Обговорення користувача:D.A. Borgdorff

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії![ред. код]

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис ніколи не ставиться.

При сумнівах щодо того, що краще зробити, радимо звертатися до Довідки або по пораду до інших дописувачів. Перед створенням нової статті радимо спочатку ґрунтовно ознайомитись з Довідкою та роздивитись, що і як роблять інші дописувачі, можливо, розпитати когось з них.

Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете додати їх до стрічки новин спільноти.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

P. S. Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the help desk of the community portal (feel free to use English there if your level of Ukrainian is not sufficient for communication) --OlegB 22:52, 14 червня 2009 (UTC)[відповісти]

Проведення тижня України у нідерландській вікіпедії[ред. код]

Вітаю @D.A. Borgdorff:! Goede dag! Ik denk dat is de meest voorkomende probleem is de week Oekraïne in Nederlandse Wikipedia vooravond van het referendum voor Oekraïne in deze grote gedeelte bevat erger dan Malagasi eeuw. In niderladskiy eeuw met een Oekraïeners cijfers - de naden. Met honderden duizenden mensen - slechts 200 meer dan de Oekraïense, en ze vaak geregistreerd als Russen. .en Het ondertekend aan de vooravond van het referendum. Na minder dan een week in Nederland een referendum gehouden, die het lot van de jaren van Oekraïne en de EU kan besluiten, ik denk dat de inwoners van Nederland moet op zijn minst iets over Oekraïne en de Oekraïense weten.

Vertaling in Niderle belangrijk. artikelen:

Важливий переклад на нідерл. статей:

uk:Список українських політв'язнів у Російській Федерації та в Криму, uk:Війна на сході України uk:Втрати силових структур внаслідок російського вторгнення в Україну (до серпня 2014) та щодо українських персоналій.вікіпідпис--Yasnodark (overleg) 2 apr 2016 17:25 (CEST)

Вітаю! Mariah-Yulia. Вважаю, що зараз найнагальнішим питанням є проведення тижня України у нідерландській вікіпедії напередодні референдуму, бо Україна у цьому великому розділі представлена гірше, ніж у малагасійській вікі. У нідерладській вікі з українськими постатями просто - швах. З сотень тисяч осіб - лише 200 з лишком українців, і ті часто записані як росіяни. І це напередодні знакового референдуму. Адже менше ніж за тиждень у Нідерландах відбудеться референдум, що можливо на роки вирішить долю України та ЄС, я гадаю мешканцям Нідерландів варто бодай щось знати про Україну та українців.

Важливий переклад на нідерл. статей:

uk:Список українських політв'язнів у Російській Федерації та в Криму, uk:Війна на сході України uk:Втрати силових структур внаслідок російського вторгнення в Україну (до серпня 2014) та щодо українських персоналій.вікіпідпис-- .--Yasnodark (обговорення) 13:32, 2 квітня 2016