Обговорення:Парадокс Фермі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ця стаття належить до числа добрих. Див. сторінку обговорення. Статус надано 1 квітня 2007 року.

Не знаю в чому справа, але почитавши відчув себе повним нетямою. Я так і не зрозумів в чому суперечність.

Очікування не співпадає з експериментом - так це ж в науці часто трапляється. Але в цьому випадку як раз все навпаки - скільки очікуємо стільки й спостерігаємо: очікуємо 10-7 - і приблизно стільки ж знаємо ). Так в чому парадокс? --A1 21:17, 27 березня 2007 (UTC)[відповісти]

Де вони?[ред. код]

Шанси 50/50: або їх немає, або вони спостерігають за нами так само, як ми спостерігаємо за рибками в акваріумі!

Тобто, коли ми відкриваємо кришку акваріума, щоб погодувати, наприклад, рибу, з іхньої точки зору ми з'являємось, накшталт, богів із неба, а зануривши у воду кінцівку, ми переходимо та проявляємось для них, як прибульці з іншого виміру.

Рівень розвитку не дозволяє рибкам усвідомити, що існує більший світ за межами акваріума, при цьому вимір, у якому ми, переважно, живемо (повітряному серидовищі) має меншу щільність аніж у води, більшу гравітаційну силу, радіацію і т.д.

Та, найголовніше, навіть якби рибкам дуже сильно захотілось потрапити у наш вимір, потрапивши — вони б не прожили у ньому і хвилини (за винятком тих, які мають і зябра, і легені)

Де вони? Підгодовують нас потрошки! Чому ми їх не бачимо? А куди і як ви дивитесь! Віталій Вікторович (обговорення) 16:54, 31 серпня 2019 (UTC)[відповісти]