Обговорення користувача:Divega/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії!

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис не ставиться.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, які є в Категорія:Користувачі, що допоможуть новачкам або ж можете розмістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own.
You can ask for further help at the help desk of the community portal


--Alex K 05:04, 17 квітня 2007 (UTC)

Поздоровляю з першою створеною статтею! ;)

… але тепер маєте клопіт - доводити її до пуття - це я ростити малу дитину. Клопоту багато, то ж, сподіваюся, Ви будете не проти моєї маленької допомоги (головним чином підказками).

  1. Я вже перейменував статтю, так і назва точніша (на відміну від сторінок-перенаправлень не варто статтю називати за аббревіатурою), і тепер стаття "пасує" до усіх посилань:
  2. тепер Вам потрібно якомога скоріше додати джерела інформації (а то ще хтось зробить аналогічну пропозицію ;) );
  3. потім власне наповнювати статтю - бо зараз вона має статус "стаб", тобто щось на кшталт "заготовки" - і історію (що там в Бостоні побудували і було то у 1882 чи 1889), і огляд мережі таких ліній - не мені Вас, експерта з ЛЕП, вчити, що хотіли б студенти відповідних спеціальностей та/або Ваші колеги-енергетики прочитати в такій статті.

Якщо матимете запитання чи іншу потребу в допомозі - звертайтеся (редагуванням моєї сторінки обговорення чи тут - я буду час від часу сюди заглядати).

--pavlosh ҉ 22:40, 6 липня 2009 (UTC)

Буду вельми вдячний за допомогу -- Divega
Принагідно дві невеличкі поради щодо оформлення реплік у обговоренні:
  • Корисно робити відступ відносно тієї репліки, на яку Ви відповідаєте- так легше розбиратися у складних розгалуджених обговореннях між багатьма дописувачами. Цей наш діалог ще не має ні "гілочок" ні реплік інших дописувачів, але корисно то робити завжди- щоб була правильна звичка. Щодо того, як це робити можна подивитися на це обговорення як на приклад;
  • Це добре, що Ви ее забуваєте ставити підпис у кінці кожної своєї репліки, але, схоже, Ви зможете полегшити собі відповідні клопоти, якщо скористаєтеся так званим автоматичними (він радше напівавтоматичний) підписом за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою кнопки підпису , що розташована 12-тою зліва зверху вікна редагування;
--pavlosh ҉ 08:07, 7 липня 2009 (UTC)
дякую --Divega 12:53, 7 липня 2009 (UTC)
Популярність Вашої статті росте швидше, ніж Ви її пишете ;). --pavlosh ҉ 22:33, 7 липня 2009 (UTC)

про автобани

Якщо вас цікавить -> див..--85.176.143.92 23:14, 26 березня 2012 (UTC)

Прокляття

Моя вам порада - не чіпайте Крішнаїтів, бо їх лідери-святі-проповідники можуть і вбити за віру (навіть вас) не вірите? читайте - http://www.harekrsna.org/gbc/black/radhanath-dharmatma.htm Цитата для вас - Радганатха сказав трьом людям вбити Сулочану, і його вбили. Зараз Радганатха проповідує як святий. Ось про нього інформація - http://www.vedic-culture.in.ua/ru/spiritual-masters/radhanath-swami.html Его Святейшество Радханатх Свами Духовный учитель и чуткий проповедник Международного общества сознания Кришны. http://goloka.org.ua/viewtopic.php?t=4749 Убийца Радханатх Свами в прямом эфире

А якщо вас кришнаїти проклянуть на вічні муки у пеклі (за ваш АТЕЇЗМ та ваше БОГОХУЛЬСТВО)? Ви не боїтеся? Народитеся каменем і будете так стояти мільйони жіттів? Не страшно? З вікіпедією в голові Напевно ваш Бог - ленін? http://ru.wikipedia.org/wiki/Список_храмов,_упразднённых_советской_властью а ще подивіться до чого прихводить атеъзм. Вам це потрібно? Ви дійсно думаєте що Бога немає, і душі немає, і після смерті - нічого, навіть пекла не боїтеся? навіть якщо так - то однаково ви слід поважати святе. А тому не чіпайте руки геть від святинь! Йдіть направте свій гнів проти атеїстів. Закрийте портал Атеїзм. Я буду радий якщо ви закриєте портал атїезм. Можете закрити портали атїезму також російською мовою англійської та іншими. http://ru.wikipedia.org/wiki/Портал:Атеизм можете заодно закрити такі портали - http://ru.wikipedia.org/wiki/Портал:ЛГБТ вони користі не несуть... взагалі, здається за ваш вже взялись політики http://s5.image1.org/images/2012/07/10/1/3104b719afe9ced0d2ca38355f89edbf.jpg — Це написав, але не підписав, користувач 95.132.20.178 (обговореннявнесок).

Непогано було б статтю доробити без самореклами. От тоді і виступати. --Divega (обговорення) 13:13, 18 липня 2012 (UTC)

Translation notification: Wikimedia Highlights, July 2012

Hello Divega,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Ukrainian and Russian on Meta. The page Wikimedia Highlights, July 2012 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Note: This time, the "Wikimedia Foundation highlights" section does not include the usual coverage of the most notable work of Foundation staff during that month. Instead, it contains a list of talks given by Foundation staff at Wikimania, summarizing their most important work the year over. It looks like a lot of text, but only the talk titles will need to be translated. The intention is that these titles alone can already give readers a good overview of what the Foundation is working on in general.

You are receiving this message because you signed up to the new translation notification system. Questions about this system can be asked at [5], and you can manage your subscription at [6].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 00:24, 3 вересня 2012 (UTC)

Стародуб Тетяна Сергіївна відповідь на зауваження

Доброго дня. Дякую за Ваше побажання та редагування, якщо ви не проти, не могли би ви роз'яснити які саме правки ви зробили окрім прибирання червоних посилань? На жаль я новачок, важко ще розібратися як правильно користуватися історією правок. І я все ж таки дуже хотів би залишити усі публікації...

Шановний Divega, якщо Ваша ласка, порадьте як правильно зв*язувати статті щоб уникнути "сирітства", читав вікістатті, але це мало допомогло, механізм належним чином не прописано... З.І. Можна Вас попросити добавити ту саму фотографію ще й на рувікі? Велика подяка за різноманітну допомогу Вам! --Jcrafteam (обговорення) 01:37, 3 вересня 2012 (UTC)

Шановний Divega, вітаю Вас. Якщо Ваша ласка, дуже вас попросив би добавити ту саму фотокартку на англомовну сторінку Стародуб Т.С, за адресою: http://en.wikipedia.org/wiki/Tetiana_Starodub Величезне спасибі за допомогу та поради! З пошаною, --Jcrafteam (обговорення) 23:51, 6 вересня 2012 (UTC)

Доброго дня, Divega! Дякую за добавлене фото! Скажіть, Ви повернули tag про відсутність посилань, чому? Адже 5 посилань присутні у статті. З повагою, --Jcrafteam (обговорення) 12:07, 7 вересня 2012 (UTC)

Тільки я не вмію міняти основної назви в статтях, якщо можете - змініть будь-ласка

--Kashub (обговорення) 09:38, 10 вересня 2012 (UTC)


Дякую. Але ждати, поки залізниця писатиме правильно, можна довго

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Jimmy Appeal

Hello Divega,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Russian on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Jimmy Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2012-10-07.

URGENT

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 12:57, 4 жовтня 2012 (UTC)

Дякую

Дякую, що підредагували посилку на алтернативу до назви "Слово о полку Ігоревім" --Kashub (обговорення) 14:46, 18 жовтня 2012 (UTC)

Знову на видалення...

Доброго дня! Сьогодні зайшла на почту, і побачила повідомлення про те, що до статті внесено певні зміни і що працюватиму тепер під своєю назвою без слова Користувач...Прочитала ваші зауваження, одразу ж взялася втілювати їх в життя, тільки не знаю чи все правильно зробила...бо я новачок, але дуже стараюся...І ось дивлюсь через деякий час знову зверху пишеться Стаття на вилучення, переходжу в обговорення, а там не написано хто поставив і чому? Що це таке? Може просто ще не зняли помітку Стаття на вилучення? Допоможіть, будь-ласка, розібратися, а то дуже прикро...І ще: чи можу я ваші зауваження вже видалити із статті, а то виходить, що заголовок Методика Хелен Дорон у змісті 2 рази повторюється? --Методика Хелен Дорон (обговорення) 10:23, 25 жовтня 2012 (UTC) Пишу вам сьогодні ще раз висловити подяку за допомогу, яку Ви виявили до статті. Ще багато у чому треба розібратися. Але саме головне, що стаття отримала шанс на життя! Дякую. --Методика Хелен Дорон (обговорення) 15:37, 25 жовтня 2012 (UTC)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal

Hello Divega,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Ukrainian and Russian on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2012-11-14.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 11:54, 9 листопада 2012 (UTC)

Перейменування статті

"Однак зауважу, що перейменування без попереднього обговорення (за виключенням явних помилок у назві) може бути сприйняте як вандалізм. --Divega (обговорення) 14:46, 9 листопада 2012 (UTC)" Дякую за відповідь!

В своїй статті хочу до назви корабля додати шифр, щоб було як в англомовній та німецькій статті, а також в українських статтях про кораблі такого типу. --Олег Платоненко (обговорення) 15:01, 9 листопада 2012 (UTC)

То тепер замість блокування в укрвіці таким привітання пишуть? --Bulka UA (обговорення) 11:22, 14 листопада 2012 (UTC)

Не встиг написати попередження, може за голову візьметься. Буде продовжити, подам заявку на блокування, як вандала.--Divega (обговорення) 11:25, 14 листопада 2012 (UTC)

Про "Петлю часу"

) як видалять текст - я поверну його назад. Це "переказ сюжету", шматочок статті, решта в статті - все ОК. Тож буду наполягати на авторському тексті. Суть мого підходу - УКРАЇНСЬКЕ МАЮТЬ ЧИТАТИ І НЕ ХОДИТИ НА ІНШУ, НЕ БУДУ КАЗАТИ, ЯКУ СТОРІНКУ. Якщо НАШЕ цікаве - то читати БУДУТЬ. Бо дуже вже убога наша Вікі - і надії нема ні на що хороше. А я можу зробити так, щоб... А треба, щоб була еталоном, щоб читали, говорили, згадували тепло. А "енциклопедичність" - до лампочки, ми ніколи не будемо енциклопедією, бо ми всі аматори, у нас нема освіти і практики бібліотечної, енциклопедичної, філологічної практики. У вузах забороняють посилатися на Вікі. Бо аматорська. І той, хто буде снобічно мені тикати носом, мовляв, текст трохи не такий - що ж, у нього, значить, життя не склалося. Крім "авторської вставки" - у мене є статті цілком наукового змісту. Бо там так треба писати. Просто, всьому своє місце. Ну, якщо зовсім якийсь придурок рогом упреться, створю на сайті якомусь рецензію і пошлюся на неї у статті Вікі про фільм. --Brandner (обговорення) 19:18, 14 листопада 2012 (UTC)

Для написання статті про TGV Atlantique потрібен шаблон Шаблон:Електропоїзд. Подивився, що він наразі перекладається, але не редагувався вже два місяці. Підкажіть, коли чекати на його оформлення чи може варто написати запит на його створення? Зараз у статі TGV Atlantique використав шаблон Шаблон:Електровоз але він не коректно працює і не зовсім відповідає по змісту.

Ще таке питання: чи є у Вікіпедії якийсь окремий алгоритм перекладу статті з іншої мови? Чи просто треба створювати нову статтю і в неї вносити перекладений текст? --Олег Платоненко (обговорення) 10:28, 16 листопада 2012 (UTC)

Спершу зверніться до користувача, що його почав перекладати (Обговорення користувача:Nik15). Якщо з якихось причин він не зможе його доробити, можете спробувати зробити це самостійно або лишити запит на доопрацювання тут Вікіпедія:Запити на шаблони. Хочу зазначити, що у шаблонах більш досвідчений Користувач:Base. Можете звернутись також безпосередньо до нього--Divega (обговорення) 12:55, 16 листопада 2012 (UTC)

Питаннячко

Привіт! Я бачу текст шаблонів у Вас на сторінці. Як їх застосовувати? (дайте посилання на приклад, можливо, мені вони знадобляться)! Ви самі умієте створювати шаблони? Є потреба у одному шаблончику! Дякую за увагу! --Brandner (обговорення) 19:16, 16 листопада 2012 (UTC)

Створювати можу лише найпростіші шаблони, фактично таблицю, більш складні, на кшталт карток, ще жодного разу не створював. Ніби нічого складного, але поки не намагався. А застосування просто {{назва шаблону}}. Приклад застосування можете подивитись тут Interstate 4 для Шаблон:Interstates, а Шаблон:Наднаціональні європейські організації, що має параметри, застосовується тут — Європейська економічна зона. Щодо карток краще звернутись до Користувач:Base.--Divega (обговорення) 06:01, 17 листопада 2012 (UTC)

Плавальний басейн

Доброго дня! Дякую, що повернули статтю Плавальний басейн. Якийсь незареєстрований користувач (95.135.141.207) вилучив зображення і написав якусь дурню. Хотів скасувати його правки, але у мене недостатньо прав. Шкода, що Вікіпедію може редагувати будь-хто, мають бути зареєстровані користувачі. Дякую. --Bulakhovskyi (обговорення) 16:06, 21 листопада 2012 (UTC)

Немає за що. Там не у правах була справа, а у кількох редагуваннях. Просто відкривайте останню нормальну версію, копіюйте з неї у режимі редагування та замінюйте все на останній версії. А стосовно анонімів. Є досить багато корисних правок або статей, що створені ними. Я хоч і зареєстрований давно, однак фактично трохи більше півроку пишу зі свого акаунта, до цього всі правки були анонімні. Так що важко сказати, що краще.--Divega (обговорення) 17:26, 21 листопада 2012 (UTC)

Питаннячко2

Привіт! Статтю "Центральна Бібліотека імені М.Некрасова (Київ)" потрібно перейменувати на "Центральна районна бібліотека імені М. О. Некрасова", це прохання директора ЦБС Голосіївського району. Я змінив це, але ви чомусь виправили). Питаннячко - Чому ви так виправили)? Доречність назви статті можна уточнити у директора ЦБС Станіславчук Галини петрівни тел. 257-33-00. Дякую за увагу.--Koval13 (обговорення) 08:35, 22 листопада 2012 (UTC)

Ви створили дублікат статі, а це просто неправильно, дві статті з однаковим вмістом та з різними назвами. Фактично було достатньо натиснути на кнопку угорі "Перейменувати" (стрілочка вниз праворуч від зірочки нагорі, поруч із "Перегляд історії"). Я б взагалі ради зробити назву як у Центральна районна бібліотека імені Павла Тичини (Київ), без абревіатур у назві, а вже у тексті подати повну назву, так і читається і шукається легше (зробив запит до адміністраторів).--Divega (обговорення) 10:01, 22 листопада 2012 (UTC)

патрулювання

привіт! даруйте, що турбую. буду дуже вдячна, якщо Ви подасте заявку сюди. відкочувач це, звісно, добре… але, імхо, для проекту буде краще, якщо Ви зможете (за бажання та натхнення) не залишати по собі неперевірені зміни та сторінки --アンタナナ 10:35, 22 листопада 2012 (UTC)

Ну як можна відмовляти дівчині. Подам заявку на патрульного.--Divega (обговорення) 10:41, 22 листопада 2012 (UTC)
До речі, мені здається, що саме Ви відпатрулювали мою статтю про EUROAVIA, чи не так? Можна до Вас звернутися із проханням перевірити її?

Viktor Palchyk

привіт! за результатами обговорення Вам видано прапорець патрульного. користуйтеся ним правильно. і на благо проекту ;) успіхів! --アンタナナ 22:15, 25 листопада 2012 (UTC)

Доброго дня! Зробіть мені ласку, поясніть користувачу на його сторінці обговорення, чому стаття незначима. Він звернувся до мене через месенджер, але я зараз не дуже маю час (та й бажання) вишукувати там значимість. Дякую --DixonD (обговорення) 12:59, 15 листопада 2012 (UTC)

Написав. Він почав її потроху перероблювати, може і вийде довести значимість. Марні спроби, як на мене, однак може щось і вийде. --Divega (обговорення) 13:28, 15 листопада 2012 (UTC)
Що ви думаєте про премію Ярослава Мудрого? --DixonD (обговорення) 13:32, 15 листопада 2012 (UTC)
Звучить непогано, однак як на перелік лауреатів, то вона не показує супердосягнення. Окрім того Дроздов отримав її у співаторстів з дев'яти осіб. Мав би колектив отримати її, тобто одна премія колективу, що написав книгу, а не по премії кожному, а так виходить дутий обсяг лауреатів і за що, за 1-2 глави. Тобто премія, як премія, а от чи відповідає внесок Дроздова рівню премії…--Divega (обговорення) 13:38, 15 листопада 2012 (UTC)
Ок, але стаття як мінімум проходить по ВП:КШВ, оскільки відсутність значимості неочевидна. Далі можна продовжити на ВП:ВИЛ при бажанні --DixonD (обговорення) 13:47, 15 листопада 2012 (UTC)
Може чогось не знаємо про людину. Просто хай людина спробує як оформлювати статті, може щось добре і вийде згодом. Або ні. --Divega (обговорення) 14:06, 15 листопада 2012 (UTC)
Ми за наступні кілька днів зберемо всю інформацію, та доповнимо цю статтю фактами та записами телепередач регіонального каналу.--X-outing (обговорення) 14:44, 15 листопада 2012 (UTC)
Так, посиланнями на запис, щодо відповідного оформлення, то де саме слід відредагувати оформлення? (вибачаюсь за таке питання, але на вікіпедії перший раз оформлюю статтю.)--X-outing (обговорення) 15:07, 15 листопада 2012 (UTC)
Доповнив сторінку Олександра посилання на записи з ЗМІ та на його телепередачу. Сподіваюсь цього буде достатньо для того щоб цю сторінку не видалили --X-outing (обговорення) 12:44, 19 листопада 2012 (UTC)
Щодо посилань на наведені судові справи то тут є велике НО, тому що це справи про "непростих" людей в Харкові та Україні, і дістати будь які документи з цих спав дуже велика проблема, тому що фінальні рішення по цим справам виносив Верховний суд України, через це це дуже складно зробити. Але є невеликі згадки про якісь моменти з цих спав в телепередачі "Поради адвоката", а посилання на ці відео я додав.--X-outing (обговорення) 13:38, 24 листопада 2012 (UTC)
Реєстр судових рішень відкритий, там є всі справи. А якщо він така утаємничена людина та займається кулуарними справами... Тут вже маєте зробити вибір, або розголосити, за що він відомий та чому має право на статтю або примирись з видаленням статті. Тут третього варіанту немає. --Divega (обговорення) 20:12, 24 листопада 2012 (UTC)
Так, але у рішенні суду ПІБ захисника не фігурує, так як це є "таемниця слідста" у рішенні фігурує захисник №1 та позивач №1. А що, недостатньо того що Олександр частий гість різних юридичних передач, один із редакторів газети, та ведучий юридичної телепередачі?--X-outing (обговорення) 16:32, 26 листопада 2012 (UTC)
Моя особиста думка, що не дуже. Він же юрист, а як юрист значимості не наведено. --Divega (обговорення) 04:35, 27 листопада 2012 (UTC)
Знайшов я вам посилання на те що Олександр був адвокатом по судовій справі, це новина з телеканалу!--X-outing (обговорення) 09:21, 28 листопада 2012 (UTC)
Мені це посилання ні до чого. Є така настанова Вікіпедія:Критерії значимості/Особи. Якщо особа не відповідає їм, то чому про неї має бути стаття?--Divega (обговорення) 09:41, 28 листопада 2012 (UTC)
Я знайшов та додав усе те що ви просили щоб цю статтю не видалили. По тим критеріям які вказані тут Вікіпедія:Критерії значимості/Особи ніби то все зроблено, якщо чогось не достатньо, будь ласка, вкажіть чого саме бракує.--X-outing (обговорення) 17:13, 28 листопада 2012 (UTC)
Додав шаблон особа. тепер все добре? Якщо так то видаліть шаблони "значимості" на на "вікіфікацію" --X-outing (обговорення) 09:58, 29 листопада 2012 (UTC)

Відзнака

Згущівочка
За миттєву реакцію -- Ата (обг.) 14:28, 29 листопада 2012 (UTC)

Доброго дня !!!

Я випадково натрапив на вас у Вікіпедії, ви виправили мою сторінку !!! Я хочу звернутися до Вас з проханням !!! Я працюю з вікіпедією лише 3 день... мені це дуже подобається, але я поки ще не дуже розуміюся... відео навчання мало чим допомогло !!! Я хотів попросити допомоги у Вас ! Якщо вам це не важко! Я сам з Закарпаття !! але вчусь зараз в Києві на 1 курсі... дізнався що стартуав проект "Пишемо про Закарпаття"... там навіть будуть призи... я дуже хочу... і головне знаю, що маю шанс не просто взяти участь, а реально перемогти, тому що в нас, нажаль мало хто цікавиться цим... я вмію знаходити потрібну інформацію.

Але маю такі питання: я просто зареєстрований в Вікіпедії... 1 питання: Чи є якісь відео по яким можна навчитися використовувати вікі ? 2. Як додавати картинки ? я читав про вікісховище, але не зміг нажаль зробити це

і головне) Буд ласка, якщо вам не важко... опишіть що мені потрібно вписувати щоб мої роботи йшли на конкурс ? я читав що потрібно Шаблон:Пишемо про ЗакарпаттяІ "Учасник" в вікі я маю нік Babaev Denis Я вмію робити рівні.. посилання... примітки... і поки що все(

я створюю статті, а їх вилучають...тому шо я беру інфо з невідомих джерел і ніби-то порушую авторські права... що робити щоб такого не було..якщо я знаю шо то правдива інфо...а ле знайти десь хороше джерело не можу... може краще взагалі тоді не потрібно джерело роьити ?????

3. Чи важливо посилатися на щось ? 4. Посилання сайт з позначенням org.ua, gov.ua надають переваги ?? 5. Чи є якісь курси по навчанню наочно ?? (чи можливо Ви б, змогли дати майстер-класи ?)


Буд ласка допоможыть мені.... я мрію про той приз який розігрується !!! І я реально маю бажання і час виділяти для цього щодня...

Заздалегіть дякую !!!

1.Відео немає, є лише посилання нагорі вашої сторінки обговорення.
2.Картинки додаються ліворуч, пункт "Панелі інструментів" -- "Завантажити файл"
3.Так важливо, інформація ж нізвідки не береться.
4.Не обов'язково, але гов.уа як правило вельми достовірні джерела.
5.Як на мене окрім практики, ніяк.
Про приз нічого не знаю, це не до мене, я не задля призів тут статті пишу.--Divega (обговорення) 20:50, 3 грудня 2012 (UTC)

Доброго вечора! Якщо все нормально, відпатрулюйте будь ласка статтю. --Єлисаветградець (обговорення) 20:30, 11 грудня 2012 (UTC)

Translation notification: Wikimedia Highlights, November 2012

Hello Divega,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Ukrainian and Russian on Meta. The page Wikimedia Highlights, November 2012 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the most important Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news from last month. Completed translations will be announced on Facebook, Twitter, Identi.ca and project village pumps. If you have questions about the translation notifications system, you can ask them at [7]. You can manage your subscription at [8].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 16:45, 12 грудня 2012 (UTC)

Здраствуйте

А як додати фотографії у Вікіпедію? Навчи будь ласка. І чому не можна створювати трохи спільні статті? І як створити рамку в своїй статті, подібну як у Першій битві за Ель Аламейн?


Я можу створити статтю про Битву при Алам-ель-Халфі? Бо у мене є інформація про це. Ништа Тарас (обговорення) 16:02, 3 грудня 2012 (UTC)

Напиши мені всі нанеписані статті про Другу світову війну будь ласка. Ништа Тарас (обговорення) 16:02, 3 грудня 2012 (UTC)

А можна я не буду писати статтю про Битва при Алам-ель-Халфі, але ти всеодно Напиши мені всі нанеписані статті про Другу світову війну будь ласка.

Шановний, я не довідкове бюро, пошук вам допоможе. А прибирати за вами наряд чи хто буде, тому навчіться доводити статті до кінця--Divega (обговорення) 20:50, 3 грудня 2012 (UTC)

Відпатрулюйте статтю Перші вантажівки, яку я створив...— Це написав, але не підписав, користувач Ништа Тарас (обговореннявнесок).

Надто мала та локальна стаття. Краще все ж додати інформацію до статті Вантажний автомобіль--Divega (обговорення) 08:06, 27 грудня 2012 (UTC)

TGV

Перевірте будь ласка мій останній допис у статті TGV. І якщо не складно, гляньте статтю Маневрова робота на залізничні станції. По моєму в заголовку не вистачай літери "й" у слові "залізничні". Мабуть, доцільно замінити слово "состав" на "склад" або "потяг".

Не скажу щодо термінології. Тому ви правте, як вважаєте за потрібне, тоді одразу знайдеться знавець, то тоді і з'ясується, як правильно. А назва так, невірна, перейменую.--Divega (обговорення) 08:30, 27 грудня 2012 (UTC)

Translation notification: Grants:Start

Hello Divega,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Russian on Meta. The page Grants:Start is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high.


This is the Wikimedia Foundation's new grants portal, which is planned to launch this Wednesday (January 16). It includes the new Individual Engagement Grants program, which finances projects by individual Wikimedians. Please help making it easier for non-English speakers to learn about these funding options, by providing a translation. If you have questions about the translation notifications system, you can ask them at [9]. You can manage your subscription at [10].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 02:09, 15 січня 2013 (UTC)

Доброго дня! Ви вважаєте, що літера - це не основне значення для гамми? --DixonD (обговорення) 14:08, 4 лютого 2013 (UTC)

Орієнтувався на Альфа, Бета, Пі (літера), і т.д. Чи Гамма особлива буква?. --Divega (обговорення) 14:13, 4 лютого 2013 (UTC)
Ну і для мене по уживаності є рівнозначні терміни гамма як буква і гамма як музична послідовність звуків (зокрема у художній літературі остання частіше звучить у сенсі музичному, ніж грецько-абетковому). --Divega (обговорення) 14:18, 4 лютого 2013 (UTC)
У музиці Гама з одним "м". Щодо інших букв, можливо теж є сенс зробити букву основним значенням. --DixonD (обговорення) 15:15, 4 лютого 2013 (UTC)
Все ж для визначеності краще лишити основною Гамма (літера), але перенаправив Гамма на Гамма (літера) як основне значення слова Гамма.--Divega (обговорення) 06:51, 5 лютого 2013 (UTC)
Якщо перенаправляти Гамма на Гамма (літера), то краще вже перейменувати назад. Нащо нам зайве перенаправлення? --DixonD (обговорення) 09:01, 5 лютого 2013 (UTC)
Я думаю тут взагалі краще провести обговорення та згодом привести всі букви до одного вигляду (Пі перенаправляє на Пі (літера), а Альфа на Альфа (значення)). Там також було б непогано запустити згодом бота, щоб виправив перенаправлення на неоднозначності.--Divega (обговорення) 09:21, 5 лютого 2013 (UTC)
Можна і обговорити загалом десь в Кнайпі. Щодо бота, то це неможливо зробити в автоматичному режимі, треба ж розуміти на що міняти посилання на неоднозначність. До речі, є хороший інструмент (хоча й не локалізований для Української Вікіпедії): http://toolserver.org/~dispenser/view/Dab_solver --DixonD (обговорення) 09:46, 5 лютого 2013 (UTC)
Відкрив тему тут Вікіпедія:Кнайпа (політики), оскільки це питання певною мірою стосується стилю статей.--Divega (обговорення) 10:01, 5 лютого 2013 (UTC)

відновлення вмісту статті слідчі судді

привіт. мені відписав автор невідомий (користувач і адмін сайту). пообіцяв додати імейл з вікіпошти на сайт (пишу Вам сюди, щоб Ви не думали, що я забула. і щоб я сама відчувала свою відповідальність повною мірою ) --アンタナナ 00:46, 21 січня 2013 (UTC)

Не маю сумнівів у вашій відповідальності і знаю, що не забули. --Divega (обговорення) 17:50, 21 січня 2013 (UTC)
привіт. дякую. користувач прописав умови використання матеріялів на сайті. Обговорення:Слідчі судді --アンタナナ 00:54, 8 лютого 2013 (UTC)

Translation notification: Wikimedia Highlights, January 2013

Hello Divega,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Ukrainian and Russian on Meta. The page Wikimedia Highlights, January 2013 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the most important Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news from last month. Completed translations will be announced on Facebook, Twitter, Identi.ca and project village pumps. If you have questions about the translation notifications system, you can ask them at [11]. You can manage your subscription at [12].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 04:43, 18 лютого 2013 (UTC)

Доброго вечора. У розділі «Література» поряд з джерелом автор вказує себе. Я тричі відкинув. Він поновив. Не знаю, я правильно вести себе у такій ситуації? На мою думку, це самореклама, але не можу це обгрунтувати. А можливо я помиляюсь. Досвід у мене маленький, тому необхідна порада.--Roman333 (обговорення) 20:06, 20 березня 2013 (UTC)

Звернувся з питанням до нього на СО. Якщо не відповість, тоді має сенс залучати адміністраторів.--Divega (обговорення) 07:12, 21 березня 2013 (UTC)
Дякую. Не мав впевненності, що потрібно писати на сторінку незареєстрованого користувача. Дещо підчитав, їх вилучають при необхідності.--Roman333 (обговорення) 20:12, 21 березня 2013 (UTC)
Він зареєстрований. Просто не заповнив сторінку користувача. Поки спілкуємось тут. Питання скоріше за все вирішиться спокійно. Головне не розпочинати війну редагувань, хай поки пройде час, людина трохи освоїться. Головне, що є діалог :)--Divega (обговорення) 20:29, 21 березня 2013 (UTC)

Translation notification: FDC portal/CentralNotice2013-2

Hello Divega,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Ukrainian and Russian on Meta. The page FDC portal/CentralNotice2013-2 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high.


These banners are for a "last call" inviting logged-in editors on all projects to participate in the current public review phase (until March 31) about funding requests by 4 Wikimedia organizations, for around 1.3 million US dollars of donation money. (Questions about the translation notification system can be asked at [13], and you can manage your subscription at [14].)

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 13:45, 27 березня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у проекті

--Helgi (обговорення) 11:06, 30 березня 2013 (UTC)

Пусті поля відображаються через специфіку виклику шаблона! Тому доречно вставити значення за замовчуванням «н/д» — ІМХО це стимулюватиме заповнити відповідні поля, оскільки для хімічних елементів (яких усього 118) доречно мати всі поля заповненими… --Mung Daal (обговорення) 12:27, 8 квітня 2013 (UTC)

Для однаковості шаблонів варто лишати як є. Наприклад є шаблони про акторів, там навпроти нагород теж ставити н/д чи немає? Чи для науковців? От у Галілея нагород немає, і що тут робити? Тому тут має бути як у всіх інших шаблонах.--Divega (обговорення) 12:46, 8 квітня 2013 (UTC)

Прошу проверить статью

Добрый день!

Прошу проверить мою статью: http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%96%D0%BB%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0_%D0%B2_%D1%87%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%83 Катерина Ар (обговорення) 11:13, 5 квітня 2013 (UTC)

Прошу посмотреть изменение по высшеупомянутой статье.— Це написав, але не підписав користувач Катерина Ар (обговореннявнесок).
Значимість так і не доведена. Також не вистачає виносок.--Divega (обговорення) 18:56, 12 квітня 2013 (UTC)

Translation notification: Wikimedia Foundation elections 2013

Hello Divega,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Ukrainian and Russian on Meta. The page Wikimedia Foundation elections 2013 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2013-04-26.

Please translate to help inform non-English-language users about the important upcoming Wikimedia Foundation elections, including those for the Board of Trustees and the Funds Dissemination Committee . If you have questions about the translation notifications system, you can ask them at [15]. You can manage your subscription at [16].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 20:33, 18 квітня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті RISC OS

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті RISC OS був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 10 днів. — KrBot (обговорення) 13:28, 21 квітня 2013 (UTC)

Translation notification: Wikimedia Highlights, April 2013

Hello Divega,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Ukrainian and Russian on Meta. The page Wikimedia Highlights, April 2013 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Please help non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the most important Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news from last month. Completed translations will be announced on Facebook, Twitter, Identi.ca and project village pumps. If you have questions about the translation notifications system, you can ask them at [17]. You can manage your subscription at [18].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 23:47, 25 травня 2013 (UTC)

Translation notification: Admin activity review/2013/Notice to communities

Hello Divega,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Ukrainian and Russian on Meta. The page Admin activity review/2013/Notice to communities is available for translation. You can translate it here:


The deadline for translating this page is 2013-07-20.

This text will be used to inform communities which will be affected by the new global Admin activity review process which is carried out by stewards. You can also translate the page about the review itself. In order to ensure the global community understands what is happening, your translations will be very helpful.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 01:55, 16 липня 2013 (UTC)