Обговорення користувача:Киянин

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Автоматично оновлюваний архів обговорення що це?

Шановний Киянин, для чого ви відмінили це редагування [1]? Хотілось би почути аргументовану відповідь. В разі відсутності аргументів прошу повернути відмінене редагування. Якщо й цього не станеться , то до вас будуть застосовані адміністративні заходи (блокування). --Gutsul 15:31, 18 червня 2009 (UTC)[відповісти]

Якщо ви має на увазі написання назви УПЦ-КП, то назва ця пишеться саме "Українська Православна Церква - Київський Патріархат". Так зазначено у Статуті УПЦ-КП. — Це написав, але не підписав, користувач 213.186.218.162 (обговореннявнесок).
До чого тут назва, вам же дали посилання де видно, що ви видалили зі статті рядок
{{DEFAULTSORT:Борецький Іов}}
Навіщо? --Yakiv Glück 16:44, 18 червня 2009 (UTC)[відповісти]
Вибачте. Подивіться зараз. — Це написав, але не підписав, користувач Киянин (обговореннявнесок).

Підпис під репліками у обговореннях[ред. код]

Вимушений ще раз привернути Вашу увагу до того, що у Ваших репліках на сторінках обговорень потрібно ставити в кінці своїх реплік підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою кнопки підпису , що розташована 12-тою зліва зверху вікна редагування.)

Але передумовою правильного підпису (для Вас це - "Киянин") є здійснення «входу» до Вікіпедії. ТО ж прохання не забувати це робити, бо, на жаль, Ви забуваєте майже у 50% випадків, або, здогадно, навмисно не "входите", коли Ви на роботі або іншому не зовсім зручному для Вас місці (в останньому випадку прохання вручну додавати в кінці своїх реплік таку послідовність символів: [[Користувач:Киянин|Киянин]].

--pavlosh ҉ 19:08, 30 липня 2009 (UTC)[відповісти]

Щодо Вашої роботи у Вікіпедії[ред. код]

Пане Киянин,

Подивіться, будьласка, на цій сторінці скільки попереджень та різних зауважень, що були Вам зроблені.

Чи не здається Вам, що Ви щось робите "не так"?

Навіть якщо Вам і не здається, то будьте певні, що Ви досі багато чого робили у Вікіпедії неправильно.

Тож ж якщо Ви хочете хочете чогось досягти, скажімо (як воно виглядає з Ваших дописів), забезпечити відображення у Вікіпедії точки зору ієрархів та вірних УПЦ-КП, то Ви повинні виконувати (і то ретельно!) усі правила Вікіпедії.

До прикладу:

  1. Коли Ви пишете "УПЦ-МП - це секта" (див. вище на цій сторінці), то:
    • Ви зобов'язані послатися на автритетне (не для Вас особисто, а для усієї спільноти Вікіпедії) джерело інформації що твердить те, про що Ви говорите чи пишете. При цьому я зазначу, що сумніваюся, що Ви таке джерело знайдете, бо, наприклад, вчора сам чув (по радіо) особисті слова Патріарха Філарета, що УПЦ-КП бажає дружби з УПЦ-МП;
    • Ви зобов'язані враховувати, що Ваші слова зачіпають релігійні та людські почуття вірних УПЦ-МП (на всяк випадок зазначу, що я до них не належу). А ті вірні мають такі самі права як і Ви і їхня права так само під захистом "Конвенції про права людини", які Ваші.

Відтак, якщо Ви голослівно (без посилань на авторітетні джерела) робите такі твердження, то Ви прямо порушуєте правило Вікіпедії «Вікіпедія - не трибуна».

Узагальнюючи та підводячи підсумок: Вікіпедія - це енциклопедія, відтак тут потрібно співпрацювати належно, в енциклопедичному стилі. Для Вікіпедії та її спільноти усі релігії - рівні між собою у праві на висвітлення їх основних засад та діяльності їхніх церков тощо, так само усі гілки християнства рівні між собою, так само усі частини православ'я (канонічні та неканонічні) між собою. Відтак спільнота Вікіпедії дозволить (ще й допоможе) Вам належно скоригувати недоліки у належному (в межах правил Вікіпедії!) висвітленні діяльності УПЦ-КП, але не дозволить Вам нанести шкоди висвітленню діяльності УПЦ-МП чи будь-якої іншої церви, конфесії, релігії абощо.

То ж якщо Вам щось незрозуміло - питайте чи просіть поради (як це Ви вже робили щодо шаблону).

Будь які спроби "наскоком" внести якісь виправлення викличуть строгі санкції, аж до повної заборони Вам працювати у Вікіпедії. Ви вже отримали достаньо зауважень, то ж підійшли зовсім впритул до санкцій. Так само, якщо Ви надалі наполягатимете "Не знаю я ніяких інших прсавославних церков. Я знаю лише УПЦ-КП, як істинну православну церкву, все інше це єрись", це позбавляє Вашу співпрацю з Вікіпедією сенсу, бо Вікіпедія знає багато православних церков (багато християнских церков, багато релігій тощо) і ставиться до них однаково (див. вище).

Ви вже у Вікіпедії більше року і зробили більше сотні редагувань, то ж не такий Ви вже новачок - відтак шануйтеся і Ви досягнете бажаного.

--pavlosh ҉ 21:27, 30 липня 2009 (UTC)[відповісти]

Знову зауваження :([ред. код]

Отак робити не можна, тому я мусив виправити.

Застерігаю (вчергове!) проти неналежних редагуваь - коли Ви виправляючи недолік завдаєте шкоди інформативній частині, внесеній іншими.

--pavlosh ҉ 11:18, 4 серпня 2009 (UTC)[відповісти]

Зауваження[ред. код]

Маю до Вас два зауваження.

  1. На сторінках обговорення після своїх реплік, пропозицій ставте підпис, для цього натискайте кнопку, яка є п'ятою зліва над вікном редагування. Спочатку там з'явиться отаке: --~~~~, але коли ви натиснете кнопку «Зберегти сторінку», то з'явиться ваш підпис з часовою міткою.
  2. При правці статей подавайте посилання на джерела. Як це робити описано на сторінці Довідка:Виноски.

--Perohanych 05:40, 31 січня 2011 (UTC)[відповісти]

Архівування вашої сторінки обговорення[ред. код]

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:29, 25 січня 2013 (UTC)[відповісти]

Автоматичне сповіщення про невідповідність ВП:КДВ Файл:1215809104 03.jpg[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:1215809104 03.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Автоматичне сповіщення про невідповідність ВП:КДВ Файл:1215833261 04-1-.jpg[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:1215833261 04-1-.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Глобальний обліковий запис та можлива примусова зміна вашого імені користувача[ред. код]

Доброго вечора! Розробники прийняли рішення, що з серпня глобальні облікові записи (SUL) будуть обов'язковими для всіх користувачів (про деталі можна дізнатися на m:Single User Login finalisation announcement/uk). Оскільки у вас досі не створено такого облікового запису, вам потрібно здійснити такі дії:

  • якщо всі облікові записи з ім'ям Киянин в інших проектах належать вам, вам необхідно відвідати сторінку Спеціальна:Об'єднання облікових записів та провести об'єднання облікових записів
  • якщо ви маєте облікові записи в проектах іншими мовами під тим самим ім'ям, але не маєте в налаштуваннях адреси електронної пошти або ця адреса відрізняється від зазначеної тут, вам обов'язково потрібно приєднати ці записи до серпня, інакше ці записи будуть примусово перейменовані, наприклад, на Киянин~enwiki
  • якщо ви редагуєте в проектах іншими мовами під відмінним ім'ям, і ви не бажаєте мати два глобальні облікові записи, вам необхідно привести облікові записи в усіх проектах до одного імені. Для інформації про перейменування в інших проектах відвідайте m:Index of pages where renaming can be requested та m:Changing username

Якщо ви не виконаєте цих дій до серпня, розробники можуть примусово перейменувати ваші облікові записи в українській Вікіпедії (на Киянин~ukwiki) або інших проектах.

Якщо ви маєте питання, можете звертатися до мене, або поставити ваші питання безпосередньо розробникам (англійською мовою) на сторінці m:Talk:Single User Login finalisation announcementNickK (обг.) 22:00, 25 травня 2013 (UTC)[відповісти]