Обговорення користувача:Ауксе

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Welcome to Ukrainian Wikipedia![ред. код]

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис ніколи не ставиться.

При сумнівах щодо того, що краще зробити, радимо звертатися до Довідки або по пораду до інших дописувачів. Перед створенням нової статті радимо спочатку ґрунтовно ознайомитись з Довідкою та роздивитись, що і як роблять інші дописувачі, можливо, розпитати когось з них.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Wikipedia:Babel or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the Embassy. --AS 12:59, 20 лютого 2010 (UTC)[відповісти]

Назва не відповідає змісту[ред. код]

Шановний(а) Ауксе, у створених вами статтях Хлібоприймальних підприємств та 2 портових елеватори назва не відповідає змісту статей. Будь ласка, виправіть цю помилку.

Вандалізм[ред. код]

Ваші дії ([1]) суперечать правилам Вікіпедії і розцінюються як вандалізм. За систематичне порушення правил до Вас можуть бути застосовані заходи адміністративного характеру, включаючи повну заборону доступу до сайту. Сподіваємось, що до цього не дійде. Можливо, Ваша деструктивна діяльність є наслідком незнання правил й цілей проекту. У цьому разі настійно радимо Вам ознайомитися з ними. Якщо у Вас виникли запитання про проект, скористайтеся системою допомоги. Якщо Ви не знайшли в ній відповіді на ваше запитання, поставте його на форумі проекту. --Gutsul 12:06, 26 лютого 2010 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Продукція підприємства.JPG. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії, або ця інформація неповна чи невірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якось обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння.ickis 14:59, 11 березня 2010 (UTC)[відповісти]

Два питання[ред. код]

  1. Яке джерело ви використовуєте для написання статей про хлібокомбінати та елеватори? Будь ласка, вказуйте його.
  2. Ви певні, що ви є власником прав на використання завантажуваних фотографій?

Дякую. --Α.Μακυχα Θ 10:54, 15 березня 2010 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Західно-Кримський елеватор1.JPG. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії, або ця інформація неповна чи невірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якось обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння.

А також файли:

--ickis 12:46, 15 березня 2010 (UTC)[відповісти]

Відзнака «За 100 редагувань»[ред. код]

Шановний користувач української Вікіпедії, Ваш внесок уже сягнув більше 100 редагувань. Із цього приводу Вас відзначено нагородою «За 100 редагувань». Ви можете розмістити шаблон {{За 100 редагувань}} на Вашій персональній сторінці користувача (а також використовувати шаблон {{Понад 100 редагувань}}). Сподіваємося на Вашу подальшу змістовну активність і достойні статті! З повагою, щиро Артем В. Коновалов 20:12, 16 березня 2010 (UTC)[відповісти]

Статті про дочірні підприємства[ред. код]

Вітаю, скажіть, чи не могли б ви вказати джерела на підтвердження інформації про дочірні підприємства? Зокрема, відповідні сайти чи іншу літературу.--Microcell 14:40, 17 березня 2010 (UTC)[відповісти]

Зображення[ред. код]

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--ickis 18:11, 17 березня 2010 (UTC)[відповісти]

А також:

--ickis 12:31, 19 березня 2010 (UTC)[відповісти]

ДАК Хліб України[ред. код]

Внесок надзвичайний !!!!! Дуже Вам дякую за Вашу діяльність. Будь ласка, створіть Кіровоградський комбінат хлібопродуктів № 1. Ну і маленьке прохання — якщо можна, розібратися із звантаженими Вами зображеннями. Хоча б повідомте джерело, звідки вони брались. З повагою, --IgorT 00:09, 22 березня 2010 (UTC)[відповісти]

Шановний, Ви навіщо псуєте статті?----Олекса Юр 15:06, 2 квітня 2010 (UTC)[відповісти]

привіт! дякую за завантажений файл, однак, змушена його вилучити, як такий, що суперечить резолюції «Фонду Вікімедіа» від 23.03.2007 року. використання для ілюстрацій статей невільних фото живих публічних людей не можна обґрунтувати. чи нема у Вас можливості самим сфотографувати цю особу, щоб фотографію можна було одразу на коммонз завантажити? дякую --antanana 19:25, 26 жовтня 2012 (UTC)[відповісти]

п.с. також Ваше авторство цієї світлини Файл:Centralnuj ofis.JPG видається сумнівним. надто маленький розмір. чи нема у Вас фотографії з кращою роздільністю? --antanana 19:25, 26 жовтня 2012 (UTC)[відповісти]

Статті без джерел[ред. код]

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Дубенський комбінат хлібопродуктів
  2. Хлібна база № 81

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 14:47, 15 грудня 2012 (UTC)[відповісти]

Автоматичне сповіщення про невідповідність ВП:КДВ Файл:1844 - 1949 - 1992 рр. .JPG[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:1844 - 1949 - 1992 рр. .JPG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Запрошення на Вікіфлешмоб[ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії Ауксе!

В минулому ви створили 25 статей Вікіпедії та додали 352 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 02:42, 24 квітня 2014 (UTC)[відповісти]

Стаття Дубенський комбінат хлібопродуктів, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 14 вересня 2015. Що ще можна зробити? --Manefon (обговорення) 16:57, 14 вересня 2015 (UTC)[відповісти]

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Ауксе!

В минулому ви створили 24 статті Вікіпедії та додали 340 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 22:12, 28 січня 2016 (UTC)[відповісти]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Зерносушарка ДСП 32 та ще дві зерносушарки американської фірми1 DELUX типу DPSL потужністю 12 та 1.JPG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Gouseru Обг. 18:31, 21 лютого 2021 (UTC)[відповісти]
⚠

Дякуємо за завантаження файлу File:Зерносушарка_ДСП_32_та_ще_дві_зерносушарки_американської_фірми1_DELUX_типу_DPSL_потужністю_12_та_1.JPG. В описі файлу вказано, що він є невільним і може використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз цей файл не використовується в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше цей файл використовувався в якійсь статті, будь ласка, перейдіть у таку статтю й гляньте, чому його було звідти вилучено. Ви можете додати його до статті ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлу можлива вільна заміна, його не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо. --Andriy.vBot (обговорення) 02:40, 26 лютого 2021 (UTC)[відповісти]