Обговорення користувача:Eugene044

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо![ред. код]

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Eugene044!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- FileReviewerBot (обговорення) 10:32, 12 лютого 2015 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Чек Амстора без НДС.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 10:32, 12 лютого 2015 (UTC)[відповісти]

Війна редагувань — попередження[ред. код]

Вітаю.

Війна редагувань неприпустима, і якщо ви її продовжите на сторінці Новинський Вадим Владиславович, ви будете заблоковані згідно ВП:3В.

Використайте стоірнку обговорення статті для того щоб дійти згоди з опонентом. --VoidWanderer (обговорення) 09:17, 27 липня 2018 (UTC)[відповісти]

При повторному видаленні вмісту сторінок і важливих джерел, а також зміні даних на зручні (або інших порушеннях правил) вас може бути заблоковано. --Goo3 (обговорення) 10:26, 4 грудня 2018 (UTC)[відповісти]

Попередження — вилучення джерел[ред. код]

Вітаю.

Ваше вилучення джерел ред. № 25343276 розцінюється як грубе порушення правила ВП:НТЗ — ви вилучили матеріал, підтверджений надійними джерелами, намагаючись відбілити особу. Це суттєво погіршує нейтральність статті.

Утримайтеся від подібних вилучень. Навіть якщо там зіпсувався лінк, все одно залишилося повідомлення, передруковане іншими джерелами. Зіпсовані посилання можна або виправляти, знайшовши робочу чинну версію (як я зробив наступною правкою у статті), або пошукати в веб-архіві.

Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 11:34, 4 червня 2019 (UTC)[відповісти]

новинський - дубль 2[ред. код]

Ви пишете

Формулювання щодо банкрутства носило явно упереджений характер. А це посилання взагалі не містить нічого про банкрутство ЧСЗ

При цьому, в джерелі, видаленому вами, написано:

Більше того, Новинський володіє проблемними активами. Одним із таких є ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод", який умисно довели до банкрутства...

При виявленні подібних порушень у майбутньому, та з огляду на ваш практично повністю деструктивний внесок до даної статті, на вас буде накладено обмеження у доступі до редагування даної статті. --Goo3 (обговорення) 10:05, 18 квітня 2022 (UTC)[відповісти]

Щодо банкрутства ЧСЗ - визнаю, що пропустив строки про банкрутства у наведеній статті. Але це суто людський фактор, а ні як не спроба викривити факти. Я досить обгрунтовно пояснюю правки, котрі пропоную - чітерство та деструктив не використовую.
Щодо мого "повністю деструктивного внеску" до статті - з огляду на те, скільки обгрунтованих правок з моєї сторони було прийнято, це не здається таким. Вікіпедія це площадка для дискусій в тому числі. І я обгрунтовую кожну правку, яку пропоную.
Ви зробили свіжий напис: "У листопаді 2021 року Новинський заявив, що при введенні РНБО санкцій проти нього буде захищатися, а також, що живе за кордоном до фінансування тероризму не має стосунку." Та надали два посилання: https://www.unian.ua/politics/nardep-novinskiy-vvodyachi-sankciji-rnbo-pidminyaye-soboyu-sudi-novini-ukrajina-11627875.html та https://pr.ua/news/vadim-novinsqkiyi-zaprovadzhuyuchi-sankcsiiy-rnbo-pidminyaue-soboyu-sudi. Друге посилання веде на головну сторінку видання. Я пропонував видалити його. Стосовно посилання УНІАНу, там була така цитата: "Я живу за законом, і до фінансування тероризму (а це єдина підстава для введення санкцій проти громадянина України) не маю ніякого відношення." Погодьтесь - це зовсім не одне і те ж - жити за законом та жити за кордоном, особливо для політика. Це щодо деструктивного внеску до статті... --Eugene044 (обговорення) 10:58, 18 квітня 2022 (UTC)[відповісти]