Новоіванівська загальноосвітня школа

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Новоіванівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Юр'ївської районної ради
Тип Загальноосвітня школа I-III ступенів
геокоординати не задано:
Засновано 1960 рік
Директор Аксініна Інна Василівна
Учні 115
Адреса 51313 село Новоіванівське, Юр'ївський район, Дніпропетровська обл., вул. Центральна, 24
Сайт novoivanivska.ucoz.ua
Мова українська

Новоіванівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Юр'ївської районної ради — україномовний навчальний заклад І-III ступенів акредитації у селі Новоіванівське, Юр'ївського району Дніпропетровської області.

Загальні дані[ред. | ред. код]

Новоіванівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Юр'ївської районної ради розташована за адресою: вул. Центральна, 24, село Новоіванівське (Юр'ївський район) — 51313, Україна.

Директор закладу — Аксініна Інна Василівна.

Мова викладання — українська.

Профільна направленість: здійснення профільного навчання за філологічним профілем[1].

6 навчальних кабінетів готових прийняти 250 учнів. В школі є їдальня на 60 посадкових місць, спортивний зал, спортивний майданчик, методичний кабінет, бібліотека, читальний зал, кабінет директора, учительська, комп'ютерний клас, сучасний кабінет музики.

Досягнення[ред. | ред. код]

Новоіванівська СЗШ вже декілька років поспіль є однією з найкращих в районі з виховної роботи. Особливо велика увага приділяється роботі з творчо обдарованими дітьми. В школі працюють хоровий колектив та ансамбль «Вишиванка», танцювальний колектив «Барвогорай», які успішно виступають на сценах Юр'ївського району та різноманітних пісенних фестивалях та конкурсах

Результативною є робота з юними художниками. Учні Новоіванівської СЗШ Абдулєва Марина, Войтанішек Дарина, Геря Юлія, Деревянко Юлія, Свірда Анна є переможцями багатьох образотворчих конкурсів: «Собори наших душ», «Він боровся і страждав за Україну», «Їх подвиг безсмертний», «Чорнобильська катастрофа очима дітей» «Бюджет очима дітей», «Олімпійський рух : історія та сьогодення», «Різдвяні свята», їх роботи відрізняються своєрідністю, оригінальністю, естетичністю,. Робота Деревянко Юлії опублікована в збірці «Собори наших душ». 2011 року Юлія двічі стала призером обласних конкурсів , посівши другі місця у "Соборах наших душ" та "Безпеці та мирі в Україні".

У 2010 році шкільна команда «Оберіг» представляла Юр'ївський район на обласному фестивалі екологічної творчості «Не забувай ні на хвилину свого призначення людино» і виборола у змаганні почесне ІІІ місце. У 2011 році учні школи знову стали третіми в обласному фестивалі екологічних агітбригад "Юнацькі мрії".

Пріоритетні напрямки роботи[ред. | ред. код]

- Набуття учнями досвіду : навчального, практичного, трудового;

- Створення комфортного середовища для формування інтегрованої, адаптованої до сучасного соціуму, психологічно стійкої особистості, здатної до навчання та самоосвіти.

- Оволодіння учнями знань, вмінь та навичок, які становитимуть основу його життєвої компетентності;

- Виховання громадянськості через національну свідомість, відродження та збереження національних традицій.

Формування культури вихованості школярів через знайомство із світовою культурою;

- Розбудова системи ціннісних орієнтацій учня : прийняття ним загальнолюдських цінностей. Збереження та розвиток психічного та фізичного здоров'я учнів.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. http://osvita-dnepr.com/content/view/116/15/ [Архівовано 17 серпня 2011 у Wayback Machine.] Головне управління освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації - Юр'ївський р.

Джерело-посилання[ред. | ред. код]