Обговорення користувача:Atlasveryshrugged

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Atlasveryshrugged!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 23:53, 20 листопада 2019 (UTC)[відповісти]

Вітаємо. Вікіпедія не є місцем для реклами[ред. код]

Вітаємо у Вікіпедії. Дякуємо за цікавість до проєкту і за створення нової статті. Однак Вікіпедія є енциклопедією, а [[Спеціальна:Внесок/{{subst:BASEPAGENAME}}|деякий Ваш внесок]], схожий на рекламу. У Вікіпедії реклама заборонена. Додатково можна почитати таке:

Якщо у Вас досі залишаються питання, будь ласка, ставте їх у кнайпі. Також Вам можуть бути корисними такі посилання:

--Mitte27 (обговорення) 14:16, 5 грудня 2019 (UTC)[відповісти]

Попередження[ред. код]

Вітаю. Оце Ваше редагування ред. № 26673061 і деякі наступні порушують правило Вікіпедії щодо неприпустимості образ. У Вікіпедії не можна лаятися та атакувати інших користувачів. Прошу припинити таку діяльність, інакше Вам може бути обмежено участь у цьому проекті. Сподіваюсь на розуміння. --Brunei (обговорення) 21:17, 5 грудня 2019 (UTC)[відповісти]

Вітаю. Щиро рекомендую пильніше спостерігати за рекламою препаратів на сайтах compendium.com.ua / tabletki.ua / rlsnet.ru / mozdocs.kiev.ua від користувача Yukh68. Вважаю ми обидва не сліпі та бачимо очевидну співпрацю даного користувача з цими ресурсами та зловживання своїм становищем на вікіпедії. Варто лише оцінити скільки, якого типу та на які препарати цей користувач залишає посилання в вікіпедії, прибираючи усіх хто може йому "здаватись" конкурентом. В нашому випадку - ми звичайний довідник ліків з доведеною ефективністю, наше видання рекомендовано Експертною проблемною комісією «Клінічна фармакологія і клінічна фармація» МОЗ та НАМН України (протокол №4 від 28.09.2017). (Гугл вам у допомогу).

Маю також надію на ваше розуміння та невживання подвійних стандартів щодо інших користувачів.

Будь ласка, не намагайтеся відвернути увагу від Вашого прямого й встановленого порушення правила згадками про можливі порушення правил іншими користувачами. Тут очевидна ситуація.--Brunei (обговорення) 14:08, 11 грудня 2019 (UTC)--Brunei (обговорення) 14:08, 11 грудня 2019 (UTC)[відповісти]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Особливості державної реєстрації лікарських засобів в Україні та оцінка їх еквівалентності, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: https://www.apteka.ua/article/431229. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Особливості державної реєстрації лікарських засобів в Україні та оцінка їх еквівалентності.

Надалі пропонується:

@Mcoffsky:

Доброго дня! Даний текст не може порушувати авторського права вказаного джерела https://www.apteka.ua/article/431229, тому що відповідне авторьске право за ним не закріплене. Джерелом даного тексту є Методичні рекомендації (77.17/119.17) на тему: “Теоретичне обгрунтування та реалізація сучасних принципів оцінки еквівалентності лікарських засобів в Україні.” розроблені Національним фармацевтичним університетом МОЗ України.

Автори: Зупанець Ігор Альбертович д.мед.н., професор Котвіцька Алла Анатоліївна д.фарм.н., професор Черних Валентин Петрович акад. НАН України, д.фарм.н., д.х.н., професор Головенко Микола Якович акад. НАМН України, д.б.н., професор Усенко Віталій Олександрович MD, MBA Крячок Ігор Володимирович к.мед.н. Попов Сергій Борисович д.мед.н., професор. Косяченко Костянтин Леонідович д.фарм.н., професор Страшний Владислав Володимирович д.фарм.н., професор Безугла Наталія Петрівна к.мед.н., доцент Тарасенко Ольга Олександрівна к.мед.н., доцент Савич Сергій Анатолійович MD, MBA

Рецензенти: Коваленко В.М. — віце-президент НАМН України, д.мед.н. ,професор, директор ДУ ННЦ «Інститут кардіології ім. акад. М.Д. Стражеска» НАМН України; Рудик Ю.С. — д.мед.н., професор, завідувач відділом клінічної фармакології та фармакогенетики неінфекційних захворювань ДУ “Національний інститут терапії ім. Л.Т. Малої НАМН України”.

Підстава для видання: Рішення Експертної проблемної комісії МОЗ та НАМН України «Клінічна фармакологія і клінічна фармація». Протокол No 3 від 29 червня 2017 р.

Таким чином даний текст не є чиєюсь комерційною власністю, а авторське право закріплене за безпосередніми авторами даного тексту, які були вказані в опублікованій статті в повному обсязі. Ці методичні рекомендації знаходяться у вільному доступі і не мають жодних обмежень щодо розповсюдження.

Наприклад, цей матеріал представлений: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?Z21ID=&I21DBN=EC&P21DBN=EC&S21STN=1&S21REF=10&S21FMT=fullwebr&C21COM=S&S21CNR=20&S21P01=0&S21P02=0&S21P03=A=&S21COLORTERMS=1&S21STR=Головенко%20М$ https://nmuofficial.com/zagalni-vidomosti/kafedri/department-organization-economy-pharmacy/vydavnycha-diyalnist/

Вважаю питання порушення авторських прав джерела https://www.apteka.ua/article/431229 щодо даного тексту вичерпаним. Якщо є якісь об’єктивні причини вважати навпаки, прошу їх озвучити і впевнений знайдеться відповідь на будь-яке заперечення, так як вищевикладене є правдивою інформацією.

  • Внизу віконця редагування написано: Ви також гарантуєте, що написане Вами або належить Вам, або взято з джерела, яке є суспільним надбанням чи подібним вільним джерелом. Цей текст не належить ані Вам, ані є суспільним надбанням. Ще цей текст міг би мати ліцензійні позначку про невідкличну згоду на публікацію на умовах ліцензій CC BY-SA 3.0 та GFDL. Проте такої позначки він не має. Тому знаходження його в основному просторі Вікіпедії протирічить правилу ВП:АП. --Brunei (обговорення) 12:18, 15 грудня 2019 (UTC)[відповісти]
  • І ще одне. Вам може здатися, що тут зібралися люди, які через власну прискіпливість і свврливість заважають Вам поліпшувати Вікіпедію. Запевняю Вас, що це не так. Просто як Ваші дії з довідником, так і написання цієї статті порушували правила Вікіпедії, а Ваші відповіді на зауваження були надто емоційні. Спільнота дійсно трохи з недовірою ставиться до новачків, але Ви цілком можете невдовзі здобути її довіру. Будь ласка, перепишіть цю статтю, як рекомендує шаблон. Також прошу пояснити колегам, що треба зупинитися й припинити масово вставляти посилання на ваш сайт-довідник. Найкраще рекомендувати його в проекті Медицина та Молекулярна біологія. Нехай інші користувачі оцінюють його якість і, певен, згодом він стане популярним. Розумію, що про вашу роботу хочеться якнайскоріш повідомити світу, але Вікіпедія працює по-іншому. З повагою, --Brunei (обговорення) 12:18, 15 грудня 2019 (UTC)[відповісти]