Обговорення користувача:ДмитрОст/Герб Богданівки (27.08.2011—28.08.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:ДмитрОст/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:ДмитрОст

Прошу не знущатися з національної геральдики. В російській традиції форма щита має значення, у нашій - ні. Якщо не вірите, проконсультуйтесь у фахівців Українського геральдичного товариства: http://uht.org.ua/forum/index.php З повагою, --Zheliba 11:04, 27 серпня 2011 (UTC)[відповісти]

Прошу не займатися буквоїдством. Яку форму має герб Яготинського району: французьку, іспанську, англійську, польську чи ще якусь? Правильно, іспанську. До речі, скільки ви створили статей про герби? Я понад 200. І в кожній статті вказую і мої колеги геральдисти-вікіпедисти вказують, яку форму має щит. Тому або будьте послідовними і виправте в усіх 200-250 статтях дані, або і далі будете скубтися довкола одного герба?? Чи вам принципово тільки цей один, а як же інші? Тому якщо хочете гратися довкола одного герба, то прошу... У срібному полі синій перев’яз управо, обтяжений золотим полковницьким пірначем, супроводжуваний двома пурпуровими мальвами - це щитотримачі. --ДмитрОст 15:50, 27 серпня 2011 (UTC)[відповісти]

Відповім попорядку.

  1. Буквоїдством не займаюсь.
  2. Форма герба не вказана в описі, який є пріоритетним в геральдиці. Автор малюнка виявив бажання зобразити щит саме таким, якщо інший автор забажає зобразити щит іншим - герб не перестане належати Богданівці.
  3. Кількість створених статей не говорить про фаховий рівень автора, а лише про час і натхнення.
  4. Статті виправляються послідовно, в міру часу добровольця-редактора.
  5. Щитотримач, це - елемент герба, являє собою фігуру, що розташовується по одній зі сторін геральдичного щита. В гербі Богданівки такими можна назвати колоски, проте не саму площину герба.

Прошу не плутати російську геральдику, де форма щита вказується в описі герба, і українську - де форма віддана на відкуп художнику.

З повагою, --Zheliba 09:10, 28 серпня 2011 (UTC)[відповісти]

Робіть, що вам заманеться... --ДмитрОст 09:23, 27 серпня 2011 (UTC)[відповісти]

Дякую за довіру. З повагою, --Zheliba 09:28, 28 серпня 2011 (UTC)[відповісти]