Магаданський час

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Час у Росії:
   USZ1
Калінінградський час MSK-1 (UTC+2) 14:42
   MSK
Московський час MSK (UTC+3) 15:42
   SAMT
Самарський час MSK+1 (UTC+4) 16:42
   YEKT
Єкатеринбурзький час MSK+2 (UTC+5) 17:42
   OMST
Омський час MSK+3 (UTC+7) 18:42
   KRAT
Красноярський час MSK+4 (UTC+7) 19:42
   IRKT
Іркутський час MSK+5 (UTC+8) 20:42
   YAKT
Якутський час MSK+6 (UTC+9) 21:42
   VLAT
Владивостоцький час MSK+7 (UTC+10) 22:42
   MAGT
Магаданський час MSK+8 (UTC+11) 23:42
   PETT
Камчатський час MSK+9 (UTC+12) 00:42

Магаданський час (MAGT) — умовна назва в Росії для часового поясу, що відрізняється на +11 годин від UTC (UTC+11) і на +8 годин від московського часу (MSK+8). У 2014—2016 роках умовно називався середньоколимським часом, оскільки в Магадані у цей період використовувався інший час.

Це офіційний час у східній частині Якутії, Магаданській та Сахалінській області.

Джерело[ред. | ред. код]