Обговорення користувача:Білецький В.С./Про Толкіна (16.02.2008—16.02.2008)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Білецький В.С./АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Білецький В.С.

Про Толкіна[ред. код]

Пане Білецький, ви дарма прибрали окрему сторінку бібліографії, вона далеко не завершена, буде розростатися і займатиме велике місце. Основні твори, звісно, нехай лишаються, однак я попросив би вас повернути на місце знищену сторінку :)

  • Перше — прошу підписуватися, коли Ви пишете листи.
  • Друге — цілком згоден з Вами, що може бути така сторінка. Але Ви ж самі говорите про те, що вона «розростеться» — от коли розростеться — тобі квінтесенція інформації залишиться в основній статті про особу, а та бібліографія «що розрослася» може бути виокремлена в індивідуальну статтю. Але це буде потім — як все це «розростеться». А зараз які причини для такого дроблення? З повагою Білецький В. С.

Querist 11:59, 16 лютого 2008 (UTC) Перепрошую, що не підписався, забув. Я просто не знаю, як потім знімати редиректи. Не хотілось би гасати всією «Вікі», аби це з'ясувати, замість того, щоби просто поповнювати відповідно статтю. Тому уклінно благаю зробити, про що я прошу :)[відповісти]

ЩЕ раз: Друге — цілком згоден з Вами, що може бути така сторінка. Але Ви ж самі говорите про те, що вона «розростеться» — от коли розростеться — тобі квінтесенція інформації залишитьтся в основній статті про особу, а та бібліографія «що розрослася» може бути виокремлена в індивідуальну статтю. Але це буде потім — як все це «розростеться». А зараз які причини для такого дроблення? З повагою Білецький В. С.
Я просто не знаю, як потім знімати редиректи. Я колись давав пояснення. Шуакайте в моїх обговореннях, а якщо потрібно буде, знайду і поставлю в у ВП:ПОП чи Вікіпедія:Адміністрування для кожного (якщо там немає).--Albedo 16:31, 16 лютого 2008 (UTC)
До речі — я ВСЮ ВИСТАВЛЕНУ ВАМИ ІНФОРМАЦІЮ ПЕРЕНІС У ОСНОВНУ СТАТТЮ — НІЧОГО НЕ ВТРАЧЕНОБілецький В. С.