Обговорення користувача:Макшов.А

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Цей обліковий запис заблоковано безстроково у зв'язку з порушенням правила, що стосується використання додаткових облікових записів. Див. журнал блокувань.

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Макшов.А!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 00:31, 8 липня 2022 (UTC)[відповісти]

Привіт! Дякуємо за цікавість до проєкту і за створення нової статті.
Однак у Вікіпедії діють певні критерії значущості, згідно з якими статті потрібно створювати тільки про енциклопедично важливі об'єкти. Ваша стаття не відповідає цим критеріям, а отже її доведеться видалити.

У подальшому, будь ласка, зверніть увагу на настанови спільноти Вікіпедії щодо значущості, а також на тематичні критерії значущості осіб, організацій, футбольних команд, книг, фільмів, вебсайтів та комп'ютерних програм. Реклама комерційних і громадських організацій, музичних гуртів, інтернет-сайтів, а також самореклама буде видалятися. Якщо у Вас є можливість підтвердити значущість предмету статті Білгородська Народня Республіка за допомогою авторитетних джерел, Ви можете її відновити, навівши відповідні посилання у тілі статті.

Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проєктом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам!

--Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 05:42, 8 липня 2022 (UTC)[відповісти]

Стаття Білгородська Народна Республіка, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 8 липня 2022. Що ще можна зробити? Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 08:35, 8 липня 2022 (UTC)[відповісти]

Сторінку Гауляйтер (значення) номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Гауляйтер (значення), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 вересня 2022. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 22:56, 20 вересня 2022 (UTC)[відповісти]

Попередження[ред. код]

Попередження!
Ваші дії суперечать правилам Вікіпедії і розцінюються як вандалізм.

За систематичне порушення правил до Вас можуть бути застосовані заходи адміністративного характеру, включаючи повну заборону доступу до редагування сайту. Сподіваємось, що до цього не дійде. Можливо, Ваша деструктивна діяльність є наслідком незнання правил та цілей проєкту. У цьому разі настійно радимо Вам ознайомитися з ними. Якщо у Вас виникли запитання про проєкт, скористайтеся системою допомоги. Якщо Ви не знайшли в ній відповіді на ваше запитання, поставте його на форумі проєкту.

Примітка: не рекомендується вилучати попередження, які ще не втратили актуальність, тому що у деяких випадках це може розцінюватися як порушення правил Вікіпедії.

--Mykola 07:51, 8 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Чехія заявила про анексію Калінінграду я написав Макшов.А (обговорення) 09:19, 8 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Привіт! Дякуємо за цікавість до проєкту і за створення нової статті.
Однак у Вікіпедії діють певні критерії значущості, згідно з якими статті потрібно створювати тільки про енциклопедично важливі об'єкти. Ваша стаття не відповідає цим критеріям, а отже її доведеться видалити.

У подальшому, будь ласка, зверніть увагу на настанови спільноти Вікіпедії щодо значущості, а також на тематичні критерії значущості осіб, організацій, футбольних команд, книг, фільмів, вебсайтів та комп'ютерних програм. Реклама комерційних і громадських організацій, музичних гуртів, інтернет-сайтів, а також самореклама буде видалятися. Якщо у Вас є можливість підтвердити значущість предмету статті Прапор російских фашистів за допомогою авторитетних джерел, Ви можете її відновити, навівши відповідні посилання у тілі статті.

Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проєктом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам!

--Good Will Hunting (обговорення) 20:06, 13 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Вітаю. Хочу звернути вашу увагу на те, що назви державних утворень пишуться з великої літери (наприклад, Росія, Чехія, Німеччина), як і абревіатури таких утворень (США, СРСР, УРСР, НДР тощо) попри ваше особисте ставлення до них. Вікіпедія - в першу чергу енциклопедія, де важливо дотримуватися правопису й, зокрема, правил написання власних назв. Щодо статті - прошу додати джерела та категорії, дякую --ZERTINHO (обговорення) 09:55, 19 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Калмикія[ред. код]

Доброї ночі! Приємно, що Ви цікавитеся поневоленими народами та їх рухом за свободу, але статті у такому вигляді і з такими джерелами підлягають видаленню. Будь ласка, доопрацюйте статті та вкажіть авторитетні джерела. --visem (обговорення) 00:36, 29 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Добре, дякую що попередили Макшов.А (обговорення) 01:55, 29 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Стаття Незалежна Республіка Калмикія, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 29 жовтня 2022. Що ще можна зробити? --BlackStar1991 I was born that make this world better 06:55, 29 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Я виправляю те чого не вистачає Макшов.А (обговорення) 16:07, 30 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Вітаємо!

Дякуємо вам за інтерес до Вікіпедії та намагання її покращити!

Однак внесені Вами зміни доведеться видалити, тому що це — україномовна Вікіпедія, і тому всі статті та тексти мають бути написані українською мовою, інакше адміністратори будуть вимушені їх вилучити. Будь ласка, зверніть увагу на існування інших розділів Вікіпедії.

Врахуйте, що використання машинного перекладу є небажаним у Вікіпедії. Якщо Ви хочете перекласти свою статтю українською мовою — поставте на її початку шаблон {{Перекладаю}} і спокійно дороблюйте — у такому випадку Вам ніхто заважати не буде. Додатково ознайомтесь з настановою щодо перекладу статей та порадами з оформлення статей.

Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проєктом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам!

--reNVoy (обговорення) 17:09, 29 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Я вже переклав декларацію. Дякую що попередили Макшов.А (обговорення) 19:23, 29 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Стаття Декларація незалежності Республіки Калмикія, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 жовтня 2022. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 20:22, 30 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Номінування без вказівки Макшов.А (обговорення) 23:25, 30 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

запрошення до вікіджерел[ред. код]

Доброго дня!

Прошу редагувати s:Декларація назалежності Республіки Калмикія у вікіджерелах, у Вікіпедії можуть бути статті, а не тексти.

Yuri V. в) 08:56, 31 жовтня 2022 (UTC).[відповісти]

Дякую що порадили Макшов.А (обговорення) 20:40, 31 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Попередження[ред. код]

Ваш допис ред. № 37479488 містить порушення ВП:НО. Прошу більше не вдаватися до образ, наклепів та інших видів цькування, інакше Вас буде заблоковано. Сподіваюсь на розуміння. --Andriy.v (обговорення) 21:24, 1 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Зрозумів

Наведіть приклади Макшов.А (обговорення) 23:45, 1 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Стаття Радянська Республіка, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 10 листопада 2022, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --白猫しろ ねこОбг. 11:17, 10 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Добре, дякую за пораду Макшов.А (обговорення) 15:20, 10 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Джерела[ред. код]

Вітаю. Можете вказати мені авторитетні джерела на які Ви посилались, коли писали Користувач:Макшов.А/Малорусизм? Дякую. --Andriy.v (обговорення) 22:51, 22 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Джерелами служили мітинги а також пропагандистські відео та агітація. Якщо знайду в інтернеті окремі сайти додам джерела Макшов.А (обговорення) 23:10, 22 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Поки краще додати якщо можете що статтю слід доробити Макшов.А (обговорення) 23:10, 22 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Створення статей, які не ґрунтуються на авторитетних/надійних джерелах може розцінюватися як порушення ВП:АД, ВП:В, ВП:ОД. У разі якщо Ви подальше створюватимете статті з порушенням цих правил на Вас можуть накласти обмеження. Сподіваюсь на розуміння.--Andriy.v (обговорення) 23:24, 22 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Блокування від 25 листопада 2022[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з вставкою недостовірної інформації та видаленням вмісту сторінок для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 2 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вітаю. Вас заблоковано на 1 день через вставку недостовірної інформації тут (не підкріплену авторитетними джерелами) та безпідставне вилучення зображень тут. Попереджаю, що у разі повторних таких дій термін блокування буде збільшений аж до безстрокового. Сподіваюсь на розуміння.--Andriy.v (обговорення) 21:52, 25 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

У (образа вилучена) ще й кажете мені про недостовірну інформацію ? Поки в статтях інформацію псують рашисти та коли щось "відновляють" видаляють більшість інформації, карти УНР після заборони російської федерації карт з російським Кримом (https://ukranews.com/amp/news/882621-v-rf-hotyat-zapretit-karty-bez-rossijskogo-kryma) карти фальсифікуються бо їм важливо зробити з УНР слабку маленьку державу яка була під боягузом Денікіним який соромно втік з Кубані та інше

Да поки територіальна цілісність УНР не буде збережена в правильному вигляді я не зупинюся бо скоро карту УРСР найпершу будуть за УНР видавати Макшов.А (обговорення) 02:27, 26 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Вас переблоковано з термоном на 2 дні через порушення ВП:НО у дописі вище.--Andriy.v (обговорення) 07:42, 26 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Сторінку Угорський нацизм номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Угорський нацизм, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 26 листопада 2022. Що ще можна зробити? --Andriy.v (обговорення) 09:54, 26 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Блокування від 28 листопада 2022[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушенням ВП:ЛТ для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — один тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вас заблоковано за порушення ВП:ЛТ, а точніше пункт "Уникання вивчення". Попереджаю, що у разі подальших порушень Вас можуть заблокувати безстроково. Сподіваюсь на розуміння.--Andriy.v (обговорення) 21:21, 28 листопада 2022 (UTC)[відповісти]