Обговорення користувача:Ahonc/Архіви/жовтень 2017

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікіконференція 2017

Доброго дня! Раді повідомити, що сьома Вікіконференція 2017 відбудеться 25—26 серпня у Херсоні. Для участі необхідно зареєструватися.
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:31, 6 жовтня 2017 (UTC)

Вікі любить пам'ятки

Поясніть будь-ласка правку від 30 вересня. --Anticop (обговорення) 16:30, 7 жовтня 2017 (UTC)

Під час конкурсу ми не додавали фото до списків, щоб було видно, які пам'ятки «освітлинені», а які ні.--Анатолій (обг.) 16:47, 7 жовтня 2017 (UTC)

Список об'єднаних територіальних громад України

Доброго дня! Чому відмінено пересування Бобровицької громади вверх за списком згідно з датою утворення? Потрібно просто додати якесь посилання? Дякую за відповідь. --Markivci (обговорення) 12:34, 1 жовтня 2017 (UTC)

5.05 — це дата затвердження висновку щодо проекту рішення — передостанній етап, після цього ще місцеві ради мають затвердити сам проект рішення, тому дата затвердження висновку — це не дата створення громади. Дата створення — дата прийнятті рішення останньою з рад, яка увійшла до громади. Зазвичай я їх беру з повідомлень про створення громади у «Відомостях Верховної ради». Щодо цієї громади публікації у ВВР іще не було.--Анатолій (обг.) 12:43, 1 жовтня 2017 (UTC)
Сходки по селах уже відбулися, і згода місцевих рад уже є. Взагалі-то вже оголошено вибори на 29 жовтня 2017 року. Зокрема, є затверджений ЦВК "ПЕРЕЛІК об’єднаних територіальних громад, утворених у межах Чернігівської області, у яких призначаються перші місцеві вибори 29 жовтня 2017 року". Чи можуть бути вибори в не утворених громадах? :) Хоча, оскільки в нас ЦВК "прострочений" на пару років, можете вважати всі його рішення не чинними. :) Не наполягатиму на своєму щодо створеної Вами сторінки, це не дуже принципово.--Markivci (обговорення) 14:05, 9 жовтня 2017 (UTC)

Населені пункти Шевченківської територіальної громади

Вітаю! Будь ласка, поясніть на якій підставі Ви відкинули мої редагування про приналежність населенного пункту до ОТГ. Зокрема ці: Зелений Гай (Вітовський район), Полігон (селище) ? --Kirotsi (обговорення) 06:59, 5 жовтня 2017 (UTC)

ОТГ — це не орган місцевого самоврядування, ОТГ — це адміністративна одиниця, а орган місцевого самоврядування — рада ОТГ.--Анатолій (обг.) 18:25, 5 жовтня 2017 (UTC)
Я таки був заплутався в змінах законодавства. Дякую за уточнення)
Утім від цього питань не поменшало. Поясню предметно.
До Шевченківської територіальної громади ввішли населені пункти, що входили до складу низки сільських рад: Шевченківської, Зеленогайської, Котляревської, Мирнівської, Полігонівської. Відповідно в статтях про ці села та селища проставлені дореформені ради.
Питання: як бути із органами самоврядування населених пунктів сучасної Шевченківської ОТГ, які донедавна відносилися до "сторонніх" сільрад?
Згідно із Законом "Про добровільне об'єднання територіальних громад" повноваження дореформених сільрад завершуються в день набуття повноважень сількою радою, обраною об'єднаною територіальною громадою (ч. 2, ст. 8.)
Мені спадає на думку замість "Орган місцевого самоврядування — Зеленогайська сільська рада" вказати, що "Повноваження органу місцевого самоврядування виконує Зеленогайська сільська рада. До набуття чинності сільської ради від Шевченківської ОТГ." (Для цієї сттатті)
Пане, Анатолію, що порадите?
Ну я зазвичай пишу «село в такій-то громаді такого-то району такої-то області», а який у громади ОМС можна прочитати у статті про громаду.--Анатолій (обг.) 19:26, 10 жовтня 2017 (UTC)

Списки пам'яток Києва

Привіт. Оскільки обговорення у вас не пішло, повідомляю про вжиті заходи:

Дякую за розуміння — NickK (обг.) 20:05, 1 жовтня 2017 (UTC)

@NickK: Боюсь не вийде. За 5 років не дійшли згоди, тож і зараз не дійдемо. Тут потрібне рішення третьої особи.--Анатолій (обг.) 20:17, 1 жовтня 2017 (UTC)
Не вийде висловити аргументи? Не вийде більше не змінювати без обговорення? Бо я можу бути тією третьою особою, яка підіб'є підсумок, якщо ви обоє висловите свої аргументи. У крайньому разі можна зробити голосування оргкомітету, якщо ніяк інакше не вийде — NickK (обг.) 20:23, 1 жовтня 2017 (UTC)
Не вийде домовитись. Ага, голосування оргкомітету місяцями тривають, теж мені вихід.--Анатолій (обг.) 20:27, 1 жовтня 2017 (UTC)

@NickK: то як з підсумком?--Анатолій (обг.) 19:27, 10 жовтня 2017 (UTC)

ВП:НО

Прохання утримуватись від особистих випадів [1].--yakudza 14:37, 23 жовтня 2017 (UTC)

"Вандалізм"

Доброго вечора. Що у вашому "розумінні" вандалізм?. Де прописано, що шаблони мають бути без національних барв?. Адже ж Вас саме національні барви Каталонії так дратують:). Пам'ятаю таку ж реакції у совків-малоросів на українські барви під час проголошення Незалежності України. Собакам гавкати, а каравану йди...

А де написано, що вони мають бути різнобарвні? Ми ж тут не аплікацію робимо, а енциклопедію пишемо. І чого до проголошення незалежності Каталонії шаблони мали стандартні кольори, а тепер раптом мають їх змінити?--Анатолій (обг.) 17:20, 28 жовтня 2017 (UTC)