Нянька за викликом

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Нянька за викликом
The Rebound
Жанр комедія, романтичний
Режисер Барт Френдліх
Продюсер Bart Freundlichd і Роберт Кацd
Сценарист Барт Френдліх
У головних
ролях
Кетрін Зета-Джонс
Джастін Барта
Джордан Карлос
Келлі Гоулд
Арт Гарфанкел
Оператор Jonathan Freemand
Композитор Клінт Менселл
Дистриб'ютор The Film Departmentd, Budapest Filmd[1] і Netflix
Тривалість 01:34:44
Мова англійська
Країна США США
Рік 2009
IMDb ID 1205535

«Ня́нька за ви́кликом» (англ. «The Rebound») — американська романтична комедія 2009 року, режисером якого є Бартом Френдліхом. Головні ролі виконали Кетрін Зета-Джонс і Джастін Барта. Фільм було презентовано в Україні 1 жовтня 2009 року.[2]

Сюжет[ред. | ред. код]

Сенді — жінка сорока років, що покинула кар'єру заради родинного щастя. Проте раптово вона за допомогою сучасних технологій дізналася, що чоловік її зраджує, тому вона подала на розлучення.

Оселившись із двома дітьми в Нью-Йорку, вона влаштовується на роботу, яка не лишає їй жодної зайвої хвилини. До того ж подруга заохочує її шукати нових бой-френдів. Тому Сенді наймає нянькою офіціанта Арама. Він на 15 років молодший за Сенді, проте його також покинула кохана, а він навіть не може розвестися з нею через те, що екс-кохана втратить громадянство в країні. Арам успішно закінчив коледж, проте не може оговтатися після розлучення, тому погоджується на будь-яку роботу, що здається йому цікавою й потрібною іншим людям. Він швидко знаходить спільну мову з дітьми Сенді й весело проводить час із ними. Сенді в цей час розуміє, що в великому місті їй буде складно знайти нового коханого. Поступово Арам і Сенді закохуються один в одного. Через кілька місяців Сенді здається, що вона вагітна. Арам дуже щасливий із цього приводу. Проте візит до лікаря виявляє, що у Сенді позаматкова вагітність. Тоді пара свариться — Сенді переконується, що в людей, між якими вікова різниця в 15 років, не може бути нічого спільного.

Арам вирішує подорожувати світом. Сенді піднімається по кар'єрній драбині. Та за 5 років вони раптово зустрічаються в ресторані, де жінка святкувала успіхи на роботі. Виявляється, що Арам досі самотній, він усиновив хлопчика з Бангладешу. Фільм закінчується тим, що вони сідають поруч і тримають одне одного за руки.

У фільмі знімались[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]