Обговорення:Гамбургер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Я маю питання чому "Гамбургер очолює друге місце у рейтингу шкідливих продуктів.[1]" до сих пір не видаленно якщо лінк не працує така сама річ та такий саме місце про Хот-дог на інших мовах того ретінгу нема пропоную видаляти

Деякі неоднозначності[ред. код]

"рубаної котлети", "приправ, наприклад: кетчуп і майонез, листя салату, маринований огірок, сир або смажену цибулю, помідор." - кетчуп і майонез це соуси, якщо гамбургер з сиром це чизбургер, маринований огірок, смажена цибуля і помідор це (часто) його інгредієнти (А приправи це: Спе́ції, або припра́ви, або присма́ки — смакові ароматичні речовини, що застосовуються для приготування різноманітних страв.), "невід'ємна частина" - джекрело?, "Назва походить від німецького міста Гамбург." - джерело? "Перший гамбургер продав 27 липня 1900 американський гастроном Луї Лессінг у своєму рідному місті Нью-Гейвен.

Гамбургери отримали широку популярність в 1904 році на Всесвітній виставці в Сент-Луїсі.

На початку 1930-х канзасець Волтер Андерсон заснував першу мережу закусочних White Castle Hamburger, в меню яких входили гамбургери як основна страва.

Мережа кафе Wimpy Grills першою почала продавати за дуже низькими цінами. Крім того, була застосована технологія потокового приготування, що дозволяло затрачати на обслуговування кожного відвідувача менше однієї хвилини.

Та найбільшою популярністю гамбургери зобов'язані компанії McDonald's, мережа якої шаленими темпами поширилась світом. McDonald's і їх гамбургери стали барометром для американської та світової економіки і символом глобалізації." - жодного джерела. - джерело? "З 2000-х років серед вегетаріанців став популярним вегетаріанський гамбургер.[1][2][3] Такі гамбургери іноді називають веджибургерами або гарденбургерами. Котлету для нього роблять із гороху, сої або інших бобових." 1)серед вегетаріанців став популярним вегетаріанський гамбургер - серйозно!? ))) 2)тут майже усі посилання на те, що таке Вегетаріанський гамбургер і з чим його їсти ))) "Гамбургер посідає друге місце у рейтингу шкідливих продуктів.[4]" сумнівно -обговорити!

--Анатолій 20:04, 26 травня 2019 (UTC)