Обговорення користувача:Микола Василечко/2015 — вересень-жовтень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Архів обговорення

2007—2012: 2007—2012
2013: 2013
2014: січень-квітень, травень-червень, липень-серпень, вересень-жовтень, листопад-грудень
2015: січень-лютий, березень-квітень, травень-червень, липень-серпень, вересень-жовтень, листопад-грудень
2016: січень-лютий, березень-квітень, травень-червень, липень-серпень, вересень-жовтень, листопад-грудень
2017: січень-лютий, березень-квітень, травень-червень, липень-серпень, вересень-жовтень, листопад-грудень

До Микола Василечко. Доброго дня! Звертаю вашу увагу, що відбувається голосування щодо виборів арбітрів. Якщо маєте право, то голос можна залишили на сторінці голосування (ви можете побачити їх через сторінку Вікіпедія:Вибори арбітрів/2015/Голосування/Усі).Тут питання до кандидатів - Вікіпедія:Вибори арбітрів/2015/Обговорення. Дякую за увагу.Yasnodark (обговорення) 16:20, 5 вересня 2015 (UTC)

Здоров! Чого за Брунея? Див. [1] Оскемен.--Бучач-Львів (обговорення) 09:09, 6 вересня 2015 (UTC)
За моїми спостереженнями — нормальний. Щодо Усть-Каменогорська, то хай казахи активніше відстоюють своє, бо наразі ніц доказати не можна.--Микола Василечко (обговорення) 11:21, 6 вересня 2015 (UTC)

громади

[2] (див. додаток)--Анатолій (обг.) 21:18, 7 вересня 2015 (UTC)

Дякую. --Микола Василечко (обговорення) 15:24, 8 вересня 2015 (UTC)

Вітаю вас. Сьогодні трагічна дата - річниця теракту 11 вересня в Америці. У зв'язку з цим я прошу вас допомогти мені ушанувати жертв цього теракту. Відомо, що серед загиблих є один громадянин України. Серед загиблих усього 12 осіб українського походження, тобто тих, хто хоч якось пов'язані з Україною. Знайдіть мені інформацію про цих загиблих українців (особливо про громадянина України), а я напишу про них статті.--NOSFERATU (обговорення) 08:36, 11 вересня 2015 (UTC)

Вітання! На жаль, не зможу допомогти — я не в темі зовсім. І наразі маю ще багато інформації перевірити і дописати про загиблих героїв на Сході України, тож часу на теракт в Америці не маю.--Микола Василечко (обговорення) 17:24, 12 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Почаївська міська громада був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:38, 14 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Скала-Подільська селищна громада був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:38, 14 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Скориківська сільська громада був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:38, 14 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Теребовлянська міська громада був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:38, 14 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Хоростківська міська громада був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:38, 14 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Чернихівецька сільська громада був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:38, 14 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Чортківська міська громада був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:39, 14 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Шумська міська громада був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:39, 14 вересня 2015 (UTC)

Бучацький тунель

«там у самій назві помилка правопису, то як можна вважати це АД?» А Ви паспорти вітчизняні бачили?) Прочитайте 1-й абзац розділу біографія тут, там, де родичі. А отак воно є — ці документи насправжнісіньке АД, бо АД не дорівнює правопис. А Ви видалили незграбну, але задокументовану назву. --Fessor (обговорення) 05:36, 16 вересня 2015 (UTC)

Я вам повірю, якщо ви надасте документальне джерело від самої Укрзалізниці, в чиєму підпорядкування і є тунель, а те, що пишуть секретарки ДСНС (вони навіть тунель залізничний написали через дефіс!) і адміни сайту — не є АД. Вони просто помилилися: мали написати тунель залізничний відрізку Чортків-Бучач.--Микола Василечко (обговорення) 05:55, 16 вересня 2015 (UTC)
Вікіпедія користується і вторинними джерелами і третинними. А сайт офіційний і (позаяк кращого нема) треба на нього зважати. Ви не можете знати, що вони мали написати і як (тоді можна усі ЗМІ так виправляти, бо особисто ви вважаєте, що там помилка). До того ж, виноску ви залишили, тобто для однієї частини інформації про тунель сайт підходить, для іншої — ні. Де тут логіка? --Fessor (обговорення) 09:57, 16 вересня 2015 (UTC)
У мене однокласник працює в Тернопільській дирекції «Укрзалізниці», тож, щоб не сперечатися тут з вами надурняк, я на днях виясню цю тему прямо в залізничників. Не знаю поки, яку інформацію мені мають право надати, бо це, все-таки, стратегічний об’єкт, але назву того тунелю я думаю виясню. Може, подам навіть інформаційний запит на уточнення назви. Так що зараз не хочу марнувати час на суперечки. Може вияснитися, що і я не правий, побачимо.--Микола Василечко (обговорення) 17:33, 16 вересня 2015 (UTC)
Попередньо вияснив, що той тунель ніби взагалі не має якоїсь назви і він чи не єдиний залізничний тунель на всю Тернопільщину. Наступного тижня підготую інформаційний запит, щоб дали паперову відповідь.--Микола Василечко (обговорення) 18:04, 17 вересня 2015 (UTC)
Це вже цікаво... До речі, Бескидський тунель ще стратегічніший, але з нього великої таємниці не роблять, тому вам мають і про цей щось розповісти. Є один сайт, де кажуть, що насправді з назвами усе погано. Проте, з 2011 ситуація могла виправитися. --Fessor (обговорення) 04:20, 18 вересня 2015 (UTC)
Не знаю, яку там з нього таємницю роблять, але факт є незаперечний: він (і вкупі з ним залізничний міст через Стрипу) охороняється з обох боків, обгороджений по периметру колючим дротом. Ще в середині 2000-их я пройшов по мосту й тунелю з боку Підзамочка на Бучач: при вході охоронця не було, чи він був у будці й не помітив мене (тоді камер ще не було), а на виході мене зупинив охоронець. На щастя для мене ним виявився інший мій однокласник по школі й однокурсник по технікуму. Тоді він мені й роз’яснив, що якби я не на нього натрапив, то охоронець має право мене затримати й оштрафувати. 1 серпня цього року я трохи знимкував у Бучачі та околицях, здалеку сфотографував і цей міст та тунель (там у тій охоронній зоні є ще й пам’ятка природи — відслонення), але при нинішній ситуації в Україні навіть не ризикнув підійти ближче, бо навіть здалеку охоронець мене побачив і вийшов аж на міст і з біноклем спостерігав за мною, так що я тишком-нишком понад берегом Стрипи чкурнув у інший бік, щоб його не нервувати й собі настрій не псувати. Ось такі вареники. А ви дивуєтесь...--Микола Василечко (обговорення) 05:15, 18 вересня 2015 (UTC)
У вас якийсь клас у школі був величезний) Ні, не дивуюся. Залізничні мости усі охороняють: у Затоці, де я жив кілька років у дитинстві (і зараз буваю), завжди була охорона з АК, ходити можна було, але незатишно якось. А тунель може бути і «Об'єктом 123», умовно кажучи. --Fessor (обговорення) 05:34, 18 вересня 2015 (UTC)
Не такий вже й величезний — 27 школярів, двоє однокласників працюють у Тернопільській дирекції Львівської залізниці (один був навіть великим начальником, потім підприємцем у сфері залізничних перевезень, балотувався в депутати обласної ради, але не пройшов, нині — захищає Україну на Сході), третій однокласник — живе в Бучачі, у 2000-их і був охоронцем на тій колії (чи нині там само — не знаю, давно його не бачив).--Микола Василечко (обговорення) 05:42, 18 вересня 2015 (UTC)

Шаблон

Здоров будь! У шаблоні ТЕС, якщо не поставити крапку після останньої цифри в коді, її не буде в тексті - що бачиш зараз. Чи можеш підправити, би защораз її не клацати? Дєкую'м!--Бучач-Львів (обговорення) 12:32, 17 вересня 2015 (UTC)

Здоров! Здається, виправив. --Микола Василечко (обговорення) 18:02, 17 вересня 2015 (UTC)

Демидась

Він на Канаді чи на Алясці живе?--Бучач-Львів (обговорення) 14:47, 25 вересня 2015 (UTC)

Звідкіля мені знати? Я в нього вдома не був.--Микола Василечко (обговорення) 15:08, 25 вересня 2015 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Holodniuk-Volodymyr-Vasylyovych.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 18:25, 29 вересня 2015 (UTC)

ВНЗ

Доброго вечора. Пропоную на поточний момент залишити категорії за ВНЗ та долучитись до обговорення. У разі рішення про неперейменування, я все перенесу назад. --Lexusuns (обговорення) 18:45, 29 вересня 2015 (UTC)

Вітання! Це треба було робити спершу, аніж таке витворяти!--Микола Василечко (обговорення) 18:47, 29 вересня 2015 (UTC)
Свою помилку визнаю, оскільки не знав про існування першого обговорення, однак на поточний момент мені здається, що запропонований варіант буде найбільш компромісним. Дякую. --Lexusuns (обговорення) 18:54, 29 вересня 2015 (UTC)
Ви такий упевнений мовознавець? Чи ви чиновник? Мені видається друге, бо до мовознавства ви не доросли, очевидно. --Микола Василечко (обговорення) 18:57, 29 вересня 2015 (UTC)
Закликаю вас обговорювати питання по суті та не ображати ваших ідеологічних опонентів, оскільки це не допоможе вам вирішити питання швидше, а навпаки, ускладнить дискусію. --Lexusuns (обговорення) 19:03, 29 вересня 2015 (UTC)
Та мені вже до одного місця: вирішить це питання чи ні! Мені ніколи сперечатися з людьми, які не тямлять у питанні, зате дуже себе мудрими вважають, поховаючись за усілякими псевдами. Я по суті спілкуюся з людьми, які не приховують своєї особистості. А з атеїстами взагалі розмови не вийде. Ще з часів радянського збіговиська не переношу атеїстів.--Микола Василечко (обговорення) 20:09, 29 вересня 2015 (UTC)

Попередження

Вітаю! Своїм редагуванням Ви порушили ВП:НО#Образи, а конкретно пункт 1. Маю до Вас прохання не чинити так у подальшому і поважати позицію інших. Дякую. --Fessor (обговорення) 14:05, 30 вересня 2015 (UTC)

Вітання! Я поважаю позицію інших, коли вона конструктивна, а коли дехто час від часу намагається якусь клямбру вставити, ігноруючи засади Вікіпедії, зокрема щодо правопису, а не совкопису, то треба таких поставити на місце, бо завтра такі нахабно ще іншу яку шпильку вставлять. Досить потурати! --Микола Василечко (обговорення) 14:48, 30 вересня 2015 (UTC)
А Ви спочатку доведіть, що позиція інших деструктивна. Тобто що вона не має права на життя. У мене є докази її конструктивності. І що? А от Ваші репліки, які Ви намагаєтесь повернути -- це чистої води деструктив, бо порушує ВП:НО--Unikalinho (обговорення) 06:37, 2 жовтня 2015 (UTC)
Я тобі не збираюся нічого доводити, візьми перечитай українських мовознавців і не тицяй мені радянськими доказами!--Микола Василечко (обговорення) 14:57, 2 жовтня 2015 (UTC)

Вітаю. Я вельми сильно наполягаю, щоб Ви не повертали образи на сторінки Вікіпедії. --ASƨɐ 22:35, 1 жовтня 2015 (UTC)

Вітання. А я не менше наполягаю, щоб ви не вилучали моїх реплік. Для «образ» (це на вашу суб’єктивну думку) є шаблон, а повністю мої репліки вилучати не маєте права.--Микола Василечко (обговорення) 14:54, 2 жовтня 2015 (UTC)

Окремо

Ну от нащо?.. Вікі дійсно не трибуна, Ваші переконання видно на Вашій сторінці, а решта має стосуватися виключно аргументів. Емоційними твердженнями Ви лише «підставляєтеся». --Fessor (обговорення) 15:19, 30 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Ви в статті вилучили інформацію про його площу і затвердили редагування як патрульний. Надалі будьте уважніше. --Dim Grits 15:39, 30 вересня 2015 (UTC)

Здоров будь! )--Бучач-Львів (обговорення) 12:41, 2 жовтня 2015 (UTC)

Блокування 2 жовтня 2015

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 12 годин.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Систематичні порушення ВП:НО: повертання образ на сторінку (ред. № 16832429, ред. № 16835307), ред. № 16826632, ред. № 16823221. --ASƨɐ 15:02, 2 жовтня 2015 (UTC)

«Ти такий мудрий, як соломонові штани» - це вже образа? Ну, ми таки скочуємося до диктатури. не кажучи про "героїв", --Л. Панасюк (обговорення) 15:18, 2 жовтня 2015 (UTC)
@AS: чи не занадто з блокуванням? --Jphwra (обговорення) 15:31, 2 жовтня 2015 (UTC)
Користувача попереджали двічі. --ASƨɐ 15:42, 2 жовтня 2015 (UTC)
про соломонові штани? --Л. Панасюк (обговорення) 15:48, 2 жовтня 2015 (UTC)
Ну, в народу ще є таке: «Мудрий, як Соломонів патинок». Але що їм зробиш, вони ж народної мудрості не читають і не знають. Можна ще по-іншому: «Дурний як Беркові штани» — цікаво, за таке народне прислів’я наскільки заблокують ))). Але, хлопці, не хвилюйтеся, врешті-решт і мене хоч раз мали заблокувати. Їм бач, правда в очі коле. --Микола Василечко (обговорення) 16:59, 2 жовтня 2015 (UTC)

Така «стаття».)--Бучач-Львів (обговорення) 10:31, 7 жовтня 2015 (UTC)

Стаття Категорія:Випускники вишів Росії, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 10 жовтня 2015. Що ще можна зробити? — Юрій Дзядик в) 10:05, 10 жовтня 2015 (UTC).

Санкції

Пам'ятаєте, ми з вами робили карти санкції Кобзону і Киселю? Так от, можете зробити карти (і вставити їх у відповідні статті) для інших "діячів" проти яких введено санкції. А я вам дам список. Щиро ваш, --NOSFERATU (обговорення) 10:23, 11 жовтня 2015 (UTC)

Може б тоді ви той список уточнили зі списком в Українській вікіпедії, зробили тутешній на зразок англійського? Бо в англійському бачу, що він точніший.--Микола Василечко (обговорення) 13:25, 11 жовтня 2015 (UTC)
А як галочку то ставити?--NOSFERATU (обговорення) 19:32, 12 жовтня 2015 (UTC)
Код галочки: [[File:Yes check.svg|14px]] --Микола Василечко (обговорення) 16:10, 13 жовтня 2015 (UTC)

Микулинецький паб у Львові

Вітаю! Чого викинув? )--Бучач-Львів (обговорення) 13:15, 12 жовтня 2015 (UTC) Тепер придивився - даруй.

Ага, а тобі шо, Троян пиво обіцяв за рекламу микулинецьких пабів? ))) Додавай ще в інших містах.--Микола Василечко (обговорення) 17:38, 12 жовтня 2015 (UTC)
З Трояном не знайомий. Чути про такого чув. Може, то він тобі бочечку-другу вже доставив за адресою? Та й до пива в мене після історії одного знайомого не дуже ставлення через мусорів зі смугастою паличкою. Краще вже сік, молоко, сметана, пироги, можна з сиром. Хіба кіньяк.--Бучач-Львів (обговорення) 09:11, 13 жовтня 2015 (UTC)

Трохи пахлави для вас!

Доброго дня! Мене звати Іван Байдак, я зареєструвався у вікіпедії, щоб мати змогу самостійно впливати на контент сторінки про себе.

Чому вилучили цю сторінку? https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%91%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%D0%BA

і створили нову

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%91%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%D0%BA

ця інформація застаріла і не відповідає дійсності.

Прошу повернути все до того вигляду, в якому ви застали сторінку та змінили її. Що для цього потрібно від мене? Іван Байдак (обговорення) 16:11, 14 жовтня 2015 (UTC)

Тарнополь

Те що десять тисяч разів написали за теперішнією назвою, не є аргументом щоб продовжувати писати так в десять тисяч перший раз. Але вам видніше Korwinski (обговорення)

Звичайно, нам видніше. Ви спершу вивчіть §11 українського правопису, правила пунктуації та взагалі всі інші правила правопису, щоби не писати мені тут з помилками, навчіться десять тисяч разів писати грамотно, а тоді вже беріться до Тернополя. --Микола Василечко (обговорення) 10:38, 17 жовтня 2015 (UTC)
Для початку не "нам", а конкретно вам. По-друге, я так розумію ви ніколи не робили дописів тут з мобільного? І з автокорректом незнайомі? Аби не розводити війни редагувань, вам сказав що аргумент "десять тисяч раз ставали на одні й ті самі граблі, нема перестати", то не аргумент. Замість того бачу оце. Коли так, то очевидно чому все так кепсько з українською вікі. Вам нічого вчити не бажаю, головне правило демагогів і бездарних сперечальників ви вже й так знаєте. Всього хорошого Korwinski (обговорення)

Вітання!

18-19 жовтня 1918 у Львові відбулась конституанта.)--Бучач-Львів (обговорення) 07:21, 19 жовтня 2015 (UTC)

НСЖУ

Здоров будь! Вітаю! )--Бучач-Львів (обговорення) 06:33, 20 жовтня 2015 (UTC)

Здоров! Дякую, вже від весни: вмовили таки.--Микола Василечко (обговорення) 06:33, 20 жовтня 2015 (UTC)
То ж значимість.--Бучач-Львів (обговорення) 07:25, 20 жовтня 2015 (UTC)
Авжеж. Ще в НСКУ запрошують.--Микола Василечко (обговорення) 14:18, 20 жовтня 2015 (UTC)
Шо то таке - НСКУ? Краєзнавці? Шо з того «скурати» можна?--Бучач-Львів (обговорення) 08:53, 22 жовтня 2015 (UTC)
Членські внески :). --Микола Василечко (обговорення) 09:02, 22 жовтня 2015 (UTC)
І юж?--Бучач-Львів (обговорення) 09:08, 22 жовтня 2015 (UTC)
Нє, фінанси співають романси :) Хіба наступного року. Не все зразу. --Микола Василечко (обговорення) 09:20, 22 жовтня 2015 (UTC)

Прохання допомогти

Миколо Романовичу, звертаюся до Вас по роз'яснення одного питання з етнографії. Чи існував колись в Україні звичай під час братання мінятися натільними хрестами? Також, якщо Ви маєте щось доповнити статті Родичівство та Свояцтво, вітатиму будь-яке сприяння.

З повагою

--В.Галушко (обговорення) 14:56, 22 жовтня 2015 (UTC)

Вітання! По-перше, не звертайтеся до мене радянськими кліше на кшталт по батькові, тим паче мій батько навряд чи того заслуговує, щоб про нього так часто згадували — я прибрав собі мамине прізвище, по батькові вже мушу терпіти. По-друге, в питаннях етнографії я слабо орієнтуюся, тож на Ваше запитання просто не маю відповіді.--Микола Василечко (обговорення) 15:03, 22 жовтня 2015 (UTC)

Чергування

Привіт. Є питання щодо чергування.. Може краще будемо залишали альтернативні перенаправлення? Це ж не критичні помилки.. — Green Zero обг 09:22, 27 жовтня 2015 (UTC)

Вітання. У деяких випадках так, але якщо на виправлену статтю (тим паче новостворену) було всього кілька (теж виправлених) або взагалі одне посилання, то навіщо це перенаправлення залишати? Адже вкрай малоймовірно, що ще хтось з авторів допуститься такої помилки. Навіщо зберігати назви з помилками? Бо цим самим ми спонукаємо роботів фіксувати їх у своїх базах. Перенаправлення доцільне, коли тема є досить популярною, тоді велика ймовірність пошуку статті з помилкою чергування. --Микола Василечко (обговорення) 09:36, 27 жовтня 2015 (UTC)
Ці перенаправлення будуть допомогати у пошуку. Наприклад Спорт у Росії, Спорт в Росії. Не кожен користувач буде особливо задумуватись над правильністю чергування. А альтернативне перенаправлення просто допоможе знайти статтю, яка цікавіть користувача і під правильною назвою. Див. Довідка:Перенаправлення#Потрібність перенаправлень. — Green Zero обг 10:10, 27 жовтня 2015 (UTC)

475 років першій писемній згадці про м. Тернопіль (монета)

Доброго дня, Ви, помилилися при створенні цієї статті, створивши статтю про монету з нейзільберу, а в описі про монету зі срібла. Виправте будь-ласка.

З повагою --Erik tavr (обговорення) 13:34, 27 жовтня 2015 (UTC)

Вітання! Зверніться з претензіями до Національного банку, бо я брав інформацію з їхнього сайту, про що вказано у джерелі. --Микола Василечко (обговорення) 19:25, 27 жовтня 2015 (UTC)

Заліщики/ведмежий горіх

А підкажіть-но мені, будь ласка, п. Миколо, де саме ці дерева (ведмежі горіхи) ростуть. Це не там на площі Шевченка, де районна адміністрація, навпроти ресторану "Пристань"? У мене на фотографії листя якось подібно виглядає. Але плодів не бачив, тому не певен. Дякую! Mykola Swarnyk (обговорення) 22:15, 27 жовтня 2015 (UTC)

На жаль, не можу цього знати — я їх не фотографував. І взагалі в Заліщиках був дуже давно, ще коли фотокамери не мав.--Микола Василечко (обговорення) 18:03, 28 жовтня 2015 (UTC)

Крилів , у - в

Здоров! 1) Може, перейменуєш - я тоді зніму обговорення. Московитський Новаґєорґєєвск - «работа» агоника. 2) Там же 2 рази було в.) --Бучач-Львів (обговорення) 08:59, 29 жовтня 2015 (UTC)

Ну, Агонка ти знаєш, він зараз назад перейменує. З тексту статті важко мені знайти аргумент на 100% Крилів, бо Агонк апелює до останньої назви. Треба обговорення, щоб нові аргументи додалися. --Микола Василечко (обговорення) 09:59, 29 жовтня 2015 (UTC)
А як з демосковізацією? Цей агонк протягує змосковщення.--Бучач-Львів (обговорення) 12:06, 29 жовтня 2015 (UTC)
А от спробуй докажи йому: Великі Млинівці. --Микола Василечко (обговорення) 16:10, 29 жовтня 2015 (UTC)
Кому-кому - а йому точно нема потреби щось доводити. Агонкові дії свідчать, що він достатньо обізнаний у цій сфері. Інше діло, що в його діях, припускаю, якась ностальгія за совком. Чисто формально, на жаль, він трохи правий. Але в тексті щось зроблю. Є ж закон про декомунізацію!)--Бучач-Львів (обговорення) 08:42, 30 жовтня 2015 (UTC) Забув сказати: колись чув, що говорити треба (чи бажано) тільки тому, хто чує.

Скандал

пурєдні люди - а поготів з НБУ - взнали би перед тим, чию світлину використовувати. Тому й сказав - скандал, бо - за великим рахунком - то таки скандал, а не цікавий факт. У постгеноцидній-постбільшовицькій Україні - не дивина. «тіпа» Бабло «рєшаєт» всьо.--Бучач-Львів (обговорення) 09:56, 29 жовтня 2015 (UTC)

У тексті є «скандал», але розділ не варто. НБУ тут трохи прогледіло, адже ця світлина завантажена на Вікіпедію і все, що мав зробити художник — вказати автора світлини. А художник видно шукав через Гугль, то й «попікся» на тому.--Микола Василечко (обговорення) 09:59, 29 жовтня 2015 (UTC)

Акуловосьминіг

Доброго дня! До чого тут російська Вікіпедія? Назва Sharktopus складається з двох частин: Shark (Акула) та opus, тобто скорочення від Octopus (восьминіг), виходить Акулосьминіг, а не Акуловосьминіг (Sharkoctopus). Ви напевно переплутали з Акулоосьминігом. Виправте як було.--AleksandrNT1983 (обговорення) 13:07, 30 жовтня 2015 (UTC)

Вітання! Справді? Ой-йо-йой! Тоді має бути Акулоніг, бо нема такого способу скорочення в українській мові, щоби слово розривалося на склад: якщо скорочується «Oct», то в українській скорочується все «восьми». Тож я погоджуся хіба на «Акулоніг», а не на жодний «Акулосьминіг», бо то суперечить усім правилам скорочень української мови. --Микола Василечко (обговорення) 14:40, 30 жовтня 2015 (UTC)

Категорія:Поховані в (у) Борщівському районі

Здоров будь! Як си думає МВ?--Бучач-Львів (обговорення) 14:46, 30 жовтня 2015 (UTC)

Добривечір! За правилом параграфа 11 «в», за милозвучністю — «у», але параграф 11 домінує над милозвучністю. --Микола Василечко (обговорення) 14:57, 30 жовтня 2015 (UTC)
Тра того «пара графа» «випрямити», би естетику не калічив.--Бучач-Львів (обговорення) 12:55, 1 листопада 2015 (UTC)