Нас двоє

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Нас двоє»
Пісня O.Torvald
з альбому В тобі
Випущено 2011
Тип сингл
Записано 2010
Жанр Поп-панк
Мова українська
Тривалість 3:42
Автор слів Євген Галич

«Нас двоє» — пісня українського рок-гурту O.Torvald, що увійшла до альбому «В тобі». Як сингл[1] була видана на початку 2011 року. До пісні було відзнято відеокліп.

Відеокліп[ред. | ред. код]

Офіційно відео було представлено на каналі YouTube 19 березня 2011 року та відзняте компанією «FDR Media Service». Режисер, оператор — Дмитро Яшенков, продюсер — Ірма Яшенкова. На відео показано учасників гурту O.Torvald, що грають на дорозі коло поля. Основну увагу приділено історії Євгена Галича та його дівчини (нею у кліпі виступила Валерія Галич). Кадри стосунків Євгена та Валерії переплітаються з відео, коли Євген йде за Валерією по-дорозі, але вона постійно віддаляється. Також на відео показано різні пори року (такі як осінь, літо та зима). Наприкінці відео Валерія та Євген зустрічаються, але Євгена збиває автомобіль (використано функцію хромакей).

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Архівована копія. Архів оригіналу за 21 вересня 2013. Процитовано 19 вересня 2013.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)

Посилання[ред. | ред. код]