Моє чуже життя

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Моє чуже життя
тур. O Hayat Benim
Тип телесеріал
Телеканал(и) Туреччина FOX
Україна 1+1
Україна Бігуді
Жанр драма
Тривалість серії Туреччина 170 хв
Україна 40-45 хв
Компанія Pastel Film
Сценарист Гюль Абус Семерджі
Режисер Хамді Алкан
Садуллах Шентюрк
Продюсери Яшар Ірвюл
У головних ролях Езгі Асароглу
Керемджем
Джерен Морай
Композитор Айтекін Аташ
Країна-виробник Туреччина Туреччина
Місце зйомок Стамбул
Мова оригіналу турецька
Перша поява Туреччина 16 лютого 2014 — 2 травня 2017
Україна 23 квітня 2018 — 21 червня 2019
Кількість сезонів 4
Кількість серій 131 (в Туреччині)
408 (в Україні)
Посилання

Моє чуже життя (тур. O Hayat Benim) — турецький драматичний телевізійний серіал.

Тривав чотири сезони, сто тридцять один епізод і завершений 2 травня 2017 року.

В ролях: Езгі Асароглу, Керем Джем Дурук, Аху Сунгур, Джерен Морай, Сінан Албайрак.

В Україні серіал транслювався на каналах «1+1» та «Бігуді»[1][2].

Сюжет[ред. | ред. код]

Бахар — це молода дівчина, яка живе в Стамбулі з матір'ю Нуран, її батьком Ільясом і сестрою Ефсун. Внаслідок поганого фінансового становища її сім'ї, Бахар повинна кинути школу і працювати в кондитерському магазині, щоб заробити гроші. Вона добра, оптимістична і корисна дівчинка на відміну від її сестри.

Бахар удочерили[3]. Вона дочка Мехмета Еміра Атахана. Він — багатий і успішний бізнесмен. Це секрет для багатьох людей і для Бахар.

Давним-давно, її справжній дідусь Юсуф не хотів, щоб його дочка, Хасрет, вийшла заміж за Мехмета Еміра. Він розділив їх і приховав її вагітність від Мехмета Еміра. Під час пологів, Хасрет, матері Бахар, сказали, що Бахар померла, коли вона була забрана у неї. Біологічний дід Бахар, Юсуф, збрехав Мехмету Еміру сказав йому, що Хасрет покінчила з собою, але вона була жива.

Юсуф віддав Бахар Ільясу. Поважний працівник, якого він попросив виростити Бахар, як ніби вона була його власною дочкою. Пізніше, коли Юсуф дізнався, що він помирає, його останнім бажанням було побачити його онуку. Після багатьох років, Юсуф відвідує Мехмета Еміра і каже йому, що у нього є дочка.

Акторський склад та український дубляж[ред. | ред. код]

Актори Український дубляж Ролі
Езгі Асароглу Юлія Перенчук Бахар Атахан Герман — 21-річна щира, з добрими намірами дівчина.

Їй подобається робити людей щасливими. Бахар насправді дочка Мехмета Еміра Атахана. Але вона не знає, хто її рідні батьки, натомість дівчина вважає, що ними є Нуран та Ільяс, яким її дід Юсуф довірив, щойно вона народилися. Бахар не могла жити своїм справжнім життям через сестру Ефсун і мачуху Нуран, які "вкрали" її життя.

Керем Джем Дурук Юрій Кудрявець Атеш Герман - успішний юрист. Він є правою рукою Мехмета Еміра Атахана. Атеш насправді не такий, яким здається. У нього є таємниця, яку він зберігає глибоко в серці. До того ж він закоханий у Бахар.
Джерен Морай Наталя Романько-Кисельова Ефсун Демерджі Атахан — 21-річна амбітна і досить егоїстична дівчина. Вона любить багатство.
Озан Гюлер Андрій Федінчик Арда Атахан є сином Гюлі.
Айшеназ Атакол Нуран - дружина Ільяса. Справжня мати Ефсун і мачуха Бахар. Контролююча, одержима жінка. Її єдине бажання – вирватися з бідності.
Сінан Албайрак Олег Лепенець Мехмет Емір Атахан Мехмет — справжній батько Бахар. Він успішно керує сімейним бізнесом.
Аху Сунгур Лідія Муращенко Гюлья Атахан є сестрою Мехмета Еміра Атахана. Мати Мюге та Арди. Вона психологічно хвора жінка.
Джем Озер Михайло Жонін Кенан Ерксан має ворожнечу з Мехметом Еміром і Атешем. Він і Гюлья закохані одне в одного, хоча Мехмет Емір хотів перешкодити їм одружитися.
Ойя Башар Наталя Ярошенко Султан Ердемлі - тітка Ефсун, сувора на вигляд жінка віком близько 50 років.
Несіме Алиш Аділє
Бахар Шахін Мюге Шахан
Несліхан Аджар Сюррейя

Українською мовою серіал дубльовано студією 1+1 у 2018-2019 роках.

Трансляція в Україні[ред. | ред. код]

  • 1-143 серії транслювалися з 23 квітня по 21 вересня 2018 року. З 23 квітня, у будні о 17:10 по дві серії. З 10 вересня, у будні о 15:45 по три серії.
  • 144-408 серії транслювалися з 26 листопада 2018 по 21 червня 2019 року. З 26 листопада, у будні о 15:45 по одній серії. З 4 лютого, у будні о 15:45 по три серії. 3 18 лютого, у будні о 17:10 по дві серії.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Моє чуже життя. Офіційний сайт каналу 1+1 - 1plus1.ua (укр.). Архів оригіналу за 15 лютого 2019. Процитовано 15 лютого 2019.
  2. 1+1 покаже прем’єру другої частини турецького серіалу Моє чуже життя. Офіційний сайт каналу 1+1 - 1plus1.ua (укр.). Архів оригіналу за 15 лютого 2019. Процитовано 15 лютого 2019.
  3. УДОЧЕРЯ́ТИ (ВДОЧЕРЯ́ТИ), яю, яєш, недок., УДОЧЕРИ́ТИ (ВДОЧЕРИ́ТИ), рю, риш, док., перех. Брати на себе батьківські права і обов'язки стосовно до дитини жіночої статі; брати за дочку. — Я вирішив, — раптом сказав лісничий, — удочерити Улянку. Їй буде в мене непогано (Олесь Донченко, IV, 1957, 63). Словник української мови: в 11 томах. — Том 10, 1979. — Стор. 399.