Мелодія серця (сингл)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Мелодія серця
Сингл Скай
з альбому Нове життя
Випущений 2016
Формат сингл
Записаний 2016
Жанр Альтернативний рок
Мова українська
Автор пісні Олег Собчук
Тривалість 3:42
Хронологія синглів Скай
Попередній
←
Я тебе люблю (2016)
Наступний
→

Мелодія серця — сингл гурту СКАЙ з альбому Нове життя,[1] випущений у вересні 2016 року. Прем'єра кліпу на пісню відбулася 13 жовтня 2013 у сервісі VK[2] та 15 жовтня 2016 - у сервісі Youtube.[3]

Про сингл[ред. | ред. код]

Пісню вперше було презентовано у радіоефірі станції Jam FM і згодом 11 листопада 2016 року офіційно викладено у мережу на сервіс Soundcloud для вільного прослуховування.

Пісню присвячено взаємовідносинам між чоловіком та жінкою і важливості збігу особливих душевних імпульсів пари. «Чоловіки апріорі не багатослівні, але цей факт не зменшує силу їхньої любові. У пісні „Мелодія серця“ мені хотілось сказати про любов так як чоловік вміє говорити про свої почуття до жінки. Так, ми з різних планет, ми можемо лаятися і не завжди розуміти один одного, але ми завжди будемо знаходити компроміси на шляху до любові», — зазначив Олег Собчук.

Цей сингл було представлено гуртом із оновленою назвою, з якої зникли крапки — «СКАЙ».

Кліп[ред. | ред. код]

Кліп[3] на цю пісню став першим із серії музичних відео, присвячених пісням альбому «Нове життя» гурту. Вперше кліп було презентовано в соціальних мережах і на телеканалі М1. Олег Собчук в кліпі грає роль бармена, що споглядає збоку за переплетінням стосунків та моделює їхнє подальше життя. Часом бармен спостерігає, як ідеально створені одне для одного люди не розуміють одне одного і розходяться.[4]

У цій роботі присутні особисті переживання і власний досвід Олега Собчука.[2]

Творчий склад[ред. | ред. код]

  • Виробник: Manifest production
  • Режисер: Дмитро Маніфест, Дмитро Шмурак
  • Оператор-постановник: Дмитро Маніфест
  • Продюсер: Катерина Мала
  • Візажист: Христина Котик

Посилання[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. notatky.com.ua. СКАЙ – Мелодія серця (Сингл). notatky.com.ua. Архів оригіналу за 14 квітня 2017. Процитовано 27 січня 2017.
  2. а б СКАЙ - Мелодія серця (Official Music Video) 2016. VK. Архів оригіналу за 2 лютого 2017. Процитовано 27 січня 2017.
  3. а б СКАЙ - Мелодія серця (Official Music Video) - Youtube, 15 жовтня 2016
  4. notatky.com.ua. СКАЙ – Мелодія серця (Кліп). notatky.com.ua. Архів оригіналу за 2 лютого 2017. Процитовано 27 січня 2017.