Обговорення:Поточні події

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Як шановні дописувачі ВікіПедії ставляться до додання Культурного Календаря у "Поточні події". Під Культурним Календарем я розумію перелік важливих культурних заходів по всій території України. Якщо їх буде забагато, то календар можно робити потижневим. --inetd 00:43, 9 Бер 2005 (UTC)

Я - за. Навіть за рахунок усіляких політичних новин. Dmitry Kazany 16:28, 9 Бер 2005 (UTC)
Річ не в політичних новинах :). А в місці, який буде займати цей календар. Які в Вас є думки, що до оптимального розміру цього блоку? --inetd 19:58, 9 Бер 2005 (UTC)
Як я вже десь висловися, мені більше подобається ідея заміни політичних новин на науково-культурні, якщо знайдеться людина, здатна вести такий розділ. Maksym Ye. 20:04, 9 Бер 2005 (UTC)
Дякую, що висловилися по темі запитання. --inetd 20:37, 9 Бер 2005 (UTC)
По темі - не хочу нових блоків. Хай буде все в поточних подіях. Менше політики - більше культури. Dmitry Kazany 21:05, 9 Бер 2005 (UTC)
"Я - за." (с) Дмитро. Так Ви за чи проти? І хто з Вас хто? --inetd 21:40, 9 Бер 2005 (UTC)
А, там про Календар йшлося %-)). Буває. Я за календар, я також за перехід від політичних більше до культурних новин. Більше навіть за друге, ніж за перше. Під календар можна відвести місце. Ескізуйте блок на Обговорення:Головна_сторінка_(Проект). Dmitry Kazany 21:47, 9 Бер 2005 (UTC)
Хлопці, про кількість новин по якихось окремих темах чи про зменьшення новин з якоїсь теми — це не до мене. Я дописую про те, що особисто мене цікавить. Я притримуюсь думки, що у ВікіПедії новини повинні бути такими, щоб користувач завітавши до Вікіпедії ознайомився з найважлівішими новинами світу та важливими і найважливішими новинами України. Саме у такому стилі і намагаюся додавати новини. Кожна інша людина має можливість додавати ті новини, яка саме вона вважає потрібними для додавання. Те що таких людей не має — не моя провина.
Що стосується Вашего відношення до політичних новин. Я вважаю, що зараз Україна перебуває в такому становище, що будь-яка крапля, яка змінює щось у політичному світі країни — це важливо. Якщо Ви не згодні - готов дискутувати, але не в Вікі. Тут не місто дискусіям.

Додав блок "культурні події".[ред. код]

Це лише декілька подій. Їх буде більше. Потрібно воно таке чи ні? Чи потрібно, але при вдосконаленні вигляду? --inetd 03:29, 12 Бер 2005 (UTC)

Моя думка така — дуже ДОРЕЧНО було б створити рубрики календар та чи знаєте ви що невеличкого обсягу з тижневою, скажімо, змінністю, як можна побачити на польські й чи російській ВікіПедії