Обговорення користувача:Ahonc/Архіви/листопад 2021

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Перейменування

Доброго дня, хотів у вас уточнити, на якій підставі ви скасували перейменування статті, якщо офіційний сайт єпархії вказує її назву як Дніпровська єпархія. До чого тут посилання на стару архівовану інтернет-сторінку? --Гетман (обговорення) 22:56, 23 листопада 2021 (UTC)

У сенсі на стару? Там посилання на ЄДР. Це актуальна назва єпархії, і вона не змінювалася. Єпархія названа за областю, яка не перейменовувалася. У нас вказуються назви офіційні, а не так, як називають місцеві. Он архієпископ Афанасій на сайті своєї єпархії теж називає себе Харківським і Полтавським, хоча за рішенням Синоду він Харківський і Ізюмський. Ось офіційне видання ПЦУ 2020 року, з переліком єпархій, там вона названа Дніпропетровською (див. стор. 127). Тож я не бачу підстав змінювати назву: ЄДР і офіційне видання ПЦУ мають більшу вагу, ніж сайт єпархії.--Анатолій (обг.) 23:06, 23 листопада 2021 (UTC)
Ось ще документи: у назвах громад використано назву «Дніпропетровської єпархії» [1][2]. І це розпорядження за жовтень 2021 року.
Так само тут: [3] Дніпропетровську духовну семінарію перейменували на Дніпровську, але при цьому назва єпархії на Дніпропетровську (див. п.2 рішення № 10).
І тут (журнал № 4) вживається Дніпропетровська єпархія.--Анатолій (обг.) 23:20, 23 листопада 2021 (UTC)

Вітаю, пане Ahonc/Архіви/листопад 2021! В понеділок почали писати про Київщину, був би радий, якби Ви глянули на статті до створення, і ті що до покращення ― може знайдете для себе щось цікаве. Буду радий побачити Вас серед учасників тижня, будь-який внесок буде помічним. З повагою — Шиманський હાય! 14:57, 11 листопада 2021 (UTC)

Онлайн-конференція CEE Meeting 2021 пройде 5—7 листопада; доступні стипендії на участь від «Вікімедіа Україна»

Привіт!

5—7 листопада пройде Wikimedia CEE Online Meeting 2021 — щорічна конференція вікіспільноти Центральної та Східної Європи.

Громадська організація «Вікімедіа Україна» надає стипендії на онлайн-участь у заході. Cтипендія може покривати, наприклад, вартість навушників чи мікрофона; догляд за дітьми на час конференції; інші витрати, корисні для участі в онлайн-конференції.

Дедлайн для подання на стипендію — 2 листопада, завтра (якщо вам потрібно більше часу, напишіть мені).

Ви отримали це повідомлення, бо входите до лав членів ГО «Вікімедіа Україна» і/або брали участь у схожих заходах в минулому.

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 12:57, 1 листопада 2021 (UTC)