Обговорення користувача:A1/2018/серпень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Прохання

Д.Д. Учора Ви промодерували мою статтю про Альтернативний Суперкубок України з футболу. Дуже дякую! З Вашого дозволу, маю прохання. Сьогодні на свою статтю Динаміада УСРР з футболу я завантажив 8 нових фото. Але не зміг розмістити їх так, аби було гарно. Можете якось зарадити? Дякую!--Volodymyr VB (обговорення) 09:16, 6 серпня 2018 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Антоний Великий.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Shmurak (обговорення) 17:57, 12 серпня 2018 (UTC)

Пародійні думи

Доброго дня. Ще раз оцінив номінацію і власне статтю і все ж вважаю, що джерел хоч і немає, проте верифіковані посилання покривають цей недолік, зважаючи на специфічну та доволі вузьку тему статті. Вчинив помилково, коли намагався в обхід встановленим процедурам змінити статус статті, за що перепрошую. --SW (обговорення) 08:21, 27 серпня 2018 (UTC)

Дякую! --A1 (обговорення) 08:32, 29 серпня 2018 (UTC)