Обговорення користувача:Andrew J.Kurbiko/Архів 8

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Десь було обговорення щодо іменування- вилучення-об'єднання категорій? Ви видаляєте батьківські категорії для усіх статей про автошляхи України. Зрозуміло, що автошлях дещо синонім автодорога, але термін шлях десь між термінами дорога та маршрут. Користувачі будуть шукати категорії за назвами статей.--Avatar6 (обговорення) 18:05, 12 вересня 2016 (UTC)

Та в тих категоріях чорт ногу зломить. Дороги-Дороги за країною—Дороги України-Автомобільні шляхи України --Andrei Kurbiko (обговорення) 20:16, 12 вересня 2016 (UTC)

Wikidata weekly summary #226

Вітаю. У статті написано, що в ній «наведено список усіх паралімпійських чемпіонів незалежної України». Я хотів би перевірити цю інформацію, але не можу, бо в єдиному посиланні у статті її не знайшов. Не могли б Ви вказати джерело, яким користувались. Справа в тому, що є питання по Крижановський Дмитро Леонідович. Подробиці на СО колеги KuRaG. --Олег (обговорення) 15:51, 19 вересня 2016 (UTC)

Wikidata weekly summary #227

Wikidata weekly summary #228

Запрошення до тижня Михайла Грушевського

--Arxivist (обговорення) 13:38, 28 вересня 2016 (UTC)

Вітаю. Пропоную видалити цей шаблон (поставити га швидке вилучення) або зробити його перенаправленням на Шаблон:М'янма на Олімпійських іграх. Бо зараз ці шаблони дублюють один одного, і це тільки створює плутанину. Там була лише неузгодженість із прапорами, але я цю проблему вирішив. Тепер Шаблон:М'янма на Олімпійських іграх включає в себе і статті про Бірму, і відповідні прапори. Аналогічну ситуацію маємо з Шаблон:Демократична Республіка Конго на Олімпійських іграх, який включає в себе і статті про Заїр, і окремого шаблону про Заїр нема. Тому я більше не бачу причин тримати на додачу до Шаблон:М'янма на Олімпійських іграх ще й Шаблон:Бірма на Олімпійських іграх і пропоную Вам виконати одну з цих двох дій, які я вказав вище--Unikalinho (обговорення) 23:28, 30 вересня 2016 (UTC)

Гадаю, що зручніше тримати шаблони для кожного окремого коду МОК, а не країн, і заплутатися можна у вашій системі. --Andrei Kurbiko (обговорення) 08:50, 1 жовтня 2016 (UTC)
Правильно, тому я не пропоную видалити Шаблон:КраїнаОІ BIR (це якраз шаблон для коду МОК). А цей шаблон, так само як усі інші з цієї категорії -- це по суті просто збірка статей про цю країну на всіх ОІ. ЦІ шаблони доповнюються раз на 4 роки. І коли з'являється стаття про М'янму/Бірму на якійсь Олімпіаді, то доводиться доповнювати обидва шаблони. Навіщо це? якщо все це є тут, то навіщо ще й сюди дублювати? А щодо "у вашій системі" -- так це не "моя" система, так працюють усі подібні шаблони (приклад), і не тільки в нас (приклад). І завдяки цьому у відповідних роках маємо правильні прапори.
Давайте тоді так: я сам зроблю одне з чотирьох -- або зроблю редирект на М'янму, або поставлю на швидке (це навряд чи, але хтозна), або на повільне, або на об'єднання. Пізніше визначуся, що буде доцільніше.--Unikalinho (обговорення) 09:27, 1 жовтня 2016 (UTC)
Ну у англ. же теж Template:Infobox Olympics Burma окремий! окей, робіть вже редирект, або швидким, щоб воно не висило потім ще тиждень там. --Andrei Kurbiko (обговорення) 09:34, 1 жовтня 2016 (UTC)
Головне, аби полагодили все, та шоб у Бірма на літніх Олімпійських іграх 1980 була саме Бірма а не М'янма та Олімпійський комітет М'янми.
Добре, тоді зроблю редирект--Unikalinho (обговорення) 09:40, 1 жовтня 2016 (UTC)
Хм, не виходить. Все одно відображається М'янма. Треба якийсь виняток сюди прописати. Добре, тоді поки що поверну назад. Хоча от голландці, наприклад, мають собі М'янму... (nl:Birma op de Olympische Zomerspelen 1980). Тоді ще подумаю над цим -- може таки виставлю на повільне, щоб заодно обговорити загальну проблему--Unikalinho (обговорення) 09:55, 1 жовтня 2016 (UTC)

Wikidata weekly summary #229

Wikidata weekly summary #230

Доброго дня. Ви брали активну участь у міжнародному конкурсі із редагування у Вікіпедії статей про Центрально-Східну Європу CEE Spring 2016. Пропоную продовжити розпочате — з 23 жовтня розпочинається Міжнародний тиждень до 60-річчя Угорської революції присвяченій 60-тій річниці антикомуністичного повстання в Угорщині. Долучайтесь --Павло (обговорення) 13:20, 17 жовтня 2016 (UTC)

Wikidata weekly summary #231

в мене прохання по цій статті, зробити результати змагань, хоча б по тим, що вже наявні. --Jphwra (обговорення) 14:59, 15 жовтня 2016 (UTC)
а що з Косово, Андрію? Бо якщо я почну редагувати статтю, я просто приберу результати і зафіксую результати (медалістів). --Jphwra (обговорення) 15:15, 22 жовтня 2016 (UTC)

забігався. прибирайте, хай буде вже так! --Andrei Kurbiko (обговорення) 15:40, 22 жовтня 2016 (UTC)

Wikidata weekly summary #232