Обговорення користувача:Всевидяче Око/АРХІВ 2020-21

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікімарафон-2020: напишіть статтю до 16-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Всевидяче Око/АРХІВ 2020-21!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2020, присвяченого 16-річчю української Вікіпедії!

Протягом тижня (26 січня—2 лютого 2020) сотні дописувачів створюють нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Володимира-Волинського до Сєвєродонецька, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі! Немає вікізустрічі у вашому місті? Ще маєте час встигнути й запропонувати організувати!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 10:02, 27 січня 2020 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу на Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Медицина. В останньому повідомленні я намагався привести максимум доводів щодо значимості довідника Rx.ua.

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії[ред. код]

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» в Україні — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися і до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:12, 6 лютого 2020 (UTC)

Дякуємо за те, що Ви є одним з провідних медичних учасників Wikipedia[ред. код]

The Cure Award 2019
У 2019 році Ви були одним з ~ 250 кращих медичних редакторів будь-якою мовою у Вікіпедії. Дякуємо від Фонд Wiki Project Med за допомогу в поширенні вільної, повної, точної та найновішої інформації про охорону здоров'я для всіх охочих. Ми дійсно цінуємо Вас і найнеобхіднішу роботу, яку Ви робите! Фонд "Wiki Project Med" - це група користувачів, метою якої є покращення статей медичного змісту. Подумайте про приєднання до групи тут, це не вимагає жодних витрат.

Ще раз дякую :-) -- Doc James разом з командою Wiki Project Med Foundation. 18:45, 5 березня 2020 (UTC)

Вдячний! Best wishes!--Всевидяче Око (обговорення) 19:08, 12 травня 2020 (UTC)[відповісти]


Сторінку Церінг Вангмо номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Церінг Вангмо, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 липня 2020. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 23:29, 19 липня 2020 (UTC)[відповісти]

користувач Шинкар[ред. код]

Вітаю! Ви робите хорошу роботу! Але робите її як справжній студент) (не ображайтесь).

Для прикладу, у статті Бандаж (медицина):

Ви додаєте посилання не на словник, а на бібліопоказник словника:

І друге, потрібно вказати СТОРІНКИ, так як весь словник не є призначений лише для одного поняття чи терміна!

Якщо б це був один випадок, не витрачав би ніхто часу на пояснення, а це вже не перший, і не другий... рази(

Тому дуже Вас прошу, Будь ласка, надалі додавайте Сторінки і Посилання на Словник.

З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 17:06, 31 липня 2020 (UTC)[відповісти]

@Всевидяче Око:На жаль, Ваше посилання на «Словник професійної термінології для майбутніх фахівців Національної гвардії Українине» не дійсне. Я б хотів знайти посилання на конкретну сторінку, але не знайшов. Якщо знайдете - буду вдячний.

Можливо в мене якась застаріла версія браузера, але відтепер і мої посилання на сторінку, з якої я скопіював собі "Словник...", - не діє. А може це не випадково? З повагою Shynkar (обговорення) 08:01, 2 серпня 2020 (UTC)[відповісти]


ПОВНЕ ОБГОВОРЕННЯ -> Обговорення_користувача:Shynkar/Архів1_2019-20#Бандаж_(медицина)

-Всевидяче Око (обговорення) 09:10, 9 серпня 2020 (UTC)[відповісти]

Віпасана[ред. код]

Дякую за редагування статті Віпасана. Хотів звернути вашу увагу на виправлення «ум» > «розум». В українській мові є слово «ум» і воно не є русизмом. Див. http://ukrlit.org/slovnyk/%D1%83%D0%BC . Слово свідомо вжите у даному контексті. Згідно словника, як я розумію, воно несе дещо відмінний відтінок від слова розум. Наприклад можна сказати «узяти на ум» чи «прийшло на ум». В той час як, «узяти на розум» чи «прийшло на розум» не скажеш. Слово розум, вочевидь, несе значення більш близьке до слова «інтелект», санскр. «buddhi». Саме тому, в контексті тут використано «сутністної природи ума». З повагою -Alek: Вітаю Alek!

@Alek: гарно, що Ви піклуєтесь про цей напрямок і статтю. Також:
1 — якщо Ви у вікі давно — нові теми додаються у кінці сторінки обговорення:) (якщо зможете, робіть так надалі)
2 — Ум — це теж інтелект. Зверніть на це увагу — так як «він дуже умний» чи «вона усі уми поїла» несе контекст насміхання над рівнем розвитку інтелекту. Тому це радше перекручування до того, що більше подобається, адже фраза «умом наблюдая ум» в принципі вже перекладена абсурдом який не передає відтінкові значення на рівні усвідомлення процесу спостереження(. Отже, ваші аргументи- це не аргументи, і твердження, що слово «ум» це не інтелект а щось інше — ніщо інше як омана(.
3 — «прийшло на ум» уже мовна конструкція яка викликає сумніви щодо її структури і побудови — так як зверху на «ум» не можливо в принципі прийти чомусь, що не є матеріальним (думка). І якщо, припустити, що думка матеріальна, і вона змогла прийти «на ум», як же вона потрапила до нього в середину щоб людина могла її сприйняти?( Ця фраза корінна демонстрація невігластва в мові і сприйняті цього світу таким який він є. Літературне «кліше», і не більше.
4 -«узяти на розум» у тому ж словнику: Розум (Бра́ти (взя́ти, узя́ти) [собі́] на ро́зум)

З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 09:04, 18 серпня 2020 (UTC)[відповісти]

@Всевидяче Око:
1. Ні я тут недавно, тому буду докладати зусиль.
2.1. "Ум — це теж інтелект." - Безумовно значення обидвох слів перекриваються. І можливо майже ідентичні.
2.2. "адже фраза «умом наблюдая ум» в принципі вже перекладена абсурдом який не передає відтінкові значення на рівні усвідомлення процесу спостереження(" - Фраза в будь-якому випадку не моя. Не можу коментувати.
2.3. "Отже, ваші аргументи- це не аргументи, і твердження, що слово «ум» це не інтелект а щось інше ". Авжеж, що так. Нагадую, мої слова: "несе дещо відмінний відтінок". Ваші: "твердження, що слово «ум» це не інтелект а щось інше".
3. " як же вона потрапила до нього в середину щоб людина могла її сприйняти?" - Надзвичайно інтригуюче питання. На рівні з "сприйняті цього світу таким який він є". Якщо. ви досягли в цьому успіху, то це тягне на кілька статей. А відтак і на наукову роботу.
4. Погоджуюсь.
Спробую ще раз пояснити свою думку. Ось, що каже словник:
- РО́ЗУМ, у, ч. 1. Здатність людини мислити, відображати і пізнавати об’єктивну дійсність.
- ІНТЕЛЕ́КТ, у, ч. Розум, здатність людини думати, мислити.
- "УМ, а́, ч. Те саме, що ро́зум".
- СВІДО́МІСТЬ ... Здатність осмислено сприймати навколишнє; притомність; протилежне непритомність, безпам’ятство
Отже, як мінімум, значення дуже близькі. Можливо поняття можна розглядати як діапазон: від інтелекту-логіки до сприйняття-свідомості. Ви пропонуєте "розум" і це має сенс. Однак хочеться уникнути розуміння цього слова у вузькому сенсі, як "інтелект". А натомість підкреслити "увагу" і "сприйняття". Слово "ум" було вжито, тому що вираз "на умі" прямо вказується у словнику. Що несе близький сенс до "на що спрямована увага", "на увазі". В той час, як вираз "на розумі", в сучасній українській є вкрай рідкісним. Щодо архаїчності ума - термін вживається в літературі 70х. Можливо варто вжити "свідомість" і закрити питання. --Alek (обговорення) 03:20, 22 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]
Вітаю Alek! Нагадали ви "архівовану" тему)))))
Ми переходимо помаленьку з Матеріального у Нематеріальне! А тут сперечатись можна безконечно)
Приклад наведений, щодо "на ум" - «узяти на розум» у тому ж словнику: Розум (Бра́ти (взя́ти, узя́ти) [собі́] на ро́зум), тобто це є.
Ймовірний відтінок можливо є, але явного вказання на таке явище не має (чи є?ВП:АД), тому це точно не є науковим визначенням. Ніхто ж не каже "Умна людина"?(воно орфографічно навіть визначається як помилка:-)) Енциклопедично - Розум є відповідним терміном, як з мовленневої так і наукової позицій.
Щодо "Умом наблюдати ум" - це повний мовний провал, так як Розумом спостерігати за Розумом, хоча б вірно з позиції мови. А от Філософська змістовність цієї фрази виходить далеко за термінологічні поняття та мовні рамки)
З повагою --Всевидяче Око (обговорення) 07:37, 22 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]
- ця фраза "вжите у даному контексті" стає не зрозумілою, адже відтінок чи то контекст - який? Найімовірніше йде мова про інтелект, тому так було сприйнято ваш коментар. Перепрошую, якщо не зрозумів про який саме контекст йшлось.
Так, свідомість у контексті уваги буде більш адекватним представленням того, про що йдеться - Ви праві!

P.S. У статті Розум вказано, що УМ це Архаїчний еквівалент Розуму, і Чітта теж згадано. З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 20:38, 18 серпня 2020 (UTC)[відповісти]

Жыве Беларусь![ред. код]

--Sakateka (обговорення) 12:56, 18 серпня 2020 (UTC)[відповісти]

Вдячний за запрошення! Вікілінівцю це не під силу) з повагою -Всевидяче Око (обговорення) 13:04, 18 серпня 2020 (UTC)[відповісти]

Гіпербарична медицина[ред. код]

Вітаю. Ви вважаєте, що я б не проставив ці категорії, коли порушили мій шаблон про те, що я продовжую писати. Якось не чекав від Вас... --АВШ (обговорення) 20:44, 5 листопада 2020 (UTC)[відповісти]

Вітаю! @Шкурба Андрій Вікторович: Прошу вибачення!!! Я просто не втримався, захотілось взяти участь, трішки допомогти. Але, Якщо Ви наполягаєте - витру свою правку без будь яких вагань!

З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 11:40, 7 листопада 2020 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Дуже дякую за розуміння! Ніяких витирань. Редагування ж слушні, просто я тримаю шаблон, бо ще не закінчив і категоризацію часто залишаю на останнє, а вже тоді шаблон знімаю, і саме тоді чекаю від користувачів на редагування, що може щось не догледів. Наснаги! З повагою, --АВШ (обговорення) 17:55, 7 листопада 2020 (UTC)[відповісти]

Запрошуємо взяти участь у Конкурсі наукових фотографій 2020[ред. код]

Конкурс наукових фотографій 2020
Конкурс наукових фотографій 2020

Вітаю!

До кінця листопада триває фотоконкурс Конкурс наукових фотографій 2020 в Україні. Ви брали участь в українських наукових фотоконкурсах раніше, тож, сподіваємося, вас зацікавить і цей.

Конкурс поділяється на п'ять категорій: Люди в науці, Мікроскопія, Живі організми, Нефотографічні зображення, Загальна категорія.

У конкурсу є призовий фонд, і ви маєте шанс виграти цінні призи за перемогу у кожній із номінацій. Призами будуть сувеніри та сертифікати інтернет-магазинів. Детальні умови участь можна прочитати на цій сторінці.

Головна cторінка конкурсу Правила та призи Конкурсні теми Контакти

З повагою, --AntonProtsiuk (WMUA) від імені організаційного комітету конкурсу 18:55, 9 листопада 2020 (UTC)[відповісти]

Вітаю. Вдячність за запрошення. -Всевидяче Око (обговорення) 20:48, 10 листопада 2020 (UTC)[відповісти]

Симптом Керніга[ред. код]

Вітаю. Поясніть, будь ласка, чому типовий менінгеальний симптом Ви категоризували до [[:|Категорія:Грижа]]? З повагою, --АВШ (обговорення) 23:59, 11 листопада 2020 (UTC)[відповісти]

Вsтаю!
У статті є такий текст

"== Причини появи симптому Керніга == * Центральна нервова система — симптом Керніга може вказувати на грижу диска.... * Кила крижово-поперекового диску — "''

Це є причиною, за якої було додано категорію ГРИЖІ.
З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 17:53, 12 листопада 2020 (UTC)[відповісти]
P.S.Вартує ще й додати "Пухлини голови" чи просто "Пухлини" --Всевидяче Око (обговорення) 17:55, 12 листопада 2020 (UTC)[відповісти]
Не згоден. При проблемах, які Ви написали, не симптом Керніга, а симптом натяжіння нервів, при симптомі ж Керніга є безумовна неможливість розігнути ногу через ригідність відповідних м'язів, які прагнуть захистити уражені корінці від перерозтягування, а не болючість під час розгинання ноги., як є при нервових грижах. Симптом Керніга є менінгеальним, він вказує не на пухлину чи кілу, а на первинний чи вторинний менінгеальний синдром, менінгізм. Перероблю сторінку про цей симптом, як буде час. Не відповідає характеру категорії, центральною статею в якій є Грижа. Так саме і пухлина. До чого там Керніга. З повагою, --АВШ (обговорення) 19:18, 12 листопада 2020 (UTC)[відповісти]
Тільки ЗА! З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 19:29, 12 листопада 2020 (UTC)[відповісти]
Дякую Вам за відео на сторінці Менінгеальні симптоми. Поширив його на сторінки основних симптомів. До речі, там теж є не дуже вправні слова про пухлини голови. Перероблю. До речі, не всі ж пухлини голови дають менінгізм чи менінгеальний синдом. Як добре вести дискусію і погоджувати все з фаховою людиною! З повагою, --АВШ (обговорення) 19:39, 12 листопада 2020 (UTC)[відповісти]
Казуси трапляються). Про пухлини, ще десь дуже рідко "проскакують" дані з Кернігом, для гриж - тільки у публіцистиці. Але потрібно, ще подивитись ширше. Спілкування і здорова дискусія - хороша справа. Будь ласка! З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 19:55, 12 листопада 2020 (UTC)[відповісти]

Віротерапія[ред. код]

Вітаю! Шаблон "Перекладена стаття" на сторінці обговорення статті Віротерапія не обов'язковий, оскільки відповідна позначка є в першому записі історії редагування статті. --lxlalexlxl (обговорення) 23:00, 4 грудня 2020 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Йде мова, що потрібно було перевірити та витерти? З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 23:02, 4 грудня 2020 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі у марафоні Це сказала вона у Вікіцитатах[ред. код]

--Сергій Липко (обговорення) 00:44, 17 грудня 2020 (UTC)[відповісти]

Гангрена Фурньє[ред. код]

Вітаю. Але вставлене Вами не є джерелом, хіба з нього сторінку писали?. Може краще у розділ "Література"? З повагою, --АВШ (обговорення) 21:51, 15 січня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Це було лише із метою щоб було джерело у статті- але за змістом-ТАК -уже поправлено) З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 21:59, 15 січня 2021 (UTC)[відповісти]

Розкажіть про Україну світові — долучайтеся до Місяця культурної дипломатії[ред. код]

Вітаю! Запрошую вас долучатися до Місяця культурної дипломатії України. Його мета — покращити статті про Україну та українську культуру для якомога ширшого кола читачів.

Писати статті можна як українською, так і будь-якою іншою мовою:

Долучатися можна до 10 березня. Для активних учасників та учасниць передбачені призи від організаторів — «Вікімедіа Україна», Українського інституту та Міністерства закордонних справ України.

Ви отримали це повідомлення, бо указали на своїй сторінці користувача, що цікавитеся однією чи кількома підтемами проєкту: наприклад, літературою і/або кіно. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 12:56, 22 лютого 2021 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл File:Rechungpa_part_thanka.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-4.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. --Andriy.vBot (обговорення) 12:25, 26 лютого 2021 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі у марафоні WikiGap 2021 у Вікіцитатах[ред. код]

--Сергій Липко (обговорення) 01:05, 12 березня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю, Сергій Липко! Трішки якось затримуються меседжі - конкурс наче швидше почався)))) З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 08:11, 12 березня 2021 (UTC)[відповісти]

WikiGap 2021: попередні результати і додаткові можливості[ред. код]

Вітаю! Дякую, що долучилися до марафону WikiGap 2021, який разом із партнерами провела ГО «Вікімедіа Україна». За попередніми підрахунками, за час кампанії створено й поліпшено понад 700 статей від близько 100 учасників та учасниць.

Якщо ви створили або суттєво поліпшили принаймні дві статті за правилами марафону та Вікіпедії, ми надішлемо вам подарунки від організаторів поштою. Зв'яжемося із вами пізніше, щоб обговорити логістику відправки.

Тим часом кілька нагадувань
  • Найближчим часом ми підбиватимемо підсумки, і щоб ці результати були точними, а ваш внесок врахованим, просимо перевірити, чи додали ви шаблон {{WikiGap 2021}} на сторінки обговорення усіх створених чи поліпшених статей в рамках марафону.
  • Нагадую, що окремі подарунки передбачені, якщо ваша стаття отримає статус «доброї» чи «вибраної». Допрацювати статтю й номінувати її на отримання статусу можна до 31 березня включно.
  • І загалом закликаємо не залишати без уваги започатковані за час марафону статті та за потреби допрацювати їх. Так само закликаємо й надалі, поза марафоном, розповідати про жінок та знайомити з їхніми досягненнями мільйони читачів Вікіпедії.
  • А тим часом до 8 квітня можна продовжувати брати участь в міжнародному марафоні, який організовує «Вікімедіа Швеція» — WikiGap Challenge.

Якщо є запитання, пишіть мені особисто або на wikigapwikimedia.org.ua. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 18:49, 24 березня 2021 (UTC)[відповісти]

Книга це не сайт[ред. код]

Добрий день @Всевидяче Око:! Побачив, що ви скоротили назву довідника, пояснивши, що на сайті для "Rx index" стоїть знак копірайта. Стаття ж не про сайт. Я користуюся паперовим виданням. На другій сторінці така повна назва:

"Rx index® — ДОВІДНИК ЕКВІВАЛЕНТНОСТІ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ [Текст]

За ред. І.А. Зупанця, В.П. Черниха

Довідкове, спеціалізоване, медичне, фармацевтичне видання / серія КВ № 24234-14074P

4-те вид. доп. та перероб. — Київ : Фармацевт Практик, 2020. — [832] с.

ISBN 978-966-8156-21-2"

@Всевидяче Око:, сайт же похідний від паперового видання, тому назва на папері є більш коректною. Чи не так? -- Studme00 (обговорення) 18:38, 2 квітня 2021 (UTC)[відповісти]

@Studme00: Вітаю!
Щодо паперового видання: не вдалось знайти жодного першоджерела, яке б підтвердило вказану назву (також, деякі дані суперечливі - наприклад щодо "тиражу понад 10000"-про який тираж йде мова, для якого видання....). А на рідному сайті саме Rx index, тому було виправлено згідно Електронного джерела на яке можна посилатись -
rx.ua: Вгорі - Rx index, внизу - © 2021 Rx index
rx.ua/about - "Це електронний варіант довідника еквівалентності лікарських засобів Rx index за редакцією професора І.А Зупанця та академіка НАН України, професора В.П. Черниха." - на власному сайті ось так написано.
Тому було виправлено лише заголовок у статті а не назву статті.
Якщо Ви стверджуєте, що у Вас є паперовий варіант, який саме так представлено - тоді потрібно виправляти.
Додатково: Навчіться будь ласка користуватись ПІНГОМ!
-Всевидяче Око (обговорення) 19:29, 2 квітня 2021 (UTC)[відповісти]
Всевидяче Око, вітаю! Саме так на моєму паперовому примірнику. Ось фото з вихідними даними. Ще пошукав, як посилаються у свіжих працях. У цьогорічній публікації на сторінці 39 автори називають видання "Rx index® – Довідник еквівалентності лікарських засобів". -Studme00 (обговорення) 19:06, 11 квітня 2021 (UTC)[відповісти]
Вітаю! Уже виправлено. З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 05:49, 12 квітня 2021 (UTC)[відповісти]
Всевидяче Око, дякую! Ви запитували про тираж. На останній сторінці четвертого видання написано, що наклад 15000. Надруковано в друкарні "Від А до Я". Типографія давно існує. Не здається мутною конторою і такою, щоб нею прикривалися несерйозні видавнацтва.-Studme00 (обговорення) 18:22, 30 квітня 2021 (UTC)[відповісти]
Вітаю, Studme00! Йшла мова про уточнення - самі розумієте, є 4 видання - про яке з них вказано щодо тиражу? Чи це про усі разом? Просто потрібно у РЕФералі уточнити, якого саме це видання стосується - от все. Веселих свят! З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 20:50, 30 квітня 2021 (UTC)[відповісти]
Вітаю, Всевидяче Око! Дякую за побажання, провів свята гарно. Сподіваюся, у Вас теж все добре?! По тиражу уточнив у примітках.-Studme00 (обговорення) 18:05, 16 травня 2021 (UTC)[відповісти]
Всевидяче Око, хочу попросити Вас на сторінці проєкту Медицина висловитися щодо використання електронної версії довідника. З повагою.-Studme00 (обговорення) 18:57, 16 травня 2021 (UTC)[відповісти]
Вітаю, Studme00! Вдячний за турботу).
Щодо довідника - з маленького досвіду написання статей на фарм.теми: жодного разу не вдалось скористатись інформацією для статей з довідника :-( (наприклад, з останнього: Прайлокаїн (чи синоніми), Мепівакаїн). Поки-що довідник не містить адекватно доступного інформаційного наповнення (з сучасного погляду). Але, є користувачі, які мають набагато більший досвід щодо написання статей - можливо вони іншої думки. З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 19:27, 16 травня 2021 (UTC)[відповісти]
Вітаю, Всевидяче Око! Побажати добро не складно) Тим паче в дні справжнього весняного тепла, коли і дощова пора не завада)
Дякую за думку про довідник. У ньому я користувався інформацією про новітні діючі речовини, про які україніською мовою матеріали відсутні або їх обмаль. Мене цікавили назви та протипоказання українською. Цілком може бути друга сторона медалі, коли довідник подає такий самий обсяг інформації про поширені українською мовою діючі речовини, натомість про них інші ресурси пишуть більше.
Всевидяче Око, цікаво, що розумієте під адекватно доступним інформаційним наповненням (з сучасного погляду)?-Studme00 (обговорення) 20:09, 23 травня 2021 (UTC)[відповісти]
Вітаю, Studme00!
Повторюсь, щодо довідника "... з маленького досвіду написання статей на фарм.теми: жодного разу не вдалось скористатись інформацією для статей з довідника" :-(
З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 20:58, 24 травня 2021 (UTC)[відповісти]
Вітаю, Всевидяче Око! Згадав, що задав Вам питання та забувся прочитати відповідь:-) Сподіваюся у Вас усе гаразд, і живете в тій частині України, де не заливає та маєте справжнє літо?!
Щодо питання. Вашу цитату без трьох слів можу процитувати один в один зі своєї позиції: "... з маленького досвіду написання статей на фарм.теми: вдалось скористатись інформацією для статей з довідника". Розумію, що теми різні, тай Ваш досвід "трохи" більший за мій.
Хочу запитати, виходячи з Вашої цитати: чи апріорі кожне веб-джерело має бути обмежене у загальному використанні, поки його інформацією не вдасться скористатися авторам з певним досвідом?
Будь-ласка прокоментуйте. Дякую. --Studme00 (обговорення) 18:14, 21 червня 2021 (UTC)[відповісти]
Вітаю, Studme00! Достовірну відповідь можуть надати адміністратори. Але точно те, що "Джерело" яке дуже агресивно рекламують, потрапляє в обмеження.
Щодо «… поки його інформацією не вдасться скористатися авторам з певним досвідом?» — зміст нашої розмови торкався джерела. Якщо Ви переходите на персоналії (що схоже з Вашого запитання) — спробуйте написати 20-30 Нових статей з адекватним вмістом, можливо, це буде більш доступна та зрозуміла відповідь.
Маю віру, що це вичерпна інформаційна відповідь на Ваше запитання. З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 17:38, 9 липня 2021 (UTC)[відповісти]

Конкурс «Європейська весна 2021»: Корисна інформація[ред. код]

Доброго дня! Дякую, що долучилися до конкурсу статей «Європейська весна». Кілька важливих нагадувань і новин від організаторів:

  • Нагадуємо, що цьогоріч конкурс триватиме до кінця квітня. До завершення конкурсного періоду ви можете покращувати створені раніше статті; чим якіснішою буде стаття станом на кінець 30 квітня, тим вищу оцінку журі вона отримає.
  • Якщо ще не бачили, зверніть увагу, що організатори створили для кожної країни списки популярних статей в інших мовних розділах, які відсутні або надто короткі у нас. Обирайте цікаві вам країни на сторінці Вікіпедія:Європейська весна 2021/Список статей до створення (списки популярних статей — на початку сторінки кожної країни). Робота над цими списками не лише принесе вам додаткові бали при оцінюванні, а й забезпечить, що ваші статті читатиме більша кількість людей )
  • Наступного вівторка, 20 квітня, ми проведемо вебінар із редагування Вікіпедії до конкурсу. Він буде найбільш корисним користувач(к)ам, у яких немає великого досвіду у Вікіпедії. Долучайтеся самі або розповідайте друзям. Зареєструватися можна за посиланням (також доступний запис попереднього вебінару).

Ви отримали це повідомлення, бо взяли участь у конкурсі статей «Європейська весна 2021» --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:10, 14 квітня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Вдячність - уже трішки "пихтю"(з 1.04))))))))))))))) З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 17:18, 14 квітня 2021 (UTC)[відповісти]

Гемофілія[ред. код]

Доброго времени суток.

Дякую за зауваження. Так, у тому посиланні не фігурує, але на сторінці 17 квітня - фігурує, в інших джерелах фігурує httpp://www.dilovamova.com/index.php?page=10&holiday=410&year=2021 На знала, як додати інше джерело. Виправляйте, як вважаєте за потрібне.

з повагою,Ledibomzh1 (забула, як ставити підпис)

--ледиБОМЖ 22:42, 15 квітня 2021 (UTC)

@Ledibomzh1: Доброго дня!
1- На сторінці 17 квітня фігурує ООН а не ВООЗ (хоча і про ООН немає первинних джерел щодо заснування цього дня)
2- www.dilovamova.com/index.php?page=10&holiday=410&year=2021 - це вторинне "масмедія", яке за принципом не вказує звідки така конкретна інформація, тому не може бути вказане як ВП:АД для цього твердження.
3- Вікіпедія:Посилання на джерела - описано як додати джерела. Якщо потрібна допомога - є Кнайпа (допомога)
4- Вікіпедія:Підпис - як ставити підпис )
5- Це не зауваження чи претензія - лише констатація.

З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 17:10, 16 квітня 2021 (UTC)[відповісти]

Доброго дня. так-так, дякую. Вже побачила. --ледиБОМЖ 23:35, 21 квітня 2021 (UTC)--ледиБОМЖ 23:35, 21 квітня 2021 (UTC)

Конкурс «Європейська весна» завершився: що далі[ред. код]

Привіт! Дякую, що долучилися до конкурсу «Європейська весна». За попередніми оцінками, маємо понад 1600 створених і поліпшених статей від 70+ учасників і учасниць. Станом на зараз це із великим відривом найбільше серед усіх мовних розділів, що беруть участь у міжнародному конкурсі )

Що далі
  • Основне — цього року організатори дають час до 31 травня на покращення статей, які ви започаткували протягом конкурсу. Тобто статті, створені у травні, подавати на конкурс уже не можна (хоча варто поставити конкурсний шаблон на статті, які ви започаткували у квітні, але забули чи не встигли подати на конкурс, якщо такі є) — але можна і варто поліпшувати уже створені статті. Статті оцінюватимуться станом на кінець травня, тому чим більше ви їх покращите протягом травня, тим вищими будуть ваші оцінки.
    • Організатори та журі спробують до середини травня проглянути внесок учасників та учасниць і надати пропозиції до покращення статей. Пріоритетними для цього будуть новачки конкурсу. Навіть якщо ми не зможемо надати зворотній відгук особисто вам, запрошуємо вас самостійно поліпшувати статті згідно з умовами конкурсу, загальними порадами до стилю статей та іншими правилами.
    • У червні почнеться безпосередньо оцінка статей членами журі. Після її завершення ми визначимо переможців та анонсуємо їх.
  • Якщо ви не претендуєте на перемогу в конкурсі, маєте великий досвід у Вікіпедії і хотіли б допомогти у покращенні якості статей та їхній оцінці, запрошуємо до 10 травня зголошуватися до журі.
  • Також можна і варто створювати статті про Україну іншими мовами. Стежте за нашими новинами (наприклад, сторінкою обговорення конкурсу чи Telegram-каналом «Вікімедіа Україна») — наступного тижня плануємо детальніший анонс щодо цього.

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 14:43, 1 травня 2021 (UTC)[відповісти]

Магілл[ред. код]

Я б сказав Маґілл, але не Маггіл, точно. Mykola Swarnyk (обговорення) 03:05, 6 травня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю, Mykola Swarnyk! Говорити можна, але для таких випадків є правила правопису і транслітерації!))) Переклад статті не мій. Варто звернутись до автора) З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 11:30, 6 травня 2021 (UTC)[відповісти]
P.S.Перейменовано на Щипці Маґілла. З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 11:35, 6 травня 2021 (UTC)[відповісти]
Діло! Mykola Swarnyk (обговорення) 03:30, 7 травня 2021 (UTC)[відповісти]

Артезунат-амодиахін[ред. код]

Вітаю! А може назвати артезунат/амодіахін, так як у більшості комбінованих препаратів? --Yukh68 (обговорення) 10:33, 24 травня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю- щодо НАПИСАНННЯ самих назв, офф.джерело НАЦІОНАЛЬНИЙ ПЕРЕЛІК основних лікарських засобів і виробів медичного призначення 1, 2 МОЗУ, 2009 (2017)
Щодо Косої - так можливо вартує через Косу - поправлю.
З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 10:37, 24 травня 2021 (UTC)[відповісти]
Так, я мав на увазі саме косу лінію, правопис самих назв не уточняв. --Yukh68 (обговорення) 10:40, 24 травня 2021 (UTC)[відповісти]
ОК) Уже виправлено. YesТак ЗробленоЗ повагою -Всевидяче Око (обговорення) 10:42, 24 травня 2021 (UTC)[відповісти]

Будь ласка, допоможіть нам оновити файли, опубліковані під ліцензією GFDL[ред. код]

Ліцензія {{GFDL}} початково створювалася для посібників з користування програмним забезпеченням, і вона є не дуже придатною для медіафайлів, оскільки створює труднощі для повторного використання матеріалів. Мотивована прагненням спростити повторне використання файлів у відповідності з нашим баченням майбутнього вікіруху, 2009 року Рада повірених Фонду Вікімедіа вирішила припинити використання GFDL як єдиної ліцензії та використовувати на додачу до неї також ліцензію Creative Commons. Ви можете допомогти здійснити це оновлення шляхом переліцензування ваших власних файлів, перелічених нижче.

Для цього додайте шаблон {{cc-by-sa-4.0}} до сторінки опису файлу та замініть шаблон {{GFDL}} на {{GFDL|migration=redundant}}, або просто замініть {{GFDL}} на {{self|GFDL|Cc-by-sa-4.0}}.

Дізнатися більше можна тут.

Список файлів:

  1. File:1800-Wikipedia_10UA_pazl_black.png

Дякуємо за співпрацю. --Andriy.vBot (обговорення) 05:42, 31 травня 2021 (UTC)[відповісти]

YesТак Зроблено. З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 10:21, 23 червня 2021 (UTC)[відповісти]

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 110 953 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Всевидяче_Око}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 16:59, 9 липня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Вдячність за інформацію! Вам наснаги. З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 17:16, 9 липня 2021 (UTC)[відповісти]

Дуже важливо: проголосуйте на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа (якщо ще не встигли)![ред. код]

До 23:59 31 серпня 2021 (UTC) відбуваються вибори чотирьох представників спільноти Вікімедіа до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 19 кандидатів.

Саме через ці вибори спільнота Вікімедіа може впливати на якість прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Таким чином члени спільноти можуть вплинути на те, в якому керунку розвиватиметься сама спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа і як вона буде втілюватися. Можна ознайомитися із блогпостом, де про це все (і трохи більше) написано простою мовою: «Світова вікімедійна спільнота йде на вибори Фонду Вікімедіа».

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроєктах та у русі Вікімедіа. Також можна прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут.

Зверніть увагу, що змінилися правила голосування, тепер потрібно «ранжувати» кандидатів, розміщуючи їх за пріоритетом від 1 (найвищий, найбільше хотілося б бачити у Раді) до 19 (найнижчий, найменше хотілося б бачити у Раді).

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова У вікі з К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Ravidreams Равішанкар Айякканну (Ravishankar Ayyakkannu) Індія / Катар тамільська 2005 35.667, найактивніша — таміл. ВП (26.987) адміністратор проєктів тамільською; програмний директор «Вікімедіа Індія» (2014—16), де допоміг вивести тамільські Вікіджерела до топ-10; Керівник стратегічних партнерств Азії та Східної Європи у Фонді Вікімедіа (2016—18), там розробив «Проєкт Тигр» з розвитку контенту мовами Індії з нижчої індійської касти; засновник фонду, що створює інструменти та репозиторії для розвитку вільних знань тамільською; був членом генеральної ради з розвитку тамільських IT-стандартів; активіст опозиції до індійського уряду переконатися, що Рада відображає дух спільноти та руху в усій її діяльності; наглядати за успішним впровадженням стратегії руху; забезпечити, що Рада знає про прагнення та потреби Глобального Півдня
AshLin полковник у відставці Ашвін Байндур (Ashwin Baindur) Індія конкані 2006 33.842, найактивніша — англ. ВП (30.492) автор 655 нових статей в англ. ВП, засновник там вікіпроєкту Лускокрилі; організатор першої індійської Вікіконференції в 2011; був радником «Вікімедіа Індія» та Освітньої програми в Індії 32 роки цивільного та військового виконавчого досвіду у сфері оборони як офіцер-інженер; керував бібліотекою військового коледжу; член правління Армійського філателістичного товариства Індії дати голос спільнотам Глобального Півдня, що підіймаються; розвиток спроможностей у всьому русі; підтримка успішного втілення стратегії; за рівні права для всіх та лідерство маргіналізованих спільнот вести і будувати рух
Adamw Адам Вайт (Adam Wight) Німеччина англійська 2012 3.298, найактивніша — MediaWiki (1.378) 7 років працював розробником програмного забезпечення у Фонді Вікімедіа, нині 2 роки як працює на такій самій посаді у «Вікімедіа Німеччина», поважає спільноту працював розробником ПЗ та різноробочим, заснував продовольчий колектив та безкоштовну школу, намагався створити профспілку Фонду Вікімедіа пряма демократія (повністю виборна Рада, дописувачі — юридичний власник Фонду); різноманіття (зняти деякі ролі з Фонду, віддавати більшість коштів місцевим відділенням); діаспора (підтримка неприбуткової вікіферми без реклами)
Victoria Вікторія Дороніна (Victoria Doronina) Велика Британія російська 2007 80.218, найактивніша — рос. ВП (79.452) адміністраторка російської Вікіпедії, була арбітром, одна з ініціаторів системи посередництва; допомагала заснувати «Вікімедіа РУ» (Росія); авторка історії руВікі; була в Комітеті грантів Фонду родом з Білорусі, захистила дисертацію з біології у Великій Британії, нині працює технічним фахівцем на педагогічному факультеті університету; активістка білоруської опозиції в діаспорі забезпечити незалежний нагляд за діяльністю Фонду; розробити довгострокову стратегію еволюції та відтворення руху; просувати рух Вікімедіа на Глобальному Півдні і серед меншин
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща / США польська 2007 15.998, найактивніша — пол. ВП (10.516) чинний член Ради; адміністратор пол. ВП, колишній стюард, бюрократ, чек'юзер та омбудсмен, був головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії професор теорії управління; викладач Центру інтернету й суспільства Гарварду; засновник найбільшого онлайн-словника Польщі; член правління в розробнику мобільних додатків та в науковому центрі завершення реформи урядування та влиття нових повірених та нового/у CEO (директора) Фонду в команду; відповідь на переслідування, дезінформацію та нові технічні виклики; усталення урядування й фінансування руху
Waltercolor Паскаль Камю-Вальтер [вона] (Pascale Camus-Walter) Франція французька 2011 1.247, найактивніша — фр. ВП (891) членкиня правління «Вікімедіа Франція»; входить до комітету складання Універсального кодексу поведінки асистент сектору соціальних мереж у Відділі цифрової публікації Європейського телебачення ARTE; митець (фотографія, живопис); волонтерила на організації ООН, такі як ВООЗ та ЮНІСЕФ; феміністка зі стажем новий/а CEO (директор) Фонду; слідкувати, щоб інтереси Фонду продовжували співпадати з філософією руху; успішно впроваджувати стратегії (чіткіші методології та правила); якщо нема потрібних інструментів, то маємо створити їх
Reda Kerbouche Реда Кербуш (Reda Kerbouche) Алжир / Росія арабська та шавія 2010 45.349, найактивніша — Вікісховище (19.688) співзасновник і менеджер «Берберських вікімедійців»; відповідальний за комунікації «Вікімедіа Алжир»; співавтор підручника з редагування російської Вікіпедії; колишній член Комітету приєднання; організатор конференцій і конкурсів родом з Казахстану, ріс в Алжирі, захистив дисертацію з менеджменту та живе в Росії; співзасновник та фінансовий директор алжирської культурної організації; був керівником департаменту шведської компанії в Росії гарантія рівного ставлення до усіх в русі Вікімедіа без винятку; знайти рішення проблеми, що деякі афілійовані організації не можуть отримати фінансування Фонду; створити нові партнерства, де їх ще немає
Laurentius Лоренцо Лоса (Lorenzo Losa) Італія італійська 2004 268.449, найактивніша — Вікідані (246.108) адміністратор італійської Вікіпедії, волонтер OTRS, ботовласник; колишній голова правління «Вікімедіа Італія»; був членом Комітету з розподілу коштів (FDC); організатор Конференції Вікімедіа 2013, БоГеМА та «Вікі любить пам'ятки» магістр з математики, писав дисертацію; заснував власну компанію з використанням бібліографічних даних; нині керує розробкою електронної брокерської платформи; у правлінні кількох італійських організацій прозорість у процесах Ради (зокрема враховувати зауваження спільноти), перехід до менш центральної ролі (передати права новій Глобальній раді, яка представлятиме рух); найм і введення нового/ї CEO (директора) Фонду
ProtoplasmaKid Іван Мартінес (Iván Martínez) Мексика іспанська 2006 67.696, найактивніша — ісп. ВП (22.728) адміністратор і автор понад 1000 статей іспанської Вікіпедії; засновник і колишній голова «Вікімедіа Мексика»; координатор «Вікіманії-2015»; омбудсмен; волонтер регіональної вікіспівпраці Iberocoop; член Комітету грантів Фонду 3 роки в галузі маркетингу та організації великих заходів; нині працює над захистом прав людини (і зокрема над адвокацією цифрової безпеки) в одній з найбільших організацій Латинської Америки; засновник і менеджер Creative Commons Мексика введення нового/ї CEO (директора) Фонду; підтримка впровадження стратегії руху (зокрема, децентралізація); різноманітність у русі та розвиток лідерства у спільноті, особливо на Глобальному Півдні; покращення безпеки та інклюзії
GerardM Герард Мейссен (Gerard Meijssen) Нідерланди нідерландська 2003 2.882.980, найактивніша — Вікідані (2.731.183) активний у Вікісловнику, Вікіданих, Вікіпедії та Вікісховищі; засновник Мовного комітету Фонду Вікімедіа; автор першого проєкту GLAM (БоГеМА) з Тропічним музеєм засновник Omegawiki звертати більше уваги на громадськість, яка використовує наші проєкти (наприклад, пошук зображень з Вікісховища, книг з Вікіданих)
Raavimohantydelhi Рааві Моханті (Raavi Mohanty) Індія гінді 2016 1.140, найактивніша — англ. ВП (550) зробив більше тисячі редагувань у 13 різних проєктах, брав участь в організації індійської Вікіконференції, тренував новачків у рамках «Проєкту Тигр», розвивав нові партнерства 25 років золотого досвіду керівником та членом правління малого підприємства в галузі IT в Індії; був волонтером в проєкті уряду Індії з Intel; розвивав проєкти машинного навчання та штучного інтелекту по всьому світу більше фокусу на розвитку навичок; зважати на відео й ілюстрації, щоб люди зі слабшою освітою краще розуміли; зосереджуватися на темах, пов'язаних з локальними потребами (наприклад, в статті Кокос подати харчову цінність)
Fjmustak Фарах Джек Мустаклем (Farah Jack Mustaklem) Палестина арабська й англійська 2005 10.537, найактивніша — араб. ВП (3.595) член-засновник і колишній «Вікімедійців Леванту»; член групи «Арабських вікімедійців»; був членом Комітету приєднання; започаткував Освітню програму в Палестинів; провів віківишкіл для сирійських біженців у Нідерландах родом з США, жив і в США, і в Палестині; програміст за фахом; борець за права людини та цифрові права в арабському світі та за його межами збільшити різноманіття в Раді і представляти маргіналізовані спільноти; більша прозорість урядування і прийняття рішень Фондом; співставити Фонд з рухами за права людини та цифрові права, бо вільне знання є правом для всіх
Mike Peel Майк Піл (Mike Peel) Іспанія англійська 2005 370.305, найактивніша — Вікідані (176.041) адміністратор, автор статей, шаблонів, ботовласник; співзасновник та член першого правління «Вікімедіа Велика Британія»; член «Групи Руху Вікімедіа у Бразилії»; колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) радіоастроном, працював у Сполученому Королівстві й Бразилії, а нині в Іспанії, працює в міжнародних проєктах співпраці над телескопами та керує багатомільйонними проєктами; багато програмує найняти нового/у CEO (директора) Фонду та забезпечити перехідний процес; збільшення прозорості і залучення Ради ФВМ до справ спільноти; децентралізація (перерозподіл завдань між Фондом, афілійованими організаціями й спільнотою)
Vini 175 Вінісіус Сікейра (Vinicius Siqueira) Бразилія португальська 2007 39.752, найактивніша — порт. ВП (35.890) заступник голови «Групи Руху Вікімедіа у Бразилії»; колишній член правління «Вікімедіа Медицина»; активний у напрямках комунікацій, різноманітності та деколонізації лікар у бідних районах Ріо-де-Жанейро, викладає медицину в університеті; гей, активіст за соціальну справедливість, зокрема за доступ до базової медицини та права ЛГБТ+ забезпечити справедливість у прийнятті рішень; інвестувати у навички та розвиток лідерства; підвищити сталість нашого руху; надання сили голосам із Глобального Півдня і маргіналізованих спільнот Глобальної Півночі
Discott Даглас Іан Скотт (Douglas Ian Scott) Південна Африка англійська 2006 15.553, найактивніша — англ. ВП (9.917) активний в англ. ВП та Вікісховищі; колишній голова «Вікімедіа Південна Африка»; голова оргкомітету «Вікіманії-2018»; співорганізатор першої африканської конференції ВікіІндаба; працює над реформою авторського права в ПАР кримінолог за фахом, працював над вирішенням конфліктів; кар'єра дослідника і технолога більше залучення Фонду та Ради зі спільнотою зі збереженням прозорості; найняти та ввести нового/у CEO (директора) Фонду; відновлення балансу між Фондом і спільнотою через розширення ролі спільноти; децентралізація ресурсів
Rosiestep Розі Стівенсон-Ґуднайт (Rosie Stephenson-Goodknight) США сербська (підзабула), англійська 2007 319.723, найактивніша — англ. ВП (223.214) адміністраторка англійської Вікіпедії, співзасновниця груп «Пані в червоному», «ВікіЖінки», «Вікіконференція Пн. Америки»; член правління «Вікімедіа DC» (Вашингтон); голова Комітету приєднання; Вікіпедист року-2016 магістр бізнес-управління; працювала ад'юнкт-професором управління організаціями й викладала залучення талантів; нині на пенсії та є неоплачуваним вікімедійцем-дослідником в університеті найняти й підготувати нового/у CEO (директора) Фонду; покращити урядування Ради і відносини зі спільнотою; продовжувати підтримувати Стратегію руху; надалі розвивати різноманіття спільноти, партнерів тощо
Pavan santhosh.s Паван Сантош Сурампуді (Pavan Santhosh Surampudi) Індія телугу 2013 49.249, найактивніша — телугу ВП (39.056) адміністратор Вікіпедії телугу, автор там 750+ статей; працював в індійській організації CIS-A2K над розвитком проєктів Вікімедіа мовою телугу; організував проєкт з поліпшення 25 тисяч стабів; співорганізатор конференцій виріс у сільській і приміській Індії, перший у родині подорожував літаком; нині менеджер телугу-мовної спільноти у Quora, де працює над партнерствами й маркетингом найм і введення нового/ї CEO (директора) Фонду; уповноваження організацій та спільнот руху через зменшення надмірної централізації; покращення відносин Ради зі спільнотою (розбудова довіри і приналежності)
Lionel Scheepmans Ліонель Шепманс (Lionel Scheepmans) Бельгія французька 2011 29.158, найактивніша — фр. Віківерситет (18.811) 10 років працює над дисертацією з етнографічного дослідження Вікіпедії; співзасновник та колишній член правління «Вікімедіа Бельгія»; адміністратор французького Віківерситету досвід у галузі соціальних та політичних справ (кандидат від Партії піратів на місцевих виборах), антропології, картографії, волонтерських молодіжних рухів, у спільноті неповносправних (дислексія) забезпечити вільне поширення знань та боротися з комерціалізацією; поліпшити співпрацю з волонтерами; слідкувати за дотриманням місії; дотримуватися прозорості; забезпечити гарне управління рухом і Фондом
Yasield Еліана Домініка Яо (Éliane Dominique Yao) Кот-д'Івуар французька 2013 1.960, найактивніша — фр. ВП (877) віцепрезидентка групи «Вікімедійці Кот-д'Івуару»; організаторка проєктів боротьби з гендерною прогалиною контенту; регіональна амбасадорка руху «Мистецтво+Фемінізм» у франкомовній Африці 8 років досвіду в галузі комунікацій, спочатку в уряді (заступниця директора зі зв'язків з громадськістю Міністерства комунікацій Кот-д'Івуару), нині в американській ГО поновлення керівних органів; покращити комунікацію Фонду для децентралізації інформації; підсилити систему гарного врядування руху через диверсифікацію; враховувати думки всіх спільнот при прийнятті рішень


Спільнота української Вікіпедії мала високу явку у попередні роки — найвищу серед великих вікі у 2015 році (25%), а у 2017 році стала другою найактивнішою (27%).

Якщо ж уже проголосували, то перепрошую за зайве нагадування і дякую за активність. Зауважу, що голоси можна змінювати й переголосовувати (враховується останній голос) до завершення виборів, тобто до 23:59 31 серпня 2021 (UTC) --アンタナナ 07:13, 26 серпня 2021 (UTC)[відповісти]

Запрошення[ред. код]

Всевидяче Око вітаю! Вже незабаром стартує Фантастична осінь 2021, проте реєструватися і починати писати і поліпшувати статті можна вже зараз! Запрошую приєднатися.--Yasnodark (обговорення) 13:17, 13 вересня 2021 (UTC)[відповісти]

Вдячність) -Всевидяче Око (обговорення) 15:10, 13 вересня 2021 (UTC)[відповісти]
Тоді реєструйтеся!--Yasnodark (обговорення) 16:35, 22 вересня 2021 (UTC)[відповісти]
Трішки вікілінивець) З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 17:02, 22 вересня 2021 (UTC)[відповісти]

Сторінки[ред. код]

Вітаю! Сторінки додам, але це зайве, як на мене, адже з якої сторінки бралася яка інформація видно у кожній примітці.--З повагою, TnoXX parle! 20:31, 7 жовтня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Це йде мова про "перелік кісточок скелетона"?) Чому сторінки це зайве?:( Це прекрасний стиль достовірності. Щодо кожної примітки - тут ситуація на дві сторони- є примітки з чіткими сторінками і є джерело; а з іншого боку, не усі сторінки вказані щодо даної теми в джерелі. Тому, вартує все ж у джерелах вказувати сторінки у такій ситуації, але якщо у Вас є інша думка - радо вислухаю Вашу точку зору. ) З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 17:46, 8 жовтня 2021 (UTC)[відповісти]
P.S.@TnoXX: щодо змін у будь-якій статті - обговорення здійснюють на СО-статті (на майбутнє ))). Щодо власне статті, яку ми обговорюємо, зверніть увагу на ФУТНОТИ до Решітчатої кістки (там трішки каша на екрані - не зрозуміло що витерти а що залишити:) А загалом стаття класна, ІМХО - важливість середня щонайменше та майбутній кандидат на добру статтю. З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 18:51, 8 жовтня 2021 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі в Австрійській осені[ред. код]

--Arxivist (обговорення) 13:35, 22 жовтня 2021 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону із покращення статей про видатних жінок[ред. код]

Привіт! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2021 у Вікіпедії, який розпочався учора і триватиме до 24 листопада. Він присвячений розвитку якості українського розділу Вікіпедії шляхом поліпшення статей про видатних жінок.

В українській Вікіпедії понад 1,1 мільйона статей загалом і понад 37 тисяч статей про жінок — але багато з них потребують оновлення, покращення, вичитки та вдосконалення стилю. Над цим ми і працюватимемо у межах марафону.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї акції. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:24, 11 листопада 2021 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Тижня Джозефа Конрада у Вікіпедії[ред. код]

Привіт! Запрошую вас взяти участь у тематичному тижні зі створення та покращення статей про Джозефа Конрада — відомого англійського письменника польського походження, уродженця України.

Його постать є літературним символом спільної англійсько-польсько-української культурної спадщини. Однак зараз у Вікіпедії доробок письменника та теми, пов’язані з його постаттю, дуже мало розкриті. Тож разом з Польським інститутом у Києві громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує заповнити цю тематичну прогалину. Активних учасників та учасниць чекають сувеніри від організаторів.

Сподіваємося, вам буде цікаво долучитися!

Ви отримали це повідомлення, бо вказали на своїй сторінці користувача, що цікавитеся Польщею і/або літературою. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 20:22, 15 листопада 2021 (UTC)[відповісти]

Хакатон для вікіспільноти: Попередня реєстрація[ред. код]

Вітаю!

ГО «Вікімедіа Україна» розглядає можливість провести вікіхакатон для української спільноти у грудні 2021 року або у січні 2022 року.

У заходу буде дві цілі: 1) підвищити технічні навички редакторів та редакторок вікіпроєктів, навчитися новому; 2) спільно попрацювати над розробкою технічних інструментів.

Якщо вам було б цікаво долучитися до такої події — дізнатися щось нове, навчити чомусь інших людей, або ж просто попрацювати над технічними питаннями разом з іншими вікімедійцями — запрошуємо заповнити анкету попередньої реєстрації. Для участі не обов'язково мати технічні навички, у вас також буде можливість набути їх під час хакатону

Планований формат заходу — онлайн; але можливий також офлайн-компонент, якщо дозволять карантинні обмеження. Деталі визначимо за результатами попередньої реєстрації.

Ви отримали це повідомлення, бо цікавитеся програмуванням і/або зробили чимало редагувань у традиційно «технічних» просторах назв. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення на хакатон чи інші технічні події, напишіть мені або ж вручну вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 18:30, 13 грудня 2021 (UTC)[відповісти]

Фантастична осінь у Вікіпедії: Ваші призи[ред. код]

Доброго дня! Дякую за вашу активну участь у тематичній кампанії «Фантастична осінь». Зараз ми у ГО «Вікімедіа Україна» фіналізовуємо підсумки цього проєкту за 2021 рік та попередні роки — і хотіли б надіслати вам поштою призи та сувеніри за ваш внесок.

Якщо ви хочете отримати їх, прохання надати нам вашу адресу. Я надіслав вам вікіпоштою посилання на анкету, яку потрібно заповнити. Якщо ви не отримали листа, перевірте спам та/або напишіть мені за адресою anton.protsiukwikimedia.org.ua або ж вікіпоштою за посиланням Спеціальна:Лист користувачеві/AntonProtsiuk (WMUA). --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:40, 23 грудня 2021 (UTC)[відповісти]

@AntonProtsiuk (WMUA): Вітаю!
Вдячність Вам за турботу, але «Фантастична осінь» промайнула повз - не здійснено жодного редагування мною у цій тематичній кампанії(
З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 12:29, 23 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
Ми зараз нагороджуємо активних учасників і учасниць не лише за 2021 рік, а й за попередні — тож, вірогідно, ініціатор проєкту Yasnodark вирішив відзначити вас за участь у якомусь із попередніх років. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 15:49, 23 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
Всевидяче Око Саме так, мова йшла про попередній ваш внесок і перш за все під час ФО-2018. Вітаю вас з прийдешніми святами і бажаю всього найкращого у наступному році, крім того хотів вас спитати, чи є у вас книга Салмана Рушді Гарун і море оповідок https://fantlab.ru/edition92075 ? Якщо нема, то саме вона найпевніше буде вашим призом. Або чашка. Прошу відповісти та визначитися.--Yasnodark (обговорення) 15:56, 30 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
Вітаю, Yasnodark!
Хороших Веселих Новорічних свят!
Чашечка буде цікавіше) З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 10:23, 2 січня 2022 (UTC)[відповісти]
Дякую за привітання та відповідь.--Yasnodark (обговорення) 14:32, 3 січня 2022 (UTC)[відповісти]
Вітаю! Вдячність. Проблеми з залізом - є велика затримка. З повагою --Всевидяче Око (обговорення) 16:42, 4 січня 2022 (UTC)[відповісти]

Об'єктивний суб'єктивізм[ред. код]

Вітаю. Ваші правки об'єкт на суб'єкт у статті Дистанційна діагностика викликають у мене і у таких, як я, «дискомфорт». Якщо ви маєте справу із живими пацієнтами, я ще можу спробувати вас зрозуміти, однак, я маю справу із технікою (а стаття стосується і тих і тих) і написати "суб'єктом досліджень є гальмівна система транспортного засобу", чи "суб'єктом діагностування є технічний стан гальмівної системи транспортного засобу" я, вибачте не можу. Можливо, і медичним фахівцям різатиме вухо вислів "суб'єктом діагностування є фізичний стан людини чи, скажімо, песика"? Як би нам та й «помиритися» хоча би у цій статті? Дякую за розуміння, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 16:22, 24 грудня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю, Biletsky Volodymyr!
Як на мене - ми у мирному стані знаходимось)
Якщо Ви можете навести та розмістити кілька приміток(ВП:АД) у статтю Дистанційна діагностика, де власне вказано, що це є об'єкти діагностики - це буде підтвердженням, і Ви можете сміло скасовувати чи відкочувати внесені зміни.
Лише давайте узгодимо, що Дистанційна діагностика є загальним поняттям: і для технічного , і для біологічного напрямів.
З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 16:49, 24 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
P.S. Є об'єкти та суб'єкти обстежень, і відповідно суб'єктивне і об'єктивне обстеження (і діагностика теж).
Вітаю.
Про «суб'єкт» — «об'єкт» можливо пізніше, а можливо і не шукатиму — жити із «дискомфортом» мені не звикати. Поки що про Зубицьку. Перепрошую за відвертість, але до медпрацівників загалом маю негарне ставлення. Вдячний, поважаю і шаную лише тих, хто приніс мені користь. А тих, кого знаю - не поважаю абсолютно, вони мабуть і не знають про клятву Гіппократа і служать лише жадобі наживи. Скажу і по-секрету, що тут є медик-адміністратор, який у одному місці заявляє, що в Україні науки і університетів, як таких, нема, а сам щодня ходить на роботу і, дивлячись у вічі своїм колегам і, можливо, і учням, переконує їх у протилежному. Звичайно, із таким ставленням, багатьох можу і не знати — тож перепрошую. Наразі моєї тьоті (ім'я якої тепер носить сусідня вулиця) вже немає, тож змушений, так як і Мікулін дбати про своє здоров'я самостійно на основі технічного підходу до свого організму. Напр., там де в дорогих ліках «працює» канадська чорниця, непогано справляється і наша.
Не думав, що створив рекламу пані Зубицькій, бо посилання надав на безкоштовні послуги — але Вам видніше. Та й і багатьох інших і не знав. Перепрошує за відвертість на Вашій СО — не хотів це писати на СО тієї сторінки. Ще раз висловлюю подяку за збагачення медичної складової статті, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 08:28, 25 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
P.S. На мій погляд, назву цій статті краще було би дати як "Дистанційне діагностування", а не "Дистанційна діагностика", бо на мій погляд "діагностика зору", "діагностика раку" і т.ін. звучить так же нездало, як і "математика болта на зріз". У попередніх випадках більш доцільним буде "діагностування зору", "діагностування раку", а у останньому — просто "розрахунок болта на зріз". Хоча я намагався згладити це, згадавши у першому абзаці про науку, а у другому - про процес. --Biletsky Volodymyr (обговорення) 08:28, 25 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
Вітаю, пане Володимир!
"...Про «суб'єкт» — «об'єкт»..." Ви пробачте мені, але не має у мене віри, що Ви не можете навести жодної книги, щодо "діагностики об'єкта". А є ВП:АД - це принаймі буде уже науково обґрунтована дискусія - і сміло можна "суб'єкти" прибирати із статті: жодного поривання для дискомфорту Вам як персоні і усім "технарям" (і вам як учаснику цієї соціальної групи:) ).
Щодо лінку, можливо звернення вийшло трішки емоційним з мого боку, але точно не образливим. Тут проблема балансу - стаття загальна, а лінк тільки на чат,- а є відео, а є тетелеЕКГ, є експертні системи, системи початкового моніторингу в дома і елементарної діагностики з передачею даних. Тому лише один лінк, викликав обурення і звернення. Крім того, все ж таки йшла мова "схоже на рекламу". Якщо б це була реклама - дії були б інші. Тому прошу постаратись зрозуміти хоча б трішки таку позицію.
Щодо стану медицини - прикро чути таку думку, говорити дуже важко...
Щодо перейменування "Діагностування" - думка слушна, але потрібно шукати ВП:АД щоб розпочинати цей процес. Зараз це обтяжливо.
З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 18:17, 26 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
Користувач:Всевидяче Око Користувач:Biletsky Volodymyr Коментар
Вітаю, пане Володимир! Я також Вас вітаю, пане користувач
"...Про «суб'єкт» — «об'єкт»..." Ви пробачте мені, але не має у мене віри, що Ви не можете навести жодної книги, щодо "діагностики об'єкта". 1. А таки не можу! І знаєте, чому? Бо такого технічного терміна я не знаю.

2. Зате є термін «об'єкт технічного діагностування» (рос. «объект технического диагностирования»). Якщо відкриєте державний стандарт України «ДСТУ 2389-94. Технічне діагностування та контроль технічного стану», то на його сторінці 3 найперший термін є саме «об'єкт технічного діагностування»
3. Про книги. Я практично до всіх книг відношуся так: «довіряй, але перевіряй». У енциклопедичному довіднику з такої галузі знань, як «технічна діагностика» під редакцією Клюєва є груба помилка, причому, не термінологічна, а помилка технічна. Цей енциклопедичний довідник, безсумнівно, є так званим у Вікіпедії «АД», хоча, через цю помилку таким вже бути не може. Однак, як ви пишете, частина "технарів" і я, як учасник цієї соціальної групи, знаємо про це і просто маємо на увазі. Колись мій вчитель (який «за ручку» знав усіх, починаючи з тих, хто був до Гагаріна, і по Комарова включно) казав: «Володя, не надо указывать на их ошибки, а то адъюнкт указал профессору, который списал формулами четыре доски, что на первой доске у него ошибка. Профессор извинился, вышел в ординаторскую и все услышали звук выстрела». А наразі часом наштовхуюся в Інтернеті на свіжі дисертації з Росії, у яких до цих пір списують цю помилку і «висмоктують» із неї «науку». А мені і учасникам моєї соціальної групи ясно, що люди пишуть про те, що ні разу в житті не робили власними руками. Так що не тільки серед медиків є такі «діагности». А якби я ще тоді «вклинився», щоби ту помилку виправили, то наразі ті неучі виглядали би набагато замаскованіше і учасники «моєї» соціальної групи не бачили, що російськомовні королі-науковці голі.

А є ВП:АД - це принаймі буде уже науково обґрунтована дискусія - і сміло можна "суб'єкти" прибирати із статті: жодного поривання для дискомфорту Вам як персоні і усім "технарям" (і вам як учаснику цієї соціальної групи:) ) Є стандартизований термін і, надіюсь, що дискутувати немає чого.
Щодо лінку, можливо звернення вийшло трішки емоційним з мого боку, але точно не образливим. Тут проблема балансу - стаття загальна, а лінк тільки на чат,- а є відео, а є тетелеЕКГ, є експертні системи, системи початкового моніторингу в дома і елементарної діагностики з передачею даних. Тому лише один лінк, викликав обурення і звернення. «Один лінк» виник тому, що я практично нічого з медичної літератури не читаю. Чому не читаю – тому що дуже мало знаю справжніх медиків, які можуть вірно поставити діагноз і поставити його саме так, щоб потім із хворого не витягувати останні кошти і «соки». Іще причина, чому я практично нічого не писав про дистанційне діагностування в медицині – просто я не фахівець у цій галузі знань. Тому повторюсь, що дуже Вам вдячний, що взяли на себе доповнення медичної складової статті, особливо, корисними для читача лінками.
Крім того, все ж таки йшла мова "схоже на рекламу". Якщо б це була реклама - дії були б інші. Схоже на погрозу?
Тому прошу постаратись зрозуміти хоча б трішки таку позицію. Тут і старатися не потрібно – розумію (як мені здається).
Щодо стану медицини - прикро чути таку думку, говорити дуже важко... Перепрошую – але із пісні слова не викинеш. Якщо наніс Вам особисту образу, перепрошую.
Щодо перейменування "Діагностування" - думка слушна, але потрібно шукати ВП:АД щоб розпочинати цей процес. Зараз це обтяжливо. Дякую, що погоджуєтеся зі мною. Однак, АД, думаю, тут не потрібні. Просто я з цим терміном (як наука) змирився. Скажу по-секрету, що пробував із авторкою цієї статті узгодити це питання, однак вона переконала мене, що наразі, із бурним розвитком можливостей комунікацій, зароджується саме така підгалузь технічних знань, як технічна дистанційна діагностика (як наука). От я і вирішив їй допомогти, упорядкувавши її текст і, щоби не «образити» і медичну дистанційну діагностику, як молоду науку, сформулював спільне для нас обох визначення і навівши посилання на пані Зубицьку – перепрошую, шукати інших фахівців не мав і не маю ні сил, ні часу. Маєте посилання на термінологію у галузі «дистанційної медичної діагностики» - правте ці перші два визначення як у ваших АД. Тільки не забувайте про те, про наш стандартизований «об’єкт технічного діагностування». А захочете – то розійдемося – ви у медичну дистанційну діагностику, започаткувавши власну статтю «Дистанційна діагностика (медицина)», а ми тоді перейменуємося і будемо збагачувати «дистанційну діагностику (техніка)».
З повагою Користувач:Всевидяче Око З не меншою повагою, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 11:11, 30 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
Дякую за Ваш внесок у статтю і небайдужість до її вмісту. Вітаю із прийдешнім Новим роком та Різдвом. Веселих свят та смачної куті, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 12:10, 30 грудня 2021 (UTC) Різдвяний+[відповісти]
Вітаю, пане Володимир!
Ми порозумілись - це гарно. Якщо будуть запитання - завжди радітиму.
З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 10:53, 2 січня 2022 (UTC) Різдвяний+[відповісти]