Обговорення користувача:Ahonc/Архіви/вересень 2011

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Адмін

Бачу, що ви всім пропонуєте номінуватися на адмінство. Чи не хочете Ви бути адміністратором? З часу позбавлення прав минуло вже майже чотири роки.--Oloddin 09:48, 1 вересня 2011 (UTC)

А ви думаєте, мене оберуть?--Анатолій (обг.) 09:49, 1 вересня 2011 (UTC)
Знаєте, думаю, що існує певна відмінна від нуля вірогідність, що оберуть. --Oloddin 09:57, 1 вересня 2011 (UTC)

Коммонз

А можна налаштувати якось стару форму завантаження, оскільки в новій є недоліки з ліцензуванням. Приходиться замість однієї дії робити кілька дій--Kamelot 04:53, 2 вересня 2011 (UTC)

Ой, вони там щось таке зробили… А спробуй просто commons:Special:Upload.--Анатолій (обг.) 09:12, 2 вересня 2011 (UTC)

Вікізустріч у Києві

Запрошую Вас на Вікізустріч у Києві (6 вересня 2011 р. (вівторок)). --Kharkivian 08:58, 5 вересня 2011 (UTC)

А ти не міг ще завтра увечері про це поідмити?--Анатолій (обг.) 11:15, 5 вересня 2011 (UTC)
Не міг))) На жаль, я до вчорашнього вечора не знав свого розкладу на цей день, а давати обв'яву, і потім не з'явитись — це, шановний Агонку, не мв моїх правилах. Якщо буде хвилинка — буду радий з Вами познайомитись) Якщо не влаштовує час — я дав свій мобільний))) З повагою, --Kharkivian 12:05, 5 вересня 2011 (UTC)

Голосування

Отут ви проголосували за те щоб адміністратори повертали собі статус новим голосуванням спільноти. Зараз склалася така ситуація, що ця пропозиція може отримати підтримку спільноти, а може й не отримати. В останньому випадку виникнуть проблеми з підсумком, бо навіть якщо переможе варіант автоматичного повернення прав, то у визначені термінів такого повернення не буде врахована позиція майже половини учасників. Аби уникнути цього пропоную про всяк випадок ще раз проголосувати і обрати один з варіантів терміну автоматичного поновлення з поміткою «(якщо не пройде варіант нового голосування спільнотою)». Таким чином ваша думка буде в будь якому випадку врахована, а підсумок спиратиметься на позицію переважаючої більшості учасників. Мальвако 08:26, 7 вересня 2011 (UTC)

Не розумію, в чому проблема. Там же рахуєься проста більшість голосів. Тобто якщо за один варіант буде 16, за інший — 14, то переможе той, де 16.--Анатолій (обг.) 10:47, 7 вересня 2011 (UTC)
Розумієте в чому справа, у нас склалася трохи незвична ситуація – більшість спільноти або за те, щоб після втрати адмін повноважень їх або взагалі автоматично не повертати, або ж за те, щоб дати цілий рік для такого повернення. Тобто за радикальні варіанти, що знаходяться по краям розподілу думок. Зараз ситуація коливається на межі, але якщо виграє варіант автоматичного повернення (а це мабуть таки станеться), то виграє не просто автовідновлення, а його найтриваліший термін з підтриманих. Класична ситуація «переможець отримує все». Однак нам треба не переможець, а якесь компромісне рішення. Якось дивно вважати компромісним рішенням між «не давати можливості автоматично поновлюватися» і «давати рік на автоматичне поновлення» останній варіант. Мальвако 11:08, 7 вересня 2011 (UTC)
Я розумію, в чому справа: ви побачили, що ваш варіант може не пройти і почали рятувати ситуацію різними можливми способами. Це мені чимось нагадує позицію Тимошенко на менулих виборах : або я перемжець, або я не погодуюся з підсумками виборів. так само і у вас виходить. Не морочте людям голови.--Анатолій (обг.) 11:17, 7 вересня 2011 (UTC)
Ви даремно мене ображаєте. Я взагалі не розраховувала, що варіант «новим голосуванням спільноти» набере скільки небудь суттєву підтримку, а тепер думаю як врахувати думку усіх цих людей. 11:23, 7 вересня 2011 (UTC)

Шаблон:16 команд КЛ

Підкажіть, навіщо у обговоренні цього шаблону тримати приклад пустого шаблону? Дякую-- Андрюс 14:36, 7 вересня 2011 (UTC)

Щоб можна було скопіювати і кудись вставити.--Анатолій (обг.) 14:37, 7 вересня 2011 (UTC)
Можливо, більш зручно це робити звідси Шаблон:16 команд КЛ/Документація ? -- Андрюс 14:45, 7 вересня 2011 (UTC)

Огульці

Ну що за звичка, спочатку робити, а потім обговорювати. От Вам посилання на відкриття станції В ходе торжественного открытия электрификации, в котором принимали участие первый заместитель министра транспорта и связи Украины Корниенко Владимир Владимирович, генеральный директор "Укрзалізниці" Владимир Козак и начальник ЮЖД Виктор Остапчук, станции Огульцы было присвоено имя бывшего руководителя ЮЖД Александра Пучко.--Tttaaannne 15:19, 7 вересня 2011 (UTC)

Назва станції — то те, що написано великими буквами на вокзалі. Наприклад, як для цієї станції. От якщо на тій буде написано так, тоді вона справді так зветься. А офіційно вона зветься Огульці (в довіднику станцій і розкладах на сайті УЗ так написано, притому, що станції Луганськ-Вантажний і Запоріжжя-Мале, які змінили назви в 2009—2011 роках, там уже перейменовані, а тут 2007).--Анатолій (обг.) 15:27, 7 вересня 2011 (UTC)
Для Вас, аби Ви повірили в станцію Огульці, подивіться уважно [1] там все написано ВЕЛИЧЕЗНИМИ літерами. І побажання, спочатку хоча б в обговоренні напишіть про свої зауваження, почекайте кілька днів реакції а потім перейменовуйте, інакше такі Ваші дії завжди призводять до війн правок з багатьма користувачами. І я написав, Ви і в Лондон без фотографії не повірете?--Tttaaannne 15:31, 7 вересня 2011 (UTC)
Це вже краще, однак у довіднику станцій вна значиться як Огульці, і швидше за все в комп'ютерах у касах вона теж значиться як Огульці. Якщо ви скажете «мені два квитки до станції імені Пучка», швидше за все касир не знайде такої станції (знаючи наших касирів…). Це ситуація схожа на ту, що з селами Житомирсьокї області (типу Буймира), що їх ніби як перейменували, і таблички поміняли, але офіційно ВРУ не опублікувала постанову, потім її скасували. А таблички висять з новими назвами.--Анатолій (обг.) 15:40, 7 вересня 2011 (UTC)
В офіційному розкладі станція «Харків-пасажирський» зазначена як просто «Харків». Ну то й що? Назва може банально не влізти на квитку, якщо занадто довга. А зважаючи на нашу бюрократія, дуже імовірно, що в одній "амбарній книзі" змінили назва, а в "іншій - ні". Гадаю довіряти потрібно джерелу, яке офіційно перейменовує станції. Статтю про цю станцію я зустрів минулого року у газеті, яка видається Південною зілізницею, яка саме і перейменовує ці станції.--Tttaaannne 15:52, 7 вересня 2011 (UTC)
Я взагалі-то казав про сайт Укрзалізниці, а ПдЗ. Якщо вже ви так добре знаєтеся на станціях і газети спеціалізовані читаєте, скажіть, станцію Харків-Товарний закрили? (по документах виходить, що так, а як насправді — не знаю).--Анатолій (обг.) 15:59, 7 вересня 2011 (UTC)
Я не такий і знавець, просто є цікаві статті в тій газеті (в тому числі і про історію станцій). Ви самі дали відповідь на своє питання тим документом. Але і скільки не сідав на станції (Харків-пасажирський) вже давно не бачив, аби там товарняки стояли. До того ж десь тоді відкрили північний термінал, який безпосередньо біля (або на) тієї станції і знаходиться. Сумнівно, що товарняки грузитимуть поряд з пасажирами. Та і трохи вище станцію Харків-Сортувальний активно розвивають, там і мийочні комплекси, здається, в цьому році відкрили нові.--Tttaaannne 16:28, 7 вересня 2011 (UTC)

Отут все розказано про цю станцію. Але джерелом, гадаю, форум не може слугувати :) Але довіряти йому варто там багато реальних знавців спілкується.--Tttaaannne 16:34, 7 вересня 2011 (UTC)

Вікіконференція 2011

Привіт! Запрошую тебе на першу українську Вікіконференцію, що відбудеться у Львові наступної суботи, 17 вересня. Проїзд до Львова й назад тобі буде відшкодовано.

За бажання, ти також можеш підготувати коротеньку (3—7 хв.) доповідь чи виступ присвячений ідеям чи спостереженням щодо Вікіпедії та інших вікіпроектів, які варто поширювати чи обговорити, або які будуть цікавими іншим вікіпедистам.

Реєструйся на сторінці конференції. --Α.Μακυχα 17:43, 9 вересня 2011 (UTC)

Бомбардирів

Бачу, що Ви дали зауваження до ПФЛ за Швея і скільки голів Він забив. Я додав знак запитання теж про Радіонова. (Brudder Andrusha) 173.15.175.145 13:22, 11 вересня 2011 (UTC)

Ліцензія

Вітаю! Я отримав письмовий дозвіл краєзнавчого музею Знам'янки публікувати його світлини під вільною ліцензією. Сподіваюся, цього досить . З повагою --незалежний дописувач 17:40, 12 вересня 2011 (UTC).

Привіт :) є Макіївка-Вантажна і Макіївка-Пасажирська. Тому перейменувати Макіївка-Вантажна у станція не вийде. Чи ти інше мав на увазі? --Erud 17:27, 12 вересня 2011 (UTC)

Та станція, що названа Макіївка-Вантажна офіційно зветься просто Макіївка. А іншу, щоб не плутати, назвали Макіївка-Пасажирська.--Анатолій (обг.) 20:07, 12 вересня 2011 (UTC)

Жовтневе

Агонку, до Харківської дирекції належить дві платформи Жовтневі. Одна біля Харкова, а друга, про яку я написав статтю, ближче до Балаклії. Тому я так і назвав.--Tttaaannne 09:29, 14 вересня 2011 (UTC)

У довіднику станцій УЗ одна. Ввеччері ще гляну в атласі.--Анатолій (обг.) 09:31, 14 вересня 2011 (UTC)
Перша та Друга. Першої нема в атласі, а в розкладі обидві є. Друга в атласі позначена як з.п. А перша в гуглі явно на станцію не змахує, лише дві платформи та дві колії.--Tttaaannne 09:34, 14 вересня 2011 (UTC)
Ми можемо викрутитися і одну з них назвати октябрською :) А станції Жовтнева — то на Львівській і Одеській залізницях.--Анатолій (обг.) 09:39, 14 вересня 2011 (UTC)
Ну що поробиш, якщо у радянські часи фантазії не було. В Луганську і досі можна побачити штук 20 провулків, Лутугінсьий 1-й...Лутугінський 20-..., припустимо :)--Tttaaannne 09:41, 14 вересня 2011 (UTC)
А як квитки до них брати? Мені іноді не до тієї Тарасівки дають квиток, так вони знаходяться на різних залізницях, в різних областях, а тут недалеко один від одного, та ще й в одній дирекції. Як касири їх розрізняють?--Анатолій (обг.) 10:23, 14 вересня 2011 (UTC)
По-перше, одне Жовтневе знаходиться під Харковом, де живе дуже багато народу, а інше поблизу маленького села, тобто зрозуміло, що потік народу нерівноцінний. А по-друге, мабуть, ті хто їздить до того села, просто одразу кажуть, припустимо Балаклійська (бо Балаклійський район), чи ще що небудь. Як зупинки маршруток не завжди називають офіційно.--Tttaaannne 10:27, 14 вересня 2011 (UTC)
Якщо брати квиток на тій самій лінії, де розташований з.п., то вам дадуть і по неофіційній назві. Якщо ж брати квиток на іншій лінії, де касир може вперше чути таку назву, вона вбиває в комп'ютері Жовтневе, він їй видає 4 варіанти, касир не задумуючись обирає першу і виходить, що ваш квиток коштує вдвічі (в кращому випадку) дорожче. А приміські квитки поверненню не підлягають, Потім довго будете доводити касиру, що вона була неправа, а вона вам скаже, що їх вона нічого н езнає, їй комп'ютер таку ціну видав.--Анатолій (обг.) 10:43, 14 вересня 2011 (UTC)
Не знаю, не стикався з такою ситуацією.--Tttaaannne 10:57, 14 вересня 2011 (UTC)

Доброго дня. Поясніть мені що це за редагування та що воно міняє у шаблоні? --Сіверян 19:36, 15 вересня 2011 (UTC)

З.п. Шечкове і гудове знаходять на території України і підпорядковані ПЗЗ, а Неонилівка в Росії, і підпорядкована МЖД (див. довідник станцій: вводите там назву станції і воно вам видає, якій залізниці воно належить і код), а перевірити, в яій країні знаходиться, можна за картою: [2].--Анатолій (обг.) 20:10, 15 вересня 2011 (UTC)

Катедральна площа

Привіт! У далекому 2009-ому ти трохи перестарався :) Не знаю, як на рахунок решти "кафедр"-"катедр", бо не є великим знавцем мови, але те, що площа Катедральна - це факт --DixonD 10:42, 20 вересня 2011 (UTC)

Вишневе (місто)

На радянському гербі вказаний 1887 рік — як рік заснування міста. Який ще факт потрібний?--Kamelot 23:09, 20 вересня 2011 (UTC)

Нестиковка з датами. Якщо залізницю збудували в 1870 році[3], а станцію Жуляни — в 1876, то як 1886 році могли розробити її план?--Анатолій (обг.) 23:17, 20 вересня 2011 (UTC)
Та той розділ геть потрібно викинути. Вокруг да около а не про Вишневе. Ще написали в картці, що Найближча залізнична станція: — Вишневе (до 2002 року Жуляни). Маячня повна. Я ще в 1991 році їзжив з Києва до Боярки через станцію Вишневе. Повикидати маячню і все--Kamelot 23:25, 20 вересня 2011 (UTC)

UTC+2 +1h = UTC+3

Доброго вам дня. Будь-ласка не повертайте неправильну інформацію знову на Вікіпедію у розділі новин щодо рішення ВР України по часовому поясу. Вітер 12:07, 21 вересня 2011 (UTC)

Чого ж неправильну? Так написано в постанові ВРУ.--Анатолій (обг.) 12:09, 21 вересня 2011 (UTC)
У ВРУ пишуть те, що вони собі хочуть, але дійсність від маніпуляції словами не змінюється й по суті такого рішення Україна на постійно переходить у третій часовий пояс, що географічно відповідає областям Поволжя. Для чого у Вікіпедії заплутувати інформацію? На мою думку її слід подавати просто і зрозуміло. Успіхів вам! Вітер 12:15, 21 вересня 2011 (UTC)
Щодо напосітйно — це ще не факт. Он Грузія в 2004-му перейшла на UTC+3, а через рік змінила на UTC+4. Так само і в нас може бути.--Анатолій (обг.) 12:17, 21 вересня 2011 (UTC)
Тут я з вами повністю погоджуюся, але наразі реальної інформації про якесь додаткове рішення по цьому питанню ми поки що не маємо. Час покаже ... Вітер 12:21, 21 вересня 2011 (UTC)

Вітаю! Висловіть власну думку ось тут. --Dim Grits 14:54, 21 вересня 2011 (UTC)

Перейменування сіл Поліського району

Чому ти вважаєш, що перейменування 6 НП Київської області не остаточні? «Клопотати перед Верховною Радою України про перейменування» може означати клопотати про опублікування у відомостях ВР. Зазвичай же для перейменувань достатньою лише рішення облради, а ВР не підтверджує перейменування, а лише опубліковує інформацію про них. Чи не так? — Denat 08:20, 22 вересня 2011 (UTC)

Згадаймо історію з Буймиром. Його ніби як перейменували, а потім ЖОР скасувала це рішення, а у ВВР так і не опублікували.--Анатолій (обг.) 09:00, 22 вересня 2011 (UTC)
Ну то там же є рішення, яким скасовується частина попередього. А інші статті ми перейменували. Опублікування можна чекати 12,5 роківвипадку з Лопушним, як я розумію, була просто орф. помилка у попередньому рішенні, а не затримка опублікування на 20,5 років). — Denat 15:47, 22 вересня 2011 (UTC)
Однак у випадку з Буймиром ЖОР сама перейменувала село, тут же вони клопочуть перед ВРУ перейменувати, а не лише опублікувати. Не кожен НП КОР може сама перейменувати. Якщо йому назву присвоювала ВРУ, то вона і перейменовує.--Анатолій (обг.) 15:52, 22 вересня 2011 (UTC)
Якщо назву присвоювала ВРУ, то вона і перейменовує — тільки ВРУ чи ВР УРСР теж (якщо присвоювала назви)? Тим шістьом населеним пунктам назви були присвоєні за часів СРСР. Червону Зірку, до речі, вже вважають Зіркою, як і у більшості випадків затяжних перейменувань.
І якщо під «клопотанням перед ВРУ про перейменування» мається на увазі перейменування Верховною Радою, то чому тоді для перейменування Бранепільської сільради виявилось достатньо рішення Київської облради? І все ж я вважаю, що статті можна перейменовувати. Статтю про Щербашинці ж перейменували за 3 роки до появи постанови сільради (навіть не КОР і не ВРУ) (хоча, з іншого боку, там була відома лише інформація про дорожні знаки та текст у газеті). — Denat 17:08, 22 вересня 2011 (UTC)
ВР УРСР або ВРУ. А сільради перейменовує виключно обласна рада або ВР АРК. Он на Хмельниччині смт Ясне і село Мануїльське ВРУ перейменувала ще на початку 90-их, а відповідні ради до середини 2000-их були Ясненською і Мануїльською, поки ХмОР не перейменувала. А зі Щербашенцями, як бачимо, поспішили. --Анатолій (обг.) 08:50, 23 вересня 2011 (UTC)

Що це таке?

Я не зрозумів вашого демаршу по моїх статтях про київські маршрутки. Відкотив всі редагування, бо після завершення обговорення на сторінці вилучення цих статей пройшло менше місяця (це правило щодо повільного вилучення, тим паче щодо швидкого), тому ці номінації я розцінюю не інакше, як доведення до абсурду. Замість того, щоб виносити на вилучення, запропонуйте проект критеріїв значимості транспорту. Наступна номінація, будь ласка, не раніше 10 жовтня — і на повільне вилучення. --Oloddin 15:27, 22 вересня 2011 (UTC)

То швидке вилучення. Там не треба чекати кілька місяців. А ВП:ЧНЄВ — основоположне правило Вікіпедії, тож його ігнорувати ми не можемо. Шаблони швидкого вилучення може прибирати тільки адмін. Інші мають ставити {{Hangon}}.--Анатолій (обг.) 15:50, 22 вересня 2011 (UTC)
Це ніяк не стосується жовтих сторінок. Такої інформації там нема. Якщо не припиниш, я буду робити відкати. Тебе за правилами можна буде заблокувати за війну редагувань--Kamelot 15:57, 22 вересня 2011 (UTC)
Як нема? У жовтих сторінках є схема руху транспорту із зупинками.--Анатолій (обг.) 15:59, 22 вересня 2011 (UTC)
Про жовті сторінки мова йде у правилі «Вікіпедія — не каталог», а це НЕ каталог. В статтях не лише тривіальна інформація. --Oloddin 16:00, 22 вересня 2011 (UTC)
не каталог і не довідник. А тут якраз довідник маршрутних таксі.--Анатолій (обг.) 16:03, 22 вересня 2011 (UTC)
Власне, підсумок вже підбито адміністратором. --Oloddin 16:08, 22 вересня 2011 (UTC)
Вам не видається, що номінація на вилучення 579 маршрутки — це доведення до абсурду? Будь ласка, не номінуйте маршрутки на швидке вилучення: це вже багаторазово робилося, і статті залишалися. При цьому особисто я вітаю створення цієї статті, незважаючи на всю показовість створення цієї статті, а саме «Якщо у Вікіпедії вже є незначимий мотлох, нехай його буде більше! Статті Oloddin'а живуть, то чим я гірший?». Опустимо, що це теж доведення до абсурду. Навіть не знаю, чого ви причепилися до маршруток. Втім, прибрав категорії про київське маршрутне таксі і транспорт Печерського району, а також перейменував статтю, бо маршрутка сполучає КИЇВ і ТАРАСІВКУ як географічні об'єкти. --Oloddin 23:34, 23 вересня 2011 (UTC)
На вилучення я номінував редирект з непраивльною назвою, щоб перейменувати для одноманітності назв. А щодо 801: нумерація маршрутів то київська, тож уточнення «Київ» там підходить.--Анатолій (обг.) 23:37, 23 вересня 2011 (UTC)
З якого джерела ви брали вартість проїзду? --Oloddin 00:05, 24 вересня 2011 (UTC)
А я щодня нею їжджу.--Анатолій (обг.) 00:08, 24 вересня 2011 (UTC)

Населення районів

Антолію, що я зробив не так? Шаблон:Населення районів АРК, Білогірський район (Крим). Допоможи будь ласка. --ДмитрОст 14:48, 24 вересня 2011 (UTC)

Виправив статтю і шаблон.--Анатолій (обг.) 14:43, 24 вересня 2011 (UTC)
Дуже вдячний! --ДмитрОст 14:41, 24 вересня 2011 (UTC)
Щось не так? --ДмитрОст 21:42, 24 вересня 2011 (UTC)
НУ ви дивіться, що відображається у статті після ваших редагувань. Там було пусте місце замість населення. І до чого тут Жмеринка до населення областей? До того ж я вважаю, що не треба в картці писати населення всієї міськради, а лише міста, а якщоо писати про м/р, то це зазначати в дужках.--Анатолій (обг.) 21:45, 24 вересня 2011 (UTC)

Транскрибування

Відміна "чохом" всіх правок, як правило "викидає з водою і дитину" (за німецькою приповідкою). Треба все ж обговорювати. Ось для прикладу астероїд "Hällström". Назва від імені фінського вченого, який у німецькій Вікіпедії пишеться так: Gustav Gabriel Hällström. Транскрибування "Hällström" дає "Гельштрьом" (тобто у перекладі - "Світлий потік" або "Світлий струмок". Якщо ж говорити взагалі про транскрибування з латинки (англійська, німецька, французька та ін.) то "Н" - це наше "Г", але ніяк не "Х" (як у росіян). Це росіяни не маючи м"якого "Г" замість нього латинське "Н" транскрибують як "Х". Ви ж скрізь практично перейшли на зрусифікований варіант транскрипції "Н"→"Х". Це справедливо у окремих випадках, скажімо наведеному Вами на моїй сторінці прикладі з яповської мови. Дуже прошу Вас повернутися до зроблених Вами правок і врахувати українське транскрибування "Н"→"Г", а не "Н"→"Х". З повагою--Білецький В.С. 07:14, 25 вересня 2011 (UTC)

Повністю підтримую пана Білецького. Я не є німецьким філологом, але на базі знань з німецької, отриманих при її вивченні у школі, технікумі і університеті, не можу без валідолу дивитися як у нас поголовно німецьку H транслітерують в Х як в російській мові, у якій літера Г відсутня і замість неї використовують Х. Х у німецькій мові пишеться як CH. --VPrypin (обг.) 10:20, 25 вересня 2011 (UTC)
Там з літерою H у кожній мові свої правила: в іспанців, французів вона не читається, у німців буде г, в англійців усе ж ближче до х, а щодо шведів (того ж Гельстрема) — я точно казати не можу, шведську мову не знаю, але в них там не все просто. Так футбоілста Källström називають Чельстрьомом, команду Djurgården узагалі називають Юргорден. А ö за нашим правописом передається як е, а не ьо (напр. Кельн)--Анатолій (обг.) 11:27, 25 вересня 2011 (UTC)

Автоматична заливка

Привіт! Як засновник і лідер проекту «Залізниця», ти міг би якось посприяти в організації автоматичної заливки статей про залізничні станції? Див. також Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Залізниця#Автоматична заливка статейMaryankoD 09:18, 27 вересня 2011 (UTC)

Користувач:SergoBot/Астероїди

Вітаю, а чому ти поміняв усюди звук «з» на «т»? Alecs 09:12, 27 вересня 2011 (UTC)

ну воно зазвичай транслітерується як т, а Резерфорд і Голсуорсі — то винятки. Див. § 97 правопису.—Анатолій (обг.) 09:20, 27 вересня 2011 (UTC)
Де логіка? =) Звук же "з". Ти ж не кажеш на погоду "вете" Alecs 09:24, 27 вересня 2011 (UTC)
Так там же не чисті з і с. В українській мові таких звуків нема. А систему тренслітерації не я придумував. І слова Агата, темза теж не я.--Анатолій (обг.) 09:26, 27 вересня 2011 (UTC)

Для чого? Шаблон:Navbox чудово його заміняє. --DixonD 19:19, 27 вересня 2011 (UTC)

У мене вийшло зробити шаблон так, я хотів його бачити, тому повернув старий добрий Navigation.--Анатолій (обг.) 22:44, 27 вересня 2011 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 18 годин.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Якісь невдалі жарти: [4], [5], [6] --AS 22:13, 29 вересня 2011 (UTC)

Шаблон Otheruses

Вітаю! Якщо знак «=» видає помилку, прошу допомогти із налаштуванням цього шаблону для повної його працездатності. З повагою --Consigliere Обг 19:30, 30 вересня 2011 (UTC)

Не бачу сенсу виділяти Азію окремо. Звертайтеся до когось із протилежного табору.--Анатолій (обг.) 19:33, 30 вересня 2011 (UTC)
Якби Ви допомогли, то ми б могли закрити цю давню суперечку навколо шаблонів Otheruses. З повагою --Consigliere Обг 19:36, 30 вересня 2011 (UTC)