Обговорення користувача:A1/Архів2013+/2013/квітень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікі любить землю

Доброго дня, ви брали участь у проекті Вікі любить пам'ятки, запрошую вас до нового проекту Вікі любить землю --Ілля (обговорення) 21:17, 1 квітня 2013 (UTC)

Статтю Шаблон:Скрябін номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Скрябін, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 4 квітня 2013. — Шиманський હાય! 19:59, 4 квітня 2013 (UTC)

Ukranian translations for Commons templates

Hello, A1! Are you interested in adding Ukrainian to the following templates?

Thanks WhisperToMe (обговорення) 18:59, 5 квітня 2013 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Kpu logo.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати файл під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 12:44, 10 квітня 2013 (UTC)

Зв'язок

Пане Андрій, звертаюсь до вас як до заступника голови ВМ УА з оргпитань. Маю пропозицію до ВМ УА організаційно-фінансового характеру, але її варто обговорити не на широкий загал. Чи не могли б ви мені надати ваш нік в скайпі і час, коли до вас можна звернутись з відповідною розмовою? Або, якщо це неможливо, може дасте електронну адресу? Моя адреса preference{a} bigmir.net. Я вже звертався з подібною просьбою до пана Пероганича, але він щось не відповідає. --Shao (обговорення) 13:26, 10 квітня 2013 (UTC)

Нотний стан

Можливо вам буде цікава ця тема у Кнайпі. --DixonD (обговорення) 11:21, 24 квітня 2013 (UTC)

Дякую, засвоїмо. --А1 20:20, 24 квітня 2013 (UTC)