Обговорення:Сліпушко Оксана Миколаївна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/13 січня 2018.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Псевдонаука[ред. код]

На жаль, обговорення в фейсбучній групі присвяченій псевдонауці важко протягнути як АД, сподіваюсь це потрапить у ЗМІ чи ще куди, бо шкода лишати такий талант непоміченим

Феномен Юрія Теслі співзвучний із феноменами митців, які поєднали у своїй особі непересічні таланти поета і науковця. Промовистим прикладом є Іван Франко — геніальний поет і вчений-економіст. Юрій Тесля — поет і вчений-програміст.
У програмному вірші збірки "Доповідна Богу" автор зізнається, що своєю поетичною творчістю він виконує волю Бога-Батька, розповідаючи читачеві про свою долю. Цим поет Юрій Тесля перегукується з Тарасом Шевченком.
Блискучий вірш "З ювілеєм, Леоніде Васильовичу!!!" представляє яскравий образ Ректора КНУ імені Тараса Шевченка: "Життя з Червоним обвінчали, У роль керівника ввійшли". Це — "Ректор-Лідер! Перемог Освіти заклад досягає" під його мудрим і талановитим керівництвом.

artem.komisarenko (обговорення) 18:40, 12 січня 2019 (UTC)[відповісти]