Лючія Чіфареллі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Лючія Чіфареллі
Основна інформація
Дата народження 23 вересня 1970(1970-09-23)[1] (53 роки)
Місце народження Лонг-Айленд, Нью-Йорк, США
Громадянство США
Професії музикантка, співачка
Інструменти клавішні музичні інструменти і вокал[d]
Жанри Індастріал-метал
Лейбли Metropolis Records
CMNS: Файли у Вікісховищі

Лючія Чіфареллі (англ. Lucia Cifarelli народилася 23 вересня 1970 року у Лонг-Айленді, Нью-Йорк, США) — американська співачка італійського походження, найбільш відома як учасниця індастріал-рок-групи KMFDM ; до цього була також відома як вокалістка групи Drill[2], а пізніше — як учасниця сторонніх проектів, пов'язаних із KMFDM.

Діяльність[ред. | ред. код]

Почавши записуватися у Нью-Йорку, Лючія разом із майбутнім гітаристом Black Label Society Джоном Десервіо сформувала свою власну групу під назвою Drill. У 1995—1996 роках група випустила один однойменний альбом і два супутніх сингли; пісня «What You Are» увійшла до фільму « Магазин» Імперія " ". У 1995 році Drill також грали на розігріві у групи Stabbing Westward під час туру на підтримку альбому Wither, Blister, Burn, and Peel. Незабаром після цього музиканти розійшлися.

Лючія бажала приєднатися до групи KMFDM, але у 2000 році її учасники працювали над MDFMK . Проект тривав як один однойменний альбом. У 2001 році Лючія і Саша Конецько працювали над «супер групою» Schwein, її альбомом Schweinstein і наступним альбомом реміксів, Son of Schweinstein .

Вона записує сольний альбом From the Land of Volcanos; пісня «I Will» із цього альбома, видана синглом, з'явилась у фільмі «Американський пиріг 2».

Після закінчення проекту MDFMK, Лючії було запропоновано повернутися у якості члена KMFDM . Вона стала членом групи з 2002 року. У липні 2005 року вона вийшла заміж за Сашу Конецько. Вони живуть у Гамбурзі, який є рідним містом її чоловіка. 14 лютого 2008 року у пари народилася дочка Аннабелла Азія Конецько.

Вона також співпрацює в якості члена в KGC . Єдиний на даний момент альбом — 2006 року Dirty Bomb .

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Discogs — 2000.
  2. Rivadavia, Eduardo. Biography: Drill. Allmusic. Архів оригіналу за 30 липня 2013. Процитовано 17 лютого 2017.

Посилання[ред. | ред. код]