Обговорення користувача:Білецький В.С./Вітаю (04.09.2008—08.09.2008)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Білецький В.С./АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Білецький В.С.

Вітаю[ред. код]

Маю питання:

  1. додавання статей до категорії Категорія:МГЕ майже не допомогає в їх категоризації. Зокрема я зіткнувся з тим, що там купа статей про мінерали, що не входять до інших категорій. Включення до цієї категорії не достатньо.
  2. Смоли і бальзами - бажано не використовувати "складні" назви статей. Чи можна зробити окремо "Смоли" (смола) і "бальзами" (бальзам) ? --Yakiv Glück 16:32, 4 вересня 2008 (UTC)[відповісти]
І у першому і у другому випадку Ви праві. По-порядку. 1. Стосовно категорії Категорія:МГЕ. Це - тимчасова річ. Вона повинна замінятися постійними категоріями. Але зі знанням справи. Це добре робив Леон ІІ, але зараз він зайнятий і не може так активно діяти, як раніше. Тому робота по постановці постійних категорій дещо затягнеться. Але ще раз наголошую - тут просто "активіст" не годиться - необхідний СПЕЦІАЛІСТ. Потихеньку якось з Леоном ІІ зробимо.
Мої привітання. Я спостерігаю за новими статтями в категорії "МГЕ", і пару разів на місяць категоризую по 50-150 штук. Зараз, думаю 200-300 статей не категоризовані - але й їх рано чи пізно розсортуємо. Колись час знайдеться, сподіваюсь, - проведу ревізію всієї категорії.--Leon 10:41, 8 вересня 2008 (UTC)[відповісти]
Дякую за повідомлення і співпрацю. Щодо категоризації - я теж так думаю. Останній тиждень був на "World Mining Kongress" в Кракові, крім того - у Варшавському університеті і Польській Академії наук. Тепер вже дома. Щойно приїхав. Користувач:Білецький В.С.
2. Щодо Смоли і бальзами. Формально (і в принципі) Ви праві - бажано не використовувати "складні" назви статей. Я навіть сам дещо сумнівався - чи об"єднати їх чи ні. Таки об"єднав, бо є багато спільного. Але це не виключає і наявність (навіть необхідність) окремих статей Смоли і Бальзами. Може бути, що коли випишемо ці окремі статті - тоді інтегруючу Смоли і бальзами викинемо (перенесемо у окремі статті) - але це ще треба зробити. А сьогодні хай залишиться інтегруюча, бо вона несе нову інформацію. Користувач:Білецький В.С.
Дякую за пояснення, загалом зі всім згоден. --Yakiv Glück 18:08, 4 вересня 2008 (UTC)[відповісти]