Обговорення користувача:Федина Ярослав

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Welcome to Ukrainian Wikipedia![ред. код]

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис ніколи не ставиться.

При сумнівах щодо того, що краще зробити, радимо звертатися до Довідки або по пораду до інших дописувачів. Перед створенням нової статті радимо спочатку ґрунтовно ознайомитись з Довідкою та роздивитись, що і як роблять інші дописувачі, можливо, розпитати когось з них.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Wikipedia:Babel or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the Embassy. --Анатолій Смага 12:19, 21 жовтня 2009 (UTC)[відповісти]

Любачів[ред. код]

Вітаю! Дякую за інтерес до статті Любачів. Кілька зауважень: (1) Матеріали в статтях Вікіпедії не підписуються. (2) Варто подавати лише важливі факти - конкретна урочиста Свята Літургія такою не є, розмови давніх сусідів, очевидно, також. (3) Варто пояснити зв'язок церква в Любачеві - церква в Гребенному, добре би було також подати джерела. Сподіваюсь ці зауваження не знеохотять Вас до подальшого внеску у Вікіпедію. --Rar 15:09, 21 жовтня 2009 (UTC)[відповісти]

Оскільки Ви не хочете враховувати порад, я змушений скасувати Ваші редагування. Вікіпедії дуже потрібні дописувачі, які наповнюватимуть статті, але тут є певні стандарти. Щиро раджу спочатку почитати поради, які є у привітанні на цій сторінці. Завжди можна також звернутися по пораду до досвідчених користувачів на їхній сторінці обговорення.--Rar 08:14, 22 жовтня 2009 (UTC)[відповісти]
Статтю про товариство Любачівщина можна створити окремо. Намагайтеся лише дотримуватись енциклопедичного стилю --Rar 08:16, 22 жовтня 2009 (UTC)[відповісти]
Ще раз прошу Вас дослухатися до порад і не "відкочувати" редагувань без обговорення. Я перед відкотом Ваших дав Вам кілька порад як новому користувачу, сподівався на реакцію, але Ви далі без коментарів продовжували в тому ж стилі. Здається, Ви хочете зробити корисний внесок, зокрема про товариство Любачівщина, але робите це невідповідно. Створіть, будь ласка, статтю про товариство окремо, а у статті Любачів лише посилання на нього - це дві різні, хоч пов'язані теми. Фрагменту про церкву треба надати енциклопедичного стилю, відмовитись від червоних заголовків та підписування своїх правок у тексті. Сподіваюся Ви це прочитаєте і погодитеся з певними стандартами Вікіпедії. Успіхів. --Rar 18:26, 24 жовтня 2009 (UTC)[відповісти]
Оскільки не бачу реакції, змушений скасувати Ваші останні зміни. --Rar 08:17, 29 жовтня 2009 (UTC)[відповісти]


Звернення до львів'ян[ред. код]

Шановний львів'янину! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списку пам'яток Львова? Що треба робити описано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу. Зважте, Львів - єдине місто, яке має унікальний шанс випередити Київ і стати першим великим містом, готовим до конкурсу пам'яток!

Запрошення на Вікімарафон 2017[ред. код]

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Львові!