Місія краса

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Місія краса
Телеканал(и) телеканал Україна
Жанр мейковер
Розробка телеканал Україна
У головних ролях Ілляс Сахтара, Анастасія Касілова
Країна-виробник Україна Україна
Мова оригіналу українська,
Перша поява 29 березня 2018 рік
Перший показ квітня 2018 року —
Кількість сезонів 2
Посилання

«Місія:краса» – це перше українське шоу перевтілень власного формату каналу «Україна», в якому беруть участь пари – чоловік і жінка, чиї тривалі стосунки під впливом часу та побутових проблем втратили пристрасть і романтику, де один з партнерів хоче змінити себе, свою другу половинку та життя на краще.

Про телешоу[ред. | ред. код]

Новий проект - це перше українське шоу перетворень, в якому беруть участь пари - чоловік і жінка. Так, в зйомках взяли участь подружні пари різних вікових категорій - від 22 до 60 років. "Місія: краса" допомагає учасникам перевтілитися і змінити свій образ, а також ставлення до самих себе і своїх половинок.

«Місія:краса» не вдається до пластичної хірургії та не виснажує героїв дієтами, оскільки команда проекту переконана – все, що потрібно для краси та щастя, вже є всередині нас. Окрім того, шоу руйнує стереотип, згідно з яким догляд за своєю зовнішністю – «сором для справжнього мужика» [1].

Другий сезон[ред. | ред. код]

У другому сезоні глядачі спостерігали за перевтіленням знахаря, який йде в президенти, пари, яка бере речі на смітнику, художниці-реставратора, яка має четверо дітей, військовополоненим, який боїться втратити дружину через протези, а також за прагненням літньої пари залишатися молодимі [2] Другий сезон також здивує червоною доріжкою, інтернаціональними парами, зворушливими пропозиціями руки і серця та навіть балетом в стилі Гетсбі.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. "Місія: краса": в Україні презентували нове шоу перевтілень
  2. Знахар, клоуни, карлики і інші унікальні герої: чим здивував проект "Місія: краса". Архів оригіналу за 10 квітня 2019. Процитовано 10 квітня 2019.

Посилання[ред. | ред. код]