Обговорення користувача:Fantom2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Блокування[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з систематичним копіюванням статей Вікіпедії на вдасний сайт та розстановку посилань на них у Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

NickK 10:05, 9 травня 2010 (UTC)[відповісти]

Порушення авторських прав у статті Лікування гаймориту[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Лікування гаймориту, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, тому що цей текст захищений авторськими правами і є скопійованим без змін із сайту http://www.veda.kiev.ua/gajmoryt-profylaktyka-y-lechenye/. Як явне порушення авторських прав ми змушені будемо видалити ваш внесок у статтю Лікування гаймориту.

Якщо ви впевнені у тому, що стаття не порушує авторські права, або у вас є дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL, ви можете написати про це на сторінці обговорення статті або на сторінці Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок.

Якщо ви є автором даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто помістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення "Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL", після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом --Erud 10:15, 12 травня 2010 (UTC).[відповісти]