Обговорення:Червона рута (фестиваль)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Остання" Червона Рута Проходив цей фестиваль в Харкові у 1997 році. Може ця "Рута" "де юре" останньою і не була, але "де факто" я вважаю, що більше нічого після 97-го року фестиваль не зміг. Ця Рута була грандіозною: із трансляціями по ТБ і жирними спонсорами, чудовим відношенням до виконавців і їх відбором, і як наслідок, достатньо якісними піснями. З неї почали Тартак, широкими кроками ступили ТНМК, Фактично Самі (І.Карпа), Юлія Лорд, був там навіть Вітас (або по-жизні Грачьов) (серйозно. правда якось незамітно він совався, ніхто його в серйоз не сприймав). Рівень музики міг здивувати будь кого. Мало хто міг повірити, що в Україні є така музика, насправді нічим не гірша від закордонної. Фестиваль пройшов весело і гучно, як останній залп феєрверку. І так само згас. Це мабуть правило "справжньої зірки" спрацювало: яскраво спалахнути і згаснути. Можливо пройде час і все повториться. Я все ж таки надіюсь, що не всім насрати на сучасну молодіжну українську музику.

A. lawyerua@inbox.ru

Червона рута після 1989[ред. код]

У статті є лише інформація про першу «Червону руту», тоді як про наступні фестивалі інформація відсутня. Стаття потребує доробки. — Це написав, але не підписав, користувач P.Y.Python (обговореннявнесок).

Звісно, слід доповнити. Якщо маєте інформацію, будь ласка, додайте — NickK 18:42, 28 травня 2009 (UTC)[відповісти]

Чи знає хтось інтернет-посилання на збірку Рути 89р. або має місце не сервері?[ред. код]

Гарно було би доповнити цю статтю посиланнями на пісні хоча б першої Рути, для того щоб передати переживання та настрої, які панували в той момент. Якщо такого не можна знайти в інтернеті - пропоную свої мп3-файли (якість не супер - переписано з касети) для закачки на якийсь сервер. --Gilbert 06:11, 12 червня 2009 (UTC)[відповісти]