Обговорення користувача:Валентин Касевич

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікізустріч 10-12 липня[ред. код]

Буду вдома на цих вихідних і в понеділок, було б добре зорганізиватись на вікі зустріч. Пишить тут або 067 557 06 98.--Igor Yalovecky 11:38, 8 липня 2010 (UTC)[відповісти]

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Welcome to Ukrainian Wikipedia![ред. код]

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис ніколи не ставиться.

При сумнівах щодо того, що краще зробити, радимо звертатися до Довідки або по пораду до інших дописувачів. Перед створенням нової статті радимо спочатку ґрунтовно ознайомитись з Довідкою та роздивитись, що і як роблять інші дописувачі, можливо, розпитати когось з них.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Wikipedia:Babel or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the Embassy. --Tomahiv 10:00, 24 травня 2010 (UTC)[відповісти]

Запрошуємо Вас взяти участь у Вікіпроекті Медицина![ред. код]

Запрошення на Вікіфлешмоб[ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії Валентин Касевич!

В минулому ви створили 18 статей Вікіпедії та додали 109 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 02:44, 24 квітня 2014 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі у тижні географії[ред. код]

--MediaWiki message delivery (обговорення) 10:31, 14 квітня 2015 (UTC)[відповісти]

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Валентин Касевич!

В минулому ви створили 18 статей Вікіпедії та додали 109 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 22:14, 28 січня 2016 (UTC)[відповісти]

Вікізустріч в Одесі, 26 квітня[ред. код]

Запрошуємо вас на вікізустріч, яка відбудеться у вівторок, 26 квітня, о 18:00 в Impact Hub Odessa (вул. Грецька, 1а, 3 поверх) в рамках презентації журналу «Пам’ятки України» (№2, 2016) зі статтями та фото учасників конкурсу «Вікі любить пам’ятки» про пам’ятки України. Також буде представлено сам конкурс та інші проекти «Вікімедіа Україна». детальніше у Фейсбук --MediaWiki message delivery (обговорення) 13:48, 25 квітня 2016 (UTC)[відповісти]

Конкурс медичних статей[ред. код]

Доброго дня!

Я пишу Вам від імені ініціативної групи Товариства молодих вчених та Студентського наукового товариства Одеського національного медичного університету. Ми плануємо низку заходів, що стосуватимуться Вікіпедії, кінцевим пунктом якої є проведення у вересні-жовтні 2017 року конкурсу статей на медичні теми серед студентів-медиків та молодих лікарів (на кшталт біоконтесту або фізконтесту). Ми обговорили можливість співпраці із представниками фонду Вікімедіа і отримали їх схвалення.

Зараз ми розшукуємо вікіпедистів із медико-біологічним бекграундом, що могли б виступити в якості членів журі. Будь-ласка, якщо Ви зацікавилися проектом, можливо могли б стати членом журі або хотіли б дізнатися трошки більше про регламент, структуру, правила etc., напишіть на одну з вказаних адрес: isanuzi@gmail.com або aap.od.ua@gmail.com.

Дякую за увагу!

З повагою, Tachypnoe (обговорення) 16:23, 12 лютого 2017 (UTC)[відповісти]

Замінити Махна[ред. код]

Вітаю Валентин Касевич, пропоную долучитись до обговорення! У фотоколлажі 11-12 історичних діячів-чоловіків. Це перекіс. Гадаю, що треба прибирати у фотоколажі статті Українці анархіста Нестора Махна, адже він для України не зробив жодної користі, навпаки лише шкоду, адже саме його діяльність стала на заваді нашій незалежності багато в чому. На жаль він досі є кумиром українців, тому ми і досі в болоті. Тож моя думка - треба міняти Махна, адже саме він (замість того, щоб пристати на бік України) допоміг перемогти більшовикам білих, що дало їм змогу нанести переможний удар по УНР, бо розпорошення сил вже не було. Замість того, щоб пристати на бік України.

Проте немає жодного медика та мінімум вчених, хоча ми є піонерами багатьох галузей: Юрій Дрогобич — перший хірург Європи, до того ж творець геліоцентричної концепції світоустрою, перший українець-книгопечатник та ректор знаменитого Болонського університету. Микола Стражеско - першодіагност інфаркта міокарда у світі - смертельної хвороби для мільйонів, Іван Пулюй - першовідкривач X-променів та неонівського випромінювання, Юрій Вороний - перший трансплантолог нирки у світі, Ігор Сікорський - творець гелікоптера, Микола Миклуха-Маклай - автор теорії рівності рас, Георгій Гамов - автор Теорії Великого вибуху та концепції генетичного коду тощо. Пропоную замінити спірну особистість на людину з беззаперечними досягненнями. Підтримайте одну з кандидатур.--Yasnodark (обговорення) 15:09, 1 вересня 2017 (UTC)[відповісти]

Вітаю ще раз, вже розпочалася реєстрація щодо участі у місячнику фантастичних творів, що стартує у вересні, для участі в тематичнику запрошую зареєструватися на сторінці. Можливо вас зацікавлять твори вашої тематики та їх автори:

Медико-фантастичні твори:[ред. код]

{{#if:|

--Yasnodark (обговорення) 14:24, 3 вересня 2017 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон в Одесі, 28 січня[ред. код]

Запрошуємо у неділю 28 січня з 14-30 до 18-00 на Вікізустріч, присвячену Вікімафону до 14-річчя української Вікіпедії. Місце проведення Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені М. С. Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51 https://www.facebook.com/events/1435523933225646/ --MediaWiki message delivery (обговорення) 18:00, 23 січня 2018 (UTC)[відповісти]

Доброго дня! Запрошуємо долучитися до місячника статей Української революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

--TohaomgBot (обговорення) 20:22, 15 листопада 2018 (UTC)[відповісти]

Вікізустріч 14 серпня в Одесі[ред. код]

Вітаю. Запрошую на Вікізустріч в Одесі, 14 серпня о 15-00. Вікізустріч відбудеться у приміщенні Центральної міської бібліотека для дорослих ім. І. Я. Франка (Одеса, Книжковий провулок, 1А,) в рамках презентації виставки фотографій, що перемогли у конкурсах «Вікі любить пам’ятки» у 2017 та 2018 роках. Подія у Фейсбук --MediaWiki message delivery (обговорення) 11:00, 12 серпня 2019 (UTC)[відповісти]

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 3 517 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Валентин_Касевич}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 08:17, 11 липня 2021 (UTC)[відповісти]

Запрошення долучитися до Місяця географії[ред. код]

Запрошення долучитися до Місяця географії
Вітаю! Запрошую вас долучитися до Місяця географії, що триватиме весь травень.
--Олексій (обговорення) 21:43, 16 квітня 2024 (UTC)[відповісти]