Обговорення користувача:Мстислав Андрусяк

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо![ред. код]

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Мстислав Андрусяк!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--ASƨɐ 11:28, 12 січня 2014 (UTC)[відповісти]

Не зараховуйте моє редагування статті Гумільов Микола Степанович як вандалізм[ред. код]

Прошу не блокуйте мене як мої пепередні сторінки -Мстислав Андрусяк-Мстислав Андрусяк (обговорення) 14:53, 18 січня 2014 (UTC)[відповісти]

доброго дня. ви пробували поставити в картку фотографію, але фотографія не з'явилася. у історії ваших редагувань також немає звантаження фотографії (принаймні не побачив). підкажіть адресу фото. викладіть просто посилання на неї, якщо не зможете поставити. я підправлю. з повагою, --ursus (обговорення) 21:59, 18 січня 2014 (UTC)[відповісти]

Забудьте про це редагування[ред. код]

Забудьте про це редагування -Мстислав Андрусяк-Мстислав Андрусяк (обговорення) 11:24, 19 січня 2014 (UTC)[відповісти]

Статтю Андрій Лоза номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Андрій Лоза, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 січня 2014. — NickK (обг.) 02:30, 31 січня 2014 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі у конкурсі «Пишемо про НАТО»[ред. код]

Доброго дня. Судячи з шаблону {{Вступ України до НАТО}} на вашій сторінці користувача, Ви знаєте що таке Північноатлантичний альянс і підтримуєте перспективу приєднання України до нього. На жаль, за даними Фонду «Демократичні ініціативи» дві третини українців не обізнані з тим, що таке НАТО, і потребують інформації про цю організацію. Підвищити обізнаність суспільства про структуру, історію, діяльність Північноатлантичного Альянсу, співробітництво України з НАТО, стосунки Альянсу з іншими державами й міжнародними організаціями покликаний конкурс «Пишемо у вікіпедію про НАТО», який проводитиметься з 4 серпня. Запрошуємо долучитись до написання неупереджених енциклопедичних статей про Альянс. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 04:25, 29 липня 2014 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі в тижні народів Росії[ред. код]

Доброго дня! Запрошуємо долучитися до місячника статей Української революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

--TohaomgBot (обговорення) 21:29, 15 листопада 2018 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Місяця історії української незалежності[ред. код]

Вітаю! Цього літа ми святкуємо 30-річчя проголошення незалежності України. З цієї нагоди «Вікімедіа Україна» та Український інститут національної пам'яті проводять Місяць історії української незалежності у Вікіпедії. Він почався сьогодні і триватиме до 24 липня.

Ви вказали на своїй сторінці користувача, що є істориком — тож, можливо, вас зацікавить цей проєкт. Запрошуємо вас долучатися і створювати та поліпшувати статті про історію України впродовж останніх 30 років. Усі активні учасники й учасниці отримають подарунки від організаторів, а найактивніші — особливі призи. Усі деталі — на сторінці проєкту.

Сподіваємося на вашу участь! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:38, 24 червня 2021 (UTC)[відповісти]