовий зрив і вона відрізала собі волосся. Її бабуся, засмучена і сердита, почала кричати на неї, благаючи сходити до церкви. Лейсі зізнається, що вона відвідала службу лише для того, щоб її бабуся перестала кричати.

Під час служби проповідник говорив про людей, яких він зустрічав, їх історії були дуже схожі на історію життя Лейсі. Після служби Лейсі так і не звільнилася від думки про самогубство. Коли Лейсі майже вийшла з церкви, її зупинив послушник і сказав — «я ніколи не знав свого батька», «…це справді зачепило мене, бо ця людина в церкві не знала мене! Він запитав мене, чи я хочу помолитися, і я сказала так. „Моя доля в моїх руках“. Ісус спас мене. Бог дав мені можливість розпочати нове життя».

Цей досвід повністю змінив життя Лейсі. Однак навіть із знову відкритою вірою Лейсі ще намагалася знайти своє місце у цьому світі. Короткий шлюб, що закінчився розлученням, змусив її переїхати до міста Темпл, штат Техас, де зустріла першого учасника своєї групи — барабанщика Джеймса Калпеппера. Джеймс цікавився піснями Лейсі, він створював їм мелодії. Незабаром вони об'єдналися з гітаристами Джаредом Хартманном та Саміром Батчарієм, група якого нещодавно розпалася. Басист Пат Сілс став заключним штрихом. Спочатку існування групи Лейсі згадує як «щось неповторне».

Група зустрілася, щоб обговорити питання, пов'язане з тим, у якому напрямку грати музику. І якщо хоч у когось із гурту був би інший погляд на музику, вони б одразу ж розійшлися. Ця зустріч зблизила групу, і Лейсі незабаром усвідомила, що життя сповнене сенсу. Сама Лейсі вважає «Flyleaf» чимось на кшталт гурту, який виконує християнський рок, хоча не такий вже й позитивний, проте перспективний і перспективний.

Особисте життя[ред. | ред. код]

З 6 вересня 2008 року Лейсі одружена з гітаристом Джошуа Штурмом. Подружжя має трьох синів: Джошуа Льюїс «Джек» Штурм-молодший (нар. 09.04.2011), Ерроу Девід Штурм (нар. 07.08.2013) та Аттікус Айзек Штурм (нар. 07.07.2018).

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Person Profile // Internet Movie Database — 1990.