Обговорення користувача:Ahonc/Архіви/травень 2019

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

ВП:НВ

Вітаю, @Ahonc:! Повідомляю всіх, залучених до попереднього обговорення. В нинішньому стані ВП:НВ викликає багато питань і взагалі не діє. Згідно з рядом пропозицій до нього внесено поправки і зміни. Якщо ви ще не проголосували, прохання перейти на цю сторінку і проголосувати. Сьогодні останній день. Завтра можна внести уточнення, доповнення, зміни, але принаймні ми вже будемо мати основу. Mykola Swarnyk (обговорення) 17:32, 31 травня 2019 (UTC)

Богдан

І що? Нащо це вказувати в новині? Ви ще напишіть, що Маріонетка КОломойського склала присягу… У нас НТЗ. Ми маємо подавати факти нейтрально.--Анатолій (обг.) 21:33, 21 травня 2019 (UTC)
  • Бо це важлива інформація, оскільки призначення люстрового порушує закон, згідно якого 10 років Богдану забороняється займати такі посади, та й попереднє адвокатство теж важливе, це ж прямі факти, не вигадки і не роздуми.--Бровар (обговорення) 21:37, 21 травня 2019 (UTC)
    Про це можна написати в статті, а не в новині. Новини мають подаватись нейтрально. Ви ж чомусь не пишете, що Зеленський — маріонетка Коломойського. А взагалі більш важливою новиною тут мало би бути те, що Президент розпустив раду, а не хто посів посаду глави АПУ.--Анатолій (обг.) 21:39, 21 травня 2019 (UTC)
  • Ну от якби я написав "маріонетка" - то це б не було нейтрально, а так лише сухі факти, повна нейтральність. Що до розпуску, точніше порушення Конституції, то про це теж можна написати. Обидва факти важливі бо порушують законодавство.--Бровар (обговорення) 21:44, 21 травня 2019 (UTC)
    Те, що подано зараз, є нейтрально. Читач зайде в статтю і почитає там те, що йому буде цікаво. Так же ви відразу описуєте з негативного боку, ви нав'язуєте читачеві певну точку зору. Це ви вважаєте, що порушують законодавство, але ви не можете тлумачити закони. Це ваша точка зору, ваша інтерпретація законодавства.--Анатолій (обг.) 21:47, 21 травня 2019 (UTC)
  • До чого тут моя точка зору? Почитайте закон, 17 травня розпалась коаліція, в них місяць щоб зібрати нову, а лише потім президент може розпустити раду.--Бровар (обговорення) 21:54, 21 травня 2019 (UTC)
Але в Конституції не написано, як розпадається коаліція. Я вважаю, що цей пункт він не порушив, але порушив інший — про неможливість розпуску в останні 6 місяців повноважень. Але зновву ж таки: це моя інтерпретація закону, у вас вона інша. Це вже підтверджує те, що єк кілька точок зору. Он щойно читав статтю, що Глава АПУ не підпадає під закон про люстрацію… Ще одна точка зору. Піду почитаю закони…--Анатолій (обг.) 22:04, 21 травня 2019 (UTC)
І дійсно, в законі «Про державну службу» сказано, що він не поширюється на Главу АПУ (ст. 3, ч.3, п.2)--Анатолій (обг.) 22:09, 21 травня 2019 (UTC)

хоч ми й антагоністи

Привіт. Хоча ми є антагоністи в деяких (або чималій кількості питаннь), але останнім часом, наші думки почали збігатися)))) - особливо коли в укр-вікі виникло "об'єднання" (з позавікі-простору), яке намагається за будь-що пролізти в адмін-склад та перетягнути на себе ковдру модерації укр-вікі. Агонку, тобі не видається, що їх "стало забагато", і щось аж нааааадто дрібязкові речі вони роздувають (наче надувають якусь бульбашку))). Спостережливості в тя' не відняти - тож пригляни, уважно...бо то лише початки)))--Користувач:Когутяк Зенко (обговорення) 16:36, 19 травня 2019 (UTC)

Згідно Вікіпедія:Авторитетні_джерела будь-яка інформація має бути підтверджена посиланням на джерела й жодних винятків там не зазначено! Також там сказано:

Якщо ви сумніваєтеся у правдивості якої-небудь інформації, але не маєте повної, заснованої на джерелах упевненості в помилці, не слід відразу вилучати сумнівний фрагмент, тому що деякі учасники можуть звинуватити вас у тім, що ви не дали їм шансу на поліпшення статті (у цілому це складає враження агресивних дій). Тому краще ставити після сумнівних висловлювань шаблон {{fact}}.

Тож видалення звідти шаблону fact не є обґрунтованим!

А інформація на сторінці Вікіпедія:Транслітерація японської мови українською абеткою не просто підлягає сумніву - вже не раз було доведено в численних обговореннях, що інформація там абсолютно не відповідає дійсності, що було підтверджено посиланнями на джерела. Тобто наразі ця службова сторінка містить неправдиву інформацію, яку, на жаль, вже багато років не вдається виправити. І насправді поточний текст сторінки є відвертим вандалізмом! З таким же успіхом там можна було б написати, що Земля пласка і це науково доведений факт і теж стверджувати, що це не потребує джерел. Dotrox (обговорення) 21:29, 9 травня 2019 (UTC)

ВП:АД стосується статей — сторінок основного простору. Ця ж сторінка у просторі «Вікіпедія» — це службовий простір, для нього не треба зазначати АД. Мало того, там сказано, що це настанова, отже таке формулювання колись було затверджено спільнотою Вікіпедії.--Анатолій (обг.) 21:40, 9 травня 2019 (UTC)

Реверт

https://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вересівська_сільська_рада&oldid=prev&diff=24954328 Якщо оригінал рішення Житомир міськради у підпорядкуванні якої територія Вереси сільради не доказ залишити правку то виникає питання що взагалі є доказом : недореєстри і недобази типа http://atu.minregion.gov.ua/ua/karta чи недокартки сільрад на сайті Верховної ради (у кожній статті про сільраду ) у яких не відображається взагалі ліквідовані сільради Я малюю кордони адмін устрою України в Openstreetmap і прекрасно розумію вашу розгубленість б оз реформою Уряд робить її по приенципу ліва рука не зна що робе права рука, місцеві ради поакручували такого ще при СРСР шо мозо к виносить Але рівшення є рішення --Bohdan Bondar (обговорення) 06:58, 9 травня 2019 (UTC)

Я відкотив, потім трохи переписав вступ.--Анатолій (обг.) 09:55, 9 травня 2019 (UTC)
@Ahonc:я румунам писав то знайшов оригінал рішення про старостинський округ https://ro.wikipedia.org/wiki/Veres%C3%AE,_comun%C4%83_teritorial%C4%83_urban%C4%83_J%C3%AEtom%C3%AEr,_regiunea_J%C3%AEtom%C3%AEr--Bohdan Bondar (обговорення) 10:04, 10 травня 2019 (UTC)

Щодо Файл:Flag VB Mont Blanc.jpg

Roman Borecskij Вітаю! Щодо файлів Файл:Flag VB Mont Blanc.jpg та Файл:Flag VB Kazbek.JPG які я завантажив повідомляю що їх власники альпіністи-аматори зображені на першому і на другому фото не є дописувачами вікіпедії, але за їх згодою і дозволом, навіть проханням я їх завантажив для ілюстрації статті про прапор Великих Бірок. Ці файли ніде більше не були опубліковані тому прошу їх не видаляти.-- Roman Borecskij(Обговорення користувача:Roman Borecskij) 14:47, 07 травня 2019 (UTC)