Обговорення користувача:Ardana-adriana

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Ardana-adriana!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 09:16, 26 серпня 2014 (UTC)[відповісти]

Щодо статті про Пантюшенка[ред. код]

Доброго вечора! Скажіть будь-ласка, чому Ви проти того, щоб існувала стаття про цього офіцера у Вікі? Справа в тому, що військові-орденоносці в Україні нечисленні, тому вікіпедисти будуть намагатися створити щодо кожного статтю. Це дозволено за критеріями Вікіпедії. З іншого боку, приховати наявність ордену в певної людини неможливо, оскільки є Указ Президента, його можна легко знайти в інтернеті. Тому прошу, поясніть свої дії, будь ласка. З повагою, --Brunei (обговорення) 20:06, 9 лютого 2015 (UTC)[відповісти]


Добрий день.

Нічого проти вас я не маю. Я розумію, що дана інформація доступна у відкритому доступі. Але людина, про яку ви написали не бажає, щоб у Вікі була стаття про нього. Прошу вас видаліть дану статтю і більш не публікуйте її. --

у цьому випадку попросіть Порошека видалити указ про нагородження, --Л. Панасюк (обговорення) 06:41, 10 лютого 2015 (UTC)[відповісти]


Приказ Порошенко здесь ни причем. Я не думаю, что так сложно не публиковать данную статью. Википедией я тоже пользуюсь и понимаю, что это прекрасная энциклопедия. Но это не официальный сайт президента. Человек, о котором вы написали, не хочет видеть свою страницу в википедии.

Блокування[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з видаленням вмісту сторінок для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Подальше обговорення доцільності видалення інформації можете проводити розділом вище. --Максим Підліснюк (обговорення) 07:17, 10 лютого 2015 (UTC)[відповісти]

Наразі існує офіційний Указ Президента України, інформація, описана у статті є у публічному доступі. Вікіпедія нічого не додає від себе та не спотворює. --Максим Підліснюк (обговорення) 07:18, 10 лютого 2015 (UTC)[відповісти]

Щодо Пантюшенка[ред. код]

Доброго дня, пані Ardana-adriana. Я глянув на ситуацію з Пантюшенком. Мушу Вам відразу сказати, що видалити вікі-статтю тим способом, як це робите Ви — неможливо. Це заборонено нашими правилами, плюс наші технічні і організаційні інструменти видалити не дадуть. Пантюшенко нагороджений орденом, який за нашими правилами автоматично робить його значимим. Видалити можна лише аргументовано оскарживши цю значимість. У вашому випадку я навіть не заю, як це оскаржити, аргументувати. Подіяти може лише один аргумент — якщо Ви доведете, що Пантюшенка нагороджено помилково (відповідний Указ президента чи ще якийсь опублікований документ). Але якщо помилки ніякої немає, то навіть якщо він сам публічно відмовиться від ордена, це нічого не змінить (бо ж особисто президент підтвердив, що людина заслужила цей орден, тобто це значима людина). Ви самі бачте — можливість дуже примарна. Можливо у Вас є ще якісь аргументи, які я не передбачив, тоді для видалення існує спеціальна процедура ВП:ВИЛ, яка дозволить Вам викласти аргументи, які вікі-спільнота маленьким консиліумом розгляне і прийме рішення. Якщо, як Ви кажете, на публікацію «немає згоди», то тут напевно допоможе лише заборона рішенням суду (і то я не певен, бо це напевно був би прецедент). Але відразу ж Вам скажу — вікі-правила забороняють погрожувати судом (судитись можна, погрожувати — ні). Я до деякої міри розумію Вашу ситуацію, але Ви самі бачите — можливостей мало. Мені шкода, що Вас заблокували, не пояснивши перед цим усю проблему. Ще зверну увагу на одну річ. Якщо Ви продовжите робити те, що робили досі (просто видаляти) — Ваш акаунт заблокують, заблокують також будь-який новий акаунт, блокуватимуть навіть ІР-адреси, з яких це робитиметься. Якось «тихенько» видалити неможливо.--Aeou 09:48, 10 лютого 2015 (UTC)[відповісти]