Обговорення користувачки:Antanana/Архів 2015

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

hello there! may I ask you to translate the post into your language? at the moment the post is in English and Ukrainian. it would be really great to have it in Turkish ;) --アンタナナ 01:21, 2 Ocak 2015 (UTC)

Допоможіть, якщо можете, з перекладом.

Застряг у перекладі з англійської. І не знаю до кого звернутись. Не можу перекласти уривок. Буду вдячний за поміч. Manefon (обговорення) 21:21, 4 січня 2015 (UTC)

"Using SAM’s mass spectrometer, scientists measured isotopes of helium, neon, and argon that cosmic rays produce as they go through rock. The fewer of these isotopes they find, the more recently the rock has been exposed near the surface. The 4-billion-year-old lakebed rock drilled by Curiosity was uncovered between 30 million and 110 million years ago by winds which sandblasted away 2 meters of overlying rock. Next, they hope to find a site tens of millions of years younger by drilling close to an overhanging outcrop."

Стаття - https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Mars_Science_Laboratory

Привіт! Вітаю з Новим роком! :-)

Глянь, будь ласка, що підправити? Я переклав з англійської, але не впевнений, що все так, як треба. --Nickispeaki (обговорення) 18:47, 5 січня 2015 (UTC)

привіт. дякую, Тебе також. м-мм, а що саме не так там може бути? забрала перенаправлення, а так виглядає на ок. у нас Base у шаблонах кохається --アンタナナ 23:59, 7 січня 2015 (UTC)
ой, Ти таки про передачу назв українською може Ahonc матиме час глянуть? я до вечора завтра не дуже на ВП час матиму… --アンタナナ 00:17, 8 січня 2015 (UTC)
Привіт. Та... агонк айяйкав і мордочки корчив. Тому я написав тобі. Ну, ти мовчала, то вже і ніку. Мдя! ;-0 Бейзу?.... Ну, якщо він ще не бачив, що я з агонком писали і він не скаже свою коронну фразу, що він НЕ знає англійської.... Тобто, як шаблон, наче ок. Хоча спочатку я навіть кинути хотів це діло - англійська версія досить сильно відрізнялася у коді від нашої - я б не осилив. А потім тупо спростивдонімагу і всьо наче вийшло... ;-) Ок. Бейзу завтра напишу, якщо Нікк нічого не напише. Ну... Ділов то може там не більше, ніж нам тут переписуватися. А може й менше. Хоча, хз? ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 01:19, 8 січня 2015 (UTC)

Доброго дня і веселих свят. Не могли б ви допомогти з оформленням фото цього користувача Vasyl Lopukh. Я в цьому розуміюся вкрай погано, а там є питання до авторства. Ви вже запитували про дозволи, проте наскільки я розумію користувач сам на даний час проживає в США і взяти дозволи в авторів з України проблематично. Могли б ви щось порадити? Дякую за допомогу.--Tata lv (обговорення) 10:37, 7 січня 2015 (UTC)

доброї пори доби і Вам! почитаю й відпишу. дякую --アンタナナ 23:32, 7 січня 2015 (UTC)

Доброго дня "Antanana" моє прохання про відновлення фотографій, які вилучив "Максим...", переадресувала "Tata lv". Йдеться ось про що. Фотографії це мій особистий фотоархів. Я був учасником Ансамблю "Дністер", на фотографії (Москва 1973) є я. Хто був фотограф у Мовскві 1973 року думаю навіть сам господь Бог не знає. Друга фотографія з Франції, де я також був. Я мав фотоапарат, щось фотографував я, щось фотографував один із наших керівників Роман Безпалко, який вже давно упокоївся. Ці фотографії є моєю власністю. Скажіть які ще "права" потрібно мати. Якщо формуляр Вікі вимагає заповнити якісь графи то очевидно слід передбачити таке - якщо неможна відповісти на поставлене запитання, (бо відповіді просто неіснує) то, очевидно, повинна існувати лоґістика, яка може заповнити графу відповіді на таке запитання. Звичайно я повновля ці фотографії. Дякую за розуміння і очікую поради та допомогу.--VL (обговорення) 14:55, 8 січня 2015 (UTC)

Добридень. Ви можете мені допомогти з вилученням цих шаблонів, документацій і категорії? Колись помилково створив, тепер вони не потрібні. Я вже повилучав їх зі статей основного простору. Дякую. -- Корінь обг 08:30, 18 січня 2015 (UTC)

Доброго дня! Оскільки Ви створювали статті про школи, прошу долучитися до обговорення. Якщо маєте певні ідеї щодо правила/критерію, запропонуйте свій варіант.--Сергій Липко (обговорення) 11:53, 19 січня 2015 (UTC)

Питання з АП

Привіт Антанано! Хочу запитати Вас, як доброго знавця АП. Яка ліцензія має бути у скріншотів, що були зроблені на сайтах Wikimedia Foundation? Чи відмінна вона від CC BY-SA 3.0, чи немає там якогось підводного каміння? І кого за автора вказувати? Звісно, це похідна робота, але перший автор хто? Wikimedia Foundation? — Green Zero обг 14:27, 19 січня 2015 (UTC)

Привіт! Я саме нещодавно мав справу із скріншотами, тому відповім. Для ліцензування локальних зображень у нас є шаблон {{wikipedia-screenshot}}, але я б радив вантажити одразу на Вікісховище, і використовувати тамтешній шаблон commons:Template:Wikipedia-screenshot — у самому шаблоні сказано, що на скріншоти поширюється ліцензія CC BY-SA 3.0, винятком є лише логотипи (наявність логотипа на скріншоті), використання яких може потребувати дозволу. А щодо автора — то за моїми спостереженнями, найчастіше вказують саме Фонд Вікімедіа, так роблю і я. Не знаю, може є ще якісь нюанси, я не в курсі…-- Piramid ion  15:09, 19 січня 2015 (UTC)

Стосовно тижня архітектури (не зміг знайти куди написати листа)

1. За своєю другою освітою, я культуролог і мене дуже цікавить взагалі мистецтво. Понад усе я захоплююсь рок-музикою і літературою модернізму, але думаю, що з точки зору культури найбільш важливим мистецтвом є архітектура. Адже архітектурна споруда належить не лише її творцям, вона постійно має якихось глядачів. ЇЇ не можна сховати в книжковій шафі чи повісити на стіні. Не потрібно платівок чи відтворювальних пристроїв, щоб її побачити. Серед видів мистецтва вона найважливіша для повсякденного життя людей і держави. Все відбувається всередині якихось будівель, в тому числі пов'язане з іншими видами мистецтва. Кожен раз, коли я відвідую якесь нове місто, я роблю це заради архітектури.

2. Пишучи стаття про архітектуру, я дізнаюсь про щось нове для себе. Взагалі я великий скептик стосовно нашої системи освіти, а написання статей до української Вікіпедії мені здається незрівнянно кориснішим. За цих п'ять місяців, що я пишу статті до Вікіпедії, я взнав набагато більше ніж з обидвох моїх вищих освіт і пів тисячі прочитаних книжок. Писати Вікіпедію дуже легко. Для цього навіть не обов'язково створювати нові статті, а можна виправляти якісь помилки. Можна перекладати статті з інших мов. Кожна дія щось додає до розуміння Вікіпедії й назавжди тут залишається. Я можу потім легко повернутися до своїх статей про архітектуру, щось туди дописати, виправити якісь помилки, краще запам'ятати термінологію. Можу написати статтю за створеним мною червоним гіперпосиланням і згодом передивлятись ланцюг таких червоних гіперпосилань, тощо. Це все поглиблює світогляд, розсуває картину світу. Я уявляю собі Вікіпедію як багатовимірну поверхню, яка складається з червоних посилань. І кожен раз, коли я роблю це посилання синім, я розсуваю межі Вікіпедії. Це також ніби як архітектура власного світогляду.

3. Архітектура має дуже багату термінологію і коли ми пишемо про якусь будівлю, детально описуємо її елементи, то словник цієї статті виходить багатшим ніж у багатьох інших галузях. Мені взагалі щось проблематично знайти людей з якими можна було б поспілкуватись гарною українською мовою, а тим більше про якісь піднесені складні речі. А робити якісь гарні описи, постійно мати справу з українською мовою, приносить мені естетичне задоволення. Коли пишу статті про якісь архітектурні елементи, я ніби заново проживаю щось подібне, побачене в дійсності раніше. Я тут одночасно і письменник і читач. На папері ви не можете виправити свої та чужі помилки, незграбності граматичних конструкцій, неточності в перекладі термінології тощо. Тут ви можете зробити текст майже ідеальним.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 16:52, 20 січня 2015 (UTC)

Вандал

Погляньте на Спеціальна:Внесок/188.162.64.25 --Basio (обговорення) 09:24, 24 січня 2015 (UTC)

Привіт! Якщо у Вас буде можливість, то запишіться та прийдіть на вікізустріч. 28 лютого (субота) об 11:00 відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу статей «Військова справа у Вікіпедії». Захід буде проходити у Національному військово-історичному музеї України, Грушевського, 30/1 (Київ). Ярослав Тинченко, заступник директора з наукової роботи, хотів би мати можливість познайомитися та поспілкуватися із редакторам «Втрати силових структур внаслідок російського вторгнення в Україну (2015)» за нагоди --MediaWiki message delivery (обговорення) 07:50, 23 лютого 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Федоров Володимир Анатолійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:38, 27 лютого 2015 (UTC)

Вітаю! Запрошую до участі у Другому музейному тижні (11 — 24 березня 2015 року). --AnatolyPm (обговорення) 15:45, 27 лютого 2015 (UTC)

Доброго дня чи вечора. Дивився сторінку про вище вказаний парк, побачив що там світлин кіт паплакав. Думав докласти своїх, але побачив, що там Вами вже вилучалися світлини в жовтні 14-го року . Не допоможете інформацією, що там була за пригода. Бо місце гарнюнє (парк) й без світлин сторінка зовсім тмяна. Якщо буде на то Ваша ласка, скажіть, що там трапилося. Чи може якісь окремі вказівки що до фотографування саме цього міста (маєток та храм)? --Blitz1980 (обговорення) 22:56, 28 лютого 2015 (UTC)

і Вам доброї пори доби! переглянула вилучені файли — користувач вантажив не свої фото без дозволів:
{{Зображення
|Назва=Церква_Спаса_Преображення_Володимирівка_Краснокут_рн_Харків_об_вид_збоку_з_дзвіницею.jpg
|Опис=Церква Спаса Преображення у селищі Володимирівка (Краснокутський р-н, Харківська обл.), вид збоку (разом з дзвіницею)
|Автор=Олександр Ілліч Слуцький, м. Харків (отримана згода автора)
|Джерело=[http://sobory.ru/photo/index.html?photo=16841 sobory.ru]
|Час створення=3 червня 2006
|Ліцензія=див. нижче
}}
тож якщо Ви плануэде докласти свої власні фото — це просто чудово! --アンタナナ 23:03, 28 лютого 2015 (UTC)
Пробачайте, за невігластво, але я не зрозумів, чому була халепа? Я на власноруч зроблених світлинах ставлю "Зробив сам". Тут людина зазначила за згодою. Я щось не зрозумів. Розтлумачте мені будьласка, бо я...Аж руки чешуться світлини завантажити, але вагаюся.--Blitz1980 (обговорення) 23:20, 28 лютого 2015 (UTC)
користувач, що завантажив, зазначив, що отримана згода автора, але це твердження не відповідає дійсності. якщо Ваше твердження «Зробив сам» відповідає дійсності, то вантажте ;) --アンタナナ 23:23, 28 лютого 2015 (UTC)
п.с. більше про процедуру отримання (оформлення) дозволів написано тут: ВП:Дозволи --アンタナナ 23:23, 28 лютого 2015 (UTC)
Зрозумів! Красно дякую! Світлини 100%хенд-мейд. 2013 рік.ще раз дякую--Blitz1980 (обговорення) 23:27, 28 лютого 2015 (UTC)
Якщо цікаво, можете подивится. Світлини завантажено. Зроблена нова галерея світлин. Храм, будівлі, декор стін храму. Ще раз дякую.--Blitz1980 (обговорення) 00:42, 1 березня 2015 (UTC)

Крута

Я тільки зараз побачив). Круто)[1]--TnoXX parle! 22:09, 21 лютого 2015 (UTC)

привіт. дякую, правда, ще може бути апеляція --アンタナナ 23:10, 2 березня 2015 (UTC)

Вікіпедія любить пам'ятки

Доброго вечора! Наскільки мені відомо, ви є членом журі конкурсу «Вікіпедія любить пам'ятки», тому питаюся вас. Скажіть, статті повинні бути лише про українські архітектурні пам'ятки, чи можна і про закордонні?--ATOS1812 (обговорення) 17:23, 7 березня 2015 (UTC)

доброго! у межах цього конкурсу мова тільки про пам'ятки України (не тільки архітектурні, будь-які) --アンタナナ 17:49, 7 березня 2015 (UTC)
Я питаю це тому що про памятки в Україні написана пристойна кількість статей, принаймні про найбільш відомі. Натомість в україномовному розділі Вікіпедії немає безліч статей про архітектурні пам'ятки з багатьох куточків світу, які є загальновизнаними шедеврами мистецтва. Більше того, відсутні статті по багатьом пам'яткам, включеним до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, що є образливо. Що можете сказати про це?--— Це написав, але не підписав користувач ATOS1812 (обговореннявнесок).
м-мм, якщо братися вирішувати все й одночасно — нічого не вийде з 2012 року в Україні проходить національний етап фотоконкурсу «Вікі любить пам'ятки». за цей час учасниками було завантажено тисячі світлин, які ніде не використовуються. цей конкурс — спроба зрушити цю проблему із місця. саме тому фокус на українських пам'ятках --アンタナナ 18:01, 7 березня 2015 (UTC)
Чи не можна розширити тематику цього конкурсу, адже сама назва - "Вікіпедія любить пам'ятки" говорить сама за себе, тим більше враховуючи вище згадану мною ситуацію в українській Вікі?--ATOS1812 (обговорення) 17:55, 7 березня 2015 (UTC)

Снаприкінці березня має розпочатися конкурс CEE Spring, метою якого є створення статей на будь-які теми, повязані із країнами центральної та східної Європи. пам'ятки тих країн теж можуть бути описані. або (ідентифікувавши прогалину) Ви можете просто писати статті «про архітектурні пам'ятки з багатьох куточків світу, які є загальновизнаними шедеврами мистецтва». щоденно (чи коли у Вас є час та бажання) --アンタナナ 18:01, 7 березня 2015 (UTC)

Дякую за корисну інформацію. Скажіть, а чи не можете ви сказати, які ще конкурси плануються протягом найближчих півроку?--ATOS1812 (обговорення) 19:04, 7 березня 2015 (UTC)
Вас цікавлять саме конкурси статей? CEE Spring наче до літа триватиме. чи буде щось восени — сказати складно. у травні ще має бути фотоконкурс «Вікі любить Землю», у вересні — «Вікі любить пам'ятки» --アンタナナ 21:00, 7 березня 2015 (UTC)

питання

Antananочка прохання заглянути в запити до адмінів і заблокувати одного діяча. --Jphwra (обговорення) 16:47, 10 березня 2015 (UTC)

уже заблокували ;) --アンタナナ 16:51, 10 березня 2015 (UTC)
вже побачив. --Jphwra (обговорення) 16:51, 10 березня 2015 (UTC)

Дякую

Дякую за блокування вандала. --Jphwra (обговорення) 20:17, 10 березня 2015 (UTC)

Приєднуюсь. --Yukh68 (обговорення) 20:18, 10 березня 2015 (UTC)

НАСА

Доброго дня. Порадили звернутись до Вас щодо завантащення світлин. Не можу розібратися з ліцензіями, дуже багато інофрмації. Наприклад, я хотів би завантажити ці фото НАСА [1], як дізнатись що можна? І якщо можна, то які там ліцензії діють, бо не завантажував досі нічого. Дякую.--Manefon (обговорення) 08:22, 12 березня 2015 (UTC)

Template:PD-USGov-NASA. Якщо фото справді є на сайті НАСА, то вказуєте джерелом посилання на публікацію і можете завантажувати на Сховище. --SteveR (обговорення) 14:41, 12 березня 2015 (UTC)
Дякую.--Manefon (обговорення) 15:02, 12 березня 2015 (UTC)

Рішення «саобщєства»

Слава Україні! Не дуже цікавлюсь, хто є хто в укрвікі, поки не «переконають». Зауважив, що тими, хто пам'ятає подвиг вояків УПА, серед адмінів назвали себе тільки ви і ще хтось. Логічне питання: чому ви виконали рішення стосовно встановлення мені блоку на перейменування такої «спільноти»? Чи те, що ви пам'ятаєте - то так, байка для… Даруйте - але маю право знати.--Бучач-Львів (обговорення) 10:18, 26 січня 2015 (UTC) Мовчите…--Бучач-Львів (обговорення) 11:11, 27 січня 2015 (UTC) --Бучач-Львів (обговорення) 07:51, 2 березня 2015 (UTC)

Героям слава! пропустила якось Ваше повідомлення, перепрошую. зараз надто спорадично тут буваю. і тільки за конкретними справами. шаблони на моїй особистій сторінці — то мої особисті переконання чи уявлення. мої особисті преференції не можуть бути вищими за правила, які діють у ВП і які я зобов'язувалася дотримуватися й пояснювати. я можу писати в обговореннях «піяр», але не можу так писати у статтях. і повинна буду зробити відповідне зауваження користувачеві, який/яка буде так писати у статті. також зауважте, що зараз я б дійсно важливі для мене речі на своїй сторінці користувача не афішувала, бо вважаю, що щирості публічність не завжди додає. але тоді я була новачком. і вважала, що треба зазначати усе-усе… думала, що за цим можна знаходити інших користувачів, яким ця тема цікава. й зустрічне запитання: а яким чином подвиг вояків УПА стосується (не)дотримання правопису в україномовному розділі Вікіпедії? --アンタナナ 23:09, 2 березня 2015 (UTC)

Панно (пані) ! Логіка проста: наша просякнута корупцією «академічна спільнота» ще довго, вочевидь, буде , даруйте, «чухатись», перш ніж щось змінить в совково-змосковщеному «правописі». Моє «недотримання правил» стосується тільки власних назв, імен, зокрема, московитів, поляків. Порівняйте, для прикладу: Конєцпольскі та Конецьпольський, Васілій та Василь і т. д. Стосовно правил ВП - то в мене є таке зауваження: якщо є очевидним факт обзивання, ссобливо безпідставного, іншого дописувача, той, хто обізвав, повинен перепросити. У випадку відмови це зробити - безстрокове блокування «обзивайла». Я про це говорив ще десь рік назад. І що? Тому не гнівайтесь, але ті «правила», той «правопис», погодьтесь, потребують вдосконалення.--Бучач-Львів (обговорення) 07:20, 3 березня 2015 (UTC) До речі. Згадав: Васіль Бикав, а не Василь Биков. То, правда, білорус. Стосовно УПА: ви ж читали книги, писані як упівцями, так і їх родичами, сучасниками.

привіт. зміни не повинні йти з Вікіпедії. зміни повинні відбутися у головах. Вікіпедія тільки відображає дійсність. не читала кращої граматики, аніж у Сїмовича. але я не пишу як він писав у статтях. бо такі правила. до речі, Ви про такого пана чули? --アンタナナ 20:39, 5 березня 2015 (UTC)

Ви трошки перейшли на особисте стосовно Сїмовича (це про те, чи я чув). Легку іронію (можливо, від втоми), будь ласка, залиште собі. Якщо ви вже так перфект знаєте всі правила вікі - я не знаю - будь ласка, наведіть то правило, яке підтвердить ваше твердження зміни не повинні йти з Вікіпедії (можна англійською). Дякую. А як правило відсутності незмінних правил? про нього знаю.--Бучач-Львів (обговорення) 10:59, 10 березня 2015 (UTC)

доброго дня. я Вам навела приклад особистого, яке не може впливати на всіх. читайте Вікіпедія:Чим не є Вікіпедія, щоб краще зрозуміти чим Вікіпедія не є. і «правило відсутності незмінних правил» не може суперечити Вікіпедія:П'ять основ --アンタナナ 11:24, 10 березня 2015 (UTC)

1) Тоді будь ласка конкретизуйте ваш вислів «зміни повинні відбутися у головах». Про що йдеться? 2) Стосовно 5 основ. Не читав давно - але якось треба вказати, що вони - незмінні. А правило незмінності їх не торкається.--Бучач-Львів (обговорення) 07:11, 11 березня 2015 (UTC) Заодно подивіться на дії адміна геохема. так недалеко і до Бабаєвський район.--Бучач-Львів (обговорення) 08:25, 16 березня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у місяці українського футболу

--Glorin (обговорення) 17:57, 17 березня 2015 (UTC)

Цурковський Ярослав Іванович

Привіт. Під якою ліцензією можна завантажити його фотографію, взяту в нього вдома?--195.162.89.43 07:47, 6 квітня 2015 (UTC)

привіт. я поки під невільною оформила. а є можливість отримати дозвіл на фото? --アンタナナ 00:06, 7 квітня 2015 (UTC)

/* Нагородження */

Доброго дня, пані Antanana. Скажіть, в умовах конкурсу "СЕЕ Spring" вказано, що буде вручено головні призи переможцям по номінаціям. Можна уточнити, які головні призи? — Це написав, але не підписав користувач 195.140.231.114 (обговореннявнесок).--アンタナナ 00:12, 7 квітня 2015 (UTC)

доброго дня. найголовнішим призом буде поїздка до македонії. призи у нас зазвичай (до певної міри) вибирають самі переможці, тож точно сказати мені складно. можна ж перемогти у кількох номінаціях --アンタナナ 00:12, 7 квітня 2015 (UTC)

Питання щодо завантаження світлин

Доброго дня, сподіваюсь я роблю правильно, що звертаюся до вас. Справа в тому що я завантажив декілька світлин для статті з сайтів, які дозволяють використання їх матеріалу на умовах вказання джерела. Але тим не менш їх мають видалити. Можливо ви б могли пояснити мені як правильно було б завантажувати такі файли і чи варто їх завантажувати взагалі? Ось один з них Файл:DzvіnNaDerevi.jpg.

З повагою. --Борошно (обговорення) 14:14, 31 березня 2015 (UTC)

доброї пори доби. перепрошую, що так довго довелося чекати із відповіддю. Вікіпедія дозволяє файли, які можна використовувати вільно. це передбачає модифікацію (зміну), поширення та використання, в тому числі із комерційною метою. на сайті вказано:
« © 2015–2007 Міська спеціалізована молодіжна бібліотека «Молода гвардія» (МСМБ «Молода гвардія») Використання матеріалів сайту МСМБ «Молода гвардія» дозволено тільки за умови гіперпосилання на сайт www.msmb.org.ua »


у Вікіпедії підходило б, якби було чітко написано, що можна використовувати із будь-якою метою, в тому числі й комерційною. бо зараз виглядає, що з комерційною використовувать не можна --アンタナナ 00:33, 7 квітня 2015 (UTC)
Сумно в такому разі. Дякую за допомогу.--Борошно (обговорення) 14:11, 7 квітня 2015 (UTC)

Довіра

Antanana, каюсь, коли я був вікіхлопчиком, я був грішним і завантажував файли без дозволеного ліцензійного статусу. Але потім виправився, і великий UWCTransferBot ще кілька місяців тому виявляв до мене свою високу довіру. Потім, я, здається, був напартачив у парі файлів з позначкою на перенесення, і, вірогідно, її (довіру) втратив. Якщо так — шкода, що мене про це не попередили. Це тепер назавжди? --Олег (обговорення) 20:17, 1 квітня 2015 (UTC)

Ну насправді це легко виправляється одним редагуванням, але, будь ласка, будьте уважнішими при переносі і не ставте шаблон на файли з екзотичними назвами, типу Файл:22072008024.jpg чи Файл:22072008022.jpg (до того ж тепер Ви можете перейменовувати файли). --SteveR (обговорення) 13:54, 3 квітня 2015 (UTC)
Дякую. Екзотичні назви буду перейменовувати. Я бачу в категорії до перенесення давно вже стоять неперенесені файли, помічені Миколою Василечком. Наче, цілком адекватний редактор. Все ж таки хотілося б узнати, хто приймає рішення про довіру-недовіру і на основі чого? --Олег (обговорення) 15:42, 3 квітня 2015 (UTC)
Ну спершу ніяких «довірених» користувачів не було, але, схоже, послугами бота почали зловживати і позначались файли, яким місце не на Сховищі. Тоді й було створено той список, а от чому до нього не увійшли Ви, як учасник відповідного вікіпроекту з перенесення файлів, я не знаю. Певно, треба чекати користувачку, на СО якої ми зараз це обговорюємо. --SteveR (обговорення) 12:26, 5 квітня 2015 (UTC)
привіт. Ви дійсно були ще на перших порах ;) у мене буде загальне прохання — будьте уважними. Ви перейменували Файл:P4081153.JPG на Файл:Вид на річку Бованець.JPG, але після цього треба було замінити у тій статті, у якій він використовувався: Бронівка. бо тепер там не дуже гарно… якщо щось вилучаєте, майте за звичку перевіряти чи на це вилучення нічого не посилається. алгоритм відправки файлів на коммонз дуже простий, але потрібно не пропускати кроки: позначили шаблоном до перенесення (перейменували, якщо потрібно; виправили включення), після перенесення ботом потрібно перевірити зображення на коммонз, вилучити у нас локально. агонк, який відповідає за дії бота на коммонз, не повинен постраждати внаслідок наших дій. тому ми маємо уважно запускати бота і стежити, щоб за ним не залишалося сміття. я Вас додам до «довірених», але була б вдячна, якби Ви зробили кілька тестових перенесень, щоб я сказала Вам чи все ок, а чи потребує чогось (помилки, звісно ж, можуть траплятися у всіх. питання у ставленні до цих помилок та готовності їх виправити) --アンタナナ 00:28, 7 квітня 2015 (UTC)
Дякую за слушне зауваження. Я, звичайно, чудово знаю, що потрібно виправляти включення після перейменування без збереження старої назви. Про це пишеться у довідці адміністратора. В принципі, це настільки очевидно, що я ще не бувши адмінстратором, замінював включення після перейменування хибних назв і виставлення їх на швидке вилучення. Це, справді, звичайна неуважність і мінус мені як адміністратору. Тим більше, після Вашого зауваження я перевірив свої перейменування з видаленням і знайшов та виправив ще один такий самий ґандж. У мене є підстави вважати, що Ви нещодавно помітили, але мовчите про інші мої «грішки» з файлами, хоча, можливо, я помиляюсь. Якшо так, вказуйте, будь ласка, на них — конструктивну критику я сприймаю адекватно. Ліцезування, особливо зображень — не найсильніша моя сторона, хоча, після 5 років у цьому проекті, можна сказати, що я, безумовно, прогресую. Ось список перетендентів на перенесення:
  1. Файл:2010-07-30-kalaus-steppe 120.jpg
    змінювати ліцензію не можна. суспільне надбання — передбачає, що можна й автора не згадувати. тоді як ліцензія, яку первинно використав завантажувач, передбачає, що можна «вільно поширювати цей твір, змінювати і використовувати його в будь-яких цілях за умови вказівки оригінального авторства і збереження цієї (чи сумісної) ліцензії в похідних творах» (це написано у самому шаблоні). звісно, суспільне надбання — вільніша, а отже для нас більш приємна і простіша у використанні, але саме автор/власник авторських прав може її змінити. не Ви, не я. також зверніть увагу, що добре було б забирати поле «Назва» й переносити (якщо є цінне щось) в поле «Опис»: ред.№ 15970921. наслідки цього редагування краще видно буде саме на коммонз, а не тут (власне, поле «Назва» просто зайве, якщо його не заповнювати, то буде відображатися назва файлу) --アンタナナ 18:31, 7 квітня 2015 (UTC)
  2. Файл:2010-07-30-kalaus-steppe 088.jpg
    ред.№ 15970960 те саме зауваження, хоча, звісно, файли обрано добре — вони дійсно вільні і мають бути на Вікісховищі --アンタナナ 18:31, 7 квітня 2015 (UTC)
  3. Файл:2010-perevalsk-reserve.jpg
    ред.№ 15970981 зауваження про зміну ліцензії залишається, прохання про поле «Назва» теж. єдине, що я дописую автора, навіть якщо він це прямо не прописав. бо як потім бот перенесе на Вікісховище, автор залишиться тільки у журналі бота згаданий--アンタナナ 18:31, 7 квітня 2015 (UTC)
  4. Файл:2010-10-09-zag-luhansk-aviamuseum-airplanes.jpg
    ред.№ 15971008 ліцензію не міняємо, поле «Назва» чистимо. автора вікіфіковуємо (бажано) --アンタナナ 18:31, 7 квітня 2015 (UTC)
  5. Файл:2010-10-09-zag-luhansk-013-crop.jpg
    ред.№ 15971024 те саме --アンタナナ 18:31, 7 квітня 2015 (UTC)
  6. Файл:2010-10-09-zag-luhansk-aviamuzej-IMG 6873.jpg
    ред.№ 15971033 те саме --アンタナナ 18:31, 7 квітня 2015 (UTC)
  7. Файл:2010-10-22-iljenko-with-leonas 014.jpg
    ред.№ 15971044 тут те саме, але з приміткою. автор має право вибирати те, як його згадують. тож якщо користувач захотів бути вказаним як «загороднюк» — це його/її право. але у Вас мають бути серйозні підстави вважати, що User:Zag та (Ігор) Загороднюк — це одна й та сама людина. бо якщо у Вас таких підстав (доказів) нема — Ви маєте цей файл помітити шаблоном про відсутність дозволу ({{subst:npd}}) чи нез'яcований ліцензійний статус ({{subst:nld}})
  8. Файл:Мужук Леонід Петрович.JPG
    ред.№ 15971081 ліцензія така, як поставив автор-завантажувач. позбавляємося поля «Назва». враховуємо, що якщо джерело — не власна робота людини, а чийсь архів чи ще щось, нам потрібен був би доказ, що людина звідти має право брати фотографії й публікувати їх під вільною ліцензією. буквально нам потрібен був би дозвіл. Ahonc-у, а є дозвіл на архів редакції тижневика «Слово Просвіти»? --アンタナナ 18:31, 7 квітня 2015 (UTC)

У більшості з цих файлів я поміняв шаблон ліцензування на доречніший, на мій погляд — {{PD-self}}. Бачив, що досвідчені колеги так робили. --Олег (обговорення) 17:29, 7 квітня 2015 (UTC)

Не зрозумів сенсу. Яке ви маєте право міняти ліцензію чужих файлів, особливо, якщо це власна робота. Схоже, антанана поспішила вас додати в довірені…--Анатолій (обг.) 17:42, 7 квітня 2015 (UTC)
Привіт. Вставлю і своїх 5 копійок. Рандомно подивився Файл:2010-10-22-iljenko-with-leonas 014.jpg - там була чітко вказана обрана автором ліцензія, а не перехід у суспільне надбання. Це дві різні речі, і їх не можна просто так замінювати. Також пораджу вам на сторінці Користувач:Mr.Rosewater/vector.js додати рядок importScript('User:RLuts/RenameReplace.js');. Цим ви під'єднаєте собі цей скрипт, який додає у випадаючому меню пункт Перейменувати та замінити (автозаміна файлу), а також додає посилання на заміну включення файлу, що є дублікатом файлу на Вікісховищі. --Максим Підліснюк (обговорення) 17:46, 7 квітня 2015 (UTC)
На жаль, [2] це була фатальна помилка, бот вас тепер ще довго буде обходити десятою дорогою.--Анатолій (обг.) 17:48, 7 квітня 2015 (UTC)
Ahonc, а ВП:ПДН вже не діє? --Максим Підліснюк (обговорення) 17:55, 7 квітня 2015 (UTC)
Ну ок, на перший раз можна припустити…--Анатолій (обг.) 17:56, 7 квітня 2015 (UTC)
відповіла пофайлово. була б вдячна за наступну порцію. бажано схожих, щоб я бачила чи ще недопояснила ;) і якихось нових, щоб було цікавіше. дуже бажано до 23:30 або уже після опівночі (за Києвом), щоб бот (випадково) не переніс нічого зайвого чи недооформленого --アンタナナ 18:40, 7 квітня 2015 (UTC)
Дякую, Максиме, за пораду. Ви праві, не треба було того шаблона тулити. Сприймав його як універсальний для власних зображень. Хотів як краще, вийшло, як завжди :)). Агонку, мені в свою чергу, важко припустити у Вас добрі наміри. Коли я звернувся до Вас по допомогу — Ви явно не хотіли цього робити. Коли я налажав — Ви з'явились на чужій СО як бісик з табакерки, потираючи рученята від зловтіхи. Принаймні, виглядає саме так. Антанано, вибачте, що забрав час. Розберусь поки з Вашими зауваженнями, можливо, пізніше ще звернусь. Дякую. --Олег (обговорення) 19:16, 7 квітня 2015 (UTC)

Слуцький

Тут лист прийшов на OTRS:

« Я автор выложенных кем-то на Вашем сайте фотографий. Разрешения на их использование не давал. Прошу удалить все мои фотографии, на использование которых разрешение не запрашивалось... С уважением, Слуцкий А.И.

Alexander Slutsky http://alsphotopage.com

»

Треба їх вилучити.--Анатолій (обг.) 15:06, 13 квітня 2015 (UTC)

дякую, вилучила. жаль, він навіть слухати не захотів про дозвіл після того, як дізнався, що його фото використали без дозволу. писав, що дозволи тра просити ДО публікації… :( --アンタナナ 15:20, 13 квітня 2015 (UTC)

Вітаю

Переглянув Ваш профайл: у нас чимало спільного у вподобаннях :0).

Чого пишу? Чи не хотіли б Ви періодично відволікатися від суворої атмосфери серйозної Вікіпедії у маленьких власних вікі проектах, скажімо, на Вікії чи ЗеВікі? Мене там можна знайти відповідно за адресами: uk.wikis.wikia.com/wiki/user:Usik64 та uk.zewiki.com/user:Usik64 відповідно, попередньо пройшовши коротеньку процедуру реєстрації. У нас мало україномовних юзерів, а так хотілося б розвивати українське.

Якщо зацікавить, проекти за тематикою підкажу, або зможете почати свої з нуля, за Вашим уподобанням.

Ще забув одне. У нас нема суворих вікіпедійних вимог щодо критеріїв значимості і завантаження файлів, отже можна більш вільно варіювати тематику і прикрашати свої статті -- Usik64 обговорення 12:28, 14 квітня 2015 (UTC)

Для перенесення зроблених власноруч файлів на ВікіСховище

Пан Максим Підліснюк порадив звернутися до Вас щодо надання статусу мені як Довіреного користувача (майн ґот, знати б ще, шо воно таке). Ця штука, начебто, потрібна (за твердженням рєкомого вище ім'ярєка) для перенесення файлів, що їх зробив, скажімо, я, у ВікіСховище. Оскільки я тільки зайшов у те ВікіСховище, попрошу провести безкоштовну організаційну екскурсію по аналам. Бо шось не сильно втелепаю. Особливо, як підбирати категорію для файла. І як перенесений файл буде використовуватися назад в українській Вікіпедії. І крайнє питання. Чи можна юзати файл з ВікіСховища на інших вікі-фермах, як то Вікія чи ЗеВікі? Дякую, -- Usik64 обговорення 13:09, 14 квітня 2015 (UTC)

Та ви ж навіть не патрульний, рано вам.--Анатолій (обг.) 14:54, 14 квітня 2015 (UTC)
На нЕт і суда нЕт -- Usik64 обговорення 18:37, 14 квітня 2015 (UTC)

Написання статей конкурсу

Доброго дня, шановна Antanana. Скажіть будь-ласка, є тематичні тижні для написання статей по конкурсу СЕЕ Spring, обов'язково писати про ту чи іншу країну саме в цей тиждень, чи можна взяти тематику іншої, зазначеної в конкурсі?--ATOS1812 (обговорення) 11:36, 18 квітня 2015 (UTC)

доброго дня. так, можна взяти тематику іншої країни, зазначеної у конкурсі --アンタナナ 12:14, 18 квітня 2015 (UTC)

Файл фото живої людини.

На яких умовах завантажувати? Я не є автором (автор прес-аташе клубу) але буду використовувати я, в статті про Вадима Колесника футболіста. Дякую. --Jphwra (обговорення) 05:11, 9 квітня 2015 (UTC)

привіт. фото живих значимих людей можна завантажувати тільки за умови, що вони — вільні (див. резолюції «Фонду Вікімедіа» від 23.03.2007 року). можливо у них можна взяти дозвіл? --アンタナナ 16:54, 9 квітня 2015 (UTC)
Ситуація наступна. Я вийшов на прес-аташе ФК, і він мені скинув як інформацію так і фото. От як мені з такої ситуацією бути? --Jphwra (обговорення) 16:56, 9 квітня 2015 (UTC)
Антанана, то мені йому той дозвіл надіслати? Чи самому оформити? Перший наскільки я зрозумів, правильно зрозумів? --Jphwra (обговорення) 17:01, 9 квітня 2015 (UTC)
імхо, краще спробувати Вікіпедія:Дозволи#Інші типові випадки, коли є обмеження 300 пкс (для Вікіпедії добре, а для комерційного використання не підходить). можете скинути той файл, що плануєте відправить мені, я підкажу чи ок. attolippipgmail.com --アンタナナ 17:06, 9 квітня 2015 (UTC)
домовились, я завтра вранці відправлю і буду чекати відповідь. --Jphwra (обговорення) 17:09, 9 квітня 2015 (UTC)
Доброго ранку! Перевіряйте пошту. --Jphwra (обговорення) 04:37, 10 квітня 2015 (UTC)
доброго ранку. фото отримала, але не зовсім розумію, що мені із ним робити — дозволу не бачу --アンタナナ 05:30, 10 квітня 2015 (UTC)
Добре, ще раз спробую і повідомлю. --Jphwra (обговорення) 20:30, 11 квітня 2015 (UTC)
@Jphwra: привіт. листа отримала. повідомлю про дозвіл --アンタナナ 11:37, 22 квітня 2015 (UTC)
прес-аташе клубу запитує про можливість відтворення книги про клуб у Вікіпедії. Це можливо? Хто у нас цим займається? --Jphwra (обговорення) 11:43, 22 квітня 2015 (UTC)
@Jphwra: можна детальніше? книга була завантажена і вилучена? --アンタナナ 11:49, 22 квітня 2015 (UTC)
Ні-ні, я так розумію мова йде про скан який згодом завантажити до УкрВікі. Умови і дії які для цього? --Jphwra (обговорення) 11:51, 22 квітня 2015 (UTC)
подальший алгоритм залежить від деталей. протягом дня я їм буду все одно відписувати, бо треба буде дещо уточнити. можу одразу розпитати детальніше про книгу, щоб знати, що порадити робити. так влаштує? --アンタナナ 11:54, 22 квітня 2015 (UTC)
アンタナナ 100%. --Jphwra (обговорення) 11:58, 22 квітня 2015 (UTC)

Привіт! Як там справи з фото та книгою? --Jphwra (обговорення) 09:06, 26 квітня 2015 (UTC)

привіт. чесно перепрошую. закрутилася . уже виправилася й надіслала листа із уточненням щодо фото та книги --アンタナナ 00:41, 27 квітня 2015 (UTC)
побачив лише сьогодні, дякую! --Jphwra (обговорення) 11:35, 29 квітня 2015 (UTC)

W

Вітаю. Підкажіть будь ласка який аналог шаблону db-author використовується на сторінках Wikimedia commons задля видалення завантаженого файлу --Mr.Rivermen (обговорення) 11:12, 1 травня 2015 (UTC)

привіт. на сторінці опису файлика поставте код {{SD|G7}} і збережіть. шаблон commons:Template:SD --アンタナナ 11:32, 1 травня 2015 (UTC)

Вилучення файлів

Доброго вечора, Анатанано! Може зможете пояснити своєму знайомому Ahonc особливості завантаження файлів, які підпадають під ліцензію про вільне використання (Файл:Кузьменко Галина-Надя.jpg). Або поясніть мені якісь особливості. Може я 4 роки не тим займався і потрібно видалити кілька сотень завантажених мною зображень ? --Долинський (обговорення) 20:45, 1 травня 2015 (UTC)

доброго. це дуже загальне питання, тому я переношу його обговорення у кнайпу відповідну --アンタナナ 08:19, 2 травня 2015 (UTC)

Запит

А можеш мою СО від анонімів захистити? А то там Панасюк занадився анонімно ВП:НО порушувати.--Анатолій (обг.) 21:38, 1 травня 2015 (UTC)

Якого саме Панасюка маєте на увазі? Бо явно з того ж пулу IP було таке з отаким обговоренням. То вже б або запит на перевірку, або не звинувачувати. --ReAlв.о. 22:23, 1 травня 2015 (UTC)
Ну стиль спілкування його, підписується як Л.П., IP-адреса словацька і Агонка не любить — все збігається.--Анатолій (обг.) 22:28, 1 травня 2015 (UTC)
Це все ВП:ОД :-) --ReAlв.о. 22:59, 1 травня 2015 (UTC)
Ну в мене в Словаччині більше ворогів нема (принаймні я про таких не знаю), але якщо ви вважаєте, що вандалізм моєї СО є підставою для запиту до ЧЮ, можете цей запит подати. У будь-якому випадку це не змінює того, що мою СО вандалить анонім.--Анатолій (обг.) 23:03, 1 травня 2015 (UTC)
перепрошую, вчора не до інету було. я поставила на тиждень (якби ще вночі було повторення). і таки не варто звинувачувати бездоказово. якийсь анонім вандалив Твою СО. з ким не буває… приховувати щось потрібно? --アンタナナ 08:14, 2 травня 2015 (UTC)
Ну якщо це був не Панасюк, то справжній Панасюк, прокинувшись, мав би доводити, що це не він, і першим подати запит на ВП:ЗЧ, натомість він далі мене дістає, вже залогінившись…--Анатолій (обг.) 10:03, 2 травня 2015 (UTC)

Завантажені з інтернету фото

Вітаю! А яку точно ліцензію ставити, якщо файл завантажено з інтернету та знаходиться у вільному доступі на сайтах? --Vittalio (обговорення) 13:14, 4 травня 2015 (UTC)

привіт. що значить «у вільному доступі на сайтах»? що їх можна знайти в інтернеті? для того, щоб фото могли використовуватися у Вікіпедії, вони повинні бути вільними, тобто потрібно, щоб автори/правовласники дозволяли вільно поширювати, змінювати й використовувати з будь-якою метою (в тому числі із комерційною). існують окремі випадки, коли може використовуватися невільне фото. наприклад, якщо стаття про людину, яка померла. тоді використовується Шаблон:ФП з ОДВ --アンタナナ 13:20, 4 травня 2015 (UTC)
Дякую за пояснення! :) Отже, ці портрети осіб, що померли, маються в домашньому архіві та взяті з інтернету. Усі троє публічні. Мабуть, для мене простіше буде просто погодитися з їх видаленням, не люблю бюрократію, особливо придирки типу РІК, як Ви це полюбляєте))) --Vittalio (обговорення) 13:34, 4 травня 2015 (UTC)
абсолютно воля Ваша. якщо на ці фото у Вас нема дозволів і вони не під вільною ліцензією були опубліковані — їх можна зберегти, якщо оформити як невільне зображення --アンタナナ 13:38, 4 травня 2015 (UTC)

Уточнення

Відносно того «патріота Авдіївки» чи не малувато 1 доби? І ще відносно книги про клуб, як з нею справи? --Jphwra (обговорення) 14:22, 4 травня 2015 (UTC)

Проблеми категоризації письменників та персоналій взагалі

Вітаю!Запрошую вас прийняти участь в обговоренні з питання недосконалості системи категоризації письменників на сторінці Вікіпедія:Обговорення категорій. Стоcовно державної,мовної та національної їх приналежністі, а також за жанром. --Yasnodark (обговорення).17:10, 4 травня 2015 (UTC)

Привіт! Нагадую, що при перенесенні фото на Вікісховище перед вилученням слід перевіряти, чи перенесений опис. У цьому випадку ти вилучила фото, але воно зараз на Сховищі без українського опису, що не дуже добре (наприклад, його не можна знайти через пошук за ключовим словом «Іллєнко»). Будь ласка, не забувай про це в майбутньому. Дякую — NickK (обг.) 12:20, 9 травня 2015 (UTC)

привіт. так, дякую, що додав на сховищі --アンタナナ 18:25, 9 травня 2015 (UTC)

Доброго часу доби, хтів би Вашої думки з цього приводу--Zvr (обговорення) 08:04, 12 травня 2015 (UTC)

доброго. дякую за запрошення до обговорення, наскільки я розумію (не дуже цікавлюся новинами), такі проблеми як «тимчасово окуповані території» є не тільки у нас. відповідно, перш ніж висловити свою думку як вікіпедиста (а не громадянки України), варто було б глянути як це позначається ще десь… тільки перебування «поза системою» дозволяє приймати об'єктивні рішення. додала собі до списку спостереження. якщо я правильно розумію, то саме росія має повний контроль над доступом до наших окупованих земель. певно, що це має відображатися у шаблоні певним чином, адже якщо хтось захоче мати якісь справи у Криму (поїхати туди відпочивати чи може відкрити якийсь бізнес), цей хтось має знати, що територія де-юре належить Україні, а де-факто там хазяйнує росія. і без документів/дозволу від росії там нічого не зробиш… позиція нікка мені видається у межах норми ред.№ 16185968 --アンタナナ 10:33, 12 травня 2015 (UTC)

Пам'ятна відзнака

Учасник тижня географії 27 квітня — 17 травня 2015 року
Вітаємо із закінченням Вікітижня географії! Дякуємо за активну участь в написанні нових і покращенні вже існуючих статей. Вашими зусиллями Вікіпедія збагатилась цікавою енциклопедичною інформацією про нашу планету. Antanana, нехай цей знак буде виявом поваги до вашої праці. Не зупиняйтесь на шляху розвою українського розділу Вікіпедії. Пишіть ще!
--Dim Grits 09:52, 18 травня 2015 (UTC)

Вітання! Три літери «й» підряд? Хіба таке можливе в українській мові?--Микола Василечко (обговорення) 21:07, 27 травня 2015 (UTC)

привіт. дякую. користувалася списком до створення звідси: Вікіпедія:CEE Spring 2015/Список статей до створення#Туреччина (23-31 травня). у росіян вона просто Сурая, але ще не мала часу перевіряти як у нас передаються імена й чи не була це просто механічна помилка при створенні списку --アンタナナ 21:20, 27 травня 2015 (UTC)
виправила на Сюрейя Агаоглу --アンタナナ 22:44, 27 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 22:38, 27 травня 2015 (UTC)

@NickK: дякую за нагадування, уже проголосувала --アンタナナ 22:44, 27 травня 2015 (UTC)

голосування.

Вітаю. Вивчати програми кандидатів не маю часу та бажання. Але проголосую за Вашою рекомендацією. Дякую.--SitizenX (обговорення) 13:29, 28 травня 2015 (UTC)

привіт. особисто я проголосувала за Dariusz Jemielniak, Cristian Consonni, Peter Gallert, Denny Vrandečić, James Heilman, Mike Nicolaije --アンタナナ 19:25, 28 травня 2015 (UTC)
@SitizenX: я написала була --アンタナナ 05:44, 29 травня 2015 (UTC)
Дякую.--SitizenX (обговорення) 09:43, 29 травня 2015 (UTC)

Help request

Please see Різня в Смірні. Thanks. --E4024 (обговорення) 14:29, 29 травня 2015 (UTC)

Одинокий дуб

Дійсно, це один і той самий дуб. Якщо я вніс у перелік, то тільки тому, що, можливо через неуважність не знайшов оді (два роки по тому) у переліку. Джерелом для мене була табличка-паспорт, яку я сфотографував біля Одинокого дуба. Світлину тоді розмістив у Wikimedia Commons. Щось одне варто прибрати. Первно мою самодіяльність. Вдячний за пильність. --Андрій Стебелєв 18:14, 31 травня 2015 (UTC)

Ви — адмін, і на мою думку, непоганий. Тому як Ви ставитесь до можливості періодичного підтвердження прав кожного адміністратора, тобто переобрання кожного раз на рік або 2 роки? Коли Вас це зацікавило, прошу переглянути мої думки на власній сторінці обговорення та обговорення в темі Вікіпедія:Кнайпа (політики)#Права адмінів №2 і проголосувати в розділі «Reload».--ROMANTYS (обговорення) 05:45, 1 червня 2015 (UTC)

привіт. дякую це дуже приємно чути. відповім Вам тут, бо там дуже багато тексту і я поки не бачу якихось конкретних пропозицій, тут Ви мене прочитаєте, а там воно просто загубиться. вважаю, що нам дуже потрібне правило про неактивність адмінів. звісно, що адмінробота (як і будь-яка інша) не вимірюється тільки кількісними показниками, але якийсь поріг повинен бути, щоб людина, якій Проект цікавий, викладалася у ньому саме як адмін (це трохи інше, ніж писати статті чи займатися тим, що до душі у Проекті). або займалася тільки редакторською діяльністю. підтвердження прапорця для адміна теж потрібно. особисто мені здається, що ідея мати таку сторінку постійно виглядає більш логічно, такий собі «лакмусовий папірець». але оскільки люди можуть там голосувати під впливом емоцій (ну, ду-уже розізлив користувач-адмін), то якщо «частка голосів „За“ впаде нижче 2/3 і протримається тиждень нижче цього рівня» треба подавати адміна на позбавлення, щоб спільнота вирішила (підтвердила, що таки не довіряє). по-перше, це дасть можливість моніторити свої дії та настрої спільноти (наприклад, безглузді вилучення перенаправлень Green Zero вчора мене могли б сподвигнути навіть проголосувать «за» позбавлення його адмінпрапорця на такій моніторинговій сторінці , але якби це було реальне голосування за позбавлення, я б думала не стільки емоціями, скільки логікою (себто оцінкою реальних порушень та шкоди). хоча може він би серйозніше поставився б до мого прохання займатися чимось адмінкориснішим, якби бачив, що я чогось не схвалюю?), по-друге, це не буде забирати стільки часу на обговореннях усієї спільноти (бо, в ідеялі, якщо Тобі цікавий Проект і хтось дуже невдоволений Твоїми діями, Ти просто поцікавишся у цієї людини, що саме не дуже добре. і це буде діялог (сподіваюся, що конструктивний, а не полілог, де за кількістю слів уже забули, про що говорили на початку…). мені здається, що «переатестація» у реальному житті не дуже працює. як і перевірки, адже перед перевіркою (знаючи, що ось-ось перевіряючі будуть), усі кидаються прибирати, вичищати, вчити… виглядає на фальш, ні? тому постійний моніторинг просто видається правильнішим --アンタナナ 11:40, 1 червня 2015 (UTC)
п.с. дуже дуже перепрошую за багато слів, але Ви мене самі запитали --アンタナナ 11:40, 1 червня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Вікіцитат

--Сергій Липко (обговорення) 09:17, 9 червня 2015 (UTC)

І каґда саізволітє?

Вже «пару» місяців чекаю. Якщо забули - то в кого і які проблеми з головою? Хоча, певне зрозумію, бо тут[3] Анатолій - главний рєвізор. Той, що вставляв колись в англвікі Kiev замість KYIV. Аж Пероганич його ворогом назвав.--Бучач-Львів (обговорення) 10:14, 13 травня 2015 (UTC) І що далі, ?--Бучач-Львів (обговорення) 11:50, 22 травня 2015 (UTC)

доброго дня. перепрошую, на що саме Ви чекаєте? --アンタナナ 13:04, 22 травня 2015 (UTC)

Так бачу, що від , яка per Агонк [4], очікувати слід приблизно те саме, що й від АГ. Тільки зверхність стосовно старшого віком та не останнього щодо активності користувача не личить одному з очільників ГО Вікімедія-Україна. Дозволяю собі це ствердити через відсутність відповіді кілька місяців. А нижче бачите (припускаю, що й не бачите) нахабство і підлість Аеоу, яким раптом вирішив за мене щось коментувати. --Бучач-Львів (обговорення) 07:01, 24 травня 2015 (UTC) А тепер ясно - Антанана і Агонк - великі друзі. А я його за Кієв, Оскемен і т. д. не поважаю. Бо то совко-русифікація. Запам'ятайте.--Бучач-Львів (обговорення) 11:41, 28 травня 2015 (UTC)

привіт. сайт Вікімедіа Україна — малий проект Фонду, відповідно не потрібно робити таких неоковирних зовнішніх посилань. це робиться простіше — wmua:Члени організації. пан Юрій теж у ревізійній комісії, ба, більше. пан Юрій теж голосував за wmua:Ухвала РК №4/2014 від 24 грудня 2014 нього на голову РК. а для того, щоб Kiev став Kyiv тра авторитетні джерела. на жаль чи на щастя, для розділу Вікіпедії англійською мовою таким джерелом є Британіка. там змінять — зміниться і тут en:Kiev. і коли це станеться — це буде велика і класна зміна для нас усіх. адже хоча вікіпедія не є АД, багато хто нею користується. і ми уже наче із Вами якось про це говорили. і я пояснювала. що навіть якщо мене не влаштовує поточний правопис, у статтях я ним користуюся. бо такі правила --アンタナナ 20:49, 28 травня 2015 (UTC)
Вже не перший запит від користувача. Видимо треба прояснити. Я цілком підтримую зняття фільтра. Ось буквально кілька найсвіжіших прикладів, які демонструють, що користувач все переосмислив [5] (NN-ий раз) [6] (теж не вперше у цій статті). Це з останніх правок. А взагалі ці правки/війни тривають протягом усього часу дії фільтра. Що характерно — це не просто "перейменування", це війна таких псевдоперейменувань акуратно розтягнута в часі (з історії всіх статей видно). При цьому користувача ХХ разів просили скористатись ВП:ПС. У відповідь завжди лише випади, тролінг і продовження війни редагувань. Моя особиста думка — перейменування дозволити.--Aeou 13:20, 22 травня 2015 (UTC)
Аеоу, ти: 1) отримуєш задоволення від обзивань (як із задоволенням від обзивань, отримуєш?); 2) ти попався. Дозволу долучитись до моєї дискусії з я тобі не надавав. А стосовно ВП:ПС - ти з якої то радості без подачі на ВП:ПС, без обговорення зі мною (хоча формально це можна) перейменував Збіґнєв Горнунґ, Горнунґ? Про дозвіл на перейменування не прошу - бо нема кого.--Бучач-Львів (обговорення) 07:01, 24 травня 2015 (UTC)
@Бучач-Львів: а Ви запит подавали, щоб переглянули чи можна Вам обмеження забрати? --アンタナナ 20:49, 28 травня 2015 (UTC)
не стежу за редагуваннями користувача, тому фільтр знімати не буду. для цього є інші адміністратори. моя особиста думка — треба переглянути й вирішити чи можна знімати фільтр. якщо не можна чи фільтр не має сенсу, то треба робити щось інше --アンタナナ 20:49, 28 травня 2015 (UTC)
1) Моє запитання до п. Наталі стосувалося винятково «проблем з головами». І аж ніяк про зняття фільтру на перейменування. Чи в моєму до вас запитанні від 13 травня 2015 йшлося про щось інше? Ви хоча б за власною СО простежили в даному випадку. Ви неуважні. 2) Ви думаєте, що після ваших «бортувань» я буду вас «уклінно просити»? Звісно, ні. 3) Розумію, що у вик. дир. багато роботи, але все ж таки ви чомусь пішли на повідку Аеоу - а я чітко ж вам відповів, про що мова. 4) До чого тут пан Юрій? І про якого пана Юрія мова? Про Пероганича, чи як? 5) Після історій з аеоу, безпідставними блокуваннями НікКа, Кристофера, Якудзи, Аса та іже с німі, непотрібним в деяких моментах правописом, що підтверджує Український історичний журнал, маю досить чітку картину, що в деяких питаннях то не укрвікі, а вікі іноземців, які володіють укрмовою, досить неприхильно в деяких моментах до українців налаштованих, вікі наших збаламучених більшовиками людей з паспортами України. Бажаю справжніх успіхів.--Бучач-Львів (обговорення) 06:46, 29 травня 2015 (UTC)
на жаль, режим роботи такий, що я дуже нечасто заходжу у ВП й для конкретних речей (написати статтю, відреагувати на запит, перемістити фото на сховище, вилучити щось, відповісти на запитання тощо). даруйте, але якщо Вам потрібна від мене конкретна дія чи відповідь — так і напишіть. без зайвих просторікувань. Ви могли б просто написати, що Вам потрібно саме від мене? тема розділу «І каґда саізволітє?» не додала чіткості. дякую --アンタナナ 09:04, 29 травня 2015 (UTC)
до речі, Ви до мене як до адміністратора звертаєтеся? якщо так, то на цій сторінці написано все те, що стосується адміністраторів: Вікіпедія:Адміністратори. не розумію чому Ви постійно згадуєте виконавчого директора ГО «Вікімедіа Україна». якщо у Вас є якісь запитання чи пропозиції до громадської організації, то звертайтеся за імейлами wm-uawikimedia.org чи boardwikimedia.in.ua. на сайті Організації можна прочитати про її проекти та діяльність wmua:Вікімедіа Україна. дякую за побажання «справжніх успіхів». Вам того ж --アンタナナ 09:12, 29 травня 2015 (UTC)
Не варта крутити світом, що робить антанана, як жид сонцем (укр. приказка). До вас як до адміна не звертався - є ВП:ЗА. І кому, як не вик. д-ру Вікімедія Україна це знати. Ви багато чого ще не розумієте і не знаєте, як багато людей в цім світі, в т. ч. я. Особистий випад від вас стосовно «просторікувань» пропускаю… А не маєте відповіді на запитання - не розкидайтесь словами.--Бучач-Львів (обговорення) 09:37, 2 червня 2015 (UTC)
даруйте, але це сторінка користувача:antanana в розділі Вікіпедія українською мовою. якщо Ви до мене не як до адміна звертаєтеся (зверталися?) і не як до редактора, а Вас цікавить ГО «Вікімедіа Україна», то Вам потрібно звертатися за імейлами wm-uawikimedia.org чи boardwikimedia.in.ua. і на сайті Організації можна прочитати про її проекти та діяльність wmua:Вікімедіа Україна (і я Вам про це написала вище). якщо це теж не те, що Вам потрібно, то напишіть, що Вам потрібно. бо цей розділ тільки розростається, а конкретики жодної --アンタナナ 10:06, 2 червня 2015 (UTC)
Наразі ви командуєте в ГО «Вікмедія-Україна». І це ви винні в тому, що не дали чіткої відповіді на моє питання стосовно «проблем в головах». Тому розділ «розростається». А чому ось це h t t p: //w w w. w i k i r e a l i t y . r u / w i k i / A ntanana в якомусь «чорному списку»? Дєкую за відповідь.--Бучач-Львів (обговорення) 13:16, 10 червня 2015 (UTC)
звідки у Вас такі відомості? відповідно до статуту Організації управління Організацією здійснюють Загальні збори, Правління та РК. обов'язки та права виконавчого директора не передбачають «командування Організацією». керівником Організації є голова Правління. повторюся ще раз, що не бачила запитання. і не розумію, що Ви від мене вимагаєте (не можна вимагати чіткої відповіді на запитання, якого нема). вікіреальність глобально «заблокована» тут: m:Spam blacklist. це сайт, який не несе корисної енциклопедичної інформації і лінкам на нього нема чого робити у проектах Фонду. будь ласка --アンタナナ 14:19, 10 червня 2015 (UTC)
Мав на увазі, що ви там не рядовий учасник - тому й сказав «командуєте». А от я цей h t t p: //w w w. w i k i r e a l i t y . r u / w i k i надибав випадково в ґуґлі, а там - інтервю з вами. Мені цікаво, бо без «вух» - тому ще не чув, що ви там казали та ТБ.--Бучач-Львів (обговорення) 09:15, 11 червня 2015 (UTC)

Переклад

Привіт! Я провтикав пінг про переклад «Вікі любить пам'ятки». Ще треба щось зробити?--TnoXX parle! 06:10, 8 червня 2015 (UTC)

привіт. так, треба. я на пошту напишу. дякую! --アンタナナ 08:13, 8 червня 2015 (UTC)
@TnoXX: до речі, тепер ясно чого Ти не отримав пінг ред.№ 16333471 --アンタナナ 17:35, 14 червня 2015 (UTC)

Barnstar

Dear, Antanana, I just saw that your user page's vandal counter hasn't been incremented in the last months. So, I did it now. :) Hugs! Spiritia (обговорення) 18:14, 21 червня 2015 (UTC)

@Spiritia: thank you! it was a nice road to take, and it was great to have you along the way --アンタナナ 19:01, 21 червня 2015 (UTC)

треба таке ж англійською зробити...

Тут така фігня вийшла, що лінк на штукенцію, яка формує список статей без українських інтервіків в мене був у чернетці. Я її задістроїв, а тепер згадати неможу як туди добратися. Сторінкою вікімісячника завтра займусь. Сьогодні не склалось . --Pavlo1 (обговорення) 20:08, 23 червня 2015 (UTC)

@Pavlo1: Користувач:Pavlo1/Чернетка, Користувач:Pavlo1/Робочий стіл - воно? --Максим Підліснюк (обговорення) 20:11, 23 червня 2015 (UTC)
Дякую. Не треба відновлювати. Завтра, дасть бог, згадаю. Та й без того там роботи хвате. --Pavlo1 (обговорення) 20:19, 23 червня 2015 (UTC)

Навігація між сторінками конкурсу

Я узгодив шаблони Шаблон:Пам'ятки України: Крим navbar. Але, якщо відштовхуватися від дописувача, треба якось по іншому узгодити або переробити сторінки: навряд чи користувач що з сайтнотіса потрапить на головну на сайті ВМ-УА здогадається, що треба перейти на сторінку місячника аби зареєструватися і там брати шаблони та ін. Подумайте, як краще зробити.

А я поки займусь позаконкурсним блоком. --Pavlo1 (обговорення) 13:51, 25 червня 2015 (UTC)

@Pavlo1: привіт. маєте рацію. трохи переробила, гляньте, будь ласка wmua:Пам'ятки України: Крим --アンタナナ 20:33, 25 червня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Неліда Піньйон

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Неліда Піньйон був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:44, 28 червня 2015 (UTC)

Пам'ятки природи у Вікіпедії

Вітаю!Оцінювання статей конкурсу "Пам'ятки природи у Вікіпедії" затримується через велику кількість статей та зайнятістю членів журі в інших конкурсах. Тож публікація результатів конкурсу очікується на початку серпня, а нагородження переможців відбудеться разом з церемонією нагородження фотоконкурсу "Вікілюбить Землю"
--Taras r (обговорення) 20:51, 25 червня 2015 (UTC)
дякую. трохи переробила:
Вітаю! Оцінювання статей конкурсу «Пам'ятки природи у Вікіпедії» затримується через велику кількість статей та зайнятість членів журі в інших конкурсах. Тож публікація результатів конкурсу очікується в середині липня, а нагородження переможців відбудеться разом із церемонією нагородження фотоконкурсу «Вікі любить Землю» на початку серпня. Дякуємо за Ваш внесок!
--アンタナナ 20:56, 25 червня 2015 (UTC)
@Taras r: ТакТак Зроблено трохи більше часу пішло, вибач --アンタナナ 08:46, 29 червня 2015 (UTC)

Статтю Українство (значення) номіновано на вилучення

Стаття Українство (значення), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 червня 2015. Що ще можна зробити? Glovacki (обговорення) 09:46, 30 червня 2015 (UTC)

Прохання про видалення

Добридень Вам. Звертаюся з проханням зробити чик-чирик зовсім зайвій статті. Наперед дякую. Сподіваюся зустрітися з Вами на Книжковому форумі у Львові й зробити Вам невеличкий подарунок. З повагою — Олег-літредобг. 10:02, 2 липня 2015 (UTC).

добрий! дуже рада Вас читати :) статтю уже видалили,тож мало чим змогла прислужитися. але очікую приємної зустрічі на форумі з Вами! --アンタナナ 19:38, 2 липня 2015 (UTC)

питання

Вітаю. Поясніть, будь ласка, індєйцу, що воно мені дасть: SitizenX/EditCounterGlobalOptIn.js (metawiki) . Дякую--SitizenX (обговорення) 19:01, 7 липня 2015 (UTC)

Можна я? Порівняйте свою сторінку статистики і мою. Ото воно. --ReAlв.о. 19:19, 7 липня 2015 (UTC)
дякую.)--SitizenX (обговорення) 21:05, 7 липня 2015 (UTC)

Запрошення до участі в тижні народів Росії


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 12:17, 11 липня 2015 (UTC)

Трабли

Привіт! Здається, я тебе підвів. Я не знаю чи матиму змогу перекласти Крим. Практика, потім поїздки по світах не дають багато часу. Ледве на Вікі буде.--TnoXX parle! 09:31, 15 липня 2015 (UTC)

привіт. буває. дякую, що намагався --アンタナナ 23:50, 23 липня 2015 (UTC)

Прохання

Навести «протокол засідання» щодо позбавлення мене права перейменовувати сторінки (як нема змоги, то пояснити, чому). Дєкую за відповідь, пані (панєнко) керівник.--Бучач-Львів (обговорення) 10:17, 22 липня 2015 (UTC)

ТакТак Відповіла на запитання --アンタナナ 23:49, 23 липня 2015 (UTC)

Ага, так'с ти відповіли, що сам шукав ту «відповідь». Дякую вам за все добре.--Бучач-Львів (обговорення) 08:27, 24 липня 2015 (UTC)

не зрозуміла. коли побачила нотифікацію, тоді й відповіла. з дифами і докладно --アンタナナ 08:32, 24 липня 2015 (UTC)

Запізніла відповідь

Сам не знаю як я пропустив оце ред.№ 16388725. Конфлікт розпочався з Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/10 грудня 2014#Єськов Сергій Володимирович, після проведення першого підсумку я зробив різке зауваження (я таки погарячкував) Обговорення користувача:TnoXX/Архів 2#Обговорення користувача:TnoXX/Архів 2. В результаті Учитель заявила, що через таких я полишає проект. Прошу вибачення, за те що не відповів зразу ж, це відбулося випадково. --Basio (обговорення) 19:49, 28 липня 2015 (UTC)

Замісна мова

Вітаю. Чи є якісь новини по fallback language? --ASƨɐ 19:30, 1 серпня 2015 (UTC)

привіт. ми усі там говорили із різними людьми про це. бейз та нікк говорили з Аміром, результати розмови написані тут: wmua:Вікіманія 2015#Різні ідеї зі спілкування поза сесіями. я говорила ще із m:User:Jalexander-WMF, оскільки на сесії wm2015:Submissions/Engaging with Community Engagement його було представлено як людину у департаменті, з якою про таке треба говорити. він просив відправити йому лінки на обговорення у кнайпі, на відповідні завдання у фабрикаторі, щоб вони глянули, що вони можуть зробити. ми з нікком цього листа відправили ще під час вікіманії. чого вони точно не можуть зробити (здається, що бейзу це теж казали), це зробити індивідуальний вибір у налаштуваннях --アンタナナ 19:59, 1 серпня 2015 (UTC)
Так, Амір казав що система кешування побудована таким чином, що кеш інтерфейсу робиться один для всіх, тому неможливо враховувати налаштування кожного. --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 20:48, 1 серпня 2015 (UTC)

Нано, з цим файлом взагалі все погано. На момент завантаження файлу опис був «|Автор= В.Конобродська |Джерело= Власне |Час створення= 13 ‎грудня ‎2012‎ р., ‏‎15:55:47 |Ліцензія= вільна», тобто автором (не надто схожого на селфі) фото Валентини Конобродської було вказано «В.Конобродська». На момент встановлення мною шаблону цей опис вже було вилучено (імовірно, після того, як Bulakhovskyi написав на ВП:ЗА про сумнівний статус файлу). Наступного дня було перейменування користувача, у результаті якого тепер так виглядає, що і файл завантажив, і автором фото є користувач Crocus-06, а не Valentyna Konobrodska. Отака біда. --ReAlв.о. 23:23, 5 серпня 2015 (UTC)

Заявка Vittalio на статус патрульного

Вітаю, коллего!

Ми з Вами вже працювали над поліпшенням статей, дякую за співпрацю. :)

Я подав заявку на статус Патрульного і розраховую на Вашу підтримку.

Якщо Вам не важко, просто зайдуть на Вікіпедія:Заявки на статус патрульного та візьміть участь в обговоренні чи просто проголосуйте.

Дякую Вам наперед! З найкращими побажаннями--Vittalio (обговорення) 05:57, 6 серпня 2015 (UTC)

Hi Antanana!

Привіт!

Мене звуть Настя, беру участь у проекті Wikipedia for Peace and you've agree to be my langiage-buddy for the next two weeks. Заздалезідь дякую за ваш час =). Якщо є щось, про що мені варто знати до того, як я повернусь до роботи на українською Вікіпедією піля кількарічної перерви, давайте знати, будь ласка.

З найкращими, Настя

привіт, рада познайомитися. не думаю, що тут дуже щось змінилося. якщо переклад — вказувати звідки саме, наводити джерела --アンタナナ 11:34, 15 серпня 2015 (UTC)
Подяка
Пані, Antanana!
За вашої участі український розділ збагатився 213 новими статтями в рамках Другого біологічного тижня. Ще 31 стаття стала суттєво краще.
Велика подяка!
Олег (обговорення) 17:39, 19 серпня 2015 (UTC)

W

Вітаю. Даруй що турбую та поясни будь ласка чого ось цей адмін хоче й чом він не видаляє файл згідно рекомендацій? --Mr.Rivermen (обговорення) 16:20, 19 серпня 2015 (UTC)

привіт. на вікісховищі файли, які підозрюються у порушенні свободи панорами, не вилучаються через швидке, а тільки через обговорення (стандартна номінація на вилучення). в основному це потрібно, щоб номінація збереглася й потім файли можна було відновити. номінувала --アンタナナ 16:31, 19 серпня 2015 (UTC)
Дякую, хоч беручи до уваги те що я є автором знімку й мав повне право його усунути гадаю той Ян лукавить --Mr.Rivermen (обговорення) 17:46, 19 серпня 2015 (UTC)
на його думку там не такий складний твір, щоб порушувалася свобода панорами :) який же вікіпедист захоче видаляти вільний контент --アンタナナ 18:14, 19 серпня 2015 (UTC)

Закид у неуважності

Antanana, мовиться про посади патрульних і адміністраторів. Прибирати вандалізм — один з їхніх головних обов'язків.

--В.Галушко (обговорення) 15:05, 21 серпня 2015 (UTC)

привіт. нема такого як «посади патрульних і адміністраторів». це технічні прапорці --アンタナナ 15:14, 21 серпня 2015 (UTC)
Antanana, прошу мені вибачити, але я комп'ютерної термінології не розумію. Посада чи не посада, а стан зобов'язує.
--В.Галушко (обговорення) 15:17, 21 серпня 2015 (UTC)
просто не використовуйте такого слова ми тут усі волонтери. без посад, зарплат тощо. тільки з ідеєю і бажанням --アンタナナ 15:27, 21 серпня 2015 (UTC)

Привіт! Будь ласка, не забувай переносити опис файлу українською на Вікісховище перед вилученням. Я тобі вже нагадував про це, але ти знову вилучила файл, а в нього на Сховищі опис лише російською. Дякую — NickK (обг.) 11:50, 22 серпня 2015 (UTC)

привіт. дякую, що додав. якби Ти його одразу переніс на сховище, а не вантажив локально, не було б проблеми взагалі --アンタナナ 12:03, 22 серпня 2015 (UTC)
Це ж був 2009 рік, тоді ще не було зручного перенесення на Сховище — NickK (обг.) 12:08, 22 серпня 2015 (UTC)

Сайт ВЛП

Вітання! А що це з сайтом http://wlm.org.ua/ ? --Микола Василечко (обговорення) 06:13, 22 серпня 2015 (UTC)

привіт. там довга історія. ми ще того року купили цей wikilovesmonuments.org.ua і все, що могли на нього перенесли. і всюди тільки на нього посилання давали. спробували цього року викупити wlm.org.ua, але кіберсквотери випередили. і тепер за нього хочуть щось дуже дуже багато грошей. @Ahonc: певно краще цю історію розказать зможе --アンタナナ 06:19, 22 серпня 2015 (UTC)
Його ніяк не могли в Олекси забрати, зрештою, коли закінчився термін дії, його зареєстрували інші.--Анатолій (обг.) 18:27, 22 серпня 2015 (UTC)

Привіт. Я вже повернулася до цивілізації (чи що за неї тут видається, це треба подумати може серед кущів і гір воно якось більш цивільно ) і готова допомагати в організації тижня і т.п. --Helixitta (обг.) 16:37, 26 серпня 2015 (UTC)

привіт. круто :) із формальних вимог:
  1. нам треба ще хоча б одну людину-учасника тижня (щоб було мінімальних 3);
  2. дописати статті, що ми плануємо створити у межах тижня (щоб було мінімальних 15, адже поява дотичних статей теж є поліпшенням власних)
і тоді працювати над поліпшення власних статей, залучаючи до цього інших. якщо влаштовує час початку — 31 серпня, то на 30 серпня треба підготувати текст про старт такого тижня, щоб 31 серпня він був на блозі опублікований. і запрошувати людей персонально (це трохи краще працює, аніж масова розсилка, хоча і цей варіянт можливий). з Тебе — пост на блозі --アンタナナ 17:07, 26 серпня 2015 (UTC)
п.с. ще питання щодо цього файлика: Файл:Wikivoyage-Logo-v3-ukrainian.svg. там крихітна біла цяпочка по центру літери «К». могла б її замалювати? --アンタナナ 17:11, 26 серпня 2015 (UTC)
Можу. На справді, я її спеціально там зробила — вона мені на компаса стрілку схожа. Еххх, от такі дизайнерські ідеї. --Helixitta (обг.) 17:29, 26 серпня 2015 (UTC)
гг. ну, мені ок. але воно, типу, має бути «як в усіх» --アンタナナ 17:31, 26 серпня 2015 (UTC)
шаблончик: Шаблон:Improving-week-new. є кращі ідеї на зображення? --アンタナナ 17:45, 26 серпня 2015 (UTC)
Вибачте, що втручаюся. Не зрозумів про «як у всіх». У всіх же літера k латинська, а тут кирилична. А ці літери відрізняються: в кириличній три «палки» сходяться в одному місці, в латинській же ні: спочатку нижня примикає до верхньої, а потім вже верхня до вертикальної.

K К

--Анатолій (обг.) 19:02, 26 серпня 2015 (UTC)
Ех, конформізм... добре, заміню на днях.
шаблон чудовий. Дивнувато бачити "стаття створена в рамках тижня поліпшення", але вимоги є вимоги... --Helixitta (обг.) 17:52, 26 серпня 2015 (UTC)

Вікіконференція

Вітаю! Говорив сьогодні з паном Василем (д-р бібліотеки франкового універу) стосовно проведення урочистого відкриття вікіконференції у головному залі біб-ки. Він надасть нам повне сприяння за умови офіційного листа на бланку орг-ції з підписом і мокрою печаткою. Текст такий:

директору наукової бібліотеки, канд. іст. наук Кметю В.Ф.
голови правління ...
Звернення
У зв'язку з рішенням ... провести чергову вікі-конференцію у ЛНУ ім. Івана Франка (геогр ф-т), просимо надати велику читальну залу наукової бібліотеки ЛНУ імені Івана Франка для урочистого відкриття вікі-конф з ... год. по ... год. 19 вересня 2015 року.
Голова правління...
дата
--Helgi (обговорення) 15:07, 27 серпня 2015 (UTC)

і такий же лист для декана географічного
Декану географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Біланюку Володимиру Івановичу
Написати, що просимо дозволу надати нам місце на факультеті для проведення конференції і тд.
А дальше як і в листі для бібліотеки, так буде простіше, щоб я не видумував якогось великого і мудрого тексту.Тай проблемка в мене з комп'ютером одна виникла, і написати текст не маю змоги:(--Taras r (обговорення) 19:52, 27 серпня 2015 (UTC)

Файловий внесок

Доброго дня. Цей файловий внесок можете "почистити"? Точно не пам'ятаю вилучений файловий внесок, тож, можливо, треба й заборону на завантаження поставити. Користувач неодноразово був помічений в проставлянні свого авторства на чужі роботи. — Green Zero обг 11:44, 1 вересня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено --Микола Василечко (обговорення) 07:38, 4 вересня 2015 (UTC)

Не так то робиться. 1. Шаблон на сторінку статті. 2. Далі — див. інструкцію на ВП:ПС. Там ще той момент, що здається, я вже не пам'ятаю, коли одне обговорення було, і треба поставити на СО посилання на нього через шаблон {{Не перейменовано}} і започаткувати нове, з новими аргументами. Я переставив шаблон на сторінку статті, але це теж не робота, а імітація ;) --Pavlo1 (обговорення) 09:36, 6 вересня 2015 (UTC)

привіт. так я хотіла поставити посилання на СО на старе обговорення, бо я не знайшла аргументів для нового поки --アンタナナ 09:38, 6 вересня 2015 (UTC)

вибори арбвтражу.

Вітаю, я зобов'язаний напроти кожного кандидата натиснути так чи ні? Чи вистачить тільки так для тих, кого обрав? У вас стільки дивних правил... Дякую,--SitizenX (обговорення) 15:41, 7 вересня 2015 (UTC)

привіт. Ви можете голосувати (висловлюватися) «за» чи «проти» тих, яких обрали. просто нічого не ставте біля тих, до кого у Вас нема ставлення. будь ласка --アンタナナ 09:14, 8 вересня 2015 (UTC)
Дякую,--SitizenX (обговорення) 13:57, 8 вересня 2015 (UTC).

Небезпечний вірус

Привіт! Треба розповсюдити ботом! Небезпечний вірус у повідомленнях: електронні повідомлення з ім'ям "Ivchetoo 05" та "Ivchetoo 225" - не відкривати від будь-якого відсилача - можуть прийти протягом тижня!!!--Yasnodark (обговорення) 14:40, 8 вересня 2015 (UTC)

привіт. а для чого це повідомлення робити аж трьома редагуваннями? існує кнопка «попередній перегляд», будь ласка, користуйтеся нею. Ви ж наче не користуєтеся електронною поштою? і вікіпедія не призначена для спаму --アンタナナ 19:52, 8 вересня 2015 (UTC)
Доброго дня! Я - ні, інші - так, вирішив попередити, та бiльше не буду згадувати про вiрус, якщо це вважається за спам, хоча це слово первинно означало проднабори для вояків НАТО, щодо попереднього перегляду, то переважно ним користуююся та не завжди вдається на ньому побачити усі помилки.— Це написав, але не підписав користувач Yasnodark (обговореннявнесок).
доброго. масовість повідомлень на сторінках обговорень, які не дуже стосуються вільних знань, не дуже й сприймаються. спробуйте уважніше вичитувати тоді. й не забувайте підписуватися --アンタナナ 15:36, 9 вересня 2015 (UTC)

Поспішили

Для бюрократів обговорення триває 2 тижні. --Basio (обговорення) 09:52, 12 вересня 2015 (UTC)

привіт. ага, дякую --アンタナナ 22:19, 12 вересня 2015 (UTC)

Рано

[7] У нас голосування щодо бюрократів два тижні тривають.--Анатолій (обг.) 19:46, 12 вересня 2015 (UTC)

привіт. ага. так рідко таке буває, що аж незвично :) --アンタナナ 22:19, 12 вересня 2015 (UTC)

посилання.

Вітаю. У мене безліч посилань на http://epigraphy.packhum.org/ Раніше кожне посилання спрямовувалося на відповідну сторінку. Після певних змін на сайті все спрямовується на головну. Це можливо виправити програмно, чи виключно мануально? Порадьте будь-кого з дописувачів, хто на цьому розуміється. Дякую,--SitizenX (обговорення) 09:02, 13 вересня 2015 (UTC)

привіт. а наскільки механічні зміни відбулися? наприклад, на сайті президента України теж все «поламали», але там зміни не механічні (тобто зовсім нові адреси й без очевидної для нас логіки чи конкретної відповідності, не просто адреса сайту змінилася). тому наче там тільки мануально. так, ahonc? --アンタナナ 09:13, 13 вересня 2015 (UTC)
як сформулювати наскільки? Судячи з усього, оновили сайт, більш детально я Вам нічого сказати не можу. Спочатку посилання видавали "сторінка не існує" чи "помилка". Наразі відкриває головну сторінку, а не потрібну. Я з тих користувачів, які є буквально "тицяльники" на кнопки. Ви радите Ahonc'а? --SitizenX (обговорення) 10:36, 13 вересня 2015 (UTC)
можете приклад навести? лінк, який був --アンタナナ 10:39, 13 вересня 2015 (UTC)
папуасу про холодильник. Отже, є таке посилання:

Corpus Inscriptionum Regni Bosporani, 6.

За ним переходив на сторінку, яка має наразі таку адресу:

http://epigraphy.packhum.org/text/182719?&bookid=231&location=5

Зараз посилає на:

http://epigraphy.packhum.org/

Частина інформації на сайті заблоковано/прибрано.

Цей світ знищать ідіоти з надлишком енергії... Це та інформація?--SitizenX (обговорення) 11:04, 13 вересня 2015 (UTC)

а, у цьому випадку папуас -я (я не знаю, що таке лінк)--SitizenX (обговорення) 11:11, 13 вересня 2015 (UTC)
А в чому різниця [8] і [9]?--Анатолій (обг.) 12:22, 13 вересня 2015 (UTC)
різниця, майже ніякої, окрім того, що посилання не коректне, не на текст, а на місце, де цей текст є.--SitizenX (обговорення) 12:51, 13 вересня 2015 (UTC)
замість 2-3 Ви поставили 2-2.--SitizenX (обговорення) 12:59, 13 вересня 2015 (UTC)

Перепрошую. Неуважність. Посилання 3 некоректне. IosPE I2 6 за адресою (зовсім інша епіграфвчнв пам'ятка): http://epigraphy.packhum.org/text/184197?&bookid=235&location=5

Дякую, --SitizenX (обговорення) 14:17, 13 вересня 2015 (UTC)

Вікіконференція

До Користувач:Antanana. Доброго дня! Декілька разів писав вам - на своїй СО та в одноіменному пункті 6 (шість). вашої сторінки, та ви чогось не відповідаєте.--Yasnodark (обговорення) 15:49, 14 вересня 2015 (UTC)

привіт. я Вам тому й писала, що без імейлу буде складно. я коли хочу, тоді сюди заходжу --アンタナナ 21:03, 15 вересня 2015 (UTC)

Вікіконференція

До Користувач:Antanana. Доброго дня! Мені щось не вдається заповнити гугл-формубез електронної адреси, та в мене такої немає з певних міркувань. Не розумію обов'язковості цього пункта, адже всю потрібну інформацію щодо конференції можна мені повідомити на сторінці обговорення чи за телефоном. І ще там у листі реєстрації говориться про оплату проїзду та проживання - цікаво чи в повному обсязі оплачуються витрати вікімедіа та яке коло людей, що будуть мати доступ, до моїх особистих даних.З повагою.--Yasnodark (обговорення) 12:33, 4 вересня 2015 (UTC)

привіт. електронний імейл — своєрідний електронний підпис. все-таки, майже будь-хто може зайти на цю форму й зареєструватися як користувач Yasnodark. який би я спосіб не сказала зараз, щоб зрозуміти, що це таки Ви реєструєтеся, а не будь-хто з тих, які можуть прочитати, цей спосіб стане озвученим публічно :) як нам вийти із цього можна? компенсація проїзду/проживання залежить він Ваших потреб та зацікавленості. доступ буде у двох із команди організаторів. одна із цих людей — я. п.с. відкрийте форму, впишіть туди якусь фантастичну електронну адресу, заповніть форму й відправте, а потім напишіть на моїй СО той імейл, який Ви вказали (звісно ж залогіненим) --アンタナナ 13:39, 4 вересня 2015 (UTC)
Привіт ще раз та дякую за увагу! Під фантастичною електронною адресою ви маєте на увазі реально неіснуючу, придуману на вмання? Придумати - не проблема. А що ви маєте на увазі, що треба написати в запароленому вигляді, як це має виглядати? Щодо житла та оплати проїзду зацікавленість маю.--Yasnodark (обговорення) 13:50, 4 вересня 2015 (UTC)
так, придуманий імейл, але якийсь складний. реєструєтеся, вказуєте у формі цей імейл, відправляєте анкету, а тоді пишете мені на СО той імейл, який Ви вказали при реєстрації. однак, Ви маєте не забутися й бути залогіненим у Вікіпроєкти як Yasnodark --アンタナナ 14:00, 4 вересня 2015 (UTC)

З першим зрозуміло. Та пробачте за непрохідну непонятку та друге - "Ви маєте не забутися й бути залогіненим у Вікіпроєкти як Yasnodark" мені так не стало зрозумілим.Що ви аєте на увазі?--Yasnodark (обговорення) 14:36, 4 вересня 2015 (UTC)

Ви зараз редагуєте як користувач Yasnodark, бо Ви залогінилися. Ви можете редагувати як анонім. я просто уточнила, що написати цей імейл має користувач Yasnodark :) а не анонім від Вашого імені --アンタナナ 14:41, 4 вересня 2015 (UTC)
Ніби зареєтрувався, ось міфічний імейл Garg@email.ua, проте у деяких відповідях щодо конференції ще впевнений, коли візьму квиток - остаточно зорієнтуююся з днями проживання та ціною, щодо того, які заходи захочу відвідати - теж планую визначитися після більш детального ознайомлення з програмою. Дякую за допомогу--Yasnodark (обговорення) 16:23, 4 вересня 2015 (UTC)
До アンタナナ. Добрий день! Є питання по наданню житла, бо до Львова я їду без інтернета, а жодного тел. номера вас чи інших організаторів вікіконференції я не маю. Житло потрібне з вечора 18 вересня. Може ви мені зателефонуєте завтра чи надасте номер.--Yasnodark (обговорення) 15:49, 14 вересня 2015 (UTC)
я Вам завтра передзвоню. житло заброньоване --アンタナナ 21:06, 15 вересня 2015 (UTC)
Дуже сподіваюся, бо завтра - вже сьогодні.--Yasnodark (обговорення) 13:46, 16 вересня 2015 (UTC)

Прапорець викладача

Добрий день. Найперше дякую за чудову конференцію! А можна мені тепер прапорець викладача для освітньої програми? Здається після конференції я достатньо наважився шоб шось таке втілювати в Львівському універі. Спасибі! --Звірі (обговорення) 08:31, 21 вересня 2015 (UTC)

привіт. дякую :) Вікіпедія:Заявки на статус добровольця освітньої програми @Ата та Юрій Булка: --アンタナナ 17:30, 23 вересня 2015 (UTC)
Освітнє розширення має кілька прапорців, Звірі просили тільки викладача, то викладача можна давати за просто так. Але Максим Підліснюк (який дав прапорці ще того ж дня) має знати, що згадана Наною сторінка існує. -- Ата (обг.) 08:32, 24 вересня 2015 (UTC)
ну, власне, я думала б, що таке (давати більше чи тільки той, що просять) варто обговорювать із тими, які задіяні --アンタナナ 08:48, 24 вересня 2015 (UTC)
враховуючи що абсолютно невідомо кому ті прапорці даються і взагалі навіщо половина з них, вони ж дублюються, то сенсу в сторінці заявок імхо мало. --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 10:14, 24 вересня 2015 (UTC)

Вікіконференція 2015

Негарно попереджувати після перепрошення. Ви неправі. І відповіді не дали. «Повага» і неправда (стосовно «спаму всюди») - ніц не скажеш.--Бучач-Львів (обговорення) 09:38, 14 вересня 2015 (UTC)

привіт. негарно не читати правила сторінки, а тоді перепрошувати. обговорення на сайті ВМУА, а не тут. я написала, що реєстрація була закрита 4 вересня. зараз уже 14 вересня. от тому Ви й не можете на неї зареєструватися. чим це не відповідь? --アンタナナ 09:41, 14 вересня 2015 (UTC)

Ще раз вам кажу, і ви можете побачити по моєму внеску, у мене мало часу. Ви неправі, що читаєте мені тут нотації. Чи то така «демократія» від підростаючого покоління? Чи - не приведи Всевишній - кругова порука?--Бучач-Львів (обговорення) 12:25, 14 вересня 2015 (UTC) А запорожців туди пускатимуть?

перепрошую, я не розумію про що Ви. на сторінці запитів до адміністраторів українською мовою написано:
Ця сторінка призначена для звернення учасників проекту до [[ВП:Адміністратори|адміністраторів]] <br>(найчастіше — для запитів на допомогу певними діями, що потребують адміністративного втручання), '''за винятком''' питань, що розглядаються на інших сторінках:
* питань [[Вікіпедія:Захист сторінок|захисту сторінок]] та встановлення [[Вікіпедія:Захист сторінок#Пропозиції щодо стабілізації сторінок|стабільної версії]];
* запитів на [[Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення|вилучення]] чи [[Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок|відновлення вилучених сторінок]];
* запитів на [[Вікіпедія:Запити на коментар стосовно поведінки користувачів|коментар стосовно поведінки користувачів]];
* запитів на [[Вікіпедія:Перейменування користувачів|перейменування користувачів]].

Доцільно до звернення додавати вказівку на те, яка саме дія (дії) очікується від адміністраторів.

Цю сторінку '''не''' призначено для:
* Скарг на дії адміністраторів і коментарів щодо їх дій. Для цього існують різні способи [[Вікіпедія:Розв'язання конфліктів|вирішення конфліктів]] і як останній засіб [[Вікіпедія:Запити на арбітраж|запит на арбітраж]] .
* Коментарів, що жодним чином не стосуються запитів на виконання адміністративних дій. Для цього є [[Вікіпедія:Кнайпа|Кнайпа]].
* Дискусій та [[флуд]]у.

Прохання не звертатись із зазначених вище приводів на цю сторінку. 

У разі неможливості перейменування статті, додайте на сторінку з цільовою назвою шаблон {{Tl|Db-move}}.

Якщо вам треба зробити автоматичні дії з переміщення сторінок з однієї категорії в іншу, або інші дії звертайтеся на сторінку [[Вікіпедія:Завдання для роботів]].

Для перейменування файлу скористайтеся шаблоном {{тл|Перейменувати файл}}.

Для термінового зв'язку з адміністраторами, наприклад, у разі масового [[Вікіпедія:Вандалізм|вандалізму]] або некоректного застосування [[Вікіпедія:Боти|ботів]], зверніться до когось з [[ВП:Адміністратори|адміністраторів]] персонально або на [[Вікіпедія:IRC|IRC-каналі]] [[irc:#wikipedia-uk|#wikipedia-uk]] ([http://webchat.freenode.net/?channels=#wikipedia-uk підключитись]).
те, що Ви використовуєте сторінку запитів не за призначенням, цілком очевидно, правда? будьте уважнішими. саме це було у попередженні. і попрошу Вас перестати звертати будь-які розмови до свого (чи чужого) віку. у вікіпроєктах усі рівні. від того, що Ви старші чи молодші за когось (чи й за всіх), ставлення до Вас від цього не буде ні кращим, ні гіршим. однаковісіньким --アンタナナ 12:35, 14 вересня 2015 (UTC)
1) Як не розуиієте - то й про що говорити. 2) Також добре подумайте про вашу «рівність». Особливо, коли тикають набагато старшим, перед тим «насвинячивши». Може, хоч це зрозумієте.--Бучач-Львів (обговорення) 06:24, 15 вересня 2015 (UTC)
даруйте, але я Вам ніде не «тикала». тому я все одно не може зрозуміти про що Ви говорите, адже я Вам не «тикала» --アンタナナ 06:28, 15 вересня 2015 (UTC)
1) Мова не про моє, а про ситуацію взагалі через мій досвід. 2) А хіба вам про ваше тикання казав? Я ж сказав, що такі факти мають місце в укрвікі. Чи ви не розумієте й того, що вас також, вочевидь, зокрема, і я, сприймають як голову правління ВМУ? Чи вам, як голові правління ВМУ, все одно, які тут порядки? Ви мене вчергове дивуєте. І не знаючи та не розуміючи логіки ваших дій, залишається мені лише здогадуватись про це. Врешті - ваші дії чи бездіяльність - ваша відповідальність. Дякую за увагу.--Бучач-Львів (обговорення) 06:39, 15 вересня 2015 (UTC) Переконаний, що ви неправі принаймні вже вчетверте.
я не є головою правління Вікімедіа Україна. головою є Андрій Макуха. тому таки не розумію про що Ви. Ви можете писати якось пряміше і чіткіше? у Вашій попередній репліці я так і не зрозуміла, що Вам потрібно, щоб я зробила. якщо Ви викладете це без переходів на якісь узагальнені речі, власні досвіди (а я, наприклад, дуже часто переконуюся, що дорослі люди люблять бути лицемірними, говорять публічно одне, а приватно — інше. але ж це не змушує мене вважати, що усі старші — лицеміри. це було б не дуже коректно. тому й Вас попрошу не мислити шаблонно й усіх під одну лінійку не рівнять). десь уже писала, але повторю: Вікімедіа Україна не має прямих важелів впливу на Вікіпедію. на жоден вікіпроєкт. жодною мовою. усі питання та конфлікти вирішуються спільнотою. на сайті ВМУА Ви поставили запитання про реєстрацію, я Вам відповіла. якщо Ви хотіли ще щось довідатися, то можете запитати. де тут моя бездіяльність? --アンタナナ 22:03, 15 вересня 2015 (UTC)
Перепрошую за невірно мною вказаний ваш «титул». І вважаю відкрито недружньою стосовно мене вашу поведінку у випадку з можливістю відвідати ВКонф.--Бучач-Львів (обговорення) 08:51, 25 вересня 2015 (UTC)
привіт. дякую за перепрошення. а Ви могли б якось не дублювати повідомлення? це виглядає доволі дивно [10]. можливо саме тому ми не змогли зрозуміти одне одного. якщо Вам важко стежити за сторінками у різних проєктах, то зробіть собі відповідні зміни у налаштуваннях. мені, наприклад, приходять сповіщення на імейл, що сторінки, за якими я спостерігаю, хтось змінив --アンタナナ 08:57, 25 вересня 2015 (UTC)
Ні, припускаю, ви і ще дехто просто не хотіли мене там бачити через наші «тертя». так каже мій внутр. голос після ваших відповідей в середині вересня.--Бучач-Львів (обговорення) 10:02, 29 вересня 2015 (UTC)
Ваш внутрішній голос помиляється. особисто я не в курсі, що у нас є якісь «тертя». а манери спілкування в кожного свої. не знаю, що Ви собі уявляєте про вікіпедистів у реальному житті, але ми всі там миліші зазвичай :) текстово буває складно передавати так, щоб було зрозуміло й не звучало сухо. у житті з цим складніше, бо є інші речі, що допомагають спілкуванню. й особисто я б дуже хотіла Вас побачити у реалі --アンタナナ 10:09, 29 вересня 2015 (UTC)

Бученко-Козак

Бученко Анатолій - це я. Микола Козак - так я підписую деякі роботи. Фото передані в вільне користування Вікіпедії.--Homora (обговорення) 13:20, 4 жовтня 2015 (UTC)

дякую за відповідь! займуся зараз виправленням оформлення фото :) --アンタナナ 13:40, 4 жовтня 2015 (UTC)

Бот, що зменшує збораження

Привіт. Як ось сюди Файл:Соціальний захист (асоціація).jpg запросити бота-зменшувача. Не знайшов шаблона :( Наперед вдячний. --Pavlo1 (обговорення) 12:43, 5 жовтня 2015 (UTC)

привіт. у мене не вийшло скриптом, @RLuts:, тож я просто код вставила. сподіваюся, що бот працює --アンタナナ 12:46, 5 жовтня 2015 (UTC)
Працює. Дякую. --Pavlo1 (обговорення) 12:48, 5 жовтня 2015 (UTC)

Почав потроху перевіряти файли з цієї категорії. File:Водян.jpg — автором значиться Юрій Усатюк, завантажував Користувач:ХЕндрюХ, якого судячи з його сторінки звуть Андрієм. Я розумію, що потрібно попросити в Андря дозвіл від Юрія Усатюка, але можу не відповісти коректно на подальші можливі питання, бо не почуваю себе впевнено в цій темі. Не могли б Ви самі розібратись з цим, або порадьте, на яку сторінку краще звертатися з подібними питаннями, щоб не турбувати Вас особисто. --Олег (обговорення) 03:46, 8 жовтня 2015 (UTC)P.S. Перепрошую, ще один аналогічний File:Захаренко та Водян.jpg. --Олег (обговорення) 15:54, 8 жовтня 2015 (UTC) P.P.S. І ще один File:Копяк.JPG.--Олег (обговорення) 17:20, 8 жовтня 2015 (UTC)

привіт. дуже дякую! я напишу користувачеві, без питань. можем зробити трохи простіше: Ви перевіряйте все те, що не викликає питань, а мені залишите все інше (просто скажете коли зробите). або пишіть мені сюди ті файли, які потребують подальшої роботи. ще раз дякую! --アンタナナ 03:49, 8 жовтня 2015 (UTC)
ТакТак Зроблено --アンタナナ 09:21, 8 жовтня 2015 (UTC)
Тоді ось ще File:26book.jpg. Ситуація та ж, тільки завантажувач вказав автором іншого користувача. До того ж, — обкладинка книги. Якщо Ви не проти, далі я просто подовжу список файлів без детальних пояснень в очевидних випадках. --Олег (обговорення) 04:51, 8 жовтня 2015 (UTC)
ага, дякую. домовилися. просто список без зайвих пояснень (але якщо думаєте, що пояснення потрібні — пишіть звісно :)) --アンタナナ 04:56, 8 жовтня 2015 (UTC)
ТакТак Зроблено --アンタナナ 09:21, 8 жовтня 2015 (UTC)
  1. Всі три файли з c:Category:Olha Oshytko. --Олег (обговорення) 05:04, 8 жовтня 2015 (UTC)
    ТакТак Зроблено --アンタナナ 09:21, 8 жовтня 2015 (UTC)
  2. File:Riv Ginzdeczna in Bajkivci.jpg, File:Gyrlo riv Gnizdeczna.jpg, File:Злука річки Гніздечної з Гнізною.jpg — автор Р. Мацелюх і Роман Мацелюх, завантажувач Користувач:Roman Borecskij — принаймні, в одному випадку сам ідентифікував себе як Роман Мацелюх.
    ТакТак Зроблено так, це він і є. виправила --アンタナナ 15:28, 8 жовтня 2015 (UTC)
  3. File:Gyrlo Gnizdecznoi -09-02.jpg, File:Gnizna -Dychkiv-010-02.JPG, File:Gnizna-zyma-09.jpg, File:Gyrlo Gnizdecznoi.jpg — завантажувач той же Користувач:Roman Borecskij, автор інший.
    ТакТак Зроблено написала прохання про контакти автора (то точно інша людина) --アンタナナ 15:28, 8 жовтня 2015 (UTC)
  4. File:Bukshovanyj o. history org uajpg.jpg - цей перевірив, але у нього є вже аналог File:Osyp Bukszovanyj.jpg, правда, гіршої якості. Не знаю, що з цим робити.
    дякую. вони достатньо різні, щоб обидва могли бути (на мою думку). тому все залишаємо --アンタナナ 15:34, 8 жовтня 2015 (UTC)
  5. Там ціла низка світлин Апрєля від користувача Upucka, де автором значиться Олєйнікова І.В. На своїй сторінці обговорення Upucka говорить, що робила їх сама. Мені здається, цього достатньо. ? --Олег (обговорення) 16:12, 8 жовтня 2015 (UTC)
  6. File:Ivan Ordets.jpeg - навіть не уявляю, що тепер робити.
  7. File:Lyulka.jpg
  8. File:Pryingul flora2.JPG
  9. File:Leontiev1.jpg - джерело, можливо, неправильно навів. На сторінку обговорення звертались 3 місяці тому. Без відповіді.
  10. File:Logo UPS.jpg - майже аналогічно попередньому, тільки тут сумнівна ліцензія, як на мене.
  11. File:Lavra tanci.JPG - наче співзвучні…
  12. File:Pmv1.jpg - на вилучення?
  13. File:Mixajlov0.jpg - досить сумнівно по строкам, як на мене. світлина десь 30-х років.
  14. File:Leklerk.jpg - дуже схоже на File:Leclerc de XF.2, L'armee françaises combat en France!.jpg. Не знаю, чи варто редагувати опис файлу?
  15. File:YasniyPV.jpg
  16. File:І.Коліушко.jpeg
  17. File:Егор1.jpg
  18. File:National Theatre Riga.JPG - перенесено з латиського розділу до нас, потім на коммонз. Але у латишів з авторством щось незрозуміле.
  19. File:UaDiv2009.png, File:UkSSR Popukation 1970 1989.PNG
  20. File:UaDiv2009.png, File:Ukraine струкура населення 1989-2010.jpg - можна просто автора вставити?

завантаження зображень (Ждан Тихоступ)

Ждан Тихоступ - мій давній приятель, фотограф, краєзнавець. Звичайно, що тільки з його дозволу і з вказанням його авторства виставлені мною його світлини. я вже раніше комусь із патрульних пояснював цю ситуацію, дали накінець спокій. Користувач:Roman Borecskij 19:51, 12 жовтня 2015 (UTC)

привіт. я все чудово розумію, але дозвіл повинен бути письмовий (може бути надісланий електронною поштою). інструкція/алгоритм тут: ВП:Дозволи --アンタナナ 20:18, 12 жовтня 2015 (UTC)

Пам'ятки України: Крим

Вітаю! А з датою зустрічі визначилися? Бо вже 15-те. --Andrew J.Kurbiko (обговорення) 13:51, 15 жовтня 2015 (UTC)

привіт. забігалася. і не розіслала повідомлення про перенесення церемонії на 31 жовтня (наступні вихідні — вибори)… дякую дуже. зараз виправлятиму --アンタナナ 14:05, 15 жовтня 2015 (UTC)

Статтю ShoutWiki номіновано на вилучення

Я автор цієї статті. На вилучення поставив user:Andrewredk. Вікі-ферма офіційно працює 5 років, більшість адмінів волонтери з Європи (є США), а в Україні про неї практично не знають. Можливості ферми можна глянути на моїх проектах:

Сам я теж частіше редагую на Вікії. Проте, Вікію знають всі, а ШоутВікі - ні. Можливо, підкажете, до кого звернутися за підтримкою про залишення статті і що для цього слід зробити -- Usik64 обговорення 18:44, 16 жовтня 2015 (UTC)

привіт. обговорення про (не)залишення статті відбувається на сторінці номінації Вікіпедія:Статті-кандидати_на_вилучення/16_жовтня_2015#ShoutWiki. на жаль, у статті дійсно не показано значимість. підсумки там підбиваються за аргументами, а не за кількістю тих, які висловляться. тому потрібно, щоб предмет статті відповідав ВП:КЗ, які мають підтверджуватися ВП:АД. якщо Ви не можете навести вторинних авторитетних джерел, щоб статтю залишили, то просіть (якщо за результатами її вирішшать вилучити) перенести її у свій особистий підпростір. перекладіть/напишіть статтю en:History of wikis --アンタナナ 19:19, 16 жовтня 2015 (UTC)

Повторно завантажені невільні зображення

Ви, здається, технічно забороняли раніше комусь завантажувати зображення. Якщо можете робити це глобально, то гляньте на God Eater — той користувач знов надодавав вилучені файли, здається. Я йому раніше говорив, що він трохи місцеві звичаї порушує, але, як видно, він не дуже розуміє ситуацію… --Yakiv Glück 17:01, 17 жовтня 2015 (UTC)

привіт. я можу це зробити тільки у Вікіпедії, а тут він ще не вантажив :) написала на його СО. дякую --アンタナナ 17:21, 17 жовтня 2015 (UTC)

Бучач-Львів

Тут один користувач, кажучи, що Ви йому заборонили перейменовувати статті, взявся захаращувати сторінку ПС. Чому саме "захаращувати" -- тому що всі його номінації створені неграмотно (у номінованих статтях немає шаблонів перейменувань (а якщо і є, то ведуть в нікуди, як-от тут), а самі обговорення хаотично додаються на сторінку ПС). Плюс деструктивною поведінкою попахує (якщо зважити на те, що я йому говорив на цю тему (результату жодного), а також якщо подивитись його редагування самої сторінки ПС (зокрема оцього редагування, де він підігнав новостворену номінацію під підсумок, підбитий під двома конкретними)). То може краще дозволити йому перейменовувати самому? Ну а якщо ні, то поговоріть з ним про те, як уникнути такого хаосу надалі. Бо інакше цю сторінку ПС скоро взагалі неможливо відкрити буде від тієї к-сті номінацій, а левова частка їх буде ось такими "фірмовими" від Бучач-Львів...--Unikalinho (обговорення) 03:36, 9 жовтня 2015 (UTC)

Unikalinho 1) Деструктивним є протягувати совок та «наїжджати» за активність в такій грубій манері. 2) Як Unikalinho такий добрий, то: а) «розжував» би з QuickRenam'ом; б) перейменував без зайвих обговорень очевидне.--Бучач-Львів (обговорення) 06:13, 9 жовтня 2015 (UTC) Просити Антанану&Cо ні про що не буду - маю пам'ять, і за таке ставлення хай самі тепер нарікають на себе…
1) Не знаю, як хто, а я ні совка не протягував, ні не грубив. Щодо активності -- так вандали теж активні -- і що? 2): а) А Ви просили «розжувати»? б) я й так очевидні речі перейменовую, і двох ваших очевидних теж перейменував.
Все інше з Антананою обговорюйте--Unikalinho (обговорення) 07:12, 9 жовтня 2015 (UTC)
Подяку за перейменування отримав? Так. Та невже? А ВНЗ, а вуз? Як такий добрий, краще «розжуй» технологію перейменувань. То й буде підтвердженням добрих намірів Unikalinho. Бо поки багато пилу і неправди.--Бучач-Львів (обговорення) 07:56, 9 жовтня 2015 (UTC)
Раніше треба було просити. А зараз це "прохання" виглядає як звинувачення. А коли мені людина злом (звинувачнням) за добро (підказку-допомогу) відповідає, нічого не залишається як розвернутись і піти--Unikalinho (обговорення) 08:26, 9 жовтня 2015 (UTC)
Unikalinho Я наразі ні про що не просив - а надалі й поготів. Робив би ще хтось реальну справу. Зарано мене вчити - підказати - скільки завгодно.--Бучач-Львів (обговорення) 19:29, 9 жовтня 2015 (UTC)
привіт. було рішення це робити, і я його просто виконала. вичерпне пояснення тут: ред.№ 16505963. одноосібно я це рішення переглядати не можу, бо первинне рішення не було одноосібним. наскільки я розумію проблема залишається актуальною, принаймні цей позов було прийнято Вікіпедія:Запити на арбітраж/Про встановлення персональних обмежень та надання дозволу на прогресивне блокування до розгляду. «персоніфікація» адміндій це не зовсім те, що потрібно в цьому випадку. початок обговорення перенесла у відповідну кнайпу. дякую --アンタナナ 08:58, 9 жовтня 2015 (UTC)
заклади з алкоголем не відвідую.--Бучач-Львів (обговорення) 19:29, 9 жовтня 2015 (UTC)
надзвичайно приємно читати, звісно правда, не зовсім зрозуміла до чого Ви це сказали? --アンタナナ 20:16, 12 жовтня 2015 (UTC)
Про кнайпу, звісно.--Бучач-Львів (обговорення) 09:38, 22 жовтня 2015 (UTC)

9 Days Count

Hi Antanana

It is coming! Thanks you for joining the organizing team of Wikipedia Asian Month, there are only 10 days left before it starts, here are some actioned needed from you to make this event successful! It will only cost you from 5-15 minutes. (listed by priority)

  1. Set up a local page for Wikipedia Asian Month, check out this sample page, and translate it to your home Wikipedia. Make sure you localize these two pages as well. The template and the subpage. (10 Minutes) (Please set up the page by Oct.25, the CentralNotice will activate on that day)
  2. If you already set up the page, check out the sample page, there are some updates made, update those changes in your local event page. (2 Minutes)
  3. Help to translate three central notice (banner) message in your language. Leave message if the CentralNotice may raise controversial in your community. (2 Minutes)
  4. (Optional) Checkout our grant proposal about this event for cost of postcards, and endorse it. (1 minute)

Contact me on meta or facebook if you have any question! Thank you! Sent by User:AddisWang.

Please Subscribe or unsubscribe this message here. MediaWiki message delivery (обговорення) 20:06, 22 жовтня 2015 (UTC)

Антанана привіт! Що там з тим фото? Його вилучили, що робити? --Jphwra (обговорення) 17:07, 8 жовтня 2015 (UTC)

привіт. написала ще раз, дякую за нагадування. все збиралася повторно написати, але забувалась -___- --アンタナナ 08:28, 9 жовтня 2015 (UTC)
@Jphwra: і ще раз написала --アンタナナ 15:15, 21 жовтня 2015 (UTC)
Привіт! А в статтю одразу можна поставити? --Jphwra (обговорення) 15:45, 21 жовтня 2015 (UTC)
@Jphwra: YesТак Зроблено і у статтях теж --アンタナナ 22:46, 22 жовтня 2015 (UTC)

Місяць Азії та списки

Привіт! Побачив у правилах місяця Азії, що статті для марафону не мають бути списками, а я для Індії деякі списки запропонував до створення, значить викинути їх, чи що? З повагою, --Romanbibwiss (обговорення) 10:01, 29 жовтня 2015 (UTC)

привіт. пропоную не викидати. поставити, що це додатково і не беруть участі в основному марафоні, але ми локально це відзначатимемо? у нас тема цього регіону слабо розкрита… --アンタナナ 10:04, 29 жовтня 2015 (UTC)
Добре я їх виділю якось.--Romanbibwiss (обговорення) 10:05, 29 жовтня 2015 (UTC)

Wikipedia Asian Month update

Hi Antanana

After nearly three months of preparation, Wikipedia Asian Month will start in a few days. Here are some changes and action items that need to be done in the next few days before the event starts:

  • As we discussed on meta, if the article is a list, it will not count. However, on the English Wikipedia, the rules have been changed so that a list that is promoted to a Featured List will be counted. Other Wikipedias that also have Featured Lists (BN, BA, FA, KO, HI, ID, JA, RU, UK, UR and ZH) are invited to consider and add this rule.
  • There will be two CentralNotice banners used during the event. Please translate these into your language. It should take a maximum of 3 minutes. One is for Ongoing, another is for ending. It will generate huge impact!
    If you have any question regarding the banner in your language Wikipedia, free feel to leave a message on meta.
  • Any Asian topic will be counted. Topics do not have to be about geopgraphy. You can make a clear statement so that participants understand this.
  • For smaller communities, it is okay to reduce the standard from 3500 bytes and 300 words. I will suggest no lower than 2500 Bytes and 200 words. Please report this change on meta.
  • I will make a short video demo about how to use the judging tool. This should be done no later than November 10. I would recommend organizers not start judging articles before that if you plan to use the judging tool.
  • Ask some Wikipedians in your community to assist you if you are the only organizer. Tell them most work has already been done. There is only a little work for being an organizer from this point forward.
  • For any questions or thought about Wikipedia Asian Month, you can leave a message here. I'm monitoring this page 12 hours everyday.

Thank you! Sent by User:AddisWang.

Please Subscribe or unsubscribe this message here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 22:01, 29 жовтня 2015 (UTC)

Градецький.

Привіт! Був вчора біля Градецького. Темно було. ;-( І акумулятор сідав. Ну, якось вийшло вже після вимикання ще раз увімкнути і збоку сфотографувати. І вхід сфоткав. Всередину зайшов і ... там такий совок! Наче в совіцькому гурртожитку. Причому не найкращому... ;-( Я вже не ходив далі, та й ак вже майже тоді сів. Що треба для фото, щоб всі пункти були нормальні? А то... Новий завантажувач СТІЛЬКИ питань задає, і не всі мені зрозумілі.... --Nickispeaki (обговорення) 12:14, 31 жовтня 2015 (UTC)

Ще вхід завантажу. А з такого ракурсу, як у статті, гадаю, краще не варто мою фотографію записувати - проти сонця вона вийшла майже чорна - а готель сірий, в тому що є у шаблоні фото зроблено влітку вдень, та й ще додатково освітлено. А моя чорна. Вхід вийшов наче ок, його пізніше завантажу. Ще гляну, чи є хатки, вони на початку проспекту мира і в кінці. --Nickispeaki (обговорення) 12:17, 31 жовтня 2015 (UTC)

Підправив. Так наче вже все ок. Див. Файл:Готель Градецький 30 жовтня2015.jpg--Nickispeaki (обговорення) 15:12, 31 жовтня 2015 (UTC)

Demo video for judging tool

Hi, here is the demo video that you can see how the tool works and how to judge the articles during the Wikipedia Asian Month. The template we use is here en:Template:WAM user. -- m:User:AddisWang

MediaWiki message delivery (обговорення) 20:04, 1 листопада 2015 (UTC)

16:42, 2 листопада 2015 (UTC)

1st week of WAM

Hi

I'm very excited that Wikipedia Asian Month has many great articles already in the first ten days. To better help us understand how we are we doing on Wikipedia Asian Month, here are some small tasks:

  1. Please update the data of your Wikipedia at m:Wikipedia Asian Month/Data, it does not need to be accurate.
  2. A few Wikipedia has join the WAM, you can update it on the local page. Azerbaijani Wikipedia, Bulgarian Wikipedia, Cantonese Wikipedia, French Wikipedia, Latvian Wikipedia, Sindhi Wikipedia, Spanish Wikipedia and Vietnamese Wikipedia.
  3. Try to get some media coverage on your local medias. Report the media coverage and find resources at here.
  4. There is a user box that you can encourage participants to put on their user page. m:Template:User Asian Month‎

Addis Wang via MediaWiki message delivery (обговорення) 17:11, 9 листопада 2015 (UTC)

17:18, 9 листопада 2015 (UTC)

Перейменування фото.

Привіт! Завантажував парк-готель "Чернігів", а виявилося, що Градецький! Питання - ЯК перейменувати? Див. Файл:Парк-готель «Чернігів» DSCN4625.JPG--Nickispeaki (обговорення) 23:17, 8 листопада 2015 (UTC)

привіт. перейменувала. для того, щоб подати запит на перейменування файлу потрібно поставити шаблон {{Перейменувати файл}} і вказати правильну назву --アンタナナ 23:26, 8 листопада 2015 (UTC)
Дякую! Буду знати! ;-) Ще таке питання - як зробити так, щоб меню було біля імені файла, ну як у статті - Перейменувати? Хто це може зробити? Дописувачам зручніше і адмінам менше мороки.--Nickispeaki (обговорення) 20:45, 9 листопада 2015 (UTC)
не зовсім зрозуміла. зараз перейменовувать файли можуть тільки адміністратори. якщо Ти стежиш за списком спостереження, то у загальному оголошенні пише про таке обговорення Вікіпедія:Кнайпа (пропозиції)#Перейменування файлів --アンタナナ 20:57, 9 листопада 2015 (UTC)
Дякую! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 01:48, 10 листопада 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Persoonia terminalis

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Persoonia terminalis був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:13, 11 листопада 2015 (UTC)

Дякую

За [24] та за усі правки в описі зображень --Ejensyd (обговорення) 10:46, 12 листопада 2015 (UTC)

будь ласка --アンタナナ 20:53, 13 листопада 2015 (UTC)

Файл:Matrix Gla protein.jpg

Привіт, автором того зображення є я. Гарбузова Вікторія - це моя жінка. Фото створено власноруч та в жодному підручнику та сайті не зустрічається. Лише в науковій статті, яка опублікована за нашим з нею спільним авторством. З повагою, --Дубовик Євген

привіт. дякую, а Ви могли б залогінитися, щоб підтвердити, що це таки користувач Дубовик Євген написав? а інші зображення із цієї категорії авторства Вашої дружини? commons:Category:Matrix gla protein @Дубовик Євген: --アンタナナ 20:57, 13 листопада 2015 (UTC)

19:39, 16 листопада 2015 (UTC)

Адміністрування AndriiDydiuk

Прошу зняти з мене персональне обмеження, адже недоліки, що були причиною до прийняття рішення про їх накладання вже не існує. Чим швидше - тим краще.--AndriiDydiuk (обговорення) 11:11, 17 листопада 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Пам'ятник Тарасові Шевченку (Луганськ) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:47, 22 листопада 2015 (UTC)

20:26, 23 листопада 2015 (UTC)

One Week Left!

Hi there!

Thank you for volunteering to organize Wikipedia Asian Month - we are doing something amazing! We are expecting to have 1,000 participants improving over 1,500 articles, possibly making Wikipedia Asian Month the largest long-term edit-a-thon ever. Here are a few tasks that need to be completed at the end of the event, as well as some tips you can take to achieve greater success.
Requirements:

  1. Check all submitted articles before 15th December, 2015, and send me a data set that includes: total number of submitted articles, number of qualified articles, total number of participants, and articles selected for DYK. For the few Wikipedias that allow article expansions, please also send me the number of new articles vs. improved articles. Use this page to submit results.
  2. List all qualified organizers, up to five on each Wikipedia. Qualified organizers are ones who work actively; those who only have their name on the page or just made a few constructive edits for the event (less than, say, 5-10 edits) will not be counted. Due 20th December, 2015. Use this page to submit organizers.
  3. List all qualified editors who can receive a postcard on here at meta. Also, please determine the Wikipedia Asian Ambassador of this year. For some Wikipedias, we are also honoring the second greatest contributor as an ambassador, as long as they have created at least 30 articles. Please talk with me about these potential additional Ambassadors. Due 25th December, 2015. Use this page to submit Ambassadors.
  4. Create a local results page. A sample page will be provided soon. Due 30th December, 2015.

Tips and Extras:

  1. Place {{WAM talk 2015}} on talk pages of qualified articles to record that it was created as a part of Wikipedia Asian Month. If your Wikipedia does not have an equivalent template, make one! See this talk page example to see the template in action.
  2. Translate the message at this page. This message will be sent to all participants on your local Wikipedia to encourage their participation. Let me know when you finish the translation. For some Wikipedias that have fewer editors, you can send it by yourself.
  3. If you haven't started to check articles, try to give at least one result to each participant to let them know their contribution are qualified, or why they do not qualify.
  4. If you find out that some editors on your local Wikipedia are editing Asian Content but haven't sign up yet, send them a short invitation to ask them join. All edits made in November will be counted regardless of when the editor signed up.

Rules Clarification:

  • Since it is hard for organizers to keep the checking process very quickly, and may cause some editors who submit five articles being told one of their article does not qualified after the end November. We will still send postcards to those who submit five articles but one of those does not qualified with a minor problem. Minor problems include:
    1. Needs a few words to reach 300 words.
    2. Has a less-important issue tag.
    3. Needs to count one or two edits in the end of October or beginning of December to be qualified.

Best Wishes,
Addis Wang

MediaWiki message delivery (обговорення) 04:22, 25 листопада 2015 (UTC)

Участь в обговоренні Запиту до адміністраторів стосовно тем про Кіровоград

@Antanana: Шановна адміністратор! Звертаюся до Вас, тому що Ви брали участь в блокуванні Назви Кіровограда. Щиро прошу взяти участь ще й в обговоренні Вікіпедія:Запити до адміністраторів#Ahonc знову відкочує статті про Кіровоград Наперед дякую! --77.120.236.177 00:27, 23 листопада 2015 (UTC)--77.120.236.177 00:27, 23 листопада 2015 (UTC)

Приєднуюся до попередника, прошу відреагувати на запит. Там уже кілька місяців триває суперечка щодо вибраної і доброї статей. Якудза намагався вирішити конфлікт, при цьому не придумавши нічого розумнішого, як пригрозити блокуванням і поставити {{Fact}}. Але це добра (!) стаття, у добрих і вибраних не може бути тверджень без джерел. Користувач намагається кардинально змінити добру статтю, тепер вона не відповідає відразу кільком критеріям: знаходиться у стані війни редагувань, містить твердження без джерел, не містить короткого вступу. Найцікавіше те, що користувач став додавати цю інформацію, коли має визначитися нова назва міста. Не вірю я в такі збіги. Тож прошу повернути статті до доконфліктної версії і вирішити суперечливі питання щодо змісту статей.--Анатолій (обг.) 20:03, 24 листопада 2015 (UTC)

"Найцікавіше те", що "користувач" звертався до Агонк особисто та пояснив свої мотиви про важливість редагування статей про Кіровоград перед майбутнім перейменуванням Кіровограда. Вважаю, що Вам буде цікаво, що саме зробив Агонк, щоб добра і вибрана стаття внаслідок моїх змін відповідала всім критеріям. Вперше я звернувся до Агонка наприкінці липня. Він відмовився мені допомогти. Вдруге звернувся 14 вересня - жодної реакції не послідувало. Втретє звернувся 27 вересня. Протягом згаданих двох місяців, замість того, щоб хоча б просто відповісти на мої питання, Агонк уникав спілкування. Після отриманого Агонком попередження внаслідок моєї скарги він взяв участь в діалозі (хоча зараз вже ясно, що це була імітація діалогу). Тепер стосовно "доконфліктної версії" хронологічної таблиці, яку Агонк наполегливо видаляє в статті Назви Кіровограда. Вона була змінена мною 28 жовтня. 2 листопада, коли Агонк редагував статтю, таблиця його влаштовувала. Цей погоджений "доконфліктний" варіант перевірив Якудза. 20 листопада цей же варіант перевірив Андрій Хмельков. В той же день Агонк скасував хронологічну таблиця, яка ще місяць тому його влаштовувала. "Совпадение? - Не думаю..."))))--77.120.236.177 21:47, 24 листопада 2015 (UTC)

Наміри „користувача” внести зміни до статей про Кіровоград напередодні перейменування Кіровограда „викрив” я ще 23 вересня, розмістивши запит до патрульних. Нехай краще Анатолій розкаже за що він отримав попередження. А про те, що Агонк є шанувальником Єлизавети (або навіть двох: імператриці та святої), всі давно здогадались.--Hard6ord (обговорення) 15:16, 25 листопада 2015 (UTC)

не стосується вікі.

Вітаю. Чи не підкажите, є з дописувачів фахівці, які професійно займаються анімацією? Дякую,--SitizenX (обговорення) 13:02, 19 листопада 2015 (UTC)

привіт. перепрошую, думала, що відповіла. на жаль, наче не знаю таких у вікіпедії… --アンタナナ 15:33, 25 листопада 2015 (UTC)

16:16, 30 листопада 2015 (UTC)

Прохання

Користувач Library PSTU пише статті про науковців Приазовського державного технічного університету. Погляньте будь ласка на завантаженні ним зображення [37], фото Волошина стоїть на вилученні через низьку роздільну здатність. Якщо можете, то допоможіть йому. --Basio (обговорення) 16:16, 1 грудня 2015 (UTC)

привіт. дякую. написала йому листа вікіпоштою із поясненнями. сподіваюся, що він відгукнеться --アンタナナ 16:48, 1 грудня 2015 (UTC)

Подяка

Свічка пам'яті
Символічна свічка пам'яті в подяку за участь у вшануванні жертв Голодомору 1932—1933 років -- Pavlo1 (обговорення) 20:38, 1 грудня 2015 (UTC)

Wrap-up

Hi there!

We made it! The first edition of Wikipedia Asian Month has successfully ended! While your efforts are still needed since the wrap up stage is another big challenge for us. I understand everyone is busy in December, I will trying to cover everything we need in this message, hopefully can make this easier.
Guideline

  1. Check all submitted articles before 15th December, 2015.
    1. When you do so, please make a category that includes all articles of WAM. My approach is using the {{WAM talk 2015}} on the talk page of all articles, and generate a category for talk page.
    2. If you already submitted result on this page, please take a look that I add another column for articles selected for DYK. It could take a while for DYK process, you can fill that column later.
    3. You don't need to provide bytes column since I'm looking for a easy way to not brother us too much.
    4. When you checking articles, if you ever find an article submitted about Bashkortostan, Russia, please list them out. Bashkortostan community would like to send a postcard to whoever create that article.
  2. List all qualified organizers, up to five on each Wikipedia. Qualified organizers are ones who work actively; those who only have their name on the page or just made a few constructive edits for the event (less than, say, 5-10 edits) will not be counted. Due 20th December, 2015. Use this page to submit organizers.
  3. As you submit the qualified participants on this page, please also use P, O and A to mark them so I can know how many postcards should they receive. P(Participant), O(Organizers), A(Ambassadors). Please review the page if you submitted already. This is due 25th December, 2015 as previously mentioned.
  4. We will make a barnstar for whoever contribute to Wikipedia Asian Month, a user box for whoever accomplish the mission, and a ribbon bar for Ambassadors. It will be distribute after we have all qualified editors.
  5. You can find me on Facebook as Addis Wang, easiest way to talk with me for any questions or need my assistance. Leaving a message on meta is another option.

Further Actions

  1. You are welcome to submit an blog post draft for Wikimedia Blog at here about Wikipedia Asian Month in your local community, a specific story is more welcomed. I will help on that, and maybe integrate stories from different communities together to make a enough length articles. So don't hesitate to submit a short paragraph.
    1. A specific story about WAM. Like how some volunteers contribute in the event makes them special.
    2. A one sentence statement from you or participants about how you feel about Wikipedia Asian Month; why you like the event; what do you think we need to improve next year
    3. A short introduction about your community if it has not been introduced yet on Wikimedia Blog. Goals, current problems, why your community special etc.
  2. Sorry for the rough pages on meta. I will make a more beautiful page for all organizers and Ambassadors to honor their great contribution for Wikipedia.
  3. Next year: Many communities show their interest to hold this event again next year. We want to plan it in advance. If you represent a Wikimedia affiliate in Asia, please considering to include around 100 U.S. dollars in your annual grant application or similar. So Wikipedians around world can have a taste on your country or region next year! A mail list will be set up and inform you in next update. We will definitely make this event easier to participant next year, and improve our tool to give a better experience for both organizers and participants.

My Best Wishes and appreciation,
Addis Wang

MediaWiki message delivery (обговорення) 01:01, 2 грудня 2015 (UTC)

Щодо обговорення сторінки Ніколенко Ольга Миколаївна

Вітаю. Перенесіть, будь ласка, допис Любові Мельниченко із теми "Дописи" в тему "щодо розділу критика", адже цей аналітичний коментар також стосується спростуаання критики Учителя. Дякую. ( Обговорення Сторінки Нікоденко Ольга Миколаївна) Alimduyl (обговорення) 20:35, 30 листопада 2015 (UTC)

привіт. даруйте, забулася відповісти. назва розділу не дуже має значення. все одно буде читатися все разом. звідти вилучаються саме переходи на особистості й персональні нападки --アンタナナ 09:48, 2 грудня 2015 (UTC)

17:52, 7 грудня 2015 (UTC)

Прохання

Доброго дня. Поясніть будь ласка, чому на сторінці Внесок не відображаються раніше завантаженні фото соборів --YurkoSkreep (обговорення) 16:51, 11 грудня 2015 (UTC)

Добридень, під час вчорашнього редагування статті фото були вилучені - https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:%D0%9A%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BB%D1%96%D0%BA%D0%B0.JPG

та https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:%D0%94%D0%B7%D0%B2%D1%96%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8F_%D0%9A%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%83_%28%D0%92%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8E%D1%81%29.JPG --YurkoSkreep (обговорення) 19:12, 12 грудня 2015 (UTC)

привіт. перепрошую, не була онлайн. написала користувачеві запитання й використала фото так: ред.№ 17203763 --アンタナナ 21:01, 12 грудня 2015 (UTC)

Польська брама

Добридень. Давно не була, багацько чого забула. У відповідь на запрошення приєднатись до тематичного тижня - стала перевіряти перелік спадщини в Кам'янці. Підозрюю, що Польську браму ще називають Нижньою але ще не розібралась, що там з назвами. Вікі вже має статті і про Нижню і про Верхню Польські брами - їх треба поєднати, це ще я можу. Але змінювати назву, здається не маю права... Посилання на обидві статті надала до переліку, поруч з Польською брамою.--HelgaSavo (обговорення) 16:54, 11 грудня 2015 (UTC)

привіт! дякую. якщо Польська і Нижня Польська брами це те саме, то можна зробити перенаправлення із Польської брами на Нижню Польську браму --アンタナナ 21:04, 12 грудня 2015 (UTC)

Фото

Добридень. Питання щодо фотографій - чи є сенс завантажувати свої власні роботи, якщо можна використовувати фотографії іноземних фотографів, що вже завантаженні у Вікісховище? Дякую.--HelgaSavo (обговорення) 13:31, 12 грудня 2015 (UTC)

ще раз привіт звісно ж є сенс вантажити власні, якщо Ваші кращі, якщо Ваші з іншого ракурсу (буває навіть трохи з іншого ракурсу), якщо Ваші зроблені в інший період часу (доби, року тощо) --アンタナナ 21:07, 12 грудня 2015 (UTC)
дякую! щиро вдячна за допомогу і пояснення ) трошки було засмутилась (використовую фотографії друга - він подорожує і не має часу писати, важко пояснити навіщо завантажувати фото які без причини вилучають) але все здолаємо ) --HelgaSavo (обговорення) 21:16, 12 грудня 2015 (UTC)

17:41, 14 грудня 2015 (UTC)

Подяка

За участь у тематичному місяці Азії
Дякуємо Вам за участь у місячнику Азії у Вікіпедії! Завдяки вашій праці наш проект збагатився новими статтями про цей регіон світу. Antanana, ця квітка лотосу — вдячність за ваш внесок. Нехай вона надихає Вас на нові звершення. Наснаги Вам, пишіть ще про різних чиндрипах!
--Dim Grits 11:04, 15 грудня 2015 (UTC)

18:29, 21 грудня 2015 (UTC)

Шановні вікіпедисти, прохання висловити ваше відношення щодо цієї номінації. Дякую.--SitizenX (обговорення) 09:59, 24 грудня 2015 (UTC)

Прохання глянути обговорення.--Сергій Липко (обговорення) 14:48, 26 грудня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Будинок Головного командира Чорноморського флоту в Миколаєві був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:18, 28 грудня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Список похованих на Миколаївському некрополі був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:19, 28 грудня 2015 (UTC)

Донецька Шевченкіана

Доброго дня. Які перспективи цього можливого проекту? --Білецький В.С. (обговорення) 20:29, 5 березня 2015 (UTC)

доброго! завтра о 21:00 буде засідання правління в ірц. я розкажу про ситуацію й потім Вам напишу чи передзвоню --アンタナナ 20:35, 5 березня 2015 (UTC)
Дякую дуже.--Білецький В.С. (обговорення) 20:43, 5 березня 2015 (UTC)
Доброго вечора. Щось є новенького щодо цього можливого проекту?--Білецький В.С. (обговорення) 18:27, 9 березня 2015 (UTC)
доброї пори доби! те засідання дуже затягнулося. написала листа, Ви на копії --アンタナナ 11:15, 10 березня 2015 (UTC)
будь ласка, підтвердіть отримання листа. щоб я знала, що Ви їх отримуєте взагалі --アンタナナ 11:34, 10 березня 2015 (UTC)
Нічого не отримував. Перешлю свій E-mail СМС--Білецький В.С. (обговорення) 17:04, 10 березня 2015 (UTC)
Ще раз : Мій E-mail biletski.ua--Білецький В.С. (обговорення) 05:31, 11 березня 2015 (UTC)
дякую. смс мені інший імейл приходив. я Вам на обидва відпишу вночі, після засідання --アンタナナ 19:31, 11 березня 2015 (UTC)
Листа не отримав. Обидві адреси чинні.--Білецький В.С. (обговорення) 05:26, 12 березня 2015 (UTC)--Білецький В.С. (обговорення) 20:48, 12 березня 2015 (UTC)--Білецький В.С. (обговорення) 06:21, 13 березня 2015 (UTC)
форварднула із свого імейлу. перевірте чи отримали --アンタナナ 07:16, 13 березня 2015 (UTC)
отримав. макет пришлю.--Білецький В.С. (обговорення) 12:35, 13 березня 2015 (UTC)
Макет надіслав. Отримали?--Білецький В.С. (обговорення) 20:25, 14 березня 2015 (UTC)--Білецький В.С. (обговорення) 20:03, 15 березня 2015 (UTC)--Білецький В.С. (обговорення) 16:59, 16 березня 2015 (UTC)
Доброго вечора. Щось є новенького щодо цього можливого проекту?--Білецький В.С. (обговорення) 21:11, 22 березня 2015 (UTC)
Доброго ранку. Щось є новенького щодо цього можливого проекту?--Білецький В.С. (обговорення) 04:42, 24 березня 2015 (UTC)
Щось є нового щодо цього можливого проекту? Чому Ви ігноруєте запитання?--Білецький В.С. (обговорення) 04:42, 24 березня 2015 (UTC)
доброго дня. я Вам надсилала імейл. зараз ще раз продублюю --アンタナナ 18:45, 7 квітня 2015 (UTC)
Не надсилали! Всі імейли з усіх країн отримую - тільки ваші - ні. Чи не дивно?--Білецький В.С. (обговорення) 18:47, 7 квітня 2015 (UTC)
Ще раз нагадую імейл biletsk@i.ua --Білецький В.С. (обговорення) 19:09, 7 квітня 2015 (UTC)
"зараз ще раз продублюю" - це коли? До ранку нічого не надійшло. --Білецький В.С. (обговорення) 05:43, 8 квітня 2015 (UTC)
доброго вечора. я не розумію, що з поштою. опублікувала протокол засідання: Про можливість підтримки видання «Донецька Шевченкіана у датах та подіях: 1851—2014». на жаль, прямого фінансування із гранту ми не можемо забезпечити, оскільки книга не зовсім відповідає умовам. але там написані й інші шляхи, порадьтеся чи таке Вас може зацікавити --アンタナナ 16:51, 9 квітня 2015 (UTC)
Можливо це не стосується даної ситуації, але в мене поштовик вікіпошту в спам скидає. Якщо знаєш що лист буде — треба папку спаму переглядати. Або спробуйте з іншої адреси. --Pavlo1 (обговорення) 16:57, 9 квітня 2015 (UTC)
дякую, але тут точно не вікіпошта (у Білецький В.С. вона не активована). питання або у моїй пошті, або у пошті пана Володимира --アンタナナ 17:01, 9 квітня 2015 (UTC)
Я спам переглядаю регулярно. Нічого не приходило нікуди.--Білецький В.С. (обговорення) 18:27, 9 квітня 2015 (UTC)

Файли зроблені разом з Оліфіренком В.В.

Є питання. Ви залишили на моїй сторінці повідомлення про можливе вилучення фото де зазначений автором Оліфіренко В.В. Наразі воно зроблене у нашій спільній подорожі в Крим - його фотоапаратом - щось він знімав, щось я тим же фотоапаратом, десь ми разом вибирали ракурс - дерлися на ту чи іншу гору, яку обрали для кращого виду - і звідти знімали. Тобто фото робили фАКТИЧНО вдвох. Але так як апарат був його - я його і зазначив автором - з чемності. а ще напевно - не передбачаючи , що може бути ситуація вилученя у Вікіпедії. Тепер Оліфіренко В.В. довго не користувався Вікі (він захворів серйозно) і забув пароль. Тому увійти у Вікіпедію і підтвердити що він згоден на виставлення фото не може. Що робити? Як залишити фото? --Білецький В.С. (обговорення) 18:30, 19 квітня 2015 (UTC)

привіт. чи є у пана Оліфіренка імейл? якийсь профіль на соцмережах? сайт? блог? щоб він міг надіслати дозвіл --アンタナナ 19:00, 19 квітня 2015 (UTC)
Його мейл Volifmail.ua Але у нього тільки старий планшет. Він не дома (не в Донецьку). Можливості виходу в мережу обмежені. --Білецький В.С. (обговорення) 19:06, 19 квітня 2015 (UTC)